Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte UŽ maminy, aj maminy čakateľky 🙂 hlásim, že máme za sebou prvú prechádzku v krásnom počasí, malý je velmi zlatý spí a papá a tak stále dookola každe štyri hodiny...ak sa mi podarí hodím už do albumu nejaké fotky na inšpiráciu pre vašich drobcov ktorým sa ešte nechce medzi nás na svet 😎 inak mliečka mám na predávanie, tak sa teším.Myslíte že môžem Boriska skúsiť už dať do babšatky? mam tu storchen 5m pevnú, len neviem či už 2týždňový tam môže..inak je to hotová veda to uviazať 😕 😀
Ahojte dievčatá!!!
Tak včera nás pustili z nemocnice. Snažíme sa dojčiť, ale troška sa aj prikrmujeme, lebo ja som dostala v nemocnici dva dni také hnačky ( ako klistýr keď Vám dajú v kuse 20x za deň), že som skončila na infúziách a nič mi nedovolili jesť, len piť vodu a čierny čaj. Bola som maximálne vyčerpaná a bez síl. Piatkové raňajky boli prvé od nedele, som zjedla tri rožky naraz. No ale také rýchle zmobilizovanie sa po cisárskom, že behačky na WCko som teda nečakala 😀 😀 😀 Našťastie mi nič nezistili z výteru, že bežná mikroflóra, lebo som sa bála, že ma tam budú držať zato aj dva týždne.
Ale mliečko nastupuje, a dúfam, že časom prejdeme len nato moje. Fúúúú ale fest ma bolia bradavky... 😢 , ale vydržím všetko.
Malý je zlatý aj sa to bojím nahlas povedať, aby som to nezakríkla napapá sa a spinká. 🙂 🙂 🙂 Slniečko naše a je prekrásny!!! A veľmi sa mi podobá na môjho tatina, stále mu hovorím, že dedko ho z nebíčka sleduje, že zato je taký zlatučký!!!! 🙂 🙂 🙂
Dočítať Vás nezvládam, ale odzajtra sa snažím sledovať Vás tehulky moje. Inak pribrala som 9 kg a včera som sa vážila, že 7kg dole, to tie hnačky, ale už nikdy viac za takú cenu kilá dole. 😀 😀 😀
Gratulujem už k narodeným bábätkám všetkým z októbroviek!!!!
@nelynka18 Ja z Teba odpadnem, ty si ešte celá stále??? Tak jarmok bol 2v1 ešte, ale počasie Vám vyšlo aspoň, je krásne ja by som išla už na prechádzku. Ešte sa vládzeš gúľať?
@nelustek Ďakujem za privítanie. No 9 moja, ale ja som začala na 90kg s tehotenstvom, takže úplne stačí!!! 😀 😀 😀 Aj tak som stále ako slon. Ale bruško som myslela, že mi zostane väčšie, ale po cisárskom to troška trvá ešte kým sa mi stiahne. Dúfam, že to kojenie sa rozbehne. Beriem aj tie homeopatiká, aj vineu pijem.... Ešte aby som nepribrala viac ako za celé tehotenstvo. Svokra už začala múdre reči, že keď ho dokrmujem z fľašky už nechytí prsník, ale krásne papká, len mu to nestačí ešte. Neviem uvidím čo mi povie doktorka. Ale aj v nemocnici mi ho vážili pred a po kojení a vytiahol si 30, a schudol jeden deň, tak zato mi kázali dokrmovať, dali sme mu 3x po sebe po 50ml a večer mi krásne ťahal, sa mu roztiahol žalúdok. A teraz si po kojení vytiahne tak 30-40ml.A v nemocnici aj 60. Tak dúfam, že to bude stále menej a menej, sa mi zdá oproti nemocnici, že mám viac mlieka.Ale on potom len zaspáva na prsníku. Zajtra mi donesie muž od švagrinej ten nástevec na váhu na váženie bábätiek tak si ho budem vážiť, že koľko si vytiahne. V nemocnici dávali Bebu tak som aj ja kúpila Bebu a fajn. A ty ako s bruškom, ešte vládzeš? Ja idem zajtra stehy vybrať k doktorovi. Fotili nás tam do novín aj s bábätkom, len škoda, že v Nových Zámkoch, v Nitre tie noviny nedostať, ale my ich zajtra kúpime aj výtlačkov aj pre babky 😀 😀 😀 !!! Malinká tvoja sa zotavila, už je zdravá naspäť v škôlke?
@zuzaxa zajtra ide do skolky po viac ako tyzdni to bude revu 😀 len treba ho stale budit pri prsniku aj mne nelka tak zaspavala a to mi dr kazala ju budit aj na kojenie a kojit kazde dve hodky..ona zas bola mala,preto.Aj ja som si ju doma vazila po papani.No vladat vladzem,ale prestalo mi chutit jest a dnes som obed aj vyvratila 😖
@zuzaxa cauko,ty si teda.....jaj uz aj doma ako ti zavididm 😉 takze uz je lepsie?to je super,pohlad na maleho zahoji vsetko vsak 😵 no nas maly si to asi rozmyslel 😀 som otvorena,krcok sa uz skoro cely vstrebal a maly nic 😀 mala by som zacat sexovat 😀 no davam mu este tyzden a potom bude musiet ist....som zvedava co mi povie dr.v utorok na poradni ked ma zbada vo dverach....vies co uz tym lekarskym bububu neverim.....kaslem na to ked sa mu u mna paci,nech tam je aspon si este troska pooddychujem 🙂 od soboty mam hrozne spuchnute nohy az to boli takze uz meliem z poslednych sil ale tak co narobim 🙂 a maly ti uz spinka,je taky krasny a neboj urcite sa to kojenie rozbehne 🙂
@nelustek Ale ja som začínala na 66kg :-/, takže teraz mám už 80. V zime som prestala fajčiť, kvôli tomu že sme plánovali bábätko a to mi vytiahlo 6kg ... takže oproti svojej úplne pôvodnej váhe som hore 20kg ... a to je hrozná fyzická zmena. V ničom sa necítim dobre ... nosím len legíny, lebo ani v tehu rifliach mi nieje príjemne. Šaty som v lete tiež od júla nemohla na sebe cítiť, lebo tým že mi narástli stehná sa mi o seba šúchali 😀 No je to zmena a ja som zrejme neprispôsobivá, čo sa tohto týka ..... ale vrátim sa do formy.
A to som si myslela že po tom vyhodení cigariet nepriberiem, lebo som nebola aktívny fajčiar len taký príležitostný 😨

@katulka74 ahoj mamina,gratulujem k drobcovi 🙂 aj kojis?