icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

marikac
25. sep 2011

@iwky tiez mam +14 kg....ale myslim,ze iba na zadku a na , resp. v brusku....ale tak caka ma este necely mesiac...a vaha porastie ☹

marikac
25. sep 2011

@nelustek ja som si vcera dala 1dcl burčiaku 😀
a malá si isla vykopat vonku z brucha 😀

nelynka18
25. sep 2011

@jana0706 to sme mali ten jarmok v piatok no a neskus aky je 😉 tak sme si s muzom doma dali a vypila som asi decinku a pol a do hodky som uz bola na WC bleee 😝 kaslem veru ja na to 😀 no ked sa ti maly narodi bude len na flaske 😀 ci na ciciku 😉

nelustek
25. sep 2011

@iwky aha ja som zacala na 47-48kg a teraz +18 kg asi , som rada ze som neni sama kt.sa v nicom neciti dobre 😀 ked mame niekde ist vzdy poviem ja si nemam co obliect..nosim len leginy a tricko ked sa teraz ochladi tak neviem do coho sa obleciem.Mam aj tehu ryfle aj nohavice ale mne to vadi na brusku..musim mat vsetko pod bruchom

nelustek
25. sep 2011

@nelynka18 tak to bude pivar 😀

jana0706
25. sep 2011

@marikac mozno ti uz ani velmi vaha neporastie...ja som sa asi 5 tyzdnov tocila okolo 61 kg, az tento tyzden sa mi to zdvihlo o kilo, tym padom mam 12 kg navyse a dalsie sa uz mozno ani nestihnu nalepit, uvidime kedy sa bude chciet ist babatku na svet, ale este by mohol maly trosku pribrat...

nelynka18
25. sep 2011

@nelustek po tatovi 😀 je tiez najradsej nosim leginy a tricko ci svetrik pod zadok....len mam problem teraz s obuvou ked mam od soboty spuchnute nohy...a tak som sa vychvalovala,ze obujem tenisky v poho,no a teraz mi v nich este viac opuchnu 😒

nelustek
25. sep 2011

@nelynka18 keby nase male mali byt po tatovi tak piju tvrde 😀

jana0706
25. sep 2011

@nelynka18 to je super ze si si stihla este uzit ten jarmok, my tu mame buduci vikend Dni Zela, tak som zvedava ci si z nas maly nespravi srandu a nevypyta sa vtedy na svet...mm sa zrejme pre istotu bude musiet vzdat burciaku a medovinky, aby ma mal kto odviezt do porodnice keby nieco...no ale na loksicku alebo cigansku sa tesim, cez tyzden ma byt slnecko tak snad to vydrzi aj cez vikend, je tu vzdy skvela atmosfera, kopa stankov a ludi...

marikac
25. sep 2011

@jana0706 min.tyzden som mala -0,2kg oproti predminulemu tt, ale to si nie som ista,ci pred 2tt vazila dobre moja vaha ( ☹ dig.vaha mala slabe baterky a vazila uplne zle- pridavala kg)
najradsej by som bola keby kg nepribudali,ako mi rastie brucho, tak pribudaju strie ☹ ☹ ☹

andelusik
25. sep 2011

@jana0706 Neviem, to len keď niekto píše, že to môže vyvolať kontrakcie alebo zas že to odďaľuje pôrod 🙂 Ale všade sa píše niečo iné, možno si ich budúci týždeň kúpim 🙂

marikac
25. sep 2011

@jana0706 kolko vazi cca maly? vazili ti ho?

nelynka18
25. sep 2011

@jana0706 no uzila len ku koncu asi po 6hodinach som ledva sadla do auta a vecer ta nehoda 😉 😀 aj u nas je to obrovska udalost hrozne vela stankou,2 podia,dvaja rozlicny kolotociari,vela zranice a burciaku 🙂 tak toho som sa aj ja obavala,ze sa zrovna vtedy maly vypyta na svet ale vidis,on je moja pijavicka 😀
@nelustek tak snad budu po tebe 🙂

iwky
25. sep 2011

@nelustek
No vidíš, ty si drobnučká ... že 48kg .... to som mala naposledy asi na základnej škole 😀 no a to jeseň v legínach nebude až taká kritická, ale čo zima??? ty sa rýchlo dostaneš na pôvodnú váhu, ale ja pochybujem. To budem musieť nejaké zateplené legíny pohľadať, inak neviem 😀 a ja to mám biedne aj s topánkami posledný týždeň 😀 začali mi puchnúť nohy a žabky v ktorých to je najpohodlnejšie sa už do takýchto teplôt nehodia, tenisky neobujem a na kotníkové čižmičky, ktoré sú mi ako uliate je zase moc teplo 😀 hotová kalamita ... samé problémy mám 😝 a to som si myslela že mám 20 rokov, tehotenstvo zvládnem bez akýchkoľvek "vedľajších účinkov" a prdlajs 😲
Už nech mám opičku pri sebe a na všetko zabudnem.

natalii6
25. sep 2011

@gianni dakujem..po tom zazitku co som mala by som uz nechela zazit nic take ☹ bolo to premna stresujuce a aj lekarka pri dnesnej vizite mi uz neodporucala dalsie tehotenstvo..tak nech ti to dobre dopadne a skore uzdravenie potom 😉

jana0706
25. sep 2011

@andelusik jasne, spolahni sa na vlastnu intuiciu, navyse kazdy organizmus funguje inak a aj reaguje inak na bylinky, neexistuje "vseobecna pravda" 🙂 ja som spokojna ze pijem aspon tu jednu salku malinika denne, vraj obsahuje aj zelezo a to mi trochu chyba, aby som si vyvolala porod to by som musela asi ine davky pit 😉 a alchemilku je vraj super si zobrat aj do porodnice - posilnuje maternicu, preto ked sa zacne pit skor tak by mala zmiernit krvacanie pri porode a zlepsit potom hojenie, navyse vraj podporuje dojcenie...

nelustek
25. sep 2011

@nelynka18 pri nelke som si vedela dat pivko aj kalisek jeden..a ona si ani z piva neda penu.Odporca k alkoholu a ked vidi niekoho na ulici fajcit tak mu nezabudne oznamit ze mu prestane bit srdiecko 😀

iwky
25. sep 2011

@marikac
Možno už naozaj nepriberieš ... ja som tiež už od 34tt na váhe nepribrala, takže od vtedy mám +14kg doteraz. a už to asi moc nevyskočí 😉

marikac
25. sep 2011

@iwky asi nehodujes vecer pri jablkovej strudli ako ja prave teraz 😀 😀
ale skusim vela pohybu od teraz,aby som to vychodila, resp. malinka nech klesne viac dolu, vraj to pomaha-dlhe prechadzky

nelynka18
25. sep 2011

@nelustek presne ako nas risko,ten tiez ani len penu....ale mame skvele deti 😀

wewe22
25. sep 2011

tak a je po oslave bolim cela ale tri rocky ma len raz

pridavam foto torticky aj bruska

@hasky6886
@zuzaxa pridavam sa ku gratulantom hlavne vela zdravicka
@nelynka18 ja ked som si dala decko burcaku tak ma prehnalo ze som myslela ze pojdem rodit ale neska malej sampinko chutilo

nelustek
25. sep 2011

@iwky tak ja take problemy nastastie nemam..pri prvom tehotenstve som bola hrozne opuchnuta a zaliata vodou.A to som bola tehu v zime ,ja som po porode hrozne schudla na 45kg a to som nedrzala ani dietu nic.Islo to kojenim dole

nelynka18
25. sep 2011

@wewe22 no a je z nej velka slecna 😵 ale su tie nase deti priebercive a to su este len v brusku 😀

wewe22
25. sep 2011

teraz ked pozeram na to brusko ake mam stihle nozky inak na zivo su riadne tak si to dajte x2 a vyde ozajstny stav

natalii6
25. sep 2011

@nelynka18 ahoj a dakujem...zelam ti aby si to mala co najskor za sebou a tesila sa aj ty zo svojho pokladiku 😉

jana0706
25. sep 2011

@marikac na poslednej poradni u mojho Dr. (to bolo na prelome 35 a 36 tt) mi doktor povedal ze este nema 2500 g, a ze urcite to bude mensi novorodenec, ale ze to nevadi, ale presnejsie mi to nepovedal...v utorok idem na prvu poradnu do porodnice na ultrazvuk a CTG, tak som zvedava co mi povedia..

iwky
25. sep 2011

@marikac
Môže byť ... ja síce na dlhé prechádzky nechodím, ale sťahujeme sa, a skladáme nábytok, upratujem, umývam okná ... a už bruško kleslo. Len dúfam že to všetko stihneme do príchodu malinkej .... síce by som ju tu už privítala aj teraz, ona si zrejme počká kým bude mať prichystané svoje hniezdočko v novom bývaníčku 🙂

marikac
25. sep 2011

@iwky a stihate to do porodu? 😉 my sme tiez ledva dokoncili prerabku izby.....uz som aj oprala, este dozehlim, postielka uz je nachystana, oblecena.....ja mam tasku skoro zbalenu (ale nakupovala som len v pondelok 😀 )
tiez som umyla okna, este mi jedno ostava, zajtra vydrhnem bytik....lebo vcera sa mi nechcelo, je to super byvat bez rodicov, nikto ma nenahana upratovat 😀

@jana0706 och, tak to ja som bola na poradni 35+6 a malá ma 2837gramov....co sa mi videlo aj pomerne dost, kedze ja som mala 2890g ked som sa narodila... 😀

misic
25. sep 2011

@wewe22 nadherna torticka, mala je rozkosna a brusko je tiez fajne, take spicate ho mas 😀 aj ja mam take podobne dopredu 😉

misic
25. sep 2011

@nelynka18 hej zurujeme o 106 😉 rodina velka a minule boli vsetci spolu ale to bol des, clovek si nepocul vlastneho slova, sum ako v uli 😀 len sme behali a furt daco dakomu nosili a nestihli sme ani poriadne s nikym porozpravat 😝 deti boli ako zbesnete 🙂 teraz to bolo ovela lepsie aj ked na 2X. A s darcekmi, snazime sa rodinu krotit, aby to neprehanali ale len tak triezvo, lebo potom uz tie decka, ked dostanu kopec toho, uz sa ani tesit z toho nevedia a vianoce su az o 3 mesiace predsa 😉 😉 😉