Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
bv_alexandra,mala som dohodnuteho svojho gynekologa,Havaldu,ale maly sa vypytal na svet o mesiac skor,ked on bol na dovolenke,tak sekciu mi robila Hamerova a neviem si spomenut na meno doktora,myslim ze to bol primar z oddelenia,taky tmavovlasy fesek v okuliaroch,tak asi do 45 🙂
nelynka18,dakujeme a drzim palceky,nech to mas cim skor za sebou 🙂
ahojte baby, termin mam 1.10. teda za 5dni...toto je moj prvy prispevok.. :D ... som zvedava ci sa to nase male uraci vyjst na svet v termine alebo sa budeme gulat dalej... zatial sa, ale netlaci von... 😖
drzim palce vsetkym ostatnym tehulam co maju podobny termin... 😉
@marikac no tak to ti uz velmi pekny odhad povedali...ked nemate v rodine velke babatka tak ti uz mozno naozaj tak vela nepriberie...ja som mala pri narodeni tak nejako podobne ako ty, aj moj brat, takze som ani necakala ze budem mat velke dieta...navyse by som sa bala ze by som bejby cez moju panvu nedostala von keby bolo privelke, takto sa s tym aspon nestresujem 🙂
ahojte..ako velke su,alebo boli vase babatka ked ste boli na sono moja mala v 36tt uz 2900g,ja som zato dokopy pribrala 10kg bojim ci moja mala nebude tak poriadna baculka..ale zase som pocula,ze ta vaha na ultrazvuku nieje velmi presna tak neviem coho sa mam bat,ci ukazuje viac ci menej.. 😕
ahojte baby, tak včera bol teda nádhrný jesenný deň, ako stvorený na kočíkovanie len to moje malé sa radšej asi nechá nosiť v brušku 😝 . Už mám pocit že ani porodím a ostanem už 2 v 1 😔 .
@nelynka18 ahoj začali ti puchnúť nohy? to je blbé mne ruky ale to sa dá prežiť je to len nepríjemné ale inak ma to nijak neobmedzuje
@misic krásnu olavu si vystrojila malej 🙂
@nelustek no čo tie bolesti prešli??
a vám všetkým robia ešte sono?? ja som mala sono naposledy v 30 tt 😕 ale kým sa malá hýbe tak je isto všetko ok
a ešte všetkým maminkám gratulujem prajem veľa veľa zdravíčka, mliečka a všetkým detičkám tfuj tfuj tfuj 🙂
@iwky jemine ty si presne ako ja 😀 ja som s tym sekla uz na jesen, ale kilecka sa pomaly naberali aj tak. Mala som 56kg aked som zostala tehu tak mam v knizke napisane 61,5 ale to bolo 9tt a uz som brala aj magnezko (a aj z toho sa dost pribera) ☹ teraz som sa po prekroceni 85kg prestala vazit 😝 ale je to tak, ze sa v nicom necitim dobre, strasne tazkopadne sa mi chodi, sedi, lezi no katastrofa, pripadam si ako velryba. Takze si s v tom neni sama. A mm povedal ze len co budem fit, sadame na bicykle a zaciname opat nase nedelnajsie "tury" za riekou... a bude ma podporovat v cviceni. Tak som zvedava ako to pojde dolu.
Inak ako sme prestali bicyklovat, aj nas pes dobre pribral, lebo na dvore sa nemoze tak vybehat ako ked ideme za rieku xixi 😅
Ahojte baby...prepacte ze sa vam tu vtieram..len ma zaujima jedna vec...vy uz vacsina viete co cakate...robili ste si aj nejaky prieskum? napriklad test so sodou bicarbonou alebo nejake tie babske povedacky, ci na vas platia...
a tie co cakate dievcatko..mali ste chut na sex? a ako je to s vami co cakate chalanov? dufam, ze som sa vam tu nevtrela...len som velmi nedockava, co cakame my...😀
mne povedali v 17 tyzdni, ze cakame babu...len sa mi to zda hrozne skoro na potvrdenie a nechcem byt potom sklamana...
inac vam prajem rychly porod a krasne a zdrave babatka...cmuk vam vsetkym..
@zuzkazv ahoj,mne sono robi kvoli prietokom teraz na kazdej poradni..ale to skontroluje len prietoky ,uz ju ani nemera ani nic ine.. to bolenie mam hlavne na vecer,tak cakam ze ked to pride tak to pride vecer 😀 pojdem nieco porobit pozmetat dlazky poumyvat...
Nelka dnes tak plakala chudatko moje male
@dadak ahoj,ja osobne som ani nevedela ze sa da urobit nejaky babsky test 😉 ja som to neriesila aj ked som si na zaciatku naozaj myslela ze budeme mat chlapca,kvoli ludom z okolia.Kazdy kazducky mi hadal chalana a nakoniec to ma byt dievca.Mne to dr.povedal az v 20 tt a to ma naozaj dobre vybavene sono.Robieva aj 3-4d aj prietoky mi robi on.Ohladne sexu co sa pytas tak chut by aj bola ale mna to priserne boli..
Ahojte pekný deň, babulky. Ako sa máte? začina nám ďaľší týžden. Včera som bola uplne nesvoja, a nemohla som ani zaspať ešte o polnoci som čumela do plafonu. Aj spánok som mala taký plytký skoro nijaký. V noci bruško trochu tvrdlo, ale nič viac. Ja som zvedavá zajtra v poradni čo mi povie dr, či sa niečo pohlo 🙂
Ahojte, juj zas par dni mam sklz a potom nestiham citat.. mate krasne brusinka a tak pridavam aj ja to svoje. Nemate pocit ze trosku kleslo? 😅 manzel mi vravi ze si to len namyslam uz je zo mna hotovi a zabava sa na mne. Vraj nemam maleho surit, ved mu je tam dobre a vrati sa tam az o peknych par rokov 😀 😀 😀 tak vraj nech si to este uziva.. vtipalek je ten moj drahy.. no proste chlap 😀 😀 ta prva foto je ta z minula co som sem dala 34+2tt myslim a ta druha je z dnesneho rana cize 37+5tt. Dnes ma caka prezliekanie perin, pranie, zehlenie a potom po obede k dr. na prehliadku, kedze v piatok na mna nemal cas... 😖
@marikac To ti verím ... mať krásnu novú kúpeľnu, to by potrebovala každá žena. Snáď sa Vám to už podarí 🙂 my sme byt nekupovali, ale prenajali si, lebo na budúci rok by sme chceli postaviť, alebo prerobiť niečo vlastné, takže by sa nám to s kúpou neoplatilo. Ale sú to našťastie novostavby, takže je tam všetko úplne nové, a nemáme starosti s maľovaním ani s nejakým veľkým prerábaním. To by sme už naozaj nepostíhali 😀 len kuchyňu by som chcela trochu väčšiu a modernejšiu, ale počkám si pekne na vlastnú 😉
@bv_alexandra ahojte, dobré ráno... no ja tak už čumákujem nejaký ten týždeň v noci.. zaspím od únavy, ale keď sa raz zobudím, už potom neviem spať, až nad ránom.. dnes som navyše rozmýšľala o tej sekcii, aj sa mi o tom snívalo.. 😔 takže prvé kolo mám za sebou.. a dnes držím palce tun1ske 🙂
@katuska_za ahoj ty chlapi su hrozni,moj si napriklad myslel ze mam termin 12-steho..ze to kazdemu rozprava,no hanba mu.
@nelustek juj zabavaju sa na nas, ale ani jeden by sa s nami dobrovolne nevymenil keby to bolo mozne 😠 , ja vzdy podpichnem ze mu ho dam, poziciam co i len na den to moje brusko a manzel len s usmevom, ze esteze to nejde 😀
@baby213
😝 Sranda teda ... ale vidíš, na teba sa pekne postupne nalepilo pár kilečiek od jesene do januára, kým si neotehotnela, a na mňa 6kg v priebehu necelých 2 mesiacov .... to je neskutočné 😀 som nechápala, a to som ani nemala pocit že by som sa prežierala.Aj mne neuveriteľne chýba pohyb ... teším sa na korčule na jar ... zoberiem kočáár a pôjdeme športovať. A teraz v zime budem aspoň brušáky skúšať, keď budem "zotavená" po šestonedelí. tešííím sa. však teraz sa už ani neotočím v posteli 😀
@katuska_za moj muz si v praci ublizil na palec,nic mu tam neni vidiet ,ale cely den nariekal ze ho boli 😀 tak som mu to dala pocitit ze len pisti a nic tam nema. Su to poserutkovia 😀
@nelustek juj sak ty by nevydrzali ani poslickov a uz by umierali 😀 si to vystihla... poserutkovia a poriadny 😀 , ale zas na ich obranu, vedia byt aj naozaj starostlivy a ten moj sa o mna velmi boji, ked ma dlhsie boli brusko tak si aj pracu zoberie na doma a dozera na mna 😵 😉
@katuska_za ale ano vedia co sa patri,mne bolo vcera zle aj som vyvracala obed tak sa s malou zavrel do izby a hrali sa tam..ako by to bolo keby sa nebali o svoje nezne polovicky
@nelustek mne uz akosi aj poslickovia ustupili 😕 vobec tomu nerozumiem... ja ich chcem spet teraz mam pocit, ze budem rodit fakt az na vianoce 😀 😀

@marikac dúúúfam že to postíhame .... ja už mám tiež všetko popraté aj ožehlené pre opičku, robila som si to postupne u maminy, teraz to len poukladať na miesto. Postieľka nám príde až zajtra, takže ju pripravíme .... ak to nepostíhame, tak to bude dosť blbé, keďže potom budem svoj čas venovať malej.