icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
26. sep 2011

@katuska_za ja som ich doteraz nemala vobec..v piatok na kontrole doktor ze sa neotvaram a nepripravujem a na druhy den tu aj boli.Bolesti v krizoch a v podbrusku a mam ich kazdy den odvtedy a vcera aj pichanie tam dole uvidime co mi povie v pondelok.

nelynka18
26. sep 2011

@katulka74 no dakujem,rada by som kocikovala este v takejto peknej jeseni nie v snehu 😀 😀
@imozen ahoj ja mam tiez 1.10. termin a u mna sice telo na porod pripravene je ale maly je moja pijavicka a jemu sa nechce 😀
@dadak ahoj mne vsetci hovorili ze budem mat babu.....najskor podla bruska,podla chuti,podla chuti na sex(bol a je ho dostatok 😉 ) a cakam nakoniec chlapca 🙂 este je dost skoro tvrdit pohlavie pockaj si radsej este a nenakupuj ruzove vecicky 😵 drzim palce nech je hlavne zdravucke 😉
@katuska_za Ahoj ako by som mojho chlapa pocula,co ho silis???a ja ze ako ved a co mam lezat na gauci a nechat ho tam do vianoc 😕 😀 😀 no mozno ti troska brusko kleslo ale nie moc ale asi sa trosku uz posunul 😉

katuska_za
26. sep 2011

@nelustek ja som ich mala par dni do zadu a dost vela a teraz akosi nic.. jedine ked sa dorbec obcas mrvi tak ma poriadne spicha dole niekde pri lonovej kosti (mozno pri mechure) fakt netusim do coho tam boxuje, ze to tak boli. Som zvedava co mi povie dnes moj porodnik.

katuska_za
26. sep 2011

@nelynka18 si ma potesila, aj ked o milimeter ale snad sa posuva 😅 podctivo hladim brusko smerom dole aby nezabudol kade ma ist von 😀 😀 chlapom sa asi z bruskami pacime ked nechcu to poponahlat, alebo skvor su radi, ze sa este vyspia ako tak dobre oproti nam 😀 😀

nelynka18
26. sep 2011

@zuzkazv ahoj no aj mne ruky ale to je tiez v poho len je to otravne ale inak v poho ale tie nohy my lezu na nervy....v noci som sa zobudila na to,ze mam akoby ich tazke a kuknem a uplne spuchnute a hlavne prsty na nich ani som s nimi nemohla pohybat,tak som si dala pod ne taky velky vankus a do rana o polovicu odpuchli a teraz sa celkom da,takze to pocka do zajtra na poradnu 🙂
@baby213 no taka lahodka ze? 🙂

nelustek
26. sep 2011

@katuska_za a naposledy ked si bola u neho povedal ti ze si otvorena alebo nieco take?

katuska_za
26. sep 2011

@nelustek mala som ist v piatok k nemu ale nemal cas... a naposledy u svojej dr som bola 14teho a to som bola na sto zamkov este 😀

nelynka18
26. sep 2011

@katuska_za ved uz si v 38tt pomalicky sa uz pripravujes 😉 no to ma nenapadlo,ze hladkat smerom dolu aby vedel kam ma ist 😀 vyskusam......mm to neurychluje bo chce este rychlo co najviac ist na rybacku bo ked bude dominik tak si bude musiet dat na chvilku pauzu 🙂 ale je zlaty vcera mu hovorim,ze zlato dlho sme nemali tutumutu,ze pod ukazeme mu kade sa ide von 😀 a on uplne taky zlakany pri tom,jemny akoby neskuseny ako po prvy krat 😀 ze sa boji,ze na neho natrafi 😀 😀 trdlo 😉

katuska_za
26. sep 2011

Stale premyslam ci kupovat zavinovacku do autosedacky, taku to fleesovu teplucku, kupovali ste ju?

katuska_za
26. sep 2011

@nelynka18 😀 😀 co sa bal ze maly ho pohryzie?? 😀 😀 no nam drobec vobec nedovoli, ked sa k sebe s drahym aj pritisneme tak uz kope a odtlaca tatina 😀 , nechce tam setsrecku ani braceka sam ma malo miesta 😀

nelustek
26. sep 2011

@katuska_za 🙂 ako ja v piatok, ale uz vela bab mi vravelo ze aj ked dr povie ze sa nic nedeje a ze sa neotvara zena tak moze porodit aj v ten den.U niekoho sa to rozbehne necakane..nie ako
@nelynka18 ta caka uz kolko a stale nic,ze ? Je to taka otrava ked dr povie ze kazdu chvilu a stale nic.

katuska_za
26. sep 2011

@nelustek tak to verim, ze ekd dr povie ze uz sa neuvidime a potom este dalsie 4 poradne clovek stihne tak je to asi na nervy 🙄 , sak @nelynka18 uz mala ako davno ist a stale je medzi nami... ale aspon nam bez nej tu nieje smutno 😉

zuzinka_26
26. sep 2011

@natalii6 ahojky 🙂 gratulujem k babatku, hlavne vela zdravicka prajem. Ty si rodila v Ruzinove vsak? Ako si bola spokojna a kto ti robil sekciu? Ja idem tiez rodit v Ruzinove a pravdepodobne to bude tiez cisarsky. Dakujem

zuzkazv
26. sep 2011

@nelynka18 som zvdava čo ti na to povie na poradni, ale asi to tak ku koncu býva to puchnutie 😒 čo už pre tie naše deti nevydržíme že 😉
@katuska_za ahoj aj mne uplne prešli poslíčkovia už dávno nič, ako bruškoobčas tvrdne ale nič také ako poslíčkovia ☹ normlne som z toho nešťastná lebo fakt neviem kedy chce ísť teda von
@nelustek no mlaá si odvikla od škôlky čo? chúďatko, hádam si rýchlo zvykne v piatok možno nebude chcieť ísť domov 😉

nelynka18
26. sep 2011

@katuska_za asi hej 😀 no maly je ziarlivec pockaj aby vam to dovolil aj po porode...moja kamoska ked po 3 mesiacoch si sli konecne zaspasovat vzdy ked isli na to mala zacal revat 😀 ziarlila na tata no 🙂
@nelustek zo zaciatku som bola na ihlach,teraz sa to troska ukludnilo a ja mam pocit,ze mam este aspon 20-30dni do terminu nie 5 😀

nelustek
26. sep 2011

@zuzkazv jej je iba smutno ked odchadzam,ked pre nu pridem tak este po dvore s kamoskami a tak 😀

nelynka18
26. sep 2011

@zuzkazv ja som skor zvedava co mi povie ked ma zbada vo dverach,ked sa minuly tyzden uz so mnou lucil 😀 😀 asi no tesila som sa,ze nic a posledny tyzden do terminu a ja spuchnem no co uz,este ze je to len tyzden 🙂

katuska_za
26. sep 2011

@zuzkazv snad vedia ti nasi drobci co robia... len snad si to nerozmysleli a neplanuju tam ostat az do vianoc 😀 na jednej strane by som to uz fakt chcela mat za sebou ako kazda jedna co tu pise, ale ked sa nad tym zamyslam, tak babo asi vie ekdy mu je najlepsie ist von, proste aj ked uz je vyvynute a vsetko ale priroda predsa vie kedy a co treba... uff ale aj tak uz by mohol ist 😀 😀 😀

zuzkazv
26. sep 2011

@nelynka18 no veru dr. sa už s tebou rozlúčil ale malý si povedal že ho ešte navštívite 🙂 , veru týždeň sa dá vydržať, a čítala som že si si užila jarmok 😉 budúci rok už s kočíkom 😎
@katuska_za aj ja si to stále vravím že malé vie kedy má prísť len........ už chcem aby bola pri mne

misic
26. sep 2011

dobre ranko, tak mala dnes konecne v skolke, sopliky su tusim uz vyliecene aj kasel a ja sa chystam do poradne. Tak som zvedava, co nove sa dozviem 😀 caka ma bytik upratat trosku a po dvoch dnoch makacky budem viac- menej oddychovat, maju sice dnes prist kamosi este na navstevu ale to uz bude pohodaaa 🙂
Tak zatial pekny den potom podam spravu co poradna 😀 cavte

nelynka18
26. sep 2011

@zuzkazv je to tak telo pripravene na porod len babu sa este nechce...tim mojim detom je len raz dobre v mojom brusku 🙂 no uzila sice som bola uz ko na konci ale bolo fajn a hlavne risko si to uzil 😉 joj veru nech uz kocikujem bo ked vidim niekde mamicku s kocarom kukam a usmievam sa ako blazniva 😀

baby213
26. sep 2011

@nelynka18 Joj po vcerajsej krasnej prechadzke mi brni uz polka dlane ☹ podla teba mam ist aj k mojmu obvodnemu? ide k nemu aj mm, tak by som to vybavila. Ale bojim sa ze ma posle k neurologicke ku ktorej sa objednava aj 2tyzdne dopredu a ked uz maly bude vonku bude mi to jedno.
Alebo sa stakymito vecami chodi ku gyndovi?

baby213
26. sep 2011

@katuska_za my ju mame, nasla som na nete za vypredajovu cenu este davnejsie, tak som si povedala nech to slak trafi a kupila ju 😉

nelynka18
26. sep 2011

@baby213 ja si myslim,ze to suvisi s tehotenstvom,viem ze sa to stava....ja by som to najskor konzultovala len s gyndosom a ked porodis a bude to stale tak vtedy by som sla k obvodnej....asi to bude tym,ze maly ti tlaci niekde na neaky nerv....skus to povedat najskor gynekologovi.... 🙂

baby213
26. sep 2011

@nelynka18 ok, dakujem za radu.

A vase obvodne/ni vedia ze ste tehu? lebo ja som tam ani nepachla cele tehotenstvo, takze tam o nas nemaju ani len sajnu...

zuzkazv
26. sep 2011

@baby213 moja vie lebo som bola chorá a musela som brať antibiotiká ale nak by nevedela keby mi nič nebolo

nelynka18
26. sep 2011

@baby213 nemas za co 🙂 moja obvodna vie bo ja mam este detsku 😅 😅 je to znama a povedal mi ze mozem byt u nej do 26 rokov aj ked mam deti len marodku mi nemoze dat a kedze som na materskej tak ju este nepotrebujem...a ja k obvodnej chodim raz za rok 😀 aj to je vela 😀

imozen
26. sep 2011

nelynka18, jej, ake super, este som nikoho nestretla, alebo respektive nepisala si s niekym s tym istym datumom... takze cakas chlapceka? super, gratulujem, meno uz mate vybrane? ja neviem co schovavam pod srdieckom, a ani mena nemame vybrane, hehem co sme to za rodicov ked sa ani na mene dohodnut nevieme.. :D

katuska_za
26. sep 2011

@baby213 aj moja vie, ale len kvoli tomu, ze som musela brat 4x ATB ☹ inak by ma asi nenapadlo ju informovat.

imozen
26. sep 2011

@nelynka18 jeej, ake super, ze mame ten isty termin, este som nikoho nestretla alebo respektive si nepisala s rovnakym terminom, takze cakas synatora?? super gratulujem, ja neviem co schovavam pod srdieckom, a ozaj meno uz mate vybrane? lebo my ani to, co sme to za rodicov, ze sa ani na mene dohodnut nevieme... :D