icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
26. sep 2011

@lucy56 ahoj super tesim sa s tebou len aby si neskoncila ako ja 😀
@katuska_za ja pohmate klasickou ziletkou 😉
@babulkaa ja v sobotu,kto z koho 😀 mozno pojdeme naraz 😉 ako to rychlo ubehlo ze? 😵
@zuzkazv hihi aj mne sa to niekedy stane 😀

misickab3
26. sep 2011

v sobotu večer som si dala konečne teplý kúpeľ- to som si odopierala pre istotu celé tehu a potom sexík s mm...no a to bolo v noci rošambo- budila som sa na tvrdnutie asi 5krát za noc...potom to prešlo a zase poobede prišli takí poslíčkovia, že až...tak som zvedavá čo bude dnes a či mi zajtra lekár už konečne potvrdí nejaké otváranie alebo nie 🙂

nelustek
26. sep 2011

@misickab3 aspon niekto sa tu posuva vpred 😉 ja som bola v piatok na poradni a nebola som a ze sa mu ani nezda ze by som sa pripravovala..tak som si tiez dala pekne teplucky kupel a na druhy den mi tiez prisli poslovia 😀 aspon si myslim ze to su oni,ved mi v pondelok povie ci sa nieco pohlo..pekne kazdy vecer davam teplu sprchu

nelustek
26. sep 2011

zacala som si tepovat gauc a to vam poviem ze je to naozaj drina rucne to robit

bv_alexandra
26. sep 2011

@katuska_za http://depilacie.heureka.sk/veet-depilacny-krem... tento použivam aj ja aj dcéra. a mám pocit že to akoby pootvára tie chlpky. Nemusim ani velmi tou škrabkou škrabať. 😉 🙂

lucy56
26. sep 2011

@nelynka18 to dufam ze sa mi to nezastavi,ale aj ked kaslem uz na to a poviem dokimu nech mi buduci tyzden pichne vyvolavacku,uz nevydrzim cakat na maleho, hlavne mam nervy ci je zdravy

misickab3
26. sep 2011

@nelustek no, to uvidíme zajtra, či sa posúvam 😉 už viaceré ste tu hovorili o pravidelných poslíčkoch a nakoniec to ešte nezačalo, tak uvidíme 🙂

marikac
26. sep 2011

aj vy mate problem v noci so spankom? mna tak bolia klby,ze nemozem v noci spat na boku...a na chrbte nehrozi......dnes som vstala uz o 4,30 😠 ☹

nelustek
26. sep 2011

@misickab3 ved hej,podla mna je lepsie ked to pride z nicoho nic..nie ze ti dr.bude hovorit ze uz uz a potom si ako na ihlach.
Kamaratka isla v 36 tt do nemocky v noci co ju to chytilo,nakoniec jej dali infuzky a zastavili jej otvaranie a teraz nastupila do nemocky co uz 6den prenasa..budu jej to vyvolavat

nelynka18
26. sep 2011

@lucy56 snad mas synatora,ktory sa viac tesi na svet ako ten moj 😉 tak ja tiez predpokladam,ze ak do pondelka neporodim cez tyzden budem mat vyvolavacku 😒

misickab3
26. sep 2011

@nelustek joj, chuderka....ja pevne dúfam, že sa bábo rozkýve bez vyvolávačky... 😵

iwky
26. sep 2011

@juliam a máš termín len 3 dni po mne, tak možno áno 🙂 , len ja som si to tak sama pre seba naplánovala na 1.10. 😀 uvidíme či malá poslúchne mamičku a vypýta sa skôr 😝

nelustek
26. sep 2011

@misickab3 aj ja by som chcela bez ale ved ja mam este cas 2tyzdne,ale dve noci som uz nespala co som rozmyslala nad tym co ked to pride?muz mal nocne 😀 teraz ma 4dni volno tak mozeme ist rodit

zuzkazv
26. sep 2011

@nelustek joj tak tá tvoja kamoška musí byť na nich riadne nahnevaná
@nelynka18 neboj vypýta sa sám na svet musíš mu dôverovať 😉
@misickab3 ja som sa pri mojom prvom malom pravidelne kúpala lebo som nevedela že sa to nesmie 😅 a malý išiel na termín, takže neviem či ten kúpeľ to naozaj urýchluje, mne kúpel pomáha od bolestí krížov takže teraz sa tiež kúpem dosť často

misickab3
26. sep 2011

@nelustek veď ja tiež- ešte 11 dní...a keď sa nič nedeje, tak kým dávajú vyvolávačku, tak počkajú myslím týždeň...ale tiež som v tú noc zo soboty na nedeľu, keď som mala tie sťahy a tvrdnutie zakaždým ako som vstala alebo šla na záchod rozmýšľala, aké by to bolo, keby mi teraz odtiekla plodová voda... a keď som chvíľku predýchavala bolesť, tak som si hovorila, že ešte sú to len poslíčkovia, tak aké to bude potom "naostro" 😲
ale nechajme sa prekvapiť naším pokladíkom....

juliam
26. sep 2011

@iwky no to si si naplánovala pekne, ja by som chcela taký týždeň dopredu na 10.10. 🙂

misickab3
26. sep 2011

@zuzkazv no...keď som ráno potom mm hovorila, že som mala dosť často v noci sťahy a bolesti, tak len to rýchlo uzavrel, že s kúpeľom počkáme ešte bližšie ku termínu 😀 hlavne, že sex nám nezrušil 😀 bol taký zlatý...a minule, keď šiel na bedminton po práci, tak som mu kázala, nech už má mobil vždy pri sebe vo vrecku, keby sa niečo mne doma zomlelo...a potom som mu volala počas bedmintonu, lebo som niečo potrebovala a on prvé čo, tak dvihol- Už rodíme?
😀

iwky
26. sep 2011

@juliam idem vo štvrtok na poradňu tak som zvedavá čo mi povie doky, dúfam že dobré správy že sa už otváram poriadne 😀 malá je aj dosť veľká, tak preto by som chcela trochu skôr....ale 10.10. je tiež pekný dátum 😉

lucy56
26. sep 2011

@marikac ja som dnes nespala od 2 do 5 asi,nervy som mala na to, vkuse blbe myslienky na porod, maleho som budila ci sa hybe,poloha ziadna nevyhovuje ani mne
@nelynka18 no ved uvidime ktora kedy porodime

zuzkazv
26. sep 2011

@misickab3 typický chlap 😀 zlatý že kúpel zrušiť a sexík nie 😀 , to ja som minule tiež niečo od toho svojho potrebovala a volal mi späť asi až za pol hodinu tak mu vravím že ja aj porodím kým on sa spamätá ale potom chudák mal také výčitky svedomia aspoň potom bol milý ku mne 😎

nelustek
26. sep 2011

@misickab3 ved uvidime 😉 ja uz viem co ma caka tak uz sa aj bojim..no ty si 3dni predo mnou
@zuzkazv no co to mohla mat uz za sebou tak jej to este aj vyvolavat budu..ale to je ako naschval

bv_alexandra
26. sep 2011

sa mi páči aké sme všetky nedočkavé. Ja ked tak rozmýšlam tak ked som chodila do poradne raz za mesiac, tak som bola nedočkavá kedy už opať pôjdem do poradne uvidim drobčeka a dozviem či je všetko ok. Sa mi to zdala dlhá doba, ten mesiac. A teraz ked chodim raz za týžden sa mi to zdá tiež dlho 😀 Tiež dúfam že mi dr povie že sa to už pohýňa 🙂

nelustek
26. sep 2011

Mam otazku ked odtecie plodova voda vzdy tak pukne v brusku? Asi som uz sisi ale tak ma napadlo co ked odtecie ked budem sediet na WC a cikat 😀 😀 😀 budem vtedy vediet ze odtiekla?

misickab3
26. sep 2011

@zuzkazv dnes presne aj mne tak volal nejakú hodinu potom, čo som mu volala ja...a keď si vezmem, že ešte mu trvá pol hoďku cesta z práce, tak ďakujem pekne....už by som mohla mať kontrakcie každú chvíľu, alebo niekde v nemocnici a on nič 😀

juliam
26. sep 2011

@iwky ja idem v stredu a asi tiež budeme opäť väčší - malá mala vyše 4 kg, tak aspon ten týžden skôr by bolo fajn 😅

juliam
26. sep 2011

@nelustek tá voda ti neodtečie všetka naraz 😉 teda aspon mne neodtiekla. a či puklo v brušku neviem, lebo ja som sa zobudila na to, že už asi neovládam zvierače alebo čo 😀 a to voda odtiekla :D

bv_alexandra
26. sep 2011

@nelustek nie si šiši, tiež som nad tým rozmýšlala že ked budem na WC či to zistim keby neodtiewkla alebo v sprche 🙂

zuzinr
26. sep 2011

@nelustek no mne pri odteceni nic nepuklo, to podla mna zistis, to tecie dlhsiu chvilu, mne odtiekla tak ze som isla z wc rano naspat do postele a zrazu mi zacala odtekat este som sa cudovala ze ci nie som normalna a som sa pocikala 🙂 a potom ma napadlo ze ved to je plodova voda🙂 a odtekala mi pomaly este aj ked som prisla na prijem do nemocnice.

iwky
26. sep 2011

@juliam mne ju meral teraz na začiatku 38tt, a podľa sona mala 3500g ... ale povedal že je tam rezerva 500g .... takže môže mať aj 3000g ale aj 4000g 😀 som zvedavá, no nemám pocit že by bola maličká ... skôr to bude baba ako hora. 😝

nelustek
26. sep 2011

@juliam
@bv_alexandra no lebo mne pri nelke tak puklo a tiez neodtiekla naraz ale ani by som nevedela ze je to plodova,keby nebola zelena.. som rada ze niekto rozmysla ako ja 😉
@juliam myslis ako ze si si myslela ze si sa pocikala??? 😀