Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
v sobotu večer som si dala konečne teplý kúpeľ- to som si odopierala pre istotu celé tehu a potom sexík s mm...no a to bolo v noci rošambo- budila som sa na tvrdnutie asi 5krát za noc...potom to prešlo a zase poobede prišli takí poslíčkovia, že až...tak som zvedavá čo bude dnes a či mi zajtra lekár už konečne potvrdí nejaké otváranie alebo nie 🙂
@misickab3 aspon niekto sa tu posuva vpred 😉 ja som bola v piatok na poradni a nebola som a ze sa mu ani nezda ze by som sa pripravovala..tak som si tiez dala pekne teplucky kupel a na druhy den mi tiez prisli poslovia 😀 aspon si myslim ze to su oni,ved mi v pondelok povie ci sa nieco pohlo..pekne kazdy vecer davam teplu sprchu
zacala som si tepovat gauc a to vam poviem ze je to naozaj drina rucne to robit
@katuska_za http://depilacie.heureka.sk/veet-depilacny-krem... tento použivam aj ja aj dcéra. a mám pocit že to akoby pootvára tie chlpky. Nemusim ani velmi tou škrabkou škrabať. 😉 🙂
aj vy mate problem v noci so spankom? mna tak bolia klby,ze nemozem v noci spat na boku...a na chrbte nehrozi......dnes som vstala uz o 4,30 😠 ☹
@misickab3 ved hej,podla mna je lepsie ked to pride z nicoho nic..nie ze ti dr.bude hovorit ze uz uz a potom si ako na ihlach.
Kamaratka isla v 36 tt do nemocky v noci co ju to chytilo,nakoniec jej dali infuzky a zastavili jej otvaranie a teraz nastupila do nemocky co uz 6den prenasa..budu jej to vyvolavat
@nelustek joj tak tá tvoja kamoška musí byť na nich riadne nahnevaná
@nelynka18 neboj vypýta sa sám na svet musíš mu dôverovať 😉
@misickab3 ja som sa pri mojom prvom malom pravidelne kúpala lebo som nevedela že sa to nesmie 😅 a malý išiel na termín, takže neviem či ten kúpeľ to naozaj urýchluje, mne kúpel pomáha od bolestí krížov takže teraz sa tiež kúpem dosť často
@nelustek veď ja tiež- ešte 11 dní...a keď sa nič nedeje, tak kým dávajú vyvolávačku, tak počkajú myslím týždeň...ale tiež som v tú noc zo soboty na nedeľu, keď som mala tie sťahy a tvrdnutie zakaždým ako som vstala alebo šla na záchod rozmýšľala, aké by to bolo, keby mi teraz odtiekla plodová voda... a keď som chvíľku predýchavala bolesť, tak som si hovorila, že ešte sú to len poslíčkovia, tak aké to bude potom "naostro" 😲
ale nechajme sa prekvapiť naším pokladíkom....
@zuzkazv no...keď som ráno potom mm hovorila, že som mala dosť často v noci sťahy a bolesti, tak len to rýchlo uzavrel, že s kúpeľom počkáme ešte bližšie ku termínu 😀 hlavne, že sex nám nezrušil 😀 bol taký zlatý...a minule, keď šiel na bedminton po práci, tak som mu kázala, nech už má mobil vždy pri sebe vo vrecku, keby sa niečo mne doma zomlelo...a potom som mu volala počas bedmintonu, lebo som niečo potrebovala a on prvé čo, tak dvihol- Už rodíme?
😀
sa mi páči aké sme všetky nedočkavé. Ja ked tak rozmýšlam tak ked som chodila do poradne raz za mesiac, tak som bola nedočkavá kedy už opať pôjdem do poradne uvidim drobčeka a dozviem či je všetko ok. Sa mi to zdala dlhá doba, ten mesiac. A teraz ked chodim raz za týžden sa mi to zdá tiež dlho 😀 Tiež dúfam že mi dr povie že sa to už pohýňa 🙂
Mam otazku ked odtecie plodova voda vzdy tak pukne v brusku? Asi som uz sisi ale tak ma napadlo co ked odtecie ked budem sediet na WC a cikat 😀 😀 😀 budem vtedy vediet ze odtiekla?
@nelustek nie si šiši, tiež som nad tým rozmýšlala že ked budem na WC či to zistim keby neodtiewkla alebo v sprche 🙂
@nelustek no mne pri odteceni nic nepuklo, to podla mna zistis, to tecie dlhsiu chvilu, mne odtiekla tak ze som isla z wc rano naspat do postele a zrazu mi zacala odtekat este som sa cudovala ze ci nie som normalna a som sa pocikala 🙂 a potom ma napadlo ze ved to je plodova voda🙂 a odtekala mi pomaly este aj ked som prisla na prijem do nemocnice.
@juliam
@bv_alexandra no lebo mne pri nelke tak puklo a tiez neodtiekla naraz ale ani by som nevedela ze je to plodova,keby nebola zelena.. som rada ze niekto rozmysla ako ja 😉
@juliam myslis ako ze si si myslela ze si sa pocikala??? 😀

@lucy56 ahoj super tesim sa s tebou len aby si neskoncila ako ja 😀
@katuska_za ja pohmate klasickou ziletkou 😉
@babulkaa ja v sobotu,kto z koho 😀 mozno pojdeme naraz 😉 ako to rychlo ubehlo ze? 😵
@zuzkazv hihi aj mne sa to niekedy stane 😀