Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 tak včera som dala na tvoje slová a vybrala som sa na poštu peši 😝 ale som to kapke asi prehnala. Nečkalo sa ti, som na teba myslela popritom aká som bola unavená a ako ma bolel celý spodok aj kríže. 😀
@zuzaxa Každý tretí den? No teda. Ja som moju Sašku každý den 🙂 Plánujem aj teraz. Inak čo sa budenia týka, tiež som moju malú budila. Aj sestričky v nemocnici, doslova jej lyžičkou mliečko dávali a tak sa snažili ju zobudiť. Ona bola veľký spachtoš, prvé dva mesiace som ani nevedela že mám dieťa. Len spinkala a papala.
Ja som mliečko stratila po 3 mesiacoch vdaka stresu.
Držkajte sa nech máte dostatok mliečka a čo som čítala tak sa to ešte stále môže napraviť 🙂 😉
Inak čo sa týka mna tak ja okrem sťahov v bruchu nemám iné pocity, žiadne bolesti nič. 😝 Môj krpec sa asi rozhodol že si na neho ešte počkam. Včera mi trošku viacej stvrdlo brucho ale bez bolesti. SOm si len sadla a drahý hned že či ideme do nemocky. Vravím že určite nie. On ma strašne nerád vidí trpieť.
Pýtal sa že kedy už konečne porodím, tak som mu povedala že môžem aj prenášať, a on že preboha 😀 😝
@bv_alexandra Dobré ránko! Ale neboj bábenko si tam domček nespraví, príde v správnu chvíľu!!! Nacvičuje Vás a to ešte ani nie je na svete zlatúšik malý!!!! 😀 😀 😀 Dnes sme spinkali od 22 do 4 ráno, napapal sa a z fľašky stiahol len 30, tak sa vytešujem, no uvidíme čo cez deň. Muž vstával o pol šiestej a ja som si radšej neľahla , lebo by som zaspala určite malú vychystať do školy. Ale ak ju vyprevadím si ľahnem. A už máme doma kočík tak možno cez obed vybehneme na prechádzku. A čo tvoja malá? Už sa tiež nevie dočkať? Už by ste mohli niektoré začať rodiť, nech už máme ďalšie bábätká v téme!!! 😀 😀 😀 Sa mi to hovorí teraz už! Ale prežívam to s Vami a prajem všetkým blížiacim sa maminkám čo najmenej bolesti a ľahký pôrod! 🙂 🙂 🙂
@bv_alexandra K tomu kúpaniu, aj v nemocnici tak robili, a aj detská lekárka povedala, že sa to už tak, že je menej ekzémov, ale asi budeme každý druhý, ale handričkou namočenou s vodou stále aj počas dňa poutierame.
Však povieš mi potom ako to bolo vo Vašej nemocnici. 🙂
@zuzaxa no moja malá sa teší, aj nie. Vraví že by bola radšej keby som išla do práce, lebo ju mám teraz pod drobnohľadom 😀
No veru inak sa tu nejak zastavili pôrody 😀 to máš pravdu. Asi až ked príde zmena počasia 🙂
@bv_alexandra ahoj, tak tvoj mm je vystresovaný že by išiel najradšej hneď s tebou do pôrodnice 🙂 zlaty, to môj vždy kukne že čo a keď nič tak je rád že to ešte neprišlo 😀
@zuzaxa joooj taký spachtoško 😵 to mňa riško budil každé 2 hodiny vo dne v noci uvidíme aké bude toto dieťatko
@katy31 veru o deň bližšie už sa nemôžem dočkať 🙂
Ahojte dievčatá, tak si Vás tu čítam celé tehotenstvo a konečne som sa odhodlala pridať príspevok. Termín máme 13.10. ale vyzerá to tak že sa maličká vypýta na svet. Buško tvrdlo riadne, dr. predpísal magnezium, ale už sme ho aj vysadili, takže tvrdnutie pokračuje....Dnes idem na UZV, som zvedavá aká je veľká. Každé tehotenstvo iné, pri synčekovi som si odležala väčšinu v nemocke, teraz to zvládam celkom v pohode. Ach tie neskutočné zápchy, následne hemoroidy. No a váha??? tá ma teší... Mám rovnakú ako pred tehotenstvom. Ale gastroenterolog mi povedal že to je vdaka bezlepkovej diéte, ktorú mi odporučili vzhľadom na alergiu na lepok. Pokiaľ sa bábätko vyvíja ako má a je všetko v poriadku nemám váhu riešiť. Tak sa vytešujem že som nepribrala a to som pred tehotenstvom bola riadna bacuľka 🙂 Držím palce všetkým 🙂
@zuzkazv No aj moja dcéra bola hore skoro stále, nevedela vydržať tri hodiny do jedenia. Len nech mu to vydrží!!! 🙂
@nelly75 Tak držíme silno palčeky ak nadíde tá chvíľa!!!!! Už sa tešíme na bábätko spolu s Tebou! 🙂
@bv_alexandra A má prísť už ochladenie? Tento víkend majú svokrovci hody tak by mohlo ešte pekne byť, nech si malá užije kolotoče. My budeme varovať sami dva doma, pôjdu tam aj spať, ale len na jednu noc. Keby mal už mesiac by som išla aj ja s ním, ale takto ešte nie. Celá dedina by ho len očumovala, ešte by mi ho uriekli!!!! 😀 😀 😀
ahojte, joj ako vam maminky co uz ste doma zavidim ze ste s drobcami, mna ten moj nacvicuje kazdy den, od vcera ma boli lonova kost,ked chodim akoby mi tam tlacil, v noci sa ani otocit koli tomu nemozem, zas ma zacalo podbrusko boliet vecer, lebo predtym sme boli na 2 hodinovej prechadzke ale ked som si lahla tak to preslo a do rana som sa z toho zas vyspala, uz ma ti poslickovia nebavia, vsak ja takto nebudem ani vediet kedy mam ist do nemocky,lebo si na tu bolest aj zvyknem a bude sa mi zdat ze vsak sa nic nedeje
@zuzaxa myslím že až dokonca týždna hlasia pekne, takže pôrody nehrozia 😀
@lucy56 to isté som si povedala aj ja. Včera som trochu vzdychala v posteli, lebo mi bol ťažký aj pohyb z boku na bok ale to asi kvôli tej prechádzke. a mm mi vraví že či nechcem isť do nemocky. Tak som mu vysvetlovala že teraz sú už také bolesti normálne. že už len čakať kedy príde pôrod. 🙂
@bv_alexandra no ja som prvorodicka takze ja fakt netusim co je kontrakcia, mala som vcera zo 4 take male krce do podbruska ale prestalo to, sme sa mm az smiali v posteli ze ja doma porodim,lebo furt sa mi zda ze vsak to su normalne bolesti, ale objednala som si ricinovy olej a idem si urobit ten koktail z neho,ked to pride,lebo ak sa to nespusti do pondelka tiez ma chce vyvolavat a to moc nechcem ked to nebude nutne
@zuzaxa Ahoj to by bolo na dlhe rozpravanie moja... hraju v tom rolu peniaze,tie jediene mozo rozhadat rodinu. Vies ako zavidim vsetkym co maju pekny vstah z rodicmi?Ale samozrejme len v dobrom 😉
Boze to je hrozne ze to nezistili... musel to byt pre nu riadny sok ked malu uvidela 😒
@lucy56 neboj ja som už tiež zabudla aké to bolo pred 12r 😉
Mna od tej včerajšej prechádzky tak strašne boli celý spodok akoby som celú noc sexovala. A kríže aj v podbrušku 😖
@nelustek nely viem o čom píšeš. ja mamu nemám od 8rokov, a s otcom sa vôbec nestýkam. Tiež som si neraz poplakala, a tíško závidím tým čo majú krásny vzťah s rodičmi. 😉
@katy31 ahoj,citim sa dobre,bolenie mam stale ale to uz bude asi stale 😉 ako by som veru chcela povozit v takomto peknom pocasi.. mne sa to narodi a uz bude pekne skaredo.Stale ju citim hned pod prsiami tak ma rebra bolia..ked sa ich chytim a trochu pritlacim tak umieram bolestou.. A ty ako?
@bv_alexandra mna presne to iste, lonova kost, krize ,podbrusko.... jaj nech sa to uz spusti,lebo maly sa menej hybe,alebo to ja menej vnimam pri tych bolestiach a potom mam obavy ci mu tam nie je nejako zle, a este moze mi odtekat plodovka po troche... lebo nohavicky mam vecer skoro cele mokre, a aj predtym som mala vytok ale nie tolko vela
ahojte tehuľky 🙂 o chvíľočku idem na kontrolu, tak som zvedavá, čo mi doki povie. hlavne nech je všetko v poriadku.
@bv_alexandra poznam jednu babenku a ta je so sestrou kazdy bozi den od rana do vecera vonku.Maju obe male deti tak kocikuju,je na nich krasny pohlad.Ja ked som s mojou sestrou tak 2-3hodiny ideme sa pobit.A to mame tiez deti v tom istom veku.Moj otec nepride asi ani krst, a to mame aj popri tom druhu svadbu ☹
@nelustek no ja mám len dole bolesti, čo mi tlačí hlavou.. také, ako keď silno bolí modrina... ale to možno preto, že stále beriem magnézium, doki mi kázal, kvôli tej mojej prezretej placente... pomaly sa psychicky pripravujem na tú sekciu.. do konca týždňa idem vypratať celý byt, aby bolo všetko pripravené a aby som nestresovala a nemyslela na to, čo nás čaká... akurát si hovorím, že dnes mám prvý deň MD, kedy nikam nebehám, ale som doma... 🙂 a v pondelok hajde do nemocnice, v utorok sekcia a v stredu som rozbitá... 😀
ahojte tak neska posledna poradna u mojho Dr. som zvedava co povie vcera sa mi zdalo ze mala sa konecke otocila neska ten pocit uz nemam som zvedava co povie UZV ale som s toho dost nervozna ja tak nechcem cisarak keby bola ako ma tak uz aj ja vyhanam cajikmi prechadzkami a pod ale takto len cakat musim co bude dalej
@nelustek Inak s tým počasím, ešte môžu byť prvé novembrové dni pekné... že sa bude dať vyjsť na slniečko.. ja som včera akurát rozmýšľala, že som kúpila krásny makučký a teplučký overalik 0-3 m... že nám je asi nanič... kedže už v zime budeme veľký.... 🙂 Kedy sa môže ísť s bábom vonku... až po mesiaci, nie? 😕
@lucy56 ja nosim intimku už asi mesiac a je tiež stále vlhká. 😖
@nelustek môj brat je 300km odo mna, a tá dialka urobila svoje. A tiež sa oženil, a jeho záujem o krstňa upadol. Ani na narodeniny sa jej neozve . To ma dosť mrzi, pretože kým sme bývali spolu, tak sme strašne držali spolu. Mamu sme nemali a otca tyrana. Spolužiačky mi doslova závideli aký vztah máme medzi sebou. No aj to žiaľ vyprchalo. 😒
@katy31 budem na teba mysliet ja idem v pondelok na poradnu.A ja som stale neni rozhodnuta kam pojdem rodit.
Je baby ani som sa nepochvalila, v BA bol koncert Hex ci ako sa volaju a svagrina dala nasej nenarodenej Linde zahrat.Povedali ze hraju pre ich najmladsiu fanusicku..este nenarodenu Lindu 😀 😀 😀 a uz ma aj od nich podpisi..ta nasa Linda toho uz stiha a este tu ani neni..Len kazali ze uz ked jej takto zahrali musi mat na 100% meno Linda 😀
Varím hrachovú polievku a nemám cesnak myslíte že to niekto zaciti že tam niečo chýba 😀
Inak včera tak vytočila naša poštárka. Bola som doma a neunúvala sa zazvoniť že ma pre mna zásielku. A to som na nu čakala pretože to bol môj občiansky ktorý som si zabudla naposledy na Mare. Naštastie mi to na pošte dali, ale aj tak, ved som doma a nebudem predsa kvôli jej lenivosti zakaždým utekať na poštu. Dnes mi majú prísť plienky tak som zvedavá či zazvoní. Resp. rozmýšlam že jej napíšem na schránku že som doma. 🙂
@katy31 Neviem mne sa nelka narodila v januari to uz teda riadne mrzlo tak sme po 2tyz davali najprv tak ze naobliekali zaviazali do perinky fusaku a bola pri otvorenom okne na posteli.. tak sme to par x a potom naostro prvy krat von na 10min potom 20 min a tak.Teraz ked nebude mrznut si mysli ze po 2tyzd. sa moze na chvilu vybehnut.Ved dr.nam povie co a ako 😉

babenky, tak dobrú nocku želáme... a sladké sny.. zas ideme o jeden deň bližšie... 😉