icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

klajosa
28. feb 2011

@santerra ešte skoro....

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa ja mám zasa školitela velkého pedanta 🙂 sa k nemu aj bojím ísť, ked ešte nemám nič napísané 😀 a kedy by si mala mať štátnice? inak máš to velmi zaujímavú tému 😉

santerra
28. feb 2011

@klajosa No ved to ma teší že s najväčším pupkom budeme v lete....snaď sa tu v Poprade dočkame čoskoro oteplenia 😀 😀 😀 lebo zatial jak eskymaci tu chodime 😝 😝

blackie26
28. feb 2011

ahoj tak jakse dnes mate? taky mate tak prehazene hormony? ten muj me ignoruje co placam prtotozesem to mnela is malou to same uz a by to bylo za mnou ☹

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 no začínam 17. mája písomnými štátnicami so slovenského jazyka a literatúry ale ostatné termíny ústnych zatiaľ ešte nemáme ale počítam tak koncom mája začiatkom júna... a ešte mám teraz 4 skúšky....ja sa asi zbláznim... teraz budú stresy....troška sa bojím aby som neublížila bábätku... 😒 S manželom sme sa smiali, že naše deti sa narodia už s titulami....s dcérkou som bola tehotná keď som mala štátnice na bakalára a teraz budem na magistra 😀 😀 😀

klajosa
28. feb 2011

@santerra veď aj my v prešove....ja bývam v blízkosti Prešova ale dnes bolo fakt super.... jedine čo mi je ľúto, že v lete si nezaplávam.... ale tak prežila som pri malej tak aj teraz nejak... 😎

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa to je aké milé, tak sa učia s tebou 🙂 toho stresu sa inak bojím aj ja, aby sa malému niečo nestalo...tak budeš mať skôr ako ja, ja mám až 24.júna a hned aj obhajoby, všetko v jeden deň

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 no tak ty budeš mať rýchlovku....my máme SJL, Mat a HV... takže určite také tri dni budem teda v riadnom strese...no skúsim niečo na ukľudnenie.... nejaké homeo...alebo to zaberie na komisiu že budem mať bruško.... hej, si verím, že??? 😀

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa zaberieee, určite, u nás to vraj zaberá 😀 tak som zvedavá 😀 sú nejaké homeo na ukludnenie? potom daj určite vedieť 😉

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 neviem či sú ale zistím... neboj dám vedieť... 😉

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa beriem ťa za slovo 😉

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 😉

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa a ty si už bola na sono?

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 ešte nie... budúci týždeň sa chystám, nechcem tam ísť zbytočne skoro... aj tak to je na dve veci 😅 ..tak si radšej počkám a už potom budem na istom.... pôjdem možno niekedy v piatok.... a ty si bola?

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa ja som bola dnes, ale hlavne preto som šla, lebo ma strašne picháva v podbrušku...a už mám aj foto bublinky, 16.3. idem na dalšie

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 no super.... a bolo vidieť aj srdiečko?

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa srdiečko ešte nie, len bublinku, ale toho 16-teho, už hádam bude aj srdiečko...ale bol krásny pocit, som sa nevedela prestať usmievať 🙂

lila13
28. feb 2011

@masinka peknu dovolenku 😉 no ten vzduch ti urcite pomoze 😉
@lea1333 no co tak pocuvam, tak stale je tych porodov velmi vela a ze sa deti nerodia 😲
@natalii6 neboj deticky velmi radi opakuju po druhych a ked uvidi, ze aj ine to papaju tak bude urcite aj on 😉 a oni su sikuliaci tak to urcite zvladnu. Co sme boli pozriet v skolke, tak vraveli, ze zo zaciatku tym detom pomahaju v obliekani a kazdu chvilku s nimi chodia na zachod az si to sami uvedomia 🙂 s tym nocnikom, niekedy sa zadari ale to musim ja, ze pod sa vycikat... 😝 jej tak to je super, ze to uz Davidkovi prestava a s tou stravou opatrne, s mliekom radsej este par dni pockaj kym nebude uplne OK.
@lenuska20 jej tak super, uz si aj ty videla bublinku, tesim, tesim s tebou 😉

lenuska20
28. feb 2011

@lila13 bola som taká a teda aj som taká šťastná 🙂

lila13
28. feb 2011

@lenuska20 🙂 🙂 🙂

14petulka88
28. feb 2011

@santerra no to poznam, ked mi je uz jeden den lepsie, tak na druhy den sa mi to vrati aj za ten predchadzajuci 🙂
Prve tehotenstvo som mala uplne bezproblemove 🙂 drzim palce aby tie nevolnosti skoro presli :D

jani74
28. feb 2011

@lenuska20 tak ten paralen aj mne dnes povolila dr. príšerne ma od včera večera bolela hlava a dnes na kontrole som sa jej opýtala či môžem - vraj ak zaberie áno. Dala som si polku a zabral ale hlavu mám stále ako...

lenuska20
28. feb 2011

@jani74 no mňa tiež dnes začala chytať migrena, ale naťastie sa umudrila a ustúpila...takže nepomohl? skús ešte polku a chod si lahnuť, hadam sa ti ulaví

zuzul1310
28. feb 2011

@zuzanazuzana Včera som tu večer ani nebola, lebo som bola totálne KO, boleli ma nohy, kríže, žalúdok tancoval proste hrôza, v porovnaní s prvým tehu strašné. Dnes je to o niečo lepšie ale aj tak nič moc a poobede som si ani notebook radšej nezapla lebo aj včera mi písmenká tancovali pred očami a kým som to dopísala tak som bežala vracať.
@natalii6 na hnačku sú dobré probiotiká, upravujú črevnú mikroflóru
@bettyx super že ste s drobčekom v poriadku 🙂
@lenuska20 pri prvom tehu sa ti to bude stráááášne vliecť, úplná pravda.....každý deň budeš počítať, študovať aké je bábo a čakať a čakať a čakať na UV na poradňu, na výsledky, na prietoky a podobne. Tých 9 mesiacov je najdlhších čo som kedy prežila ale aj najkrajších, teraz keď mi je zle tak cítim že som tehu lebo ledva žijem a keď som OK tak ani nemyslím na to že som tehu lebo malý ma vyťažuje na 120 percent 🙂
@lila13 @berus222 s bruchom sa pripájam, huspeninové po prvom tehu ☹ ale už vidieť aj toto tehu 🙂
@lea1333 prevencia proti nachladnutiu citróny, med a cesnak zmiešať a každý deň jednu lyžicu, ak chceš presný pomer tak napíšem 🙂 aj ja to teraz beriem 🙂
@jani74 super 🙂 gratulujem, to je výborné že ste v poriadku 🙂
@lea1333 takže s drahým je všetko ok? super 🙂
Nestihla som vás dočítať lebo sa mi drobec zobudil a musím si ísť k nemu ľahnúť.

lenuska20
28. feb 2011

@zuzul1310 zda sa to ako nekonečná doba 😀 stále si čosi hladam, neviem sa dočkať, kedy budem začať môcť nakupovať atd atd, a to čakanie na dalšie sono, to budu asi najdlhšie 2 týždne môjho života 😀 a veru, ked mi je zle, aspoň cítim, že som tehu 😉

jani74
28. feb 2011

@lenuska20 asi som prehliadla kde to študuješ?Držím palce 😉

jani74
28. feb 2011

@klajosa 😀 😀 😉 😉

lenuska20
28. feb 2011

@jani74 asi som to tu nepísala, manažment rastlinnej výroby v nitre na spu 🙂

jani74
28. feb 2011

tak konečne som si Vás prečítala (od piatka) a som 😝 Ufff ale nás je teda požehnane októbroviek 😀
K menám - veľmi si prajeme dievčatko ale hlavne nech je drobček zdravučký. Dievčenské meno Karolína - pri prvom pôrode (bol CS) sme museli mať chlapčenské aj dievčenské - mali sme Matej a Karolína. Tak asi zostaneme pri Karolínke a chlapčenské vôbec ale vôbec nevieme.

Ďakujem za dnešnú podporu 😉 😉 😉Som rada a hrozne sa teším z drobčeka a mám i foto 🙂

Inak mne nevoľnosti klop-klop ustali, už sú len doobeda a aj vracannie ustúpilo ale poobedie som zase ako mátoha čo by slapa a spala aj keď si zdriemnem s Matejkom, no a večer neviem zaspať.

zuzinr
28. feb 2011

@lenuska20 jej no tak gratulujem, vidis nakoniec si to stihla skor nez ja. A v kt. si tyzdni, co ti povedal? Knizku este asi nemas, ze? Ja uz sa neviem dockat toho piatku 🙂