Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahoj tak jakse dnes mate? taky mate tak prehazene hormony? ten muj me ignoruje co placam prtotozesem to mnela is malou to same uz a by to bylo za mnou ☹
@lenuska20 no začínam 17. mája písomnými štátnicami so slovenského jazyka a literatúry ale ostatné termíny ústnych zatiaľ ešte nemáme ale počítam tak koncom mája začiatkom júna... a ešte mám teraz 4 skúšky....ja sa asi zbláznim... teraz budú stresy....troška sa bojím aby som neublížila bábätku... 😒 S manželom sme sa smiali, že naše deti sa narodia už s titulami....s dcérkou som bola tehotná keď som mala štátnice na bakalára a teraz budem na magistra 😀 😀 😀
@masinka peknu dovolenku 😉 no ten vzduch ti urcite pomoze 😉
@lea1333 no co tak pocuvam, tak stale je tych porodov velmi vela a ze sa deti nerodia 😲
@natalii6 neboj deticky velmi radi opakuju po druhych a ked uvidi, ze aj ine to papaju tak bude urcite aj on 😉 a oni su sikuliaci tak to urcite zvladnu. Co sme boli pozriet v skolke, tak vraveli, ze zo zaciatku tym detom pomahaju v obliekani a kazdu chvilku s nimi chodia na zachod az si to sami uvedomia 🙂 s tym nocnikom, niekedy sa zadari ale to musim ja, ze pod sa vycikat... 😝 jej tak to je super, ze to uz Davidkovi prestava a s tou stravou opatrne, s mliekom radsej este par dni pockaj kym nebude uplne OK.
@lenuska20 jej tak super, uz si aj ty videla bublinku, tesim, tesim s tebou 😉
@santerra no to poznam, ked mi je uz jeden den lepsie, tak na druhy den sa mi to vrati aj za ten predchadzajuci 🙂
Prve tehotenstvo som mala uplne bezproblemove 🙂 drzim palce aby tie nevolnosti skoro presli :D
@zuzanazuzana Včera som tu večer ani nebola, lebo som bola totálne KO, boleli ma nohy, kríže, žalúdok tancoval proste hrôza, v porovnaní s prvým tehu strašné. Dnes je to o niečo lepšie ale aj tak nič moc a poobede som si ani notebook radšej nezapla lebo aj včera mi písmenká tancovali pred očami a kým som to dopísala tak som bežala vracať.
@natalii6 na hnačku sú dobré probiotiká, upravujú črevnú mikroflóru
@bettyx super že ste s drobčekom v poriadku 🙂
@lenuska20 pri prvom tehu sa ti to bude stráááášne vliecť, úplná pravda.....každý deň budeš počítať, študovať aké je bábo a čakať a čakať a čakať na UV na poradňu, na výsledky, na prietoky a podobne. Tých 9 mesiacov je najdlhších čo som kedy prežila ale aj najkrajších, teraz keď mi je zle tak cítim že som tehu lebo ledva žijem a keď som OK tak ani nemyslím na to že som tehu lebo malý ma vyťažuje na 120 percent 🙂
@lila13 @berus222 s bruchom sa pripájam, huspeninové po prvom tehu ☹ ale už vidieť aj toto tehu 🙂
@lea1333 prevencia proti nachladnutiu citróny, med a cesnak zmiešať a každý deň jednu lyžicu, ak chceš presný pomer tak napíšem 🙂 aj ja to teraz beriem 🙂
@jani74 super 🙂 gratulujem, to je výborné že ste v poriadku 🙂
@lea1333 takže s drahým je všetko ok? super 🙂
Nestihla som vás dočítať lebo sa mi drobec zobudil a musím si ísť k nemu ľahnúť.
tak konečne som si Vás prečítala (od piatka) a som 😝 Ufff ale nás je teda požehnane októbroviek 😀
K menám - veľmi si prajeme dievčatko ale hlavne nech je drobček zdravučký. Dievčenské meno Karolína - pri prvom pôrode (bol CS) sme museli mať chlapčenské aj dievčenské - mali sme Matej a Karolína. Tak asi zostaneme pri Karolínke a chlapčenské vôbec ale vôbec nevieme.
Ďakujem za dnešnú podporu 😉 😉 😉Som rada a hrozne sa teším z drobčeka a mám i foto 🙂
Inak mne nevoľnosti klop-klop ustali, už sú len doobeda a aj vracannie ustúpilo ale poobedie som zase ako mátoha čo by slapa a spala aj keď si zdriemnem s Matejkom, no a večer neviem zaspať.

@santerra ešte skoro....