Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@masinka prepacte,ze som sa vam tu zamiesala,ale sem-tam si vas precitam 😉
ma zaujal,ten ananas,musi byt len cerstvy,ci aj kompot moze byt? 😉 😀
@misickab3 ale tak zalezi hodne aj od nalady personalu,pokial su v pohode vysmiaty tak aj cela atmosfera je super 🙂 najhorsie je ked natrafis na stareho,ufrflaneho doktora,ktori uz ma 100rokov a vsetko mu vadi 😝 najlepsie je ked zena pride s kontrakciami,otvorena a za 2 hodky porodi,vtedy je jedno kto je tam a aku ma naladu 😀
@kucminka to hej mali by sa tak spravat ku kazdej rodicke a mali by chapat a respektovat jej priania...jedna mam vysoky prach bolesti ina nizky(ako ja).....mali by,no neni su taki 😉 a hlavne u nas je jedna porodna asistentka a ta je taka koza....si mysli,ze ked je v tom obore vyucena,ze vie vsetko a este ani nerodila....keby vedela aka je to v skutocnosti bolest bola by jemnejsia 😒
@drobcek801 ja som jedla cerstvy, ale mozno by pomohol aj kompot.... podla mna to ma taky podobny ucinok ako tie lektvary s ricinom - trosku to cloveka poprehana, a to potom aj maternicu povzbudi k zvysenej aktivite 🙂
@nelynka18 zažila som aj ja zapl. dr. Ked som išla na konizáciu, vtedy som to chcela mať čím skor za sebou a hlavne aby bolo všetko v poriadku, tak mi drahý vybavil dr. Priamo prednostu kliniky a veru bolo to citiť že tam nie som len tak, všetci ma obskakovali a pod. Miestami mi to bolo až nepríjemné. Zvažovala som aj teraz či zazmluvniť alebo nie, ale bola som na zákroku v decembri 2010 na Antolskej a bola som spokojná s personálom ako takým, tak verím že budem spokojná aj teraz. Ja som neni náročný pacient tak snáď to bude všetko ok.
o tych sumach sa tu o riadnych bavite,je to mozne,ze 500€,tak 50€ by nestacilo 😉
ved je to ich praca,priviest na svet novy a hlavne zdravy zivot,tak myslim slubovali a mne tiez nikto nedal v praci ani 50€ zato,ze som mu film podrzala 😀
@nelynka18 aj teraz keď som tam ležala,tam bola jedna sestrička úplne že otrasná,teda nie ku mne ale k spolubývajúcej.Vyťahovala jej ihly a keď zjojkla že ju to bolelo,tak jej nadala,že čo jojká,tak sa jej omluvila,tá spustila ešt večší rev,že jej 4ročný syn,je odvážnejší.Potom jej kázala prísť na tlak o 9.30,keď tam došla,tak ju vyhodila,že jej kázala až o 10.00,pritom som to sama počula.No ako sa ktorá sestrička si vyspí,a my si to odsereme 😒
@drobcek801 no je to proste dneska tak,je taká sprostá doba. 😒
@masinka dakujem,tak neskor skusim,este mam cas 😉
tak sa tu drzte,nech to uz mate cim skor stastlivo za sebou a hlavne bez prenasania a bez vyvolavaciek 😉
ja som mala oba vyvolavane,tak dufam,ze do tretice uz zazijem aj prirodzeny porod 😉
@kucminka no veru,ale je to trosicku asi aj nasa chyba,tak sme si ich naucili 😉
@drobcek801 keď dnes to asi inak asi nejde,každý čaká koľko dáš,až potom sa o teba zaujímajú.
Baby chcem sa opýtať ked sa saška narodila tak nám prišla z mesta pozvánka na privítanie ešte sa to robí? 🙂
@kucminka presne tak,bohuzial,najhorsie je este,ked natrafis na takeho co aj das a aj tak nespravi,to co ma 😒
@bv_alexandra u nas ano,tak v bratislave urcite vitaju novych obcanov 😉
@bv_alexandra no co viem tak u nas v Nitre sa to robi, ale kedze ja nemam trv. pobyt v Nitre ale kusok od nitry tak mna sa to netyka 🙂
ahojte baby, tak po včerajšej poradni je výsledok taký že ja som pripravená rodiť aj hneď, krčok spotrebovaný, pôrodné cesty mäkké, otvorená takmer na 2cm ale malá sa vysunula vyššie, sa jej zapáčilo a rozmyslela si to že ešte nechce ísť von takže sme sa s dr. zhodli že to bude až na termín skôr asi nie 🙂 no čo už nech si to malá u mna užije, v brušku už nikdy nebude 😀
@zuzinka_26 gratulujeeeeem 🙂
@nikolka4 gratulujem, takéto pozitívne správy normálne sa začínam tešiť na pôrod 😀
inac pekny den zelam vsetkym 😉 dnesna noc klasika 2x hore a raz bez dokrmovania..neviem ci robim dobre ale akonahle dam maleho vecer do postielky podotykam spiaceho tak po par minutach sa zobudi a place tak spava somnou v posteli ale tak isto to bolo aj u Davidka ale ked bol trosku vatsi uz spinkaval v postielke tak dufam ze aj u Filipka to tak bude a to ma taku peknu postielku 😉 a baby nejak ste prestali rodit co sa vam nehce? 😀 zajtra idem z malym na ockovanie a v nemocnici som si vybavila ze mi daju dole tie cvoky z brucha lebo uz mi vadia a vyzera to ako kanibal hanter 😀 juj maly kadi tak idem ho prebalit 😉
@bv_alexandra myslim, ze ako v ktorom meste, u nas v meste napriklad nie ale pocula som, ze niekde to este robia. zalezi od mesta, ako to maju schvalene...
@kucminka @drobcek801 mne to tiez pride ze sme tych doktorov tak naucili, a vlastne nie my ale este nasi rodicia a stari rodicia...ved ktora babka nemala rezervu v skrini na nejaku operaciu atd., vidno to aj z roznych starych filmov a serialov...ved za sociku si doktori nestavali vily z tych platov co oficialne dostavali v nemocnici...
ja idem rodit do Rakuska hned sem za hranice, robia tam aj slovenski lekari a porodne asistentky, je pravda ze za rakuske platy, ale pristup maju teda iny, a nepredpokladam ze by tam niekto cakal nieco "do vrecka" (a ani sa nechystam im dat)..
@bv_alexandra ja som pred 8 rokmi ležala na rizikovom na Antolskej aj so tam rodila bola som veľmi spokojná. Milé sestričky, lekári. Teraz tam budem opäť, nezazmluvňujem si lekára. Zatiaľ chodím do poradne a som veľmi spokojná 🙂
@lucy56 este ma cas drobec, zatial do 10-teho je par dni a myslim keby si porodila na termin by mal pekny datum 🙂...ja mam zase termin na narodky mojej mamy, tak uvidim kedy sa uraci na svet...inac asi pred tyzdnom som mala trosku hnedsieho vytoku a vcera vecer naraz vyslo vacsie mnozstvo hnedeho hlienu a dnes rano tiez velke mnozstvo hnedeho hlienu az som mysela, ze co to zo mna vypadlo, bezala som na wcko...a hlavne stale som mala energie na rozdavanie a dnes som strasne unavena, hm mozno sa to spusti este do vikendu 😉
no to mas hlienovu zatku tusim, tak ja okrem cireho vytoku ktoreho je moc, este hnedy som nemala, ja viem ze do datumu casu dost,ale ako cukrovkarka s vysokym tlakom nemozem ist na termin, mohla by byt placenta prezreta, preto by som uz buduci tyzden najradsej mala po, aby sa neohrozilo maleho zdravie

@misickab3 no ja som si to tam teraz trocha omrkla,a možem povedať,že tí čo ma vyšetrovali,boli v pohode,aj doktorky,tak dúfam,že aj pri porode tomu bude tak.