icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
29. sep 2011

ahojte niekto mi tu dnes chýba, žeby @nelynka18 už išla do nemocky 😉 🙂
ja som sa práve vrátila z pošty. a idem zaujať vodorovnú polohu akosi sa mi drieme. Maly ma už inak riadne tlačí dolu. Bola som pozrieť aj drahého v práci a ked som sa išla postaviť zo stoličky tak som sa nevedela narovnať ako ma to už všade tlačí 🙂

bv_alexandra
29. sep 2011

@nelly75 a ku komu chodiš do poradne v nemocke?

katy31
29. sep 2011

ahojte baby, tak čo tu nové? 😕 idem Vás čítať...

jana0706
29. sep 2011

@viviem tak ze by si bola dalsia v poradi? 😉

jana0706
29. sep 2011

@bv_alexandra no to urcite preto ze si vcera provokovala ze @nelynka18 pojde posledna 😉 tak ti to teraz mozno ukaze 😀 ale rano tusim nieco pisala, takze to by muselo ist sakra rychlo 🙂

masinka
29. sep 2011

@bv_alexandra pozeram , ze tiez si z Petrzalky. Tu robia vitanie obciankov v Cik-Cak centre. Ked bol manzel pre rodny list v Technopole, tak sa ho pytali , ci mame o to zaujem (teda neviem ci to bolo na matrike, alebo o dvere dalej na miestnom urade kde bol malu prihlasit na trvaly pobyt). Po par mesiacoch nam dosla pozvanka 🙂
Mala tam parminutovy prihovor teta poslankyna, deticky zo skolky predviedli tancek, mamicky dostali gerberu, deticky hlinenu plaketu a detsky pribor a ujo fotograf nam za cca 13 EUR urobil 5 rodinnych fotiek ktore nam potom poslal na dobierku....

bv_alexandra
29. sep 2011

a ešte mám jednu otázočku, ja mam trvalý pobyt v Ba3 tam pôjdem nahlasiť aj krpčeka? 🙂

nelly75
29. sep 2011

@bv_alexandra k dr. Sysákovi, zajtra idem do poradne tak som zvedavá čo povie, lebo už mám hnedý výtok, a bruško tvrdne a tvrdne... a čítala som že aj ty máš problémy s hemoroidmi. Ja celé tehotenstvo zápchy, musím užívať duphalac, inak by som to ani von nedostala. A dnes však čo by sa na mňa nenalepilo opäť ďaľší hemoroid a začal krvácať.... Bolesť veľká 😢 tak si ani nepredstavujem čo bude po pôrode, po tlačení.

kucminka
29. sep 2011

@misic no to teda áno,a zrovna takej pacientke čo ho potrebuje znížiť. 😉

masinka
29. sep 2011

@bv_alexandra aha, tak asi si ho pojdes prihlasit tam. Zrejme na Junacku ? Nove mesto tiez robi vitanie, kamoska tam byva, oni dostali pred tromi rokmi namiesto plakety vkladnu knizku s 5000Sk. neviem ako je to teraz....

zuzkazv
29. sep 2011

ahojte baby, hcem sa opýtať či ste už rozmíšlali nad tým akú formu antikoncepcie bedete používať po pôrode, nejak mám z toho mišung 😒

elenaakiko
29. sep 2011

@zuzkazv ja som rozmýšľala nad tabletkovou antikoncepciou cerazette. tá sa môže aj počas kojenia 😉

natalii6
29. sep 2011

@jana0706 ahoj ja som sa jednej poradkyni aj ozvala ale ona ma naspat nekontaktovala:(

natalii6
29. sep 2011

@bv_alexandra ahoj ja byvam v BA2 a robi sa to muz ked bol vybavit rodny list mu povedali ze pride domov oznam a aj pri prvom sme boli a Ruzinov dava 70 eur 😉

natalii6
29. sep 2011

@katulka74 ahoj tak to je hrozne ze prichadzas o mliecko a neskusala si nejake caje? a bola si u toho lekara stou chrbticou co ti nato dal? a ja som si myslela ze som jedina co jej to nevedeli napichnut a este som sa obvinovala ze zato mozem ja a som sa im aj splacom sopravedlnovala ze mali somnou tolko prace 😢 ☹ ..a zajtra mi konecne vyberu tie svorky lebo mi normalne vadia a pritom prvy x ma pekne zasili neveim preco mi dali tentokrat ti svorky 😠 a ty si bola sita?a chcem sa ta spytat kedze ty si uz mala 3 cisarsky lekar ti nehovoril po druhom cisarskom ze uz by si nemala otehotniet? lebo mne v nemocke povedala lekarka na vizite ze uz by nebolo vhodne otehotniet.

nelynka18
29. sep 2011

@misickab3 no mladi su najlepsi tych to este bavi 🙂
@natalii6 no povedz telo pripravene rodit a dieta nie a nie von 😀 nech si to teda este chvilku uzije 😉
@zuzkazv ahoj tak sme na tom skoro rovnako ani nasemu sa nechce 🙂

nelynka18
29. sep 2011

@jana0706
@bv_alexandra baby co ma tu stale spominate 😀 ved vam vravim,ze domino si to rozmyslel....dnes nemam cas bo mam akysi navstevny den a este varim,tak len tak na skok sa hlasim aby ste vedeli,ze ja si to vytrpim s vami(to cakanie myslim) 😉 🙂

jana0706
29. sep 2011

@natalii6 tak vyskusaj nejaku inu, niekto si urcite najde cas, ved to je pre teba aj pre babatko dolezite 😉

jana0706
29. sep 2011

@nelynka18 my len tak, aby rec nestala, ta chceme trochu povzbudit 😉 nas maly Jakubko je oddnes oficialne donosene babatko (zacinam 39.tyzden), ale nevyzera ze by si z toho nieco robil a chystal sa von..

michala33
29. sep 2011

Ahojte vcera som bola v poradni a dr.vravela ze uz mam krcok skrateny a mam davat pozor ze mi moze odtiect plodova voda tak sa aj tesim ze uz to kazdu chvilu moze prist ale zaroven mam z toho aj strach..ale asi ako vy vsetky 🙂 .Z ctg zaznamu kde som mala celkom velke "kopceky" sa cudovala ze si ma tam nenechali ale teraz ze je vela porodou tak maju malo miesta:tak som dnes zasa prala zehlila prevliekla periny a idem este povysavat..aby bolo všetko cistucke.Myslite ze uz to fakt moze prist???

jana0706
29. sep 2011

@michala33 no to ti musi Dr. povedat ci to moze fakt prist 😀 napriklad @nelynke18 (prepac Leni ze ta zase spominam 😀 ) to uz Dr. tvrdi minimalne treti tyzden 😉

katuska_za
29. sep 2011

Ahojte vsetci 🙂 tak ako vidim stale sme tu este vsetky 😀 aj tie co uz tri tyzdne sa chystaju ist rodit... mna dnes po obede chytili take minutove krce do krizov taka ostra bolest a ako to tak sledujem hybe sa to okolo 20 min 3x po sebe a potom hodinova prestavka a zas.... vcera ta priserna bolest dole a dnes toto.. uff uz sa cosi asi chysta, alebo sa tesim zbytocne😀?

jana0706
29. sep 2011

dnes sme si k nasmu havovi pribrali na vychadzku este jeho mladsiu verziu, pozrite aki boli zlati 🙂

katulka74
29. sep 2011

natalii6,skusam vsetko od cajov,homeopatik,vinei,zaprazenych polievok,jogurtov,syrov a nic,bude to tym ze som nemala oddych po sekcii,hned domov a tyz v kuse som sa nezastavila,kedze som porodila uprostred prerabky....ja som bola aj sita aj svorky som mala ,nechapem preco ti povedali ze tretie nie,mne nikto nic nepovedal,poznam vela zien co maju tretie cisarskym aj stvrte,treba to asi potom konzultovat so svojim gynekologom....

misickab3
29. sep 2011

@katulka74
@natalii6 ahojte...neviem, ale myslím si, že to je individuálne čo sa týka sekcií a počtu detí....moja mamka mala prvé a tretie dieťa sekciou a tiež už odporúčali, aby nemala ďalšie....že by to mohlo byť už veľmi komplikované...takže si myslím, že to treba prediskutovať s gynekológom a on by to mal vedieť posúdiť a aj vysvetliť prečo.... 😉

bv_alexandra
29. sep 2011

Ahojte, dnes poobede ako som sa zobudila som mala bušenie srdca, tlak 100/70 tak som si musela dať kávu. Dúfam že to je len tlakom lebo aj drahy sa ma pýtal že čo mi je že som akási utiahnutá 😒

bv_alexandra
29. sep 2011

@katulka74 katulka nevzdávaj to. skúšala si aj odsávať? Dôležite aby sa ti rozbehlo mliečko 😉

misickab3
29. sep 2011

@bv_alexandra a to je zlý tlak? Ja mám taký stále...aj keď je pravda, že keď si zvyknutá na niečo iné.... 😖 tak snáď to nie je nič vážne...

bv_alexandra
29. sep 2011

nie je zlý ale ked som zvyknuta na vyšši tak asi preto 😉 hlavne sa mi nezda prečo mi srdiečko buši ked tlak je nižší. skôr si myslím že naopak by to malo byť. len polihujem, drahy ma kontroluje či som ok. 😉@misickab3

misickab3
29. sep 2011

@bv_alexandra noooo....tak snáď to prejde...možno to je nejaká reakcia na poobedný spánok...ja sa niekedy budím poobede ešte viac ubytá, ako pred spánkom...a s nižším tlakom a bolesťou hlavy....tak to snáď po tej káve prejde...poprípade skús zjesť trochu sladkého alebo niečo na večeru... 🙂