Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
juj toto zacina byt zaujimave... uz od tretej kazdych 20 min krce v krizoch co trvaju tak do minuty.....taka ostra bolest ako pri mrche 😅 ale nieje to az nejako extra silne da sa to vydrzat... 😕 a este k tomu beham stale na wc co ja mavam inak zapchu dnes som bola uz 4x...
@katuska_za 😵 😵 😵 ejha, už ti to asi začína....držím palčeky, daj vedieť čo a ako....to je aké super.... 🙂 telo sa ti už asi začína naozaj pripravovať na finále... 😉 😵
@katuska_za zeby to uz prichadzalo?
@katuska_za aj moj muz je akysi chory.. a povedal mi ze by som mohla ist zajtra rodit ze sa mu nechce do prace 😀
@katuska_za ja mavam tak 4x do dna mrchovske bolenie v podbrusku, tiez sa pytam čo to, bo pri prvom mi voda odtiekla a nič ine, ale tak včera ma vysetroval lekar a hlavička vysoko tak snad este mam času
@katuska_za ale ba....človek mieni Pán Boh a aj bábo to mení.... 😀 hold, keď sa to spustí, tak sa musí manžel pochlapiť a postarať sa pre zmenu on o teba...chorý ešte bude veľakrát...ale bábo sa rodí len párkrát za život a niekedy len raz 😉 😵 možno práve preto,že si sa zmierila s tým, že ešte nič, tak to začalo.... 🙂
@nelustek moj manejakeho bacila, nasla mu ho dr na stere a tak ma antibiotika:( a ani pusu si vraj nemame davat bo sa to prenasa...☹
@misickab3 juj ja si stale hovorim ze to niiiiiic ze to su poslickovia... aj ked doteraz ma v krizoch nikdy nebolelo.. a sak mi este neodisla ani ta zatka ci ta nemusi? a ani brusko nemam padnute... toto je nejake divne cele.. maly je asi po ockovi 😀 lebo ked som ja chcela mojho manzela vtedy o mna nemal zaujem a zacal ma balit az pol roka na to ked uz som akosi nemala ja a krpec je taky isty ked som chcela aby siel von nic.. on si pojde ked ja uz nechceeeem 😀 😀 😀
@katuska_za tak vidíš....jablko nepadá ďaleko od stromu... 😉 podľa mňa niektoré ženy ani nemusia prísť na to, že im zátka odišla....veď každá sme iná.... 🙂 ale to by mi prišlo naozaj divné, že toľkokrát ideš na veľkú, že prichádzajú pravidelné bolesti v podbrušku a aj krížoch a že by to ešte nič nebolo? Podľa mňa už to začína a prídu aj kontrakcie 🙂 ale uvidíme....možno ťa len malý straší...a dáva najavo, že si radšej nič neplánuj 😀
dnes som bola v poradni a vyzerá to naozaj na ten cisársky lebo mám tenkú jazvu,mám ju 3,5cm a mám byť 4-5 tak by mohla prasknúť,idem ešte v utorok na kontrolu a mám si zobrať aj tašku keby si ma tam nechali že lepšie je byť sledovaná keby sa to stenšovalo,tak možno na týžden si to odrodím 😉
@misickab3 zeby ukazoval kto je tu sefom ??? 😀 uz sa neviem dockat aky to bude betar ked sa narodi 😀 😀 idem do teplej vane mozno to prejde....
@katuska_za takze ktosi tu bude rodit 😕 drzim palceky....daj si tu teplu vanu....ak to prejde su to poslickovia ak sa to bude stupnovat,tes sa rano mas drobca pri sebe 😵 😵 rano napis ako ste dopadli 🙂
@katuska_za potom napíš, ako si dopadla a kto vyhral v zápase ty - bábo 😀
@katuska_za juj som zvedava co napises, mne to tiez pride prilis vela symptomov naraz aby sa jednalo len o poslickov, tak drzim palce 🙂 neboj, manzel to zvladne aj s bacilom 😉 len aby ho s tym k porodu pustili, teda ak chcete aby tam bol..
baby tie co ste kojili mam na vas otazocku citala som si o kojeni a tam bolo napisane ze treba dat najpr jeden prsnik a az ked sa vyprazdni tak ponuknut iny,ako zistim ze sa mi vyprazdnil? lebo ja kojim tak ze dam jeden na nom je od 10do 20min a potom mu dam druhy a ked si zmacknem bradavku tak mi tam stale vytecie trochu mlieka
@jana0706 nie nie pri porode nebude.. nechcem to ja a ani on....
ach baby ja neviem ci ta nasa postielka je zakliata ale dam tam vecer maleho spiaceho a za chvilu je hore nechapem to preco ☹

@jana0706 naaaaadherni psikovia, ake je to plemeno???