icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
30. sep 2011

@santerra my mame zo vcera hovädzie s hribmi a k tomu ja zemiaky a muz ryzu.... ale ja neviem co na nedelu....tiez som uz z toho varenia hotova 😒
@zuzaxa ahoj aky su zlaty ty sa mas 😵 ked vidim taketo fotky o to som viac nedockava 🙂

zuzkazv
30. sep 2011

@zuzaxa kráááásne deti máš byť na čo pyšná 🙂

misickab3
30. sep 2011

@nelustek noooo...to u neho bežne tiež nehrozí- to len keď sa skĺbi dokopy únava a bol do deviatej preč- púo práci bedminton, tak bol taký zničený 😀 ale potom samozrejme ožil 😀

misickab3
30. sep 2011

@santerra ja sa idem pustiť do plnenej papriky zo zemiakovou kašou....mm si vypýtal, tak mi uľahčil rozhodovanie...ale tiež mi treba ísť ešte niečo dokúpiť a nechce sa mi 🙂

nelustek
30. sep 2011

Zienky moje nasla som este jednu plnu krabicu malych veciciek 😀 sice su tam niektore aj letne ale nieco hadam vyberiem na zimu na doma 🙂

zuzkazv
30. sep 2011

@nelustek tak s amáš v čom prehrabovať 🙂 tie detské vecičky sú také krásne, a keď tak sviežo voňajú 😵 😵 mne bolo tak ľuto keď som preberala vecičky po riškovi že veľa z tých nádherných vecí nebudem môcť používať lebo sú fakt chlapčenské a teraz budeme potrebovať dievčenské, ale naštastie tých neutrálnych bielych mám veľa do troch mesiacov takže také malinké veci som vôbec nemusela kupovať

nelustek
30. sep 2011

@zuzkazv presne,len mam tu aj kopu prekrasnych satociek a to uz asi nevyuzijeme.kedze cez leto bude vacsia ako bola nelka.skoda. kupia sa nove 😀

zuzaxa
30. sep 2011

Ďakujeme krásne všetkým!!!
@zuzinr To má po mužovi, ten je brčkavý, už na prvom sone ešte s ňou sa ma pýtal, či už bolo vidieť vlasy, že či je brčkavá. 😀 😀 😀 Uvidíme či aj malý bude.Ale muž má viac ako malá.A tá zase je nešťastná, že sa jej tak nedajú ulízať vlasy a stojí jej to všelijako. 😀 😀 😀
@nelustek Aj malá bude pestovať uviidíš!!!

stanka25
30. sep 2011

Ahojte baby, ptispievam málo ale stále vás čítam, chcem sa opýtať, dnes idem prvý krát na prietoky, ako sa to robí? Je to tak isto ako ctg? albeo je to v podstate sono?

zuzaxa
30. sep 2011

@nelustek Ja som zase včera triedila vecičky, čo sú malému malé, a za plné vreco som ich nabalila, a malá ich nosila, tak ale náš chlapisko je od nej o pol kila väčší. 😀 😀 😀 A čo poslíčkov nemáš? kedy ideš do poradne?

nelustek
30. sep 2011

@stanka25 robi sa to cez sono 😉

stanka25
30. sep 2011

@nelustek dakujem

nelustek
30. sep 2011

@zuzaxa do poradne idem v pondelok, neviem ci su to poslickovia ale mavam bolesti v bruchu aj v krizoch.Ved uvidime v pondelok co mi povie dr.pred poslednou poradnou som take bolenie nemavala...

stanka25
30. sep 2011

Dnes sa rozhodne ci ostaneme doma alebo budeme musiet ist do nemocnice a mm akurat musel ist do Ciech na sluzobku, zakon schvalnosti. Takze idem sama, teda so Samkom v brusku.

nelustek
30. sep 2011

@stanka25 a preco by si mala ostat v nemocnici?

zuzkazv
30. sep 2011

@nelustek dôvod nakupovať sa nájde vždy 😉

stanka25
30. sep 2011

na 3d v 33tt tam zistili len dvojcievny pupocnik a dr. odporucil prisnejsi monitoring a potom co sa nam stalo vlani sa lekari boja a radsej vsetko sleduju aj ked vtedy za to nemohli.

zuzkazv
30. sep 2011

@stanka25 radšej nech sledujú viac ako menej, držím ti silno palce

zuzinr
30. sep 2011

@zuzaxa no mne sa pacia ked maju dievcatka take brckave vlasy 🙂 ono to tak byva ze clovek chce vzdy to co nema, ti co maju rovne vlasy tak chcu brckave a naopak. Ja som "zatazena" na dievcatka (myslim v dobrom) ja tiez mojej malej nechavam dlhe vlasky, stale ju cesem ale ona ich ma este stale take jemnucke, take papericko a kolko krat ju vycesem, poviem jej aby si nedavala dole gumicky a este len sedime v aute co niekde ideme a ona uz vsetko z vlasov dole, jaaaaj 🙂 ale pritom sa paradi rada 🙂

stanka25
30. sep 2011

@zuzkazv dik, poobede sa ozvem ako sme dopadli

nelustek
30. sep 2011

@stanka25 a co to znamena pre babo? neviem co to je dvojcievny pupocnik

stanka25
30. sep 2011

@nelustek V martine nam povedali ze pupocnik ma 3 cievy jedna privadza krv z placenty k babatku a dve od babatka do placenty, nam te jedna z tych dvoch zanikla a preto moze maly zaostavat v raste a treba sledovat prietoky a ak by sa to zhorsilo tak radsej treba porodit ze v takomto stadiu je to uz v pohode. Ale u nas v Br , teda moj dr. povedal ze sa s tym nestretol tak neviem aj na internete je toho velmi malo.

stanka25
30. sep 2011

Pri Filipkovi to bolo ukazkove tehotenstvo vždy každe vyšetrenie v poriadku a nikto nezistil ze ma chore srdiecko a teraz je vzdy nieco, možno aj preto že chodime na všetky možné vyšetrenia a teda vieme aj to čo sme predtým ani netušili takže veríme že teraz to všetko bude v poriadku a drobčeka si donesieme z porodnice domov ako sa patrí. 🙂

nelustek
30. sep 2011

@stanka25 aha ☹ tak drzim palce aby ste to mali v poriadku.Tak daj vediet

tinika
30. sep 2011

@stanka25 drzim prsty nech ste ok

stanka25
30. sep 2011

@nelustek Idem o 11 na ctg a potom na tie prietoky takze poobede budem mudrejsia.Uf, ci sa bojim

nelustek
30. sep 2011

@stanka25 az teraz sa divam co si musela prezivat s Filipkom 😢

stanka25
30. sep 2011

Teraz verím že nás všetkých ochraňuje.

misic
30. sep 2011

@stanka25 drzime palce vsetky!!! 🙂

stanka25
30. sep 2011

@misic dakujem