Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@misickab3 pri tej bolesti skor sa mi zvýši tlak na konečník a spodok a a bruško citim ako od pupka dolu to tvrdnutie. 😒
@viviem no budem ešte čakť uvidim ci sa to zintenzívni 😒
@bv_alexandra tak určite ešte počkaj...ale ak naozaj bude bolesť intenzívnejšia a častejšie sa opakujúca a ani teplo nepomôže, tak potom choď do nemocnice... 🙂 veď uvidíme, ako sa ti to bude stupňovať...
@michala33 stane sa vynimocne a je to desne...ale netreba na to mysliet....ja som cakala syna ked mojej kamaratke takto umrelo 2 tyzdne pred porodom...dovod neviem, nedalo sa s nou o tom bavit..a cele mesiace som bola v strehu...teraz ked sa mi zda ze citim malo pobybu..lahnem na hodinku a skontrolujem ci sa pomrvi...ale oni uz teraz maju tak malo miesta, ze chudatka robia co mozu..takze na take zle veci ani nemysli lebo to uz mas tiez za par 😀
@viviem no ja som mala kazdych 10 minut a poslali ma z poradne domov vraj ked to bude intenzivnejsie a bolestivejsie....tak som cakala az ma muz vyhnal a veru dobre urobil lebo som sa otvorila za pol hodinu a isla rodit..tak som povedala ze tentokrat tam budem chodit aj nadarmo..ale radsej nech ma posielaju domov so smiechom ako porodit muzovi doma...ale je to fakt individualne..u mna to prebehlo akosi narychlo a v panike
@bv_alexandra podla mna su..len je este skoro..ak budu tak cca kazdych 10-7 minut nevahaj a radsej chod...oni ani nemusia byt az take pravidelne..a nie kazda ich ma take bolestive...z mojej skusenosti viem, ze je lepsie ist aj ked si nebudes totalne ista...ja ked som dosla na prijem v noci bola som len na 1 cm otvorena...ale babo sa malo vraj zle a bolo v tiesni..( plodovka uz nikde) muza posielali domov a potom za nim bezali na vratnicu ze vratte sa rodime...presla len pol hodina...ale vtedy ked som dosla mi povedali ze ma uz nemozu pustit domov ked ma uz prijali..a keby to neslo tak rychlo..pekne by ma tam nechali cakat do porodu
@elenaakiko kedy mas termin?bo mi to neukaze cez mobil
kocky ostala som v nemocke,vsetko ok,som uzavreta,ctg a prietoky ok,akurat mi tecie magnezko a dali mi nospu,zatial na vikend tu som,uvidime co bude
ahojte baby @bv_alexandra ideme rodiť? 😕
Ahojte kocky, takze nove info z dnesnej poradne : 40tt, cervikalne skore je 3-4, absolutne neotvorenaa 😖 😖 Takze to vidim na riadne prenasanie, som z toho nestastna tak som dnes dufala ze mi povie nieco pozitivne ze sup na porodnicu a on mi len nepotesim vas 😀 😀 😀 Dokonca ma poslal aj na monitor, no samozrejme doma kontrakcie caste tam ani "prd" po nich 😀 😀 😀 Jedine co mi povedal je ze malej tam je dobre a nechce sa jej ist este nikam 😅
@katy31 no neviem veru. kračam ako korytnačka, tak strašne ma bolia kosti dolu. "Bolesti" sú ako som písala, zatial to nepocitujem ako extra bolesť. Trvá to cca od 13tej.
@dadusa26 ak to zosilnie tak určite pojdem.
Najlepšie že ma všetci berú ako druhorodičku, a mala by som vedieť ako to prebieha, len ked ja si to už fakt nepamätám 😀
@misickab3
@zuzanazuzana gratulujeme k malinkej, je nádherná.. 😵 veľa zdravíčka a mliečka prajeme...
@bv_alexandra fu, tak možno áno, možno nie... no poviem Ti, ja som pri prvom vôbec necítila kontrakcie... už mi v nemocnici vraveli, pani, máte kontrakcie, do večera porodíte a ja nič... tiež som druhorodička, ale neviem, ako to má vyzerať.. 😀 😀 😀
@katy31 akurat som vravela mm že len aby to nebolo 02.10 to má narodeniny moja ex svokra, to už by bola aká náhoda 😀
@katy31 a čo si pociťovala ked si nemala kontrakcie? 🙂
@bv_alexandra mm mi vraví že sa bojim tej nemcnice ako čert kríža, tak ak pojdem dúfam že nie zbytočne 🙂
@bv_alexandra ja mám takto bolesti už 2 týždne, vždy prejdu, bývajú aj 6 hod. 😝
Presne takto som to mala aj s Martinkom, rodila som ho 3 dni, 8 dní som prenášala. 😕
@bv_alexandra absolútne nič.. nechali ma v nemocnici, lebo som mala zlý monitor, malému slabli ozvi.. ráno mi robili záťažový test a tam už toto povedala sestrička.. za dve hodky mi odišla naraz aj hlienová zádka, aj plodová voda... ďalšie tri hodiny úplne nič.. len som ležala, ani som sa notvárala.. až poobede som začala mať bolesti... stupňujúce a malý sa narodil 19.58 večer.... ona to videla na tom monitore, či kde.... 😕
@lenko fú lenka nestraš že tri dni, s mojim prahom bolesti 😝
@lenko a ty si ešte celá? nemáš už po termíne? 😉
@katy31 a ten záťažový test to čo je? 😝
Ahojte 😉 Hlásim sa veľmi rýchle - dňa 23.9. o 8.10h sa narodila Hanka a merala 47cm a vážila 2,900kg. Sme obe v poriadku a plne sa dojčíme 😉Horšie je to s bračekom Matejkom - ten je ako vymenený a nevieme si s ním rady - robí všetko pre to aby bol zlostný a ubližoval aj malej hoci robíme všetko preto aby bol prvoradý a veľký braček ☹Držte sa dúfam, že čoskoro sem nakuknem...
bv_alexandra,jasne ze odsavam,aj prikladam maleho,ja som mala mliecko prve 2 tyzdne a potom zmizlo ☹
@bv_alexandra to mi niečo v infúzke tieklo do žily.. a oni sledovali, ako na to reaguje srdcová činnosť bábätka a moja maternica..
jeej kocky tu sa to uz rozbehlo tak snad bocian najde aj moju ulicu uz chcem malinku pri sebe 🙂 drzim nam vsetkym palceky a tie ktore uz maju drobcekov vedla seba srdecne blahozelaaaam 😀
@lawli
@misickab3
děkuju holky, moc si toho vážim... teď se modlim, abych do 5. odjela do porodnice, protože rozloučení bude 6. a už těch pohřbů bylo nějak moc a prostě tam nechci... snad nevypadám nějaká zlá, necitelná, nebo že by mi to bylo jedno nebo se lnaposled nechtěla rozloučit, ale už na to fakt nemám.. ani nemám nic smutečního na sebe -teda něco do čeho bych se vešla.. ikdyž nemám skoro žádný břicho, tak prostě větší je a nezapnu ani kalhoty, ani šaty nenatáhnu -jenom do svetříku bych se tak jako narvala.. ach jo ☹

@bv_alexandra ahoj, tak toto poznam, ale vraj to este nie je na porod, to mi povedal moj lekar a to som pri tychto bolestiach na 4cm otvorena 😒 ...do porodnice mam ist, ked budu pravidelne kazdych 5 min, prinuti ma to zmenit dychanie a budem mat potrebu tlacit dieta von...ale podla mna je to individualne...ak ti to neprejde a budes mat pravidelne tak bez na porodnicu 🙂