Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katy31 Asi celá ,bola som na WC a dvakrát na papieri toho bolo dosť aj pri malom mi odišla tak ako teraz asi 26 hodín predtým ako sa narodil ,noo teraz to môže byť aj inak . Bolesti teraz nemám ,ale kontrakcie mávam už tri dni aj som sa za dva dni v nemocke otvorila 2 cm. Prijimali ma v stredu s tým že som otvorená na 1cm a včera po obede som už bola na 3 cm..
Ďakujem pekne že budeš na mňa myslieť.... 😵
Ale manžel to už isto nestihne....to ma mrzí ,ale ja sa tešííím aj tak 😵
joj baby, dalsie rodite? drzim palce a nech to mate rychlo za sebou. a hlavne zdrave deticky. tajne vam zavidim ten porod 😅
@bv_alexandra ja som rodila len pred vyse dvomi rokmi a tiez si to uz nepametam a citim sa ako neskusena prvorodicka...iba viem ze keby som sa nehanbila..revala by som od bolesti jak decko haha....
@jani74 gratulacia....mne sa pred mesiacom narodila neter hanka..krasne meno...tak takejto reakcie u syna sa obavam aj ja, ale myslim ze je to problem takmer vzdy ked nieje az taky velky vekovy rozdiel a chce to len cas..pre neho to musi byt strasna zmena...a bohvie co sa takym malickym ludom v hlave prehana ...vela trpezlivosti a zdravicka
@jani74 gratulujem k Hanke a ze ste to dobre zvladli 🙂 No co sa tyka surodencov, ti su niekedy nevyspytatelni ako zareaguju na noveho surodenca, je este maly a asi to nevie dobre pochopit ze preco sa teraz venujete aj niekomu inemu nie len jemu ako to bolo doteraz. Budes to mat teraz asi zaberak aby si sa stihala venovat aj malej a aj malemu ale neboj casom si zvykne 🙂
@lawli ale vieš, že druhý pôrod môže byť bleskovo rýchly... 🙂 máš niekoho pri sebe, ak by si v noci musela utekať? 😝 Známa mi vravela, že jej kamoška nedávno porodila tak, že jej odtiekla doma voda, tak sa šla rýchlo osprchovať, že idú do nemocnice... a v sprche už jej vyšla hlavička.. manžel chytal dieťa a dcéra volala záchranku, ktorý to potom celé dokončili.. čiže bleskovka... 🙂 toto si neviem ani prestaviť.. 😀
Babuľky odchádzam do nemocnice, bud sa ozvem ja ak ma pošlú spať alevo vám podá info moja dcéra 🙂
@bv_alexandra držkajte sa, nech všetko dobre dopadne.. držíme palce... a potiahni do pol noci... nech je to októbrovča 🙂 Prvé 😀
@bv_alexandra držím pršteky nech je všetko v tom najlepšom poriadku 😉
@katy31 Tak ja viem ,ale kontrakcie zatiaľ nie sú ,alebo ich necítim 😅 v nemocke som nezostala ,lebo som tam bola omylom ,kôli tlaku čo mi vybeho na poradni a lekár ma pre istotu poslal ,na monitor , no nový pán primár hneď príjem ,šak si odsledujeme. Vysledky boli všetky ok ,tak mi bolo povedané ,že ráno pôjdem domov , ale primár sa asi zle vyspal a ráno na vizite ma domov neposlal ,ale si ma dal zavolať na vyšetrovńu a ponukol mi vyvolavačku ,tak preto ten reverz....
@lawli aha... no tak veď uvidíš... ja idem zajtra ráno na kontrolu k pôrodníkovi.. tak som tiež zvedavá, dva dni pozorujem šedý výtok, tak tiež mám pocit, že hlienová odchádza... sestrička na internom ma strašila, že ma zajtra odrodí 🙂 že nestihnem ani tú plánovanú sekciu v utorok.... a dnes sa cítim obzvlášť divne... 🙂 a navyše, lapla som nádchu 😠
@katy31 no to som chcela už ísť minulý víkend ku mame bo už vtedy som bola sama a priatel že kde chcem ísť nech sedím doma na zadku ale už mi je dlho bo tu na dedine nemám kam s malým ísť ani s nikým pokecať(som tu pristahovaná)tak to risknem ešte teraz,šak aj tam je nemocnica tak poprípade budem rodiť tam 🙂 , nemám vela času bo v utorok idem na tú kontolu a mám mať pobalenú tašku len dúfam ža ma tam nenechajú,ked si mám vybrať dátum na ten cisársky tak radšej 10.10. , alebo 11.10. 🙂

hlásim ,že ja som už zase o krok bližšie , práve mi odišla hlienová zátka....teším 😵