Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak dobrú nocku babenky, držte sa... teším sa na prvé októbrovčiatko... 😉 sladké sny...
@bettyx uprimnu sustrast, je to naozaj smutne, ale ono to byva taka vymena generacii. U nas to bolo tiez tak, ze niekto zomrel a potom par dni na to sme sa dozvedeli, ze cakame babatko... Je to trochu ine, lebo to nebolo take cerstve ako ty. Ale hlavu hore, jeden clen rodiny odisiel a pride maly drobcek 🙂
A k tomu pohrebu, podla mna nikto by nemal ocakavat, ze ty v takom vysokom stadiu tehotenstva pojdes na pohreb. Mojej mamke tesne pred tym ako sa narodila moja sestra zomrel otec a nebola na pohrebe. Ani dr. jej to neodporucal, taky pohreb je velky stres, to nerobi dobre ani matke ani dietatu. Bola sa s nim rozlucit len v marnici a na pohrebe nebola. ☹ Vela sil a pozitivneho myslenia aj v tychto tazkych chvilach 🙂
ooo baby pozeram ze prave zacal oktober - nas mesiac 🙂 tak sa tesim na rano kto sa ohlasi s prvym oktobrovciatkom 😉
@zuzanazuzana tak uz mate princeznu doma, gratulujem velmi a prajem vsetko dobre, hlavne aby ste boli co najskor obidve uplne v poriadku!!!
@zuzanazuzana Malinka je naaaaaaadhernaaa!!!! 🙂 Krasne dievcatko, zelam Vam len to najlepsie a ak su nejake problemy, nech sa rzchlo vyriesia a vy sa budete moct zo seba nerusene tesit! Vela zdravicka vam obom!!! 🙂 🙂 🙂
Nevie niekto co je s lenkou? vcera tu bola sami zda len rano 😕 a potom nic...
dobré ránko, tak sa mi zdá, že bv_alexandra ostala v nemocnici... možno sú už na svete 😵 no som zvedavá, ako sa nám tento október krásne rozbehne... 🙂 Ja idem dnes za pôrodníkom, tak dúfam, že si ma tam už nenechajú, ešte mám na víkend prácu... a do utorka to potrebujem mať hotové.. Už som psychicky nastavená na utorok... 🙂
Ahojte takže naš Dodko nebude prvý v oktobri 😀
Planý poplach, pôrod sa nekona. Vôbec sa neotváram. A nakoniec aj bolesti ustupili. Spodok má ale boli kompletne celý. Z enocnice ma pustili domov že bud sa vrátim, alebo sa to zastavi. Ale že je zbytočné aby som tam ostávala. Kontrakcie boli, no nie také silné. A dr mi nevedela nájsť krčok, sama mi povedala že sa s tým ešte nestretla, ešte má aj cez páky pozerala. Aj v správe mi napisala žeho nenašla. 😝
@bv_alexandra no a ja som si myslela, že si Ťa už tam nechali.. 🙂 tak nič, čakáme ďalej 😉 neboj, veď on vylezie, ale je to chlapec, tak si dá načas.... 😅
@katy31 neviem ci musi byt krvava,ja som taku mala.. 😨 mozno ti vyjde krvava pred porodom,alebo mozno ani nie.Ved kopu babam ta zadka ani neodtiekla.
@bv_alexandra no ja uz som si tiez myslela ze si uz porodila.. 😉
@bv_alexandra no čo, si z Teba robí srandu 🙂
@bv_alexandra teda si ich nemala pravidelne?inak si to neviem vysvetlit. A to ako ze ti nenasla krcok?Tomu tiez nerozumiem 😨

@lawli tak dúfam, že nepríde, že už vydržíme.. ak by to prišlo zajtra, môj doktor má službu, takže v pohode.. no v nedeľu a pondelok neviem, neviem, tak hádam už do toho utorku vydržíme... Ja neviem, čo by bolo.. ale najskôr asi áno... ja už mám malého preventívne u svokry... aby som si oddýchla pred sekciou... a doupratovala byt... 😉 Takže len beriem tašku a utekám... 😉