icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy31
30. sep 2011

@lawli tak dúfam, že nepríde, že už vydržíme.. ak by to prišlo zajtra, môj doktor má službu, takže v pohode.. no v nedeľu a pondelok neviem, neviem, tak hádam už do toho utorku vydržíme... Ja neviem, čo by bolo.. ale najskôr asi áno... ja už mám malého preventívne u svokry... aby som si oddýchla pred sekciou... a doupratovala byt... 😉 Takže len beriem tašku a utekám... 😉

katy31
30. sep 2011

@gianni aj ty ideš na sekciu? prečo? 😕

gianni
30. sep 2011

@katy31 mám tenkú jazvu a mohlo by to prasknúť,ešte minulý tyžden bolo aj zle otočené ,ale už sa otočilo tak teraz tá jazva no a moja zlatá žila ktorá sa pchá stále von a von a ja ju stále dnu a dnu a hnusoba stále bolí,no a prenášať by ma aj tak nenechali kvôli tehu cukrovke,

katy31
30. sep 2011

@gianni hmm.. tak dúfam, že nám to dobre dopadne.. ja sa tej sekcie trošku obávam.. no ale snáď bude dobre... 😔

katy31
30. sep 2011

tak dobrú nocku babenky, držte sa... teším sa na prvé októbrovčiatko... 😉 sladké sny...

misic
30. sep 2011

@bettyx uprimnu sustrast, je to naozaj smutne, ale ono to byva taka vymena generacii. U nas to bolo tiez tak, ze niekto zomrel a potom par dni na to sme sa dozvedeli, ze cakame babatko... Je to trochu ine, lebo to nebolo take cerstve ako ty. Ale hlavu hore, jeden clen rodiny odisiel a pride maly drobcek 🙂
A k tomu pohrebu, podla mna nikto by nemal ocakavat, ze ty v takom vysokom stadiu tehotenstva pojdes na pohreb. Mojej mamke tesne pred tym ako sa narodila moja sestra zomrel otec a nebola na pohrebe. Ani dr. jej to neodporucal, taky pohreb je velky stres, to nerobi dobre ani matke ani dietatu. Bola sa s nim rozlucit len v marnici a na pohrebe nebola. ☹ Vela sil a pozitivneho myslenia aj v tychto tazkych chvilach 🙂

jana0706
30. sep 2011

ooo baby pozeram ze prave zacal oktober - nas mesiac 🙂 tak sa tesim na rano kto sa ohlasi s prvym oktobrovciatkom 😉

jana0706
30. sep 2011

@jani74 gratulujem k Hanke a prajem vela zdravicka 🙂 neboj, bracek si na novy prirastok urcite rychle zvykne, drzim palce 😉

misic
30. sep 2011

@peta_k No nemala som to velmi velke, aspon na dotyk sa mi to nezdalo, aj by som mozno vydrzala ale ked som risla k nemu a ked to prevrtal tak tam z toho islo dost toho hnisu.... ak sa ti to nebude pozdavat, radsej sa chod buduci tyzden ukazat... 😉

jana0706
30. sep 2011

@zuzanazuzana tak uz mate princeznu doma, gratulujem velmi a prajem vsetko dobre, hlavne aby ste boli co najskor obidve uplne v poriadku!!!

misic
30. sep 2011

@zuzanazuzana Malinka je naaaaaaadhernaaa!!!! 🙂 Krasne dievcatko, zelam Vam len to najlepsie a ak su nejake problemy, nech sa rzchlo vyriesia a vy sa budete moct zo seba nerusene tesit! Vela zdravicka vam obom!!! 🙂 🙂 🙂

jana0706
30. sep 2011

@misic aj ty este ponocujes? 🙂 ja sa prave chystam do postele, dobru noc prajem..

misic
30. sep 2011

@katy31 Blahozelam k drobcekovi, tak vela zdravicka, neboj ono sa to utrasie, treba dat Matejkovi cas, on si zvykne a bude mat Hanku rad... 😉 Urcite ta to trapi, to ti verim, prajem vela sil a nech ste hlavne zdravucki!!! 😉

misic
30. sep 2011

@jana0706 no uz aj ja pojdem, ale polovicu let´s dance som prechrapala 😀 tak teraz som taka dost cerstva 😀 a citam si prispevky 🙂

jana0706
30. sep 2011

@misic asi si myslela @jani74 v poslednom prispevku o Hanke..
aj ja som prave docitavala prispevky z celeho dna - som bola zvedava kolko deticiek pribudlo 🙂

misic
30. sep 2011

@jani74 Blahozelam k drobcekovi, tak vela zdravicka, neboj ono sa to utrasie, treba dat Matejkovi cas, on si zvykne a bude mat Hanku rad... Urcite ta to trapi, to ti verim, prajem vela sil a nech ste hlavne zdravucki!!! 🙂

misic
30. sep 2011

@katy31 prepac, ten predosly prispevok som ti napisala omylom.... 😉

nelustek
1. okt 2011

@lawli dobre ranko neda sa mi akosi spat a to som doma sama ,cize by som si aj mohla dlhoo pospat
@lawli ahoj mne pri nelke odisla zatka 2dni pred porodom,krvavohneda

nelustek
1. okt 2011

Nevie niekto co je s lenkou? vcera tu bola sami zda len rano 😕 a potom nic...

katy31
1. okt 2011

dobré ránko, tak sa mi zdá, že bv_alexandra ostala v nemocnici... možno sú už na svete 😵 no som zvedavá, ako sa nám tento október krásne rozbehne... 🙂 Ja idem dnes za pôrodníkom, tak dúfam, že si ma tam už nenechajú, ešte mám na víkend prácu... a do utorka to potrebujem mať hotové.. Už som psychicky nastavená na utorok... 🙂

katy31
1. okt 2011

@nelustek ahojky, ta zádka musí byť nutne krvavá? lebo ja mám taký divný výtok už tretí deň, ale je šedý... 😕

bv_alexandra
1. okt 2011

Ahojte takže naš Dodko nebude prvý v oktobri 😀
Planý poplach, pôrod sa nekona. Vôbec sa neotváram. A nakoniec aj bolesti ustupili. Spodok má ale boli kompletne celý. Z enocnice ma pustili domov že bud sa vrátim, alebo sa to zastavi. Ale že je zbytočné aby som tam ostávala. Kontrakcie boli, no nie také silné. A dr mi nevedela nájsť krčok, sama mi povedala že sa s tým ešte nestretla, ešte má aj cez páky pozerala. Aj v správe mi napisala žeho nenašla. 😝

katy31
1. okt 2011

@bv_alexandra no a ja som si myslela, že si Ťa už tam nechali.. 🙂 tak nič, čakáme ďalej 😉 neboj, veď on vylezie, ale je to chlapec, tak si dá načas.... 😅

nelustek
1. okt 2011

@katy31 neviem ci musi byt krvava,ja som taku mala.. 😨 mozno ti vyjde krvava pred porodom,alebo mozno ani nie.Ved kopu babam ta zadka ani neodtiekla.
@bv_alexandra no ja uz som si tiez myslela ze si uz porodila.. 😉

bv_alexandra
1. okt 2011

@nelustek
@katy31 to som si myslela aj ja že do rána to budem mať za sebou. ☹ A to ked sme išli tak kontrakcie som mala 8-10min. Bola som presvedčená že to už ide. Nakoniec len planý poplach. 🙂 😉

katy31
1. okt 2011

@nelustek dnes má zopár báb termín.. 🙂 už teraz to raz dva zbehne, je náš mesiac, mám pocit, že preletí rýchlo.. 😉 no uvidím, idem k pôrodníkovi, tak sa ho opýtam na tu zádku..

katy31
1. okt 2011

@bv_alexandra no čo, si z Teba robí srandu 🙂

nelustek
1. okt 2011

@bv_alexandra teda si ich nemala pravidelne?inak si to neviem vysvetlit. A to ako ze ti nenasla krcok?Tomu tiez nerozumiem 😨

nelustek
1. okt 2011

@katy31 tak mi potom napis co ti o tom povie.Ja som zvedava na nelynku ked tu tak dlho nebola..

Ja uz mam periny prezlecene a mam dnes aj sluzbu v pivniciach tak sa nudit dnes nemienim..esteze je Nelinka u babky

katy31
1. okt 2011

@nelustek aj ja už mám malého u babky.. bude tam aj s mm, kým sa nevrátime z pôrodnice.. periny som prezliekla včera... vysterilizovala som ešte odsávačku, pribalila do tašky doklady... nelynka tu bola včera ráno, nie? sa mi zdalo.... no je v termíne... tak uvidíme... 🙂