icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
1. okt 2011

@katy31 ja odsavacku doma ani nemam a dufam ze ju nebudem ani potrebovat.ja som vcera vyvarila este cumlik,doklady mam v taske uz dlho,lebo ja by som na ne isto zabudla.

bv_alexandra
1. okt 2011

@nelustek no nevidela ani necitila. povedala že sa mi tam viac nechce štúrať, lebo to dosť bolelo tými pákami. tak napísala že krčok nehmatateľný, ?cm.
Kontrakcie som na monitore mala ale neboli dosť silné. PA mi povedala že nabudúce mať prist do porodnice ked to bude každé 3-4min. 😝

nelustek
1. okt 2011

@bv_alexandra mate blizko nemocnicu? Aby si to nabuduce ale stihla 🙂

katy31
1. okt 2011

@nelustek ja som si pre istotu zaobstarala.. pri prvom som mala dosť problémy s kojením.. a teraz, navyše, keď idem na sekciu.. nechcem už nič nechať na náhodu.. aj keď teraz mám pocit, že mliečko mám.. lebo si vidím občas biele kvapky...

bv_alexandra
1. okt 2011

@nelustek našťastie na 5 min autom, takže nabudúce pojdem už len rovno rodiť, žiadna vzdycháren ani nič podobne, rovno na stol a porodiť 😀

nelustek
1. okt 2011

@katy31 ja som si raz skusala odsavat ale hrozne to bolelo a bolo to dost neprijemne.Tak som si ju radsej nekupovala...ved uvidime ako to bude tento krat.Malu som kojila 14mes.

nelustek
1. okt 2011

@bv_alexandra tak si to aj ja predstavujem

nelynka18
1. okt 2011

ahojte babulky....tak dnes mam termin a nic 😀 😀 moje dieta je vtipalek,no 😉 citam,ze viacere mate deticky prec...aj moj maly prave odisiel s tatom a babkou na nas dom a budu tam asi az do vecera a mne je smutno ☹ nechcelo sa mi ist s nimi.....
@bv_alexandra tvoje mimi si z teba tiez samizda striela....kazdu chvilu plany poplach 😀 aspon,ze nas ma takto neprehana 🙂

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 ahoj uz som ta tu zas spominala ze kde tak asi si 😀

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek ahoj no kde asi doma 😀 😀 ja neviem mam pocit,ze mam este stale cas.....akoze spodok boli ale to uz mesiac ale ziadne ine nove pocity,akoby nastalo take ticho,ticho pred burkou 😀

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 ale ta ten dominik skusa

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek tipicky chlap 😉 uvidime ci to do utorka stihneme.... 🙂 a co sa dnes chystas?si sama ze ako aj ja.... predvcerom bola u mna mirka aj s janom a detmi......davidkovi doktor pretiahol pipika,chudatko sa chcel vyvcikat a sa mu nedalo bo ho to stipalo,tak sli radsej domov.....chudatko male ale aspon to ma za sebou 😒

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 ja sa dnes chystam upratovat uz vlastne viac menej mam byt upratany.. vyvesim obliecky von, urobim si rajony dole na schodoch a pojdem na prechadzku..Nelka spala u babky a este sa jej nechce ist dom,tatino ma dnes 12-stku tak okolo 17:00 pojdem pre nu a pockame tam aj na tatina.
Ja som u nej bola pred nedavnom..boze toho pretahovania by som sa bala

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 A ty co budes dnes porabat?

katy31
1. okt 2011

@nelynka18 ahoj, ahoj, vitaj 🙂 takže chlapci si z nás robia srandu.. 🙂 asi sú gentlemani a dávajú prednosť babám... 😀 ja idem za chvílu k pôrodnikovi, len dopijem kávu, lebo zas mam nízky tlak, mám 107/58, pulz 109, ledva dýcham... sa krpec asi oprel o hrudný kôš nohami 😅 tak mi držte palce... aj tvoj deň je v utorok? 🙂

nelustek
1. okt 2011

@katy31 drzim palce 😉

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek teda ty si sikula 🙂 ja som akurat dala do pracky pradlo a viac menej nemam co ale len zotrem dlazky a chystam sa do pivnice povytahovat sezonne veci a poprat ich neake bundy a tak lebo od stredy sa ma ochladit o desat stupnov a to ja budem uz v nemocke tak nech to maju moji chlapi nachystane....a rozmyslam,ze sa pojdem aj ja trosku prejst,ze niekoho zlanarim 😉 spominala mi,ze ste boli spolu....neni to nic strasne ked mu to dr.v ambulancii urobil,len ako ked si dietatko ublizi...horsie je ked sa uz robi obriezka 😒 dnes uz urcite cika bez problemov 🙂

nelynka18
1. okt 2011

@katy31 no veru su slusne vychovany 😀 no teda sand sa vratis domov a nenecha si ta tam,drzim palce 😉 ale ja som mala este nizssi tlak a poslal ma domov....no ale pulz som taky velky nemala....ale v poslednej dobe ho mam stale tak 95 co sa mi zrychlil.....uz je to asi zataz 😒 no v utorok nastup a snad ak pojde vsetko podla planu v stredu vyvolavacka 😒

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 vies pre mna je to take zvlastne lebo neviem co a ako..ked mam babu 😉 ja uz mam teke veci poprate... len neviem v com budem chodit oblecena ja 😀 ked mi je vsetko male.
Vies ked sa mozem vyspat tak sa mi najust nechce 😠 som hore od pol siedmej. Inak o desat stupnou to je teda dost,mne teraz taketo pocasie uplne vyhovovalo..

katy31
1. okt 2011

@nelynka18 tak ja mám v utorok tú sekciu naplánovanú... už som tak aj psychicky nastavená.. mám aj predpôrodný plán, čo všetko ešte musím doma stihnúť.. 😀 😀 nemyslím si, že kvôli tlaku ma tam nechá.. len keby sa dolu niečo dialo, lebo mám taký divný výtok už druhý deň... tak uvidíme... ozvem sa, keď sa vrátim.. keď sa neozvem, držte palce.. rodím 😀

katy31
1. okt 2011

tak papa baby, idem... 😉

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek ved jasne,si zvyknuta na babinec ale chlapci to ono je to v podstate to iste 🙂 😉 ja este nie ako risko uz mam asi dve bundy a vestu vytiahnutu aj moj muz ale mne tam zostal este taky kabat z flisu a ten si musim oprat bo ten asi jediny zapnem 😀 mne tiez teraz toto pocasie uplne vyhovuje....a som rada,ze sa toho brucha a opuchov zbavim lebo neviem veru co by som nosila este cely oktober 😕 najlepsie mi je v leginach,teniskach a mikinke ci v svetri 🙂 no len tie casy asi koncia....

nelynka18
1. okt 2011

@katy31 jaj vlastne ano ty mas CR v utorok....inak aj ja mam uz asi 2 dni vytok iny a vo vacsiom mnozstve,,,,vscera az tak akoby som sa pocikala,som mala pyzamove gate a lezala na chrbte a cosi mi tecie pomedzi zadok a na gatoch flak 😕 😀 ja ze plodovka ale potom nic viac a nebolo toho az tak vela.....tak drzim palce a napis 🙂 ja som si tiez este nachystala este neake veci co treba do utorka 😀 aby chlapi mali vsetko nachystane 😉

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 ked sa ochladi nevytiahnem asi paty z domu 🙂 alebo ked sa ochladi sa to tu znova rozrodi a ja budem medzi tymi stastnymi 😀 ale to by som chcela vela.Muz mi uz povedal noo v pondelok pojdes rodit , to aby mu pekne vyslo v praci,vies to bude mat cely tyzden nocne..tak rano by dal malu do skolky a pobede by s nou mohol pekne byt 🙂 dalsi pondelok mam termin a to vychadza pobedna a to je na prd musela by byt cely tyzden u babky

lucy56
1. okt 2011

@nelynka18 inak s tym vytokom ja tiez mam pocit asi dva dni ze ho mam nejako vela, vcera skoro na cele nohavicky, dnes som si dala vlozku, zatial nic ale mam ho najviac vecer tak uvidim, a netusim co to je, tiez som sa zlakla ze plodovka,ale hadam nie

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 nemate na zahrade pri domceku za vrece jablk? chlap zhana do suda 😉

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek aha no mozno bude mat muz pravdu ved sa nemylil ani v tom,ze druhe bude zase dievcatko 😉 no ano to je pravda zase pride zmena tlaku a bude sa rodit ostosest 😀 no mala ale sak by to zvladla nie byt u babky ,ci? mne je teraz riska luto,ze tu nebudem ☹
@lucy56 vraj ku koncu tehu je to normalne,ze sa vytok zvacsi a zmeni.....ja ho tiez najviac mavam vecer...asi budeme rodit vecer 😀

nelynka18
1. okt 2011

@nelustek joj moja veru nie....na dome mame jednu malu jablon a tam je asi 10 jablk 😅 a co ma babka jablone2 tak tie maju jablka kazdy druhy rok a prave tento nema 😒 moj muz zhana zase slivky 😀 😀

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 no neviem ci tam tolko vydrzi.vzdy tam spi tak jednu noc a ide sa dom.ale nebude sa dat svietit,spravime ako sa bude dat..nic nenarobime ,aj ked mi bude smutno a luto ☹

nelustek
1. okt 2011

@nelynka18 tak nic,ale dakujem.My sme si na pozemku zasadili slivecky minuli rok 🙂