Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek ja sa tomu tiez nerozumiem 😀 ja som praveze bola skor podrazdena a teraz mi normalne je luto,ze risko siel na cely den prec a ze som tu sama ☹ no v pyzame 😀 😀 akurat som si len zuby umyla 😀 sak co budem prebha cely den sama doma,nemam sa kam nahlit 😒 rozmylsam,ze kuknem na nete neaky nepeceny kolac alebo nieco podobne aby som zabila cas 🙂
@bv_alexandra
no ja som tak bola, išla som do nemocnice, keď som mala bolesti každé 3-4min, a malý sa narodil behom 2hodín. Aj to mi nechceli veriť, že mám tlaky, skoro som porodila na posteli, až sa zľutovala jedna sestrička, že ma teda pozrie, a tak som porodila na vyšetrovačke, stihla len zavolať na Dr, že už rodím. 😕 😀 A tá povedala, že mňa teda ešte nečakala. 😲
Takže máš jedno, či prídeš skôr, či nie, budeš rada keď odrodíš a bude nejaký Dr pri Tebe, čo dá pozor na malinké. 😉
P.S. Ešte celá a s poriadnou nádchou. 😔
@nelynka18 mnáááám prosím poslať potom kúsok ku nám 😀
@nelustek no uvidime ci bude mnam 😀 snad sa vydari 😉 joj taky privarok a omacku ja lubim len moji chlapi nie 😒
@misic u nas sa posiela 3dni po termine do nemocky,neviem maju tu taky zvyk....aj pri riskovi som tak sla 🙂 predsa len mne sa zda osobne vela 11dni po ked ja napr.viem kedy som zostala tehotna 8.1.cize termin by som mala mat 2.10. a viem,ze 2 tyzdne sa moze nechat prenasat ale podla mna je to blbost,babo potom len zbytocne nabera na vahe a riziko je v takom pripade uz dost vysoke....tak ale kazda nemocka ma ine zvyky 🙂
@bv_alexandra aj ked sa nevydari mam poslat 😀 vtedy aj celu 😀 to bude mat moj muz na cely tyzden papanicu kym ja budem v nemocke 🙂 😉
Akurat tu bola svokra Nelka sa prezliekla bo bola taka spinava zo zahrady a sla znova s nimi prec.. 🙂
ahojte......tak mame za sebou prvu noc.......malinka menej papa, takze je viackrat hore v noci....kedze som 8 mesiacov vobec nic nerobila musim si zvykat.....ale za ten pocit stastia to vsetko stoji.....neda sa to ani opisat mat po 17.rokoch taketo malinke babatko doma.....na syna som bola sama a teraz ma sabinka najlepsieho tatina na svete a aj viem, ze to tak zostane!!!!!!!!.....aj si viem sem tam poplakat od stastia, ale to asi pracuju hormony!!!!!!!......a keby ste vedeli kolko mam mlieka, normalne kvapkam po celom byte....a dufam, ze to tak aj zostane!!!!!!!.....hned sa ma aj pytali ci chcem darovat, ale nemozem kvoli liekom......
a vsetkym vam dakujem za blahozelania a pekne slova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@zuzanazuzana ahoj to je super ze mas tolko mliecka,noo po 17rokoch to je krasne.Ja by som tiez chcela tretie trosku neskor, takeho milacika 😀 nie ze by nelka a nenarodena linda neboli
@nelynka18 asi sleduju kazde babo individualne, lebo moja mala mala po 11 dnoch prenasania 3050g, tak asi som mala zle vyratany termin. Lebo keby sa narodila skor asi by bola dost chuda...Oni urcite beru do uvahy aj merania. No aspon to budes mat skor za sebou 🙂 drzim palec, nech je vsetko ok a nech ste obaja ok a mozno sa maly pohne aj sam 🙂
No ked Karin varila, tiez som pozerala a slintala 😀 mozno uvarim aj ja, ale neviem kedy, ak budem 2v1 tak buducu nedelu 🙂
jej baby, tusim aj ja vybehnem do Tesca pre kacicu... alebo tuto k Drazdiaku, nejaku ulovit 🙂 tiez mi robite chutky 🙂 akurat namiesto knedle by som si dala loksiky 🙂
inac gratulujem ku vsetkym este septembrovym prirastkom.... chodim sem stale nakukat ze kto bude prve oktobrovciatko.
ja nastupujem do nemocky v stredu a vo stvrtok ma caka SC, tak tu finisujem s pripravami, do toho ma rozculil moj drahy ocinko, lebo mi volal ze ked ma uz budu rezat, mam si dat podviazat vajcovody - vraj usetrim za antikoncepciu.... kurnik, aki su vsetci mudri....
@nelynka18 no tak som naspäť... pán doktor ma chcel odrodiť dnes.. 😀 tak som mu povedala, že mám predpôrodný plán, upratať, povysávať, poprať.. 😀 smial sa, že som si dala na dnes wellnes... opýtala som sa ho, že ak toto všetko stihnem a trošku si oddýchnem, či môžem dnes prísť... vraj robí do rána 😀 takže sme sa posmiali, tomu sa hovorí plánovaný pôrod 😀 😀 😀
@nelustek myslela som si, ze to nebude ono mat tak velky vekovy rozdiel medzi detmi......ale aj syn sa vytesuje, stale sa ma vypytuje ci je v poriadku!!!!! a priatel stale chodi za mnou a dakuje mi, ze som dala taku nadhernu dceru.... a ked ju kojim, tak mam pocit, ze kojim priatela....hihi....tak sa na neho podoba!!!!!
@nelustek no, ale najprv musím upratať 😀 😀 😀 tak do rána času dosť, slúži celú noc... 😅 joj ale sme sa nasmiali.. ten výtok nie je zádka.. všetko je zatiaľ v poriadku, aj prietoky, aj dolu... takže v utorok o 15.00 ma prijmu, od jednej nemám jesť, takže predpokladám, že niekedy večer ma budú robiť... a so spinálom ☹ No ak bude tak veselo v utorok, ako dnes, tak pohoda... 😀
Skusala som si ist lahnut a vobec sa mi neda spat,len som sa prehadzovala,tak som si dala teplu vanu a neni do coho kopnut 😒
Baby chcem sa opytat ten spinal to je sekcia pri vedomi?
@lawli Môžem sa spýtať? Keď mi odíde tá hlienová zátka, je to taký tmavohnedý, dosť hustý hlien? Výtok mávam stále, ale ten je riedky, normálne mokré nohavičky, ale tento hlien bol taký hustý ako želatina. Odišlo mi to pred chvíľou a našla som si to na nohavičkách, na vložke a asi 3x na papieri v priebehu jednej polhodiny. Ale nebolo toho veľa, iba taký pásik asi 2 cm dlhý zakaždým. Myslíš, že mi už odišla celá tá zátka? A čo mám robiť teraz? Čítala som, že teraz už len čakať na kontrakcie, pokiaľ nebudú každých 5 minút?
Trocha blbo a podrobne som to opísala, tak sa ospravedlňujem, ale neviem, čo ešte môžem čakať.
Bolesti nemám žiadne, ani kríže, ani podbrušku, úplne nič.

@nelustek no sak ano ale neviem co som taka rozcitlivena posledne 2-3 dni mi je vsetko luto a nikomu neviem povedat nie 😅 no vidis my slivky nemame a to by muz chcel 😀