icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lawli
1. okt 2011

@nelustek bola miestami sfarbená tmavohnedo....

lawli
1. okt 2011

@dzuli08 Ano je to presne tak ako si napísala ,aj ja som mala párkrat na papieri tmavohnedý hustý hlien a kontrakcie či bolesti zatiaľ žiadne ,no určite sa to už blíži 😉 A či odyšla celá ,tak to neviem ani u seba... 🙂

dzuli08
1. okt 2011

@lawli No supiš a to mám termín až 12.10. Tak už sme dve čakateľky, som zvedavá na ktorú to príde skôr :D

lawli
1. okt 2011

@dzuli08 popravde ja by som aj dnes išla....je pekný dátum 🙂

bettyx
1. okt 2011

@misic děkuju.... a já tam fakt nechci... bude to ve čtvrtek... hrozně se toho bojím -když jsem řekla že ani nemám co na sebe, tak mi holky řekly že mi půjčí něco svýho, protože já mám tady nejmenší velikost, ale to nechci.. fakt ne.. no a dnes mi bylo řečeno že se celá rodina modlí aby se to miminko narodilo co nejdýl to půjde -tak jsem jim fakt vděčná že mi přejou při mojí standartní figuře 172/55 dost dobře vypasený miminko... jako mě stačil náš Štěpánek -měl skoro 3,7kg a fakt jsem měla problém -i mi Dr. na poslední poradně s ním řek že se bojí mýho porodu, že nemám rozměry pánve na miminko větší než 3,5kg... a stejně už toho mám dost -však to znáš.. rozkopaný žebra, bolavá záda a kyčle, špatný ohýbání a ještě horší narovnávání, věčný chození a wc, špatný spaní a k tomu batole..

jana0706
1. okt 2011

caute baby, u mna sa dnes nieco deje...uz v noci som mala nepravidelnych poslickov (take stahy akoby od krizov, pripomina to bolest ako pred mrchou, ibaze toto vzdy skonci a za par minut zase zacne, ale nejde o ziadnu mimoriadne neprijemnu bolest), ale to som uz mala trochu aj pred par dnami, tak som to neriesila, ale dnes to doteraz neprestalo, tak neviem co si mam o tom mysliet - mozu poslickovia trvat aj tolko hodin vkuse? mate s tym niektora skusenosti?

nelynka18
1. okt 2011

@bettina to budu obedy 😉
@misic asi ano lebo moj sa narodil 4 kilovy keby isiel na termin nemal by taku vahu 😒 neva hlavne ze je a bol ok 😉 no narobila chute natolko,ze zajtra ju idem robit 😀
@masinka urob a kup ju v tescu maju ju v akcii 😉
@katy31 tak to mas super porodnika 😉 takze v utorok....ach jo uz finisujemenje to to neskutocne ako to leti 😵
@lawli dnes som na teba myslela,ci uz nemas nahodou mimi 🙂

nelynka18
1. okt 2011

baby otazocka....mozem ovplyvnit odtok plodovej vody?od vcera vzdy ked sa uvolnim,ze proste spodok uvolnim tak mi vzdy nieco vytecie bud moc alebo plodovka....aj teraz som sa oprela uvolnila bo mam taky napäty chrbat a zas to vytieklo a 2minuty pred tym som bola na wc.....to bude asi moc nie?odtok plodovej vody sa ovplyvnit neda.... 😕

tinika
1. okt 2011

@nelynka18 voda tecie aj ked nechces,to bude moc,ja v 11tt som myslela,ze to voda a bol moc.a voda tiecie tak ze viac,mala som mokre nohavice

jana0706
1. okt 2011

@nelynka18 ovplyvnit sa to vraj neda, ale aj plodova voda moze odtekat postupne, takze radsej to sleduj...

nelynka18
1. okt 2011

@tinika
@jana0706 mam taky pocit,ze je to moč ale radsej,mas pravdu,to sledujem...... neni toho moc ale ani malo normalne som mala mokre nohavicky a teplaky taky flak..... no uvidime 😕

tinika
1. okt 2011

@dzuli08
@lawli vas asi nepotesim,ale hlienova asi aj mne odchadza a na porod to nevyzera,kamoske odisla uz 3tt pred porodom

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 Jaaj pekne od teba ,bola by som už aj rada kebyže to tak je 😉
@tinika tak ja viem že to nemusí byť už dnes ,ale krok vpred toi je určite a v prvom tehu ako som písala mi odišla 26 hodín pred tým ako sa maly narodil...a už som bola v stredu aj na 3 cm otvorená ,sem tam mám citin ako sa mala posúva a vrtí ,tak verím ,že to už tie tri týždne nebudú snáď tri dni 🙂

katy31
1. okt 2011

@lawli no vidím, že ešte držíš.. 🙂 tak ono to fakt nie je také, že vieš, kedy to príde.. ale mám pocit, že keď sa otváraš, tak to bude skoro... 🙂 tri týždne je veľa.. podľa mňa, najneskôr budúci týždeň to istí 😉

nelynka18
1. okt 2011

@lawli jaj verim ti i ja by som to mala rada za sebou a sla s kocikom na prechadzku 😵

dzuli08
1. okt 2011

@lawli No už asi aj ja. Cítim sa strašne slabá. musím si ísť pospať, ak by to náhodou na mňa prišlo, tak nech vládzem :D. Mne by sa páčilo aj 5.10, lebo moj drahý má narodky 5.9. A začínajú ma bolieť kríže, kurňa. Teba nič nebolí?

lawli
1. okt 2011

@katy31 ďakujem aj ja si myslím ,no išla by som aj hneď ...jak mi odišla ta zátka ,tak mám takú super náladu ,že je to blíízko jaj jak sa teším 😀 😀 😀

nelynka18
1. okt 2011

@lawli a ozaj mne kamoska hovorila,ze ked bola na 3cm otvorena,tak skakala na fit lopte asi 2 hodky a potom sa prechadzala stale po byte a vecer sli do porodnice,vyskusaj 😉

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 mne netreba ani tu prechádzku ,stači mať to drobča už v náručí 😵 😵 😵

michala33
1. okt 2011

@lawli ahoj aj ja citim ako keby take simorenie z vnutra niekde pri mechure tam uz mam mala asi hlavicku,a hlavne vecer ked si lahnem to citim.tiez stale citim take hlhko na nohaukach ale zatial to nieje neaky tmavsi vytok iba taky bieli co mam cele tehu .nevies nakolko ma byt skrateny krcok aby sa mohol zacat otvarat ,v knizke som mala doteraz napisane 38mm ateraz po poslednej poradni mam29mm a dr. mi povedala aby som davala pozor ze mi moze odtiect plod.voda...

lawli
1. okt 2011

@dzuli08 Tak mne je jedno kedy to bude ,je pravda ,že som nechcela koniec septembra a to už ani nehrozí ...bolieť ma nebolí nič ,ja som dnes dokona stihla upiecť tri koláče ,lebo u nas je zajtra veľka slávnosť a teiž som stihla upratať ,takže energie mám na rozdávanie....aj v noci som spala ako batoľa 🙂

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 tak toby som srala ,no ako som písala teraz v predošlom príspevku hýbem sa od rána a zatiaľ nič ,ale možno za hoďku to už bude iné 😀 😀 😀

tinika
1. okt 2011

@lawli kocky ja az teraz si vsimla vase tt,tak potom mate pravdu,to tak cez mobil kukat a zvacsovat stranku😀 joj aj ja by uz brala,ked tu vidim tie male batozky kazde 3 hodky,ale este troska vydrzim

lawli
1. okt 2011

@michala33 Neviem koľko má byť ten krčok skráteny ,no ja som v utorok na prijme do nemocky mala krčok 30 mm a otvorená som bola na 1 cm a v stredu po obede som už mala krčok skrátený na 18 mma otvorená som bola na 3 cm a to som mala medzi tým asi tri kontrakcie (akoby poslíčkov ,len trochu silnejšie). Ono je to asi u každej iné...

katy2
1. okt 2011

Ahojte 🙂
Tu to sa uz rodi ako nabeziacom pase 🙂
Vsetkym este raz gratulujem.....
Ja idem na dalsiu kontrolu zajtra, tak som zvedava..... Uz len cakam, kedy mi dr. nakaze vybavovat predoperacne.... Potom to uz bude raz-dva.....
Drzte sa a vychutnavajte tehu brusko... este vam bude chybat 😝

lawli
1. okt 2011

@tinika Neboj aj na teba dojde....no ja si myslím ,že sme aj tak každá vždy bližšie a bližšie.... 😉 ty si len tri týždne pozadu a to ja môžem byť týždeň ešte v tomto stave a ty za týždeň už môžeš mať potom....inak viem čo prežívaš v nemocke aj ja som to tak cítila v stredu... 🙂

tinika
1. okt 2011

@dzuli08 aj moj ma 5.10.narodky hihi,ale to budem len 37,38tt tak asi nic
@lawli setri sa,ta energia sa ti este velmi zide

nelynka18
1. okt 2011

@lawli hej ale ta lopta ma nieco doseba 😉 co sa tyka toho otvarania ja mam krcok 1,5cm a otvorena som len na prst....fakt je to u kazdeho ine 😒

lawli
1. okt 2011

@tinika veď hej viem ,ale akosi mi nedá...aj by som si mohla pospať ,teraz mi mamka zobrala malého na prechádzku aby som si oddýchla a ja tu vysedávam 😀 😀 😀

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 No práve že to je u každého iné a možno tu ja budem ešte týždeň takto vypisovať a možno ty už za hodinku napíšeš ,že ti odtiekla plodovka 😕 🙂