icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
1. okt 2011

@lawli no to mas pravdu,niekto prenesie,niekto skor a uz rodime naraz😉 ale nejako uz vydrzime tych par dni,v pondelok mi podla mrchy zacina 37tt,a to uz babo v pohode len este pribera,tak nech rastie

katy31
1. okt 2011

@lawli no inak aj ja som dnes v pohode.. jak mi ráno doktor povedal, že či to dnes urobíme.. tak mi bolo veselo.. 🙂 kebyže som nemala prádlo v práčke, vybraté mäso na obed na pulte a nepovysávaný byt.. tak mu tam aj ostanem 😀

nelynka18
1. okt 2011

@lawli mozno mozno 🙂
idem si vylozit nohy a oddychovat tak nerodte baby este pockajte na mna 😀 😀 😉

lawli
1. okt 2011

@tinika nech rastie ,ešte je mu tam lepšie ako vonku ...inak ako sa už cítiš je to lepšie ako včera ?

@katy31 ja by som dnes na tvojom mieste asi aj ostala ,len ja by som nechcela nič umelo ,najradšej by som bola ak by všetko prebehlo pekne hladko a do nemocky chcem ísť už iba odrodiť....

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 Nohy ba som si asi aj ja mala vyložiť a vieš čo ? Idem aj ja 😅 A dokedyže to mám ečakať ?? 😀 😀 😀

katy31
1. okt 2011

@lawli no vieš, fakt mám ešte plány na tieto tri dni.. a za tie tri dni ešte drobec narastie... trošičku.. zatiaľ držím po kope, tak fajn... tiež to môže byť o tri hodky iné.. ale dnes som rodiť nechcela.. chcem tu mať čisto.. keď sa vrátime z pôrodnice.. 😉 malý je s otcom u svokry.. ideálne prostredie na realizovanie sa 😀 zajtra a v pondelok si oddýchnem a v utorok ideme na to. 😉

tinika
1. okt 2011

@lawli lepsie,ale ked stojim a tak tak nevolnost,ale to mam uz asi tyzden,ale bolesti ustupili,uz len sem tam slabe,ale maly uz asi tiez klesa dolu,bo strasne tlaci a brucho uz davnejsie slo dole

lawli
1. okt 2011

@katy31 tak potom hej ,porob si pekne všetko a potom sa už budeš len tešiť ,ja ešte idem prezliecť periny..a už mám všetko 😵 tak večer by som aj mohla ísť , len či mala chce ,to závisí hlavne od nej 🙂

lawli
1. okt 2011

@tinika potom to je fajn ,že ti je lepšie ,a dávali ti niečo iné okrem toho magnezka ? Mne bruško padlo až dnes 😕

tinika
1. okt 2011

@katy31 neprataj,kym sa vratis,chlapci narobia kus neporiadok,ja to cakam,uz som to zazila hihi,este oddychuj kym sa da

katy31
1. okt 2011

@lawli ja hlavne aj preto, že budem po sekcii, čiže ubolená, rozrezaná, zašitá... nebudem potom vládať.. budem rada, že som rada.. 😀 no ale Tebe držím palce, aby sa Ti to podarilo.. 😉

tinika
1. okt 2011

@lawli hej nospu,ale tu som uz brala aj doma a nepomahala

katy31
1. okt 2011

@tinika nenarobia... budú u svokry za ten čas... 🙂 takže tak, ako to nechám, také to aj ostane... 😀 oddychujem zajtra a v pondelok... 😉 ako povedal doktor, dnes mám upratovací wellness 😅

michala33
1. okt 2011

@lawli tak u teba sa za den skratil o polovicu. no tak to sa fakt moze kedykolvek uz stat ze bud voda alebo kontrakcie pridu.normalne nemozem uverit ze uz sa to blizi.. 🙂 .

lawli
1. okt 2011

@katy31 Ďakujem krásne aj ja budem myslieť na teba...ja som si už aj periny prezliekla ,tak nôžky pekne vyložiť a čakať 😀 😀 😀

@tinika Možno ti tam stačí kľud na lôžku ,to sa doma nedá....

@michala33 hej bolo to dosť rýchle ,no teraz mám pocit akoby sa to zastavilo...môže to byť ale aj tak ako píšeš každu chvíľu...že to rýchlo zbehlo?.... aj ja som si na začiatku vravela že je to ďaleko a sa mi to zda akoby to bolo včera... 🙂

nelustek
1. okt 2011

@lawli
@nelynka18
som zvedava ktora z vas prva porodi,ktora to tu rozbehne 😀
Ked som teraz sedela na Wc take bolesti v oblasti mocaku som dostala ze ma to donutilo sa 2x v momente postavit co som nemohla sediet.
Dnes som stihla prezliect periny,oprat,povysavat,zotriet podlahu,urobit rajony,navarit,dat horucu vanu,pospat este sa chystam pre malu k babke.Neviem co viac mozem urobit preto aby sa to rozbehlo..

michala33
1. okt 2011

@nelustek aj ja uz gruntujem periny prezliekam ,lebo ma tak krize a aj brusko divne bolia ,a aj tvrdne stale ze radsej som pripravena.a v pondelok idem na ctg a pri poslednom zazname som mala dost vyrazne kontrakcie ,jedna dokonca az cez 70tku ,moja dr sa cudovala ze ma tam nenehali ale maju teraz plno tak asi zato ,tak uz som pripravena ze ma tam mozu v pondelok nechat 😒

nelustek
1. okt 2011

@michala33 tak aj ty to cochvila cakas a to mas termin ete po mne 🙂

bv_alexandra
1. okt 2011

@lawli pošli aj mne trochu energy 😀 ja som dnes uplne hotová. Nevládzem ani na záchod. tak strašne ma boli celý spodok, ked vstávam tak na etapy lebo sa neviem na prvý krát vystrieť. celý den len polihujem no je to stále rovnaké a opať tvrdne bruško ale samozrejme nepravidelne. 😒
Toto som veru pri prvom bábu nemala.

zuzkazv
1. okt 2011

ahojte baby pridávam sa k tým , ktoré sú doma samé práve som ich vyhnala na zhradu 😉
všetkým novým maminkám gratulujem, už to ani nestíham sledovať, ktorá už porodila nejak ste sa rozbehli 😀
@nelustek počuj ty stále toľko upratuješ 😕 ja teda toľko energie nemám 😖

nelustek
1. okt 2011

@zuzkazv a dnes je to aj vidiet ze som upratovala,lebo som sama doma cely den a nema mi to kto rozhadzovat 😀 dokonca aj nelkina izba je konecne par hodin upratana 🙂

zuzkazv
1. okt 2011

@nelustek to poznám, všetky deti asi milujú rozhadzovanie 🙂 ale dnes aj naša detská je vygruntovaná lebo sme doobeda upratovali všetci traja aj riško som normálne nechápala ale všetky hračky si uložil 🙂 asi preto že sme potom za odmenu vyrezávali tekvice 😎 a mm mi pomáhal tiež lebo ja už nemôžem vysávať ako všetko ostatné zvládam ale vysávanie nie 😒 tak dnes povysával on

jana0706
1. okt 2011

@bv_alexandra no ja sa dnes tiez cely den len sledujem, mam od rana nepravidelne a nie velmi silne stahy, akoby od krizov...ako dlho si mala tie kontrakcie ked si s tym isla do porodnice? my sme boli uz dvakrat vonku, aj som si pred hodinou dala polhodinovy teply kupel ale nic sa nezmenilo - ani to neprestalo, ani sa to nezosilnilo, tak asi este pockame...

nelustek
1. okt 2011

@zuzkazv za mna chcel robit rajony,ale od rana je v praci a robil by to az zajtra zas po praci ,tak som si to porobila..nech dochodci nepindaju 😉 inak doma robim vsetko ja aj vysavam aj dlazku zotieram.Kedysi sme sa striedali ze vysaval aj muz ale akosi zlenivel

zuzkazv
1. okt 2011

@nelustek no muži rýchlo zlenivejú 😀
@bv_alexandra čítam že si bola v nemocke a poslali ťa domov, teda toľko bolestí a ešte si sa vôbec neotvorila 😒 to je hrozné dúfam že sa ti to bud naplno rozbehne alebo nech ti skončia tie bolesti

bv_alexandra
1. okt 2011

@zuzkazv presne som si to dnes povedala nech sa už niečo preboha stane bud nech sa to rozbehne ale zastaví, ja som uplne vyčerpaná. ☹
@jana0706 ja som mala také cca od jednej do tretej potom prišli aj bolesti a večer to bola tak každých 10min, a poslali ma domov že sa nič nedeje ked sme tam prišli o polnoci.
Dnes som kompletne od spodu boľava, a zase začína brucho tvrdnúť. 😒

nelustek
1. okt 2011

@zuzkazv
@bv_alexandra tie deturence nas ale natahuju co? A hlavne tie dlho cakatelky 😉

bv_alexandra
1. okt 2011

@zuzkazv citim sa presne tak ako pred vianocami ked mi museli robiť kyret, a dilatovať krčok, to som tam prišla v hodine dvanastej a na stole som už mala 40horúčky. Hrozila sepsa. Ale citim sa asi presne tak vyčerpane od tej bolesti. 😒

bv_alexandra
1. okt 2011

@nelustek ani nevrav. pri prvej som ešte v den pôrodu lietala ako srnka. 😖

zuzkazv
1. okt 2011

@bv_alexandra teda 😒 to mi je ľuto ... skús si pospať ak sa ti dá aj ked viem že ty máš zas tú nespavosť 😖 jaj jaj tie detičky nás ale vytrápia
@nelustek veru budú to srandisti 😀