Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@kucminka ja len na spicku prsta,pri prvom na 2 a ani vyvolavacky to neposunuli dalej ako na 4 a to som dva dni bola
@jana86
@skybaby gratulujem maminy,hlavne zdravicko,mliecko a pokojny spanok.sekcie planovane?ci tak vyslo?krasne miery,ja zvedava na svojho,bo bruch velky ako pri prvom a ten mal len 2850g a 50cm,kocky nas obehovali vahou
Ahojte baby🙂 Ja som sa sem k vma na chvilku primiesala zo septembroviek. Len vam chcem zazelat nech vase porody dopadnu co mozno najlepsie a najbezbolestnejsie a nech sa mozte tesit zo svojich deticiek tak ako sa tesime my. Drzim vam vsetky prsty a zelam vela sil a po porode skore zotavenie a vela mliecka pre deticky.
holky, ani nevíte jaký mě dnes vyloženě polilo štěstí, když přijela pozůstalá dcera a řekla že jedna další členka toho smutečního procesu je též těhotná a že je naprosto nevhodný aby se na pohřbu vyskytovala těhotná ženská a že toplatí i o mě a normálně mě toho takhle zprostila -fakt můžu říct že mi spad kámen ze srdce, protože já se toho šíleně bála... je mi líto, že se s tím člověkem nerozloučím jako ostatní, ale rozloučím se s ním sama a po manželovi mu pošlu kytici a nechám tam napsat sebe a malýho..
@bettyx ahoj moja, to som Ti aj chcela napísať.. že tehotné by na pohreby chodiť nemali... 😖 my sme mali nedávno dva, s obidvoma by som sa šla za normálnych okolností rozlúčiť.. ale nešla som.. tiež mi všetci vraveli, že tehotné na pohreby nechodia... vraví sa, že to bábätkám nemusí urobiť dobre... takže si v tichosti zaspomínaj, zapáľ doma sviečočku a mysli na drobca, ktorého máš pod srdiečkom... 😉 a hlavne sa teš.. žiť treba pre živých a nie pre mŕtvych.... tí už majú svoj život väčný....
@lawli vdaka za energy 😉
@zuzaxa no vidíš to 😀 ale čoskoro sa už budeme všetky tešiť z bábatiek 😉 🙂
@jana86 blahoželám, prajem veľa zdravička 😉
Noc bola celkom pokojná, sťahy prestali, takže som sa aj vyspala, chvalabohu. 🙂 Jediné čo ostalo sú bolesti panvy, ktoré mi bránia v chôdzi. Večer som až plakala, a to som skoro celý den preležala.
Jednoducho pokial sa chcem postaviť tak na etapy, a chodza je pre mna velké utrpenie. Bud malý na niečo tlačí, lebo neviem ani dostúpiť na ľavú nohu, vtedy sa to zintenzívni. Snad to prejde. Pokial ležim alebo sedím je to ok, jediný problém je ked sa mám postaviť a kráčať. 😒
@bettyx bettyx tiež som mala pri Saške takúto skúsenosť a veru, takisto som musela absolvovať pohreb. Bol to hrozný zážitok, a prišlo mi aj nevolno. Takže som celý pohreb aj tak predýchavala vonku. Ale moja svokra vtedy ani nechcela počuť že by som nešla. Ak nebudeš musieť isť naozaj nechod, neurobí to dobre ani tebe ani bábatku. 😉
Dobre ranko zienky moje..vcera som si myslela ze s muzom pojdeme do porodnice,ale nesli sme 😠 vecer mi zacali bolesti brucha,ale trvali ako keby stale,kadu minutu a do toho kazdych 10min.krize...trvalo to 2hodiny.Dala som si sprchu a po nej to do hodky pomali ustupovalo.Nemohla som zaspat kvoli tomu.Jooj aj mna uz ta nasa asi zacala poriadne natahovat 😒
Som zvedava co mi povie zajtra dr. no ak mi povie ze sa neotvaram tak s toho budem asi jelen
@bv_alexandra nieje začo ,som rada ,že aspoň trochu pomohlo a že bolesti ako tak ustúpili... 😉
Ja so zatiaľ stale v celku a neviem ako ešte dlho budem ,no som jasny dôkaz ,že čo bolo pri prvom nieje pri druhom... 🙂
@nelustek Nesúr to tak ,neboj aj na teba dojde ,aj som sa zmierila s tým ,že to príde keď bude ten správny čas ,len predvčerom som si už fakt myslela ,že to začalo ...al vidíš jeden pôrod taký a druhý zas iný...jedine čo nam je teraz útechou ,je to že sme stále bližšie a bližšie...vychutnajme si to ešte kým sa to dá...ja už sa ničim nesílim a čakám ,tak si aj ty pekne vylož nohy....možno počkáme na tatíka 😵
@nelynka18 asi tak nejak Lenka 😉 pojdem na prechadzku ked sa trochu oteply..Nasa draha Nelka spala druhu noc u babky..ale ked sme odchadzali jej bolo do placu,ale sme sa pytali ides s nami? nie a slzi v ociach 😀
@lawli ja viem moja cim to je blizsie tak zaspavam s takou dychavicnostou ze uz to moze kazdu chvilu byt 😀
ja som bola na pohrebe deda v 6.m. V prvom tehu,stala som mimo cim dlhsie,mamina ze ak sa necitim,mam ist von kludne,nakoniec som sa s nim bola aj rozlucit a povedat,ze to bude pravnuk prvy,lebo az den po tom ako zmrel nam to povedali.nepocula som,ze tehotne by tam chodit nemali,ale ako sa kazdy citi
@bettyx ja som bola na pohrebe ked som cakala nelku,bola som v 5-6mes. to mi zomrela babka.Bola som den pred pohrebom s mamou doniest este nejake veci do truhli tak som sa aj rozlucila.Ale v den pohrebu som v dome smutku uz nebola.Teraz som bola znova uz ako tehulka na pohrebe to mi zomrel dedko,bola som asi v druhom mesiaci.A nebola som sa na neho pozriet,stala som vonku.Podla mna je to kazdeho osobna vec,ak sa na to necitis nemusis tam chodit.Aj tak ty starsi ludia vedia ze by sa nemalo ked je zena tehu.Nikto ti to nemoze vycitat ked tam nepojdes
@nelynka18 presne takto sa vycerpame upratovanim a na porod nevydaju sili 😀 ja som hodila prat tiez prejdem podlahy a inak mam od vcera upratane.Nelka nebola doma a muz prisiel dom a isiel hned spat.Tak nemal kto rozhadzovat 🙂 uvarila som si kavu a idem si vylozit nohy 😀
Ta kacica vonia az sem 😲
@nelustek joooj ale nam je dobre 😎 ja tiez este lezim a krmim sa somarinami 😅 bludim po nete ale pomalicky idem kapustu nachystat a potom tu zem ale tu sa mi fakt nechce,ma z toho krize bolia 😖 no veru kacka rozvoniava uz som ju bola 1x pretocit a zacina chytat farbu 😉 ale ja mam hroznu chut na syrove halusky asi zajtra s muzom skocime na salas vecer si dame taku rozlucku vo dvojici 😉

@skybaby ahoj gratulacia k malej princeznicke vela zdravicka a mamine skore uzdravenie 😉 takze nie sme sami co mali nad 4kg 🙂
baby to tu akoze nijaka nerodila prirodzene? tie cisarske mi pripada ze robia na pockanie 😠 😀