Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek ved aj ja si myslim tak ako ma doma boli brucho a ze je to v norme tak by ma bolelo aj tam a nic by asi som nou nerobili ,mne tvrdne brucho uz od 6 mesiaca a aj som si uz v nemocke 10 polezala tak teraz uz neviem co mozem cakat ale ak bude treba radsej tam ostanem .ako zistim ze mam malo pohybou ked niekedy pol dna nic a vecer ma az prehne v krizoch ake dostanem silne kopance do rebra,kamoska tak tiez isla s tym do nem.ze citi slabe pohyby a poslali ju domou ze je to normalne a na druhy den tam sla znova a mali bol uz uduseny
ahojte...takze vikend bez zmeny..citim sa tak fajn akoby som ani vobec rodit nemala...aj sa hybem a stale cosi robim a nic..dokonca som vcera zjedla cely ananas a bez zmeny...malej je asi fakt velmi dobre 😎 syn je od vcera u babky..mozno posledny den sami s muzom na najblizsie mesiace...a namiesto toho aby sme sa nepohli z postele ja varim a on rube drevo na zahrade 😀 uz asi ani nevieme vegetit len tak v posteli, normalne mi vadi ten poriadok a hlavne to ticho..ani nehovorim vecer o prazdnej postielke...ach joj..zacinam rozumiet vlastnym rodicom...
nevie niekto co je s motylik08?
babulky, vy tu vsetky riesite porody a ja mam tolko starosti s tym mojim hnisavy dasnom... zajtra rano utekam k zubarovi na zakrok, vraj mi zub trhat nemoze, tak dufam ze mi da aspon nejake atb, lebo sa na nic ine nemozem sustredit, len na to, ci to neublizi babatku... Myslite, ze teraz 3 tyzdne pred porodom mozem takto miminko ohrozit? Vsetci ma strasia, ze hnis a zapal sa mozu k babu dostat ☹ A este jedna mozno blba otazka - potieram si to citlive miesto na dasne alkoholom ( vodkou ), to asi nevadi, ci?
@peta_k vodka nevadi, a este si mozes usta vyplachovat salviovym cajom. Ale nepi ju, len vyplachuj, to stahuje zapaly a urcite chod ku dr. A preco si chces dat trhat ten zub?! Sak ti ho len uvolni, skoda zubu... 😖 urcite si to daj do poriadku, ja si ani neviem predstavit, ze by som sa s tym este teraz trapila. Som rada, ze mi to uvolnil a hnis je vonku. Urcite nech ti to spravi, necakaj do porodu!!! 😒
baby kde ste vsetky? spite alebo uz rodite??? 😀
@misic no je tu nejak ticho 😀 ja som zatial celá, tipujem že Nely odfukuje z kapusty a kačky, a ostatné ešte užívajú slniečko asi 🙂 😉
Holky, moc děkuju všem za podporu a za právy.. ani nevíte jak si toho vážim, protože už fakt nemám nikoho s kym bych se o tom vypověděla..
před chvilkou jsem navíc dostala docela slušnou "ránu pěstí"... trochu se tu uvolnila atmosféra, všichni se bavili o všem včetně sexuálních vtípků a každej hrál přitom hry -u pc, na telefonu, ... , velkej smích ze všech stran, no a já něco řekla a švagrová mi dala příšernou sodu že teda mají úplně jiný starosti než aby mě poslouchali že je taková situace a já se asi dobře bavim, něco v tom smyslu -to byla fakt pálka.. manžel se mě teda zastal (což ještě před svýma neudělal) a ona pokračovala v projevu.. zůstala jsem tam sedět protože mi bylo trapný odejít, ale strašně jsem to rozdejchávala, udělalo se mi takový horko z toho až mě pálili uši jak jsem byla rozpálená, začala se potit a až teď se mi podařilo uniknout..
@bv_alexandra no nahodou som toho az tak nezjedla 😀 😀 my sme mali navstevu,tak som nemala cas a teraz priprava rano do skolky,chystame pyzamo,kupeme a tak.....
zajtra ma caka posledna poradna a ak bude vsetko ok,tak v utorok nemocka.....ach jaj snad mi daju tu vyvolavacku hned v stredu a nebudu vymyslat lebo len tak lezat v nemocke niekolko dni ked mam doma dieta je pre mna nerealne a nemyslitelne 😒
ahojte... Ako sa mate? Vidim, ze sa to rozbieha v plnom prude 🙂ja mam zajtra prvy termin,,, a vecer bude mat Adélka 2tyzdne... Uz mi to uteka, nevlecie sa to ako vam... ked s spomeniem ako som sa bala,,, kedze prvy bola sekcia,,, a od prijmu po zaplakanie som bola hodku v nemocke,,, to som mala aj utz za sebou, aj som sa prezliekla,,, a na sal som prisla 21.29 a mala 22.10 uz tu bola, stale tomu nemozem uverit ze uz to mam za sebou 🙂 Sice sitie este boli,,, ale snad to prejde coskoro...Moja mala je zatial dobrucka, spinka, papka, place minimalne. Snad jej to aj tak ostane. Mliecka mam zatial dost, aj odsavam,, sice nie po kazdom kojeni, lebo sa mi nechce, ale 2-3x za den odsajem po troche... Davidko kupodivu vobec neziarli... Vie, ze je to jeho sestricka, a je v pohode. Ale ked som synovcovho Kevinka mala na rukach, tak uz sa tisol ku mne, ze mam polozit Kevinka, a vziat si jeho na ruky 😀 tak drzim palce a myslim na vas, aby ste to mali vsetky uz za sebou...
Ahojte baby..dnes o 14:23 sa nam narodil syn Maxim 🙂 ma 3520g a 51cm 🙂
Nakoniec isla manzelka cisarskym..mam Vas od nej pozdravit....
@missy97231 aj ja chceeeem taky porod,tiez prvy na sc,ale kontrakcie som si uzila riadne
@nelynka18 ja nechcem vyvolavacky,to take potom kontrakcie boli ze des
@natalii6 Ahoj! Tak my stále rovnako. Aj sa mi zdá, že mlieka je viac aj sa viac naťahá, ale stále sa musí dotlačiť z fľašky. Ale už to neriešim, uvidíme! Som sa snažila len kojiť, ale bola to katastrofa, obidvaja sme boli z toho na nervy. On nie a nie sa uspokojiť. Nervózny stále bol, a potom aj ja. Možno sa to zlepší. Dnes ráno ako sa zobudil mu stačilo odo mňa a spal ešte dve hoďky. A vy ako ste na tom? Chodíte aj von na prechádzky už?
@baby213 Srdečne blahoželám k synčekovi Maximkovi!!! Všetko dobré a rýchle zotavenie sa so sekcie.
@berus222 no mne odtekala plodova voda po troskach ako keby som sa pocikala ale neda sa to zastavit ako pri cikani a hlienova zatka mi neodisla ani pri jednom porode, takze podla mna ti nemusi odist aj hlienova zatka. Ale keby ti odtiekla rano pl. voda tak uz teraz asi mas poriadne kontrakcie, ci? 🙂

@nelustek no ja mám tiež dva termíny,jeden podľa menštruácie a druhý podľa prvého sona v 12tt.Ale teraz keď som ležala v nemocke,tak som sa na to pýtala,že ktorého sa mám držať a povedali že podľa menštruácie,tak neviem načo dva termíny,bábo si aj tak spraví podľa seba,nie 🙂