icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

wewe22
2. okt 2011

@baby213 blahozelame
no tak som uz cela bolava mala sa nie a nie otocit tie pozi co hadze uz su na nevidrzanie normalne uz mam cele brucho bolave termin este v nedohladne v noci boleli klby uplne priserne a neska ma depka nejaka chytila uz nechcem byt tehu ☹ neska mam strasne zly den

andy.v
2. okt 2011

ahojte, chcela by som sa spýtať už skúsenejších mamičiek, čítam tu, že keď sa vyvoláva pôrod, sú aj kontrakcie silnejšie. A to aj vtedy, keď je aplikovaná epi?

a2303
2. okt 2011

Ahojte, pripájam sa ak môžem 🙂 termín v okt. 19teho ale už mi je všetko....
Ako @wewe22 písala dnes depka, ubolené telo, klby a k tomu ma začalo bolieť hrdlo... :( A už začínam stresovať z toho ako to prežijeme s mojou malou jedna bez druhej, keď budem v nemocnici.... :(
Vy ste na tom ako Baby?

masinka
2. okt 2011

@andy.v kontrakcie silnejsie budu aj pri EPI, len ich nebudes vdaka nej tak silno citit....
pri normalnom porode sa kontrakcie postupne zintenzivnuju a ty si na to pomaly zvykas, vyplavuju sa endorfiny a dalsie hormony, ktore bolest ciastocne potlacaju.... ked ti daju vyvolavacku, tak proste rovno zacnu silne kontrakcie na ktore nie si este fyzicky, ani psychicky pripravena....

reanda
2. okt 2011

@wewe22 vydrz, to prejde.. ja som sa tiez pred casom citila na umretie, bolel ma kazdy kusok tela, uz som myslela, ze horsie to nemoze byt, nemohla som sa ani hybat, ani dychat, zle sa mi sedelo, lezalo, stalo aj chodilo a nevedela som uz, co mam robit.. a preslo to a citim sa lepsie, niekedy mam chvile, ze ani neviem, ze som tehotna 😀 ..uz to nejako dobojujeme 🙂

andy.v
2. okt 2011

@masinka ďakujem pekne za odpoveď

a2303
2. okt 2011

A už sa aj bojím pôrodu.... :(
Chystáte sa niektorá rodiť v NZ?

bettyx
2. okt 2011

Tak poslední co jsem se dnes dověděla bylo, že okolí kazim život tim, že jsem smutná z naprsotých ptákovim.. ale nevim jestli je ptákovina když mi řekne někdo ke komu jsem se řádně přivdala a kdo nám svědčil svatbu, že nepatřim do rodiny... jsem totálně psychycky na dně

anita12
2. okt 2011

Babenky moje, tak mne sa
vcera o 16.00 narodil nas milovany Henusko, sice o viac ako 3tyz.skor, ale je zdravucky prekrasny, 3010 , 49cm. Rano o 7.00 odtieklo strasne vela plodovky, do 16.00som sa ani nezacala otvarat i ked slabe kontrakcie uz boli, tak spravili sekciu. som taka stastna, spinal zabral len do jednej nohy, tak este rychlo uspali. Spat sa neda, bolesti su, ale da sa to zvladnut. drzim palcek
y vsetkym babulkam

anita12
2. okt 2011

no a este moja skusenost s odtecenim vody: rano mi nieco fakt nahlas puklo v bruchu, do pol minuty zo mna valili litre vody, ale fakt ze litre, normalne sa mi az brusko po tom zmensilo .., Neli a tvoj lekar bol super a dalsi co mal sluzbu, uvidim , ako bude dalej, ale som im.vdacna..

ask
2. okt 2011

@anita12 blahozelam mna to caka az v marci 🙂 Prajem skore zotavenie a vela stastia, zdravia maminke aj drobcekovi 🙂

katy31
3. okt 2011

@baby213 srdečne blahoželáme a želáme veľa zdravíčka a mliečka 😵 😵

katy31
3. okt 2011

@anita12 ahoj, srdečne blahoželáme a želáme všetko dobrééé, hlavne zdravíčko. držkajte sa.. 😉

luckaprima
3. okt 2011

@a2303 nebooj, to aj tak nepomoze, uz to musime prejst co ako.. 🙂 moj dr. hovori ze psychika je velka vec a moze ovplvnit porod, ked budes v pohode mas najvacsiu sancu ze vsetko prebehne hladko tak hlavku hore 😎

zuzkazv
3. okt 2011

@anita12 gratulujem a rýchle zotavenie, nech sa môžeš naplno radovať z drobca 🙂
@baby213 jéj baby ste sa rozbehli 🙂 srdečne ti gratulujem 😉
@a2303 aj ja sa bojím ale nejako to zvládneme 😉 , dostali sme ich dnu dostaneme ich aj von 😀

luckaprima
3. okt 2011

babule tu som zatiaľ čítala len o krásnych sníčkoch čo sa Vám snívajú o pôrodoch a krásnych detičkách a mne sa posledný týždeň snívajú také zveriny až z toho nemám dobrý pocit, čo sa ide stať, včera ma nejaký dvaja chlapíci bezdôvodne zastrelili, morská príšera ma povláčila po morskom dne a oplieskala o všetky skaly v hnusnej hnedej mútnej vode, dnes vnoci som zas bola v snehovej búrke s kopou bielych tornád a potom som išla vysypať smeti a keď som sa vrátila mamina mi tvrdila že som bola preč 4 dni, na druhý deň začali zo sveta miznúť ludia, moja staršia dcérka ma držala aby som nezmizla a ja ju..potom padam do rokliny a podobné somariny sa mi snívajú noc čo noc a ten najhorší sem ani nejdem písať.. brrrr ze by to boli hormony? snivaju sa niekomu okrem mňa teketo bludy? 😒

misic
3. okt 2011

@bettyx je to urcite tazke, ale kasli na nich! 😠 A co su taki protivni, preco sa pustili do teba ako osy? To uz nikrto neberie ohlad na tehotnu zenu??? ☹ ☹ ☹

katy31
3. okt 2011

ahojte baby, dobré ránko.. zatiaľ všetky baby rodili sekciou, ako tak pozerám a všetky to zvládli, tak si beriem príklad 🙂 mňa to čaká zajtra... dnes v noci som tak slabo spala, tiež sa mi snívali samé somariny a už aj dosť na to myslím, no ale tak bude to určite v pohode... už sa teším na toho drobca 🙂

misic
3. okt 2011

@luckaprima teda, tak to mas teda zvlastne sny! Nepozeras TV noviny alebo nejake kriminalky? Ze sa ti to tak v hlave vsetko miesa? Urcite je to neprijemne 😖 ja ked mam take divne sny, tiez ma to niekedy drzi cely den a mam z toho zly pocit. Ale stale musis mysliet na to, ze su to LEN SNY!!! Nic ine! Aj ked ja viem, ze hovoria, ze mutna voda, zuby, svadobne saty a podobne su zle znamenia, ale mne sa chvalabohu nikdy zatial nic nestalo po sne. A skratka neverim takym veciam, verim v nieco silnejsie co je hore, tak neboj sa, snaz sa mysliet na nieco pekne. Mozno uz aj mas trosku strach z porodu, tak sa ti to tam mixuje v tej hlavicke 😅
Urcite tomu neprikladaj dolezitost a netrap sa tym!!! 😉 😉 😉

luckaprima
3. okt 2011

@bettyx tak to je rodinka na pohľadanie, ale predpokladam že to bude len nejaky jeden "člen" ktory asi niečo zavidi, možno Vašu radosť a dobre vzťahy, ale viem že to na nalade neprida, zvlašť teraz 😒 mne zas hovoria: no nevadi že bude dievčatko my sa aj z toho budeme tešiť.. ako by "spravne" mal byť chlapec, neviem kde na to prišli, mam čo robiť aby som sa ovladla

zuzkazv
3. okt 2011

@luckaprima teda to sú sny 😒 ja to čakám až po pôrode lebo pri riškovi ako sa mi narodil tak sa mi každú noc snívalo o vojdne asi tri mesiace ☹ a to som v podstate len driemala kedže bol v noci často hore, ale podľa mňa to už pracujú hormóny preto tie sny

luckaprima
3. okt 2011

@zuzkazv
@misic dakujem, ja sa tiež snažím neprikladať tomu žiadny význam, krimi už ani nepozerám, nemám kedy keďže stále pracujem a vláčim si kopy aj domov a tiež som počula že v tomto období netreba sny ani vykladať, tak kašlem na ne, ale aj tak... 😕 no idem ja pekne pracovat radsej, pekný dník Vám prajem buduce maminy 🙂

bv_alexandra
3. okt 2011

@katy31 ja som presne včera nad tým rozmýšlala že kolko CS je. Som zvedavá čo mne povie zajtra dr. 🙂 Držim ti palčeky, nech všetko dobre dopadne. 😉

misic
3. okt 2011

@luckaprima ta to su blbci fakt! Akoby ste si mohli vybrat a co dve dievcatka to je zle? Akoze hlasky daktorych by nastvali poriadne aj mna 😠 😠 😠

luckaprima
3. okt 2011

@misic veru mne tiez nad tym rozum zastava, este mi to opakuju akoby ma bolo treba utesit 😠 jedina dcerka (aj muzicek 🙂 ) sa tesi na sestricku, ta si zas neprosi chalpca.. si vsetci myslia ze sme s samoobsluhe a vyberame deti 😉 ja som spokojna, hlavne keby sa uz vybrala vonku na svet a nech je vsetko ok, ale to si zelame vsetky ze? 🙂

wewe22
3. okt 2011

@anita12 pridavame gratulaciu

no v noci som sa s tej depky trosku prespala aj ked ne moc lebo stale zachod a brucho stale bolave
vcera som sa konecne rozhodla ze pojdem rodit do PN bude to sice na 99% cisar ale uz to nejak prezijem
neska by mi mal den rychlejsie prejst mala ma kasel tak som ju este nechala doma

andelusik
3. okt 2011

Ahojte baby, prosím Vás potrebovala by som nový návlek na autosedačku, viete o niečom? Alebo o niekom, kto ich šije? Dík.

a2303
3. okt 2011

@luckaprima
@zuzkazv
Ahojte, ste zlaté 🙂 som sa nasmiala, že keď sme ich dostali dnu, tak ich dostaneme aj von 🙂
Už aby to bolo...

nelynka18
3. okt 2011

dobre ranko dievcata 🙂
takze dnes posledna poradna a zajtra nastup juj ako sa tesim 😵 vcera vecer sme dali s mm sexik a v noci take bolesti ako hovado,nepravidelne a trvalo to asi 3/4hodinu snad som sa este viac otvorila 😕 no uvidime 🙂
@tinika ja viem co to je ja som mala aj pri prvom ale kaslem na to,len nech uz mam krpca pri sebe 😵

tinika
3. okt 2011

@zuzinr nemusi mat kontrakcie,mne voda odtiekla vecer v utorok a ani vo stvrtok som nemala ziadne bolesti,az po tabletke,bo ani oxytocin nezabral