icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
3. okt 2011

Babuľky čo myslíte, padlo mi bruško, dnes sa mi tak zazdalo, že je akosi nižšie 🙂 😉 tá druha fotka je z dnešného rána 🙂

peta_k
3. okt 2011

@misic ahoj, ten zub mam mrtvy, tak preto som ho chcela vytrhnut... bola som u toho zubara, nic mi netrhali a vraj to vyzera skor na zapal kosti, som bez atb zatial, ak sa to zhorsi, tak v stredu budeme trhat... Najviac ma vyplasilo, ze som tam vraj mohla mat infekciu cele tehotenstvo a vraj to mohlo ohrozit aj babo... Ja som si myslela, ze z odberov krvi na gynde by mi zistili, keby som mala v tele infekciu, ci co?

zuzanazuzana
3. okt 2011

@luckaprima tak mne sa taketo sny snivali posledne tyzdne a potom aj tych 5 dni v nemocnici pred porodom o samych obludach!!!!!!!

kucminka
3. okt 2011

baby,tak včera večer mi nebolo všetko jedno,chytili ma akési bolesti do krížov aj v podbrušku,tak som mala stresy,veď ešte máme časuuu.Dnes ráno som sa zasa zobudila o pol štvrtej na to že ma to zasa chytilo,neviem čo to má znamenať.Myslela som žeby kontrakcie,ale zasa to trvalo dosť dlho,tak neviem. 😒

nelustek
3. okt 2011

@anita12 tak to si ma prekvapila moja,ze uz to mas za sebou..velka gratulacia, a nech ste coskoro fit.Daj vediet ako je v ilave ak si tam 😲

kucminka
3. okt 2011

@a2303 tak to sme na tom rovnako,ja som mala včera večer depku z toho,keď ma chytili tie bolesti,až ma žačalo preháňať,že keby som išla rodiť,nemusia mi ani klystír dávať 😉

tinika
3. okt 2011

@andy.v neviem ake su bolesti bez vyvolavacky ale s nou su vraj vacsie,mozno po oxytocine az tak nie,mne vobec nezabral,ale po tabletke silne
@a2303 ja uz som 2x bola a tato s malym to zvladaju super,neboj zvladnete aj vy,ved aspon si zvykne aj na inu osobu a neboj,moj sice vravi mama,mama,ale to vzdy ked daco chce,ale inac v pohode ze nie som tam,on od mala v pohode take zvlada,skor place,ked sme vsetci spolu a potrebovala som len odbehnut ku autu kamosky a vtedy mal problem,take obdobie ma teraz

misic
3. okt 2011

@peta_k a ktory zub to mas? ja mam ten moj tiez mrtvy, ale moj zubar sa snazi vzdy zachranovat zuby a trha uz velmi nevyhnutne. Ja ho mam mrtvy a korunku na nom, tak mi ho teraz vyvrtal, hnis vysiel a po porode mam prist, vycisti mi ten mrtvy koren a da tam taku dezinfekcnu vypln a korunku naspat. Trjhanie neni moc dobre, lebo ti tam ostrane diera a potom je problem uchytit korunku.... jedine ze to mas tak celkom vzadu, ze ti nebude vadit, ze tam mas medzeru... drzim palce!!! 😉 😉 😉

nelynka18
3. okt 2011

@anita12 a rodila si tu v PB?a aky lekar ta rodil?a grtulujem 🙂

nelustek
3. okt 2011

Dobre ranko prajem,dnesna poradna dopadla asi takto: prietoky su super neotvaram sa ani naznakom,poradna dalsia den po termine cize 11 v utorok ak neporodim. A dohodneme sa co a ako ☹ tak dufam ze dovtedy porodim

zuzanazuzana
3. okt 2011

ahojte......tak mame prvy vikend za sebou doma......malinka papa pomenej, tak je castejsie hore....pomalicky si zvykame.....najtazsie si zvykam na mlieko.....som stastna, ze kojim, ale ja nemam prsia, ale melony......normalne mam prsia D, ale teraz radsej ani nechcem vediet aku maju velkost!!!!!!!
najviac ma trapi, ze malinka ma stale ladove rucicky aj nozicky, aj ked jej davam navyse ponozky aj rukavicky....to ma z toho ako sa jej nezavrela ta jedna chlopna, tak sa jej nedokrvuju dobre rucicky, nozicky!!!!

inac sranda....vcera som aj ja piekla kacicu......este som stihla priatelovi do roboty upiect aj dva kolace a tri mozaiky!!!!!

fakt som neuveritelne unavena......ale citim neuveritelny pocit stastia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nelynka18
3. okt 2011

@nelustek tak pod aj ty uz rodit nech som v tej porodnici neni sama 😉 a nevies ci anita rodila tu ci v ilave?

nelustek
3. okt 2011

@nelynka18 chcela ist do ilavy tak asi tam,boze Leni ani nevies ako rada by som isla len malej sa akosi nechce.Ako tvojmu Dominikovi

kucminka
3. okt 2011

@zuzanazuzana no ty sa teda nezdáš moja 😉 že piecť kačicu,aj koláče,ty si šikulka,máš moj obdiv.Vidíš,takto pred týždňom si sa strachovala,a už si aj doma s malým uzlíčkom 🙂 v dobrom závidím.

nelynka18
3. okt 2011

@nelustek lebo pise :"neli tvoj lekar bol super" neviem ci to patrilo mne ci nie lebo som tu spominala kutisa porodnika to je moj ujo,tak neviem komu to patrilo 😨 neboj najneskor do 2 tyzdnou mas malu pri sebe 😉 vidis ako to ubehlo...aj mne ved ja uz zajtra nastupujem do nemocky,ritku mi stisa ale neskutocne sa tesim 😵

nelustek
3. okt 2011

@nelynka18 aha tak asi v PB, spominala sami zda ze aj TN..Tak napokon bola asi naozaj v Povazskej..ved hadam napise ked sa zotavi.Ja som zvedava ak neporodim do utorka kedy ma vypise do nemocky..lebo hovoril mi ze mozem byt doma po termine aj 5 dni. A to nechcem

nelynka18
3. okt 2011

@nelustek no neviem ale ci to patrilo mne 😨 ved uvidime 🙂 no u nas sa chodi do nemocky na 3den prenasania ale veru nechcelo by sa mi tam zbytocne len tak lezat 😒 sned mi ten moj ujo da tu vyvolavacku v stredu lebo balim a idem domov.....ved aj tak tam budem len lezat a cakat a to mozem aj doma....na ctg sa tam chodi rano,na obed a vecer a to si kludne zajdem aj z domu mam to 5 minut 😒

natalii6
3. okt 2011

@baby213 velka gratulacia k Maxikovi 😉

nelustek
3. okt 2011

@nelynka18 ja len dufam ze porodim aj ked sa popredu neotvaram.Presne zbytocne tam cakat keby sa nemalo nic diat

a2303
3. okt 2011

@tinika Ďakujem za povzbudenie! 🙂 Dúfam, že to bude ok 😵 Ocino sa vie veľmi dobre o Rebeku postarať, to len ja robím paniku...

a2303
3. okt 2011

@kucminka Aj Teba preháňalo? Aj mňa včera, aj v sobotu.... Kedy to asi príde 🙂

nelynka18
3. okt 2011

@nelustek vsetko je mozne 😉 ja som dufala tiez no len mne to nevyslo 😵 snad tebe 😉

lucy56
3. okt 2011

ahojte baby tak ja mam dnes planovany nastup vecer do porodky o 19.00 idu mi daj tabletku na otvaranie, a doki hovoril ze zajtra by som mohla porodit ak pojde vsetko dobre, ale nalez mam stale rovnaky 1cm, takze asi si vytrpim dokial sa na tych 10 dostanem, tak este musim podotahovat pripravy, dobalit tasku a hlavne sa psychicky pripravit a dufam ze uvidim malickeho zajtra...drzte mi palce,lebo netusim do coho idem

misickab3
3. okt 2011

ahojte baby....hlásim sa tiež z poradne... ☹ ako @nelustek, ani ja sa neotváram ešte, prietoky sú ok....termín mám teraz v piatok, tak keď neporodím, tak v pondelok do poradne opäť....ale najhoršie je asi to, že výsledky kontrolnej kultivácie ukázali, že liečba nezabrala úplne a tak si musím asi až do pôrodu stále zavádzať tie vaginálne čípky ☹ teraz dokonca až 2 každý večer.... 😖 ja sa tak bojím, dúfam, že to nejako neovplyvní bábätko...a vraví sa, že ak to nie je doliečené, tak sa môžem aj vnútri potrhať pri pôrode...dokelu, a ani sex a asi ani teplú vaňu nemôžem, tak dúfam, že bábo nebude lenivé a že aj bez toho to nejako príde samo... ☹ je mi smutno z toho...

misickab3
3. okt 2011

@lucy56 budeme držať prsty 😉 neboj, bude to dobré, veľmi ti prajem, aby prebehlo všetko ok a aby si mohla bábo priniesť na svet zdravučké a prirodzene... 🙂

lucy56
3. okt 2011

@nelynka18 ty si mala vyvolavacku pri prvom,ako dlho ti trvalo dokial nastupili riadne bolesti, a samotna 2 faza...lebo nemam ponatia kolko to moze trvat

lucy56
3. okt 2011

@misickab3 dik dufam a spolieham sa na mojho porodnika ze vie co robi a bude sa to snazit urychlit ako sa len da

zuzkazv
3. okt 2011

@nelustek ahoj tak ty už máš aj poradňu za sebou? to podľa mňa vôbec nevadí že sa ešte neotváraš asi to u teba príde naraz, ja mám cervix 9 a čo mi to je platné 😒 , ja idem do poradne až v stredu uvidím čo povie dr. ale sa mi zdá že nič nové ☹
@nelynka18 ahoj aj ty už máš dnešnú poradnu za sebou či sa ešte len chystáš?
@zuzanazuzana teda ty si šikovná, len to neprežeň 😉 júj ako ti závidím že už máš malú pri sebe 😵
bože baby ja sa tak bojím že nbudem prenášať a potom že bude bábo veľké, alebo že placenta už nebude stíhať vyživovať ... jájjj bojím hrozne hádam to do konca týždna príde už som z toho fakt na nervy

katy31
3. okt 2011

@bv_alexandra ďakujem, aj ja Tebe... 🙂 pri tom ležaní v nemocke ani nič iné nebudem robiť.. len Vám tu všetkým držať palce... 🙂

babulkaa
3. okt 2011

@nelustek Ahoj ja som bola v poradni v piatok a tiez sa vobec neotvaram, termin som mala tuto nedelu a stale nic 😀 😀 😀 nechce sa jej vobec, dalsiu poradnu mam v stredu tak som zvedava co so mnou vymyslia snad uz konecne uvidim moje zlaticko 😉