Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
babym nic si nerozbte z toho ked ste zatvorene a s krckom sa nic nedeje, ja som bola s Diankou 2.1 vecer na kontrole a nic, 4. 1 o piatej rano som mala kontrakcie a o osmej ked som nabehla do nemocnice som bola otvorena na 6 cm....voda mi nepraskla ani som si nevsimla ze by nejaka zatka odisla....
@bv_alexandra - mna tiez krpata nejako divne tlaci - obcas mi take bolesti vystrelia do noh, ze pomaly padam a vcera vecer som sa po byte ledva plazila - boleli ma bedrove klby, kolena, clenky aj krize...
@zuzinka_26 mna tiez chceli po spinale s bolestami hlavy poslat domov... odmietla som odist. krvnu zatku mi nerobili - anesteziolog ma presviedcal ze to stado slonov co mi tyzden skakalo po hlave nemoze byt od spinalu, tak mi napichali aspon infuzky a tie potom zabrali.
inac baby, zajtra rano o 7:00 mam prijem a vo stvrtok SC... takze s trochou stastia ma najskor v utorok pustia.... hladam dobrovolnika co by zatial doplnal tabulku a fotecky novych prirastkov.... (tabulku robim v InDesigne aby sa dala transformovat do JPG).... alebo aspon keby mi niekto pisal nove prirastky do IP, nech tu potom nemusim prehladavat 50 stran novych prispevkov ????
Ahojte mamicky i cakatelky... Blahozelam všetkým čo už maju
porody úspěšně za sebou a držím palce tým,ktorých to ešte čaká.
Ja som sa dnes pripojila k šťastným mamickam. V noci mi odtiekla plodova voda
a o 9.49 sa narodila dcera Vanesa s mierami 2650 g a 47 cm.
@nelly75 blahoželám k Vaneske, nech ste zdravučké a nech malá robi rodičom radosť 🙂 😉
@nelustek ja si myslím že v pondelok po vysledkoch mi tiež hádam povedia dokedy ma nechajú trápiť. 🙂 😉
@masinka no ja som v sobotu mala doslova problém s chôdzou. Jedine kedy ma to nebolelo tak ked som ležala. Poviem ti veru, že nás vedia riadne vytrápiť tie bábätka. Pri prvej som ešte v den pôrodu behala ako srnka, a teraz presný opak.
Dnes ma dr riadne podráždila pri tom vyšetrení ešte teraz ma bolí, už by sa len kontrakcie mohli pridružiť a hajde do nemocky 😀
Dnes som do telefonu drahému povedala že dnes večer povinne sex, či chce či nechce aj tak musí 😀
ahojte babule tak ja budem októbrovka.. sa rozhodli, že mi idú vyvolávat porod v 38týždni, že koli tomu, že som mala prvý cisarský rez..
@nelustek no ak som ho spravne pochopila ,tak ano asi v ten deň...a čo sa týka toho nastup ,tak jemu bolo jedno do piatku ktorý deň si vyberiem a teda ja už dlhšie čakať nechcem....tak aby som nemusela k nemu na poradňu ešte v utorok som si zvolila nástup už v pondelok...aj tak verím tomu ,že dovtedy nevydržím 😀 😀 😀 😀 😀 Môj gynekológ necháva prenášať najviac 7 dní a čiže mňa by najneskôr v piatok poslal aj tak...
Tak aj ja som dnes doma z poradne, vsetko by malo byt ok a vraj na prvorodicku slusne postupujeme... akurat mi zistili toho blbeho streptokoka, co o nom viete? uz sme tu pisali, ze mi musia dat atb pred porodom aj babu po porode, ci? a ak mi to dat nahodou nestihnu, co potom?
peta_k,ja som rodila o mesiac skor a nemala som robene testy na streptokoka,tak nevedeli ci ho mam,tak mi 4 hod pred porodom podali v infuzii penicilin,preventivne.
@masinka ...mna uz v nedelu hlava nebolela, ked ma poslali domov, lebo den predtym mi spravili tu krvnu zatku a do par minut bolo po bolesti. Mne tiez napichali najskor infuzky, tabletkami som sa napchala, ale to vobec nepomahalo a uz som bola nemozna, zufala, uz som povedala, nech so mnou robia, co chcu, len nech ta bolest prejde. A potom konecne presla. Uz len chrbat obcas boli a to brusko, zajtra idem vyberat stichy, tak snad to bude OK.
nelyy75 gratulujem 🙂
@peta_k no hlavne je, ze o tom streptokokovi vedia, ako pisala katulka74, dostanes infuzku s penicilinom (alebo ako ja - kedze som na penicilin alergicka, s nejakymi inymi ATB) a vsetko bude v pohode 🙂. infuzka sa dava potom kazde 4 hodiny.
preto treba ak ti praskne voda, utekat do porodnice a necakat na kontrakcie v 5 minutovych intervaloch.
ak sa to stihne dat, tak babo ziadne atb dostavat nebude, len keby si porodila prirychlo, tak potom mu ich mozno daju, alebo ho aspon budu sledovat...
Baby, nejako pozeram, ze menili stranku a kde si najdem, ze kto ma spomina? Nikde to tu nevidim, ani IP postu nevidim... Ja som vzdy taka zmatena, ked mi moju zauzivanu stranku zmenia, potom kym sa zase zorientujem..... 😅 😅 😅

@zuzanazuzana nie 🙂 ja ani sacu nepoznam len rodit tam idem 🙂