icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

14petulka88
4. okt 2011

@zuzanazuzana nie 🙂 ja ani sacu nepoznam len rodit tam idem 🙂

nelustek
4. okt 2011

@lawli ahoj mne dr povedal ze mozem ostat doma prenasat 5dni a az potom by ma asi poslal do nemocnice..Sa mi to zda dlho ,uvidim ako sa teda dohodneme.Tak ty by si uz v pondelok mala nastupit a by ti to v ten den vyvolali?

tinika
4. okt 2011

@nelustek ani mne to nikto nevravel preto sa pytam bo je to pre mna nove, len terza tym ze som bola v nemocke som počula ako lekar diktuje druhemu

nelustek
4. okt 2011

@tinika tak aspon vies, ja neviem ci mam krcok skrateny a nakolko..Dufam ze je ale nadoraz 😀

masinka
4. okt 2011

babym nic si nerozbte z toho ked ste zatvorene a s krckom sa nic nedeje, ja som bola s Diankou 2.1 vecer na kontrole a nic, 4. 1 o piatej rano som mala kontrakcie a o osmej ked som nabehla do nemocnice som bola otvorena na 6 cm....voda mi nepraskla ani som si nevsimla ze by nejaka zatka odisla....

@bv_alexandra - mna tiez krpata nejako divne tlaci - obcas mi take bolesti vystrelia do noh, ze pomaly padam a vcera vecer som sa po byte ledva plazila - boleli ma bedrove klby, kolena, clenky aj krize...

@zuzinka_26 mna tiez chceli po spinale s bolestami hlavy poslat domov... odmietla som odist. krvnu zatku mi nerobili - anesteziolog ma presviedcal ze to stado slonov co mi tyzden skakalo po hlave nemoze byt od spinalu, tak mi napichali aspon infuzky a tie potom zabrali.

masinka
4. okt 2011

inac baby, zajtra rano o 7:00 mam prijem a vo stvrtok SC... takze s trochou stastia ma najskor v utorok pustia.... hladam dobrovolnika co by zatial doplnal tabulku a fotecky novych prirastkov.... (tabulku robim v InDesigne aby sa dala transformovat do JPG).... alebo aspon keby mi niekto pisal nove prirastky do IP, nech tu potom nemusim prehladavat 50 stran novych prispevkov ????

nelly75
4. okt 2011

Ahojte mamicky i cakatelky... Blahozelam všetkým čo už maju
porody úspěšně za sebou a držím palce tým,ktorých to ešte čaká.
Ja som sa dnes pripojila k šťastným mamickam. V noci mi odtiekla plodova voda
a o 9.49 sa narodila dcera Vanesa s mierami 2650 g a 47 cm.

bv_alexandra
4. okt 2011

@nelly75 blahoželám k Vaneske, nech ste zdravučké a nech malá robi rodičom radosť 🙂 😉

zuzu805
4. okt 2011

@nelly75 gratulujem 😉

bv_alexandra
4. okt 2011

@nelustek ja si myslím že v pondelok po vysledkoch mi tiež hádam povedia dokedy ma nechajú trápiť. 🙂 😉

bv_alexandra
4. okt 2011

@masinka no ja som v sobotu mala doslova problém s chôdzou. Jedine kedy ma to nebolelo tak ked som ležala. Poviem ti veru, že nás vedia riadne vytrápiť tie bábätka. Pri prvej som ešte v den pôrodu behala ako srnka, a teraz presný opak.
Dnes ma dr riadne podráždila pri tom vyšetrení ešte teraz ma bolí, už by sa len kontrakcie mohli pridružiť a hajde do nemocky 😀
Dnes som do telefonu drahému povedala že dnes večer povinne sex, či chce či nechce aj tak musí 😀

palinkova87
4. okt 2011

ahojte babule tak ja budem októbrovka.. sa rozhodli, že mi idú vyvolávat porod v 38týždni, že koli tomu, že som mala prvý cisarský rez..

wewe22
4. okt 2011

tak podlahy poumyvane ale teda dalo mi to zabrat ako by som umyla fotbalove ihrisko nie pol domu keby to tak chcelo s molou trocha pohnut
@nelly75 blahozelame

wewe22
4. okt 2011

@alaado ahoj ja pochadzam od trnavy teraz som od piestan budes rodit v trnave?

lawli
4. okt 2011

@nelustek no ak som ho spravne pochopila ,tak ano asi v ten deň...a čo sa týka toho nastup ,tak jemu bolo jedno do piatku ktorý deň si vyberiem a teda ja už dlhšie čakať nechcem....tak aby som nemusela k nemu na poradňu ešte v utorok som si zvolila nástup už v pondelok...aj tak verím tomu ,že dovtedy nevydržím 😀 😀 😀 😀 😀 Môj gynekológ necháva prenášať najviac 7 dní a čiže mňa by najneskôr v piatok poslal aj tak...

peta_k
4. okt 2011

Tak aj ja som dnes doma z poradne, vsetko by malo byt ok a vraj na prvorodicku slusne postupujeme... akurat mi zistili toho blbeho streptokoka, co o nom viete? uz sme tu pisali, ze mi musia dat atb pred porodom aj babu po porode, ci? a ak mi to dat nahodou nestihnu, co potom?

lawli
4. okt 2011

@nelly75 Blahoželám a inak krásne meno 😵 😵 😵

katulka74
4. okt 2011

peta_k,ja som rodila o mesiac skor a nemala som robene testy na streptokoka,tak nevedeli ci ho mam,tak mi 4 hod pred porodom podali v infuzii penicilin,preventivne.

zuzinka_26
4. okt 2011

@masinka ...mna uz v nedelu hlava nebolela, ked ma poslali domov, lebo den predtym mi spravili tu krvnu zatku a do par minut bolo po bolesti. Mne tiez napichali najskor infuzky, tabletkami som sa napchala, ale to vobec nepomahalo a uz som bola nemozna, zufala, uz som povedala, nech so mnou robia, co chcu, len nech ta bolest prejde. A potom konecne presla. Uz len chrbat obcas boli a to brusko, zajtra idem vyberat stichy, tak snad to bude OK.

katulka74
4. okt 2011

nelyy75 gratulujem 🙂

misickab3
4. okt 2011

@nelly75 blahoželám mamine aj malej Vaneske, že už je na svete 🙂 tak sa rýchlo zotavte a radujte sa jedna z druhej 😉

masinka
4. okt 2011

@peta_k no hlavne je, ze o tom streptokokovi vedia, ako pisala katulka74, dostanes infuzku s penicilinom (alebo ako ja - kedze som na penicilin alergicka, s nejakymi inymi ATB) a vsetko bude v pohode 🙂. infuzka sa dava potom kazde 4 hodiny.
preto treba ak ti praskne voda, utekat do porodnice a necakat na kontrakcie v 5 minutovych intervaloch.
ak sa to stihne dat, tak babo ziadne atb dostavat nebude, len keby si porodila prirychlo, tak potom mu ich mozno daju, alebo ho aspon budu sledovat...

misic
4. okt 2011

@nelustek to je zaujimave, ze u vas uz po 3 - 5 dnoch vyvolavaju. Ja om citala na nete aj u nas to tak funguje, ze nechavaju maximalne 2tt prenasat ale samozrejme chodi sa 2x do tyz na kontroly, ci je vsetko ok... 😉

misic
4. okt 2011

@masinka tak ja indesign nemam, ale budem sa snazit ti aspon daco napisat z prirastkov do IP. Kedze ja saeste rodit nechystam tak skoro... 😎

misic
4. okt 2011

inak take krasne babie leticko je, skoda, ze nemozem uz behat s kocikom... 😒 ale s tym bruskom... v sobotu sme boli na prechadzke a bolo super len uz tak nevladzem behat s tym bruskom ako by som chcela... 😀 tak ale aspon z prechadzky dam nejaku foto 🙂

misic
4. okt 2011

Baby, nejako pozeram, ze menili stranku a kde si najdem, ze kto ma spomina? Nikde to tu nevidim, ani IP postu nevidim... Ja som vzdy taka zmatena, ked mi moju zauzivanu stranku zmenia, potom kym sa zase zorientujem..... 😅 😅 😅

misickab3
4. okt 2011

@misic tiež ma mrzí, že už nemôžem kočíkovať...veď to by bol aký peký začiatok.... ☹ ale tak hlavne, že sa ešte aspoň my tehule môžeme prechádzať v takom peknom počasí- keď už nie s bábätkami 😵 aj to sa dočkáme... 🙂

misickab3
4. okt 2011

@misic no sranda....fakt je to zmenené....tak- notifikácie sú to pôvodné, kde sme si pozerali kto nás spomína a tá obálka sú správy 🙂

misic
4. okt 2011

@misickab3 ano tie notifikacie to bude ono, dik 😀

masinka
4. okt 2011

@misic jaj dobrabrali celu stranku ☹
budem rada ked mi spravis prehlad novych babatiek, nech po navrate chytro podoplnam tabulku 🙂