icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lawli
5. okt 2011

@nelustek Tak my ho mám lebo moja mamka nič iné nepije... 🙂 myslíš žeby som mala skúsiť ?

misickab3
5. okt 2011

@lawli
@nelustek no....veď práve, ja ho vypijem, nie je zlý, ale žeby mi až tak chutil- keby šlo o kofolu, tak by manžel nestíhal kupovať 😀 tak ja neviem...vraj aj grep obsahuje chinín a mamka mi kedysi hovorila, že by som ho nemala veľmi jesť, lebo môže spôsobiť sťahy maternice a predčasný pôrod...ale ani na grep teraz nemám nejak extra chuť... 😒 tak ja neviem, či to riskovať s tým chinínom, či nie... 😕

nelustek
5. okt 2011

@lawli ja neviem ale ked sa to dava aj v nemocnici... velka davka by nemala uskodit.Pockam ci nieco nenajde
@bv_alexandra o tom.Mne tu vyhadzuje iba stranky co si pisu mamicky a to je prd platne.
Vcera som si kupila alchemilku a ma inu krabicku ako ten predtym a na tomto je pisane ze nemozu tehotne a dojciace zeny na tom pred tym to nebolo.Co myslis?

lawli
5. okt 2011

@misickab3 Ja toto čo píšeš som nepočula len o grepe ale celkovo o citrusoch ,tie by sa tiež v tehu mali obmedziť kôli predčasnému pôrodu. No a s tým chininom sa tiež akosi bojím.... 😔

nelustek
5. okt 2011

@lawli
@misickab3 to je dilema co? 😀 a pritom kazda mame este nejaky ten den cas 😝

lawli
5. okt 2011

@nelustek Ja ti fakt neviem ,ale ta baba čo bola so mnou na vzdychárni ,tiež nemala rada tonic a vraj ten je proti tomu ich prášku sladý ako med a ten prášok ,bol horký ako ďas ,že to si ani neviem predstaviť...ono by to nemalo ublížiť ,ale v nemocke si už v takomto prípade pod dozorom ,tak čo ja viem 😕 😨

lawli
5. okt 2011

@nelustek práve ten čas ma ešte brzdí ,že teda nechcem to zbytočne urýchliť a manžel mi dojde v noci domov z Talianska ,tak ešte aj to 😀 😀

bv_alexandra
5. okt 2011

@misickab3
@nelustek väčšinou sú to babské rady čo píšu baby vraj je na vyvolanie pôrodu. Aj ked moc si to nemyslím. Ja osm v tehu pila tonic asi 5-6 krát mala som totiž neskutočnú chuť naň, tak som si dala malú flaštičku.
Píše sa že môže v začiatku tehu vyvolať potrat idem lúskať ďalej 😀

bv_alexandra
5. okt 2011

@lawli práve aj grep obsahuje chinin, tak asi niečo na tom bude, či 😀 😉

nelustek
5. okt 2011

@lawli no vidis tak v noci mozte rodit 😉 ja neviem ci sa to da nejako urychlit.Myslim si ze to aj tak pride vtedy ked ma..Zacala som si davat dennodenne dlhe prechadzky a milovanie a aj tak nic .Jedine co ma boli su krize od tolkeho chodenia a namahania sa 😀 kaslem na to pri najhorsom mi to vyvolaju ,uz to hadam nejako zvladneme

misickab3
5. okt 2011

@lawli
@nelustek no...tak ja už neviem....a práve som si prečítala na jednom fóre, že grep neobsahuje chinín 😀 tak v tom, aby sa človek vyznal...ale tak myslím, že ten tonik by nemal nejako ublížiť...v malom množstve...ale nám tu teraz ide o to, či sa nám ním podarí spustiť pôrod... 😀 tak ja neviem...všade čo som si prečítala je len to, že sa to nedoporučuje v tehu...

misickab3
5. okt 2011

@bv_alexandra tak kašľať na to...ako vraví @nelustek , tak ono to príde kedy má... 🙂

lawli
5. okt 2011

@bv_alexandra
@nelustek
@misickab3 Taaak babuľky ja už ten tonic neriešim ,teraz som si volala za vysledkami z krvi zo včerajšej poradne a teda sa mi zvýšila kys. močová a zajtra ráno nastup nemocnica....vraj to oslabuje môj oraganizmus a treba pôrod vyvolať...aj sa teším ,no aj som verila ,že sa to spustí same ,šak ešte do rána... 😅

tinika
5. okt 2011

@lawli takze pojdes skor ale ved aj tak uz pomal budes prenasat

nelustek
5. okt 2011

@lawli moja vidis vyriesilo sa to samo,ani ja to nebudem riesit..necham to tak.Drzim ti palce 😲 ja som si vsimla ze bud su to skoro narodene babatka,alebo vyvolavacky... 😕

lawli
5. okt 2011

@tinika Ano pôjdem skôr, no termín mám v sobotu a to neviem či mi teda hneď zajtra dajú vyvolávačku ,alebo ako ,tak sa uvidí...no už sa aj teším 😵 😵 😵

lawli
5. okt 2011

@nelustek Ďakujem ,že na mňa budeš myslieť..no to hej teraz je nejak veľa zásahov do pôrodov ,ale ja si stale myslí ,že je to ešte fajn vyvolávačka ,ale horšie sekcia a tých je tiež neúrekom ,a to aj tu u nas v nemocnici...

nelustek
5. okt 2011

Kedy tu pisala katuska_za naposledy? Stale na nu myslim co a ako.

misickab3
5. okt 2011

@lawli fíha, tak super, tak to budeš mať za chvíku za sebou....a my ostatné čakáme ďalej....

joj, baby, normálne som dnes taká mimo.....včera som mala dobrú náladu, bola som aktívna, chodila som, pratala...a dnes som ako mechom ovalená 😔

nelustek
5. okt 2011

@lawli Jasne ze budem na teba mysliet, aj na nelynku myslim ci uz ma dominika pri sebe 😲 😉

nelustek
5. okt 2011

@misickab3 aj ja mam take dni,raz beham ze sa sama nestacim divit a druhy den by som najradsej ani z postele nevstala.

lawli
5. okt 2011

@nelustek na 556 strane 30.9. je od nej posledný príspevok ,že ma kontrakcie každých 10 min. a že sa začína báť a ža manžel ide volať lekárovi ,tak to už má snáď za sebou... 😉

misickab3
5. okt 2011

@nelustek už som manželovi povedala, že zajtra- deň pred termínom idem na posledné upratanie- povysávam, kúpeľňu a wc umyjem, a navarím pre istotu už akoby na víkend- piatok, sobotu, keby sa to ten piatok náhodou rozbehlo...tak sa smial 🙂 ale keď mi bude zajtra tak, ako dnes...tak ďakujem pekne...

lawli
5. okt 2011

@misickab3 Ano to budem , len dúfam ,že ma zas v nemocnici nenechajú len tak ležať 😕

@nelustek ja som ňu zas myslela včera celý deň a dnes si myslím ,to už má isto za sebou... 🙂

misickab3
5. okt 2011

@lawli
@nelustek ja si myslím, že už určite má svoje bábo pri sebe....ale je asi stále v nemocnici, tak nepíše...

misickab3
5. okt 2011

@lawli tak snáď nie...veď by to bolo na nervy...už určite keď je takýto problém, tak pôrod vyvolajú, ak do rána nič 😀

lawli
5. okt 2011

Babuľky moje zlaté ,ja sa s vami lúčim...idem sa venovať môjmu drobčekovi, veď sme dnes posledný deň dvaja a už sa potom budem venovať dvom drobcom...možno sa ešte večer stihnem pripojiť ,no ak by nie ,tak vám prajem krátke čakanie ,rýchle pôrody ,skoré zotavie a veeeeľke tešenie zo zdravých drobčekov 😵 😵 😵 😵 😵

nelustek
5. okt 2011

@lawli aj ja ti prajem nech ti to teda cim skvor vyvolaju a mas to rychlo a bezbolestne za sebou 😉

nelustek
5. okt 2011

@misickab3 Ty chlapi su niekedy taaak vtipny 😀 nech si vyskusaju stale behat s handrou a vysavacom v rukach..

tun1ska
5. okt 2011

@lawli Ďakujeme 😉
@nelustek Tak to dúfam, dojčíme každú hodinku 😝