Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lawli
@nelustek no....veď práve, ja ho vypijem, nie je zlý, ale žeby mi až tak chutil- keby šlo o kofolu, tak by manžel nestíhal kupovať 😀 tak ja neviem...vraj aj grep obsahuje chinín a mamka mi kedysi hovorila, že by som ho nemala veľmi jesť, lebo môže spôsobiť sťahy maternice a predčasný pôrod...ale ani na grep teraz nemám nejak extra chuť... 😒 tak ja neviem, či to riskovať s tým chinínom, či nie... 😕
@lawli ja neviem ale ked sa to dava aj v nemocnici... velka davka by nemala uskodit.Pockam ci nieco nenajde
@bv_alexandra o tom.Mne tu vyhadzuje iba stranky co si pisu mamicky a to je prd platne.
Vcera som si kupila alchemilku a ma inu krabicku ako ten predtym a na tomto je pisane ze nemozu tehotne a dojciace zeny na tom pred tym to nebolo.Co myslis?
@nelustek Ja ti fakt neviem ,ale ta baba čo bola so mnou na vzdychárni ,tiež nemala rada tonic a vraj ten je proti tomu ich prášku sladý ako med a ten prášok ,bol horký ako ďas ,že to si ani neviem predstaviť...ono by to nemalo ublížiť ,ale v nemocke si už v takomto prípade pod dozorom ,tak čo ja viem 😕 😨
@lawli práve aj grep obsahuje chinin, tak asi niečo na tom bude, či 😀 😉
@lawli no vidis tak v noci mozte rodit 😉 ja neviem ci sa to da nejako urychlit.Myslim si ze to aj tak pride vtedy ked ma..Zacala som si davat dennodenne dlhe prechadzky a milovanie a aj tak nic .Jedine co ma boli su krize od tolkeho chodenia a namahania sa 😀 kaslem na to pri najhorsom mi to vyvolaju ,uz to hadam nejako zvladneme
@lawli
@nelustek no...tak ja už neviem....a práve som si prečítala na jednom fóre, že grep neobsahuje chinín 😀 tak v tom, aby sa človek vyznal...ale tak myslím, že ten tonik by nemal nejako ublížiť...v malom množstve...ale nám tu teraz ide o to, či sa nám ním podarí spustiť pôrod... 😀 tak ja neviem...všade čo som si prečítala je len to, že sa to nedoporučuje v tehu...
@bv_alexandra tak kašľať na to...ako vraví @nelustek , tak ono to príde kedy má... 🙂
@bv_alexandra
@nelustek
@misickab3 Taaak babuľky ja už ten tonic neriešim ,teraz som si volala za vysledkami z krvi zo včerajšej poradne a teda sa mi zvýšila kys. močová a zajtra ráno nastup nemocnica....vraj to oslabuje môj oraganizmus a treba pôrod vyvolať...aj sa teším ,no aj som verila ,že sa to spustí same ,šak ešte do rána... 😅
Kedy tu pisala katuska_za naposledy? Stale na nu myslim co a ako.
@nelustek už som manželovi povedala, že zajtra- deň pred termínom idem na posledné upratanie- povysávam, kúpeľňu a wc umyjem, a navarím pre istotu už akoby na víkend- piatok, sobotu, keby sa to ten piatok náhodou rozbehlo...tak sa smial 🙂 ale keď mi bude zajtra tak, ako dnes...tak ďakujem pekne...
Babuľky moje zlaté ,ja sa s vami lúčim...idem sa venovať môjmu drobčekovi, veď sme dnes posledný deň dvaja a už sa potom budem venovať dvom drobcom...možno sa ešte večer stihnem pripojiť ,no ak by nie ,tak vám prajem krátke čakanie ,rýchle pôrody ,skoré zotavie a veeeeľke tešenie zo zdravých drobčekov 😵 😵 😵 😵 😵

@nelustek Tak my ho mám lebo moja mamka nič iné nepije... 🙂 myslíš žeby som mala skúsiť ?