Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@sarahizabell Tak to gratulujem a mala si epidurál? Ináč aký máte názor na epi? ja som bola dnes v poradni a dr. ma asi prehovorila, že si ju dám.
@14petulka88
@babulkaa
@nelustek
@bv_alexandra ja nechapem, ze preco u vas tak rychlo po termine hned hospitalizuju... ked co citam v literature pre tehotne aj na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=51 a aj u nas je to tak, ze este minimalne tyzden nechaju prenasat a potom az v 42.tt vyvolavaju. Sa mi to zda, strasne skoro, len dva-tri dni po termine... aj ked pre mamicku je to fajn, ze nemusi tolko cakat... 😀
Ahojte... Ako? Drzite sa? My s Adelkou v pohode. Cez den stale spi, v noci bole hore od druhej vyse hodky,,,ale neplakala, len tak bola hore. David ma ale trochu stve, nechce cez den spat! Neviem ho nijak prinutit, reve ked ho ukladam... Snad nam Adelka neohluchne pri tom kriku 😀
Inak, objednala som si fusak... A kuriera cakam uz tyzden!! Uz som fakt nastvana, lebo sedim doma a vyckavam. Vraj uz je ale na ceste, v pondelok poslany... Tak dufam ze dnes uz dorazi...
tak koukám ajk se to rozjíždí! všem který mají nástup přeju hodně štěstí a ty které to mají za sebou gratuluju!
Jinak u nás se týden po termínu posílá na zátěžový test, který porod vyvolat může, ale nemusí a když nic, tak se pak jde na tvrdo na provokačku po pár dalších dnech.. ale po kolika nevim.. úplně vám závidim že to máte takhle -tři dny po termínu na provokaci -je to lepší
@dzuli08 ja ihly celkovo nemám rada, takže keď nemusím, epi určite nie. ale ja našťastie zvládam bolesť v pohode.
ináč tiež som bola dnes v poradni, všetko ok, ale sa neotváram, CTG tiež v poriadku. vraj mi tam vyskočila jedna kontrakcia, ale vôbec som ju necítila... asi preto, že sa malé akurát fajne mrvilo.
u nás je to práveže naopak s vyvolávačkami... doktori čakajú týždeň, aj dva po termíne a až potom sa to už rieši hospitalizáciou a vyvolávačkou. ale ja malému stále hovorím, že v nedeľu ideme na to 😀
ahojte baby tak som doma z poradne, od minulého týždna sa nezmenilo nič 😒 , v sobotu mám termín ale ak neporodím mám prísť normálne v stredu do poradne zas, a ak ani potom nič tak nástup do nemocky až 17. alebo 18. ale pevne verím v to že dovtedy porodím. Inak mi chcela hlienovú zátku poškodiť ale sa jej to nepodarilo a teraz mám také kontrakcie a bolesti že už vydržať neviem radšej keby to nerobila vôbec 😒 . Ešte musím ísť pre riška do školky o tretej tak som zvedavá či tam vôbec zájdem ☹ a som dnes nejak celá taká divná stále mi je do plaču ani neviem prečo 😢 asi pracujú hormóny
@misic no tak to nechapem ani ja 🙂
@zuzkazv Ja mam posledne dva dni tiez taku depresivnu naladu .... 🙄 uz mi to vsetko lezie poriadne na mozog...
@dzuli08 Ja som mala pri prvom porode epi a bola som velmi spokojna, pretoze to bol velmi dlhy a tazky porod. Ziadne vedlajsie ucinky. A hlavne som vobec necitila ked ma sili, a to ma p. dr. sila vyse hodiny. Druhy porod bol velmi rychly, tak tam to nebolo ani potrebne a ani by to nestihli. Ale pacilo sa mi, ked som ja rodila 2x, tak vedla rodila prvorodicka, ktora nechcela epi a doktorky ju prehovorili, ze vypada to na dlhsie, nech si len da a naozaj nebanovala. Ides rodit v Trstenej? Ja ano.
Ja som bola vcera na poradni a otvorena na 5 a mam cakat kedy sa to rozbehne. Normalne mam strach aby som to stihla, ked to pride.
Ahojte, prosím vás, neviete mi niekto poradiť ??? Doteraz som ležala v nemocnici na Kramároch, som teraz zaciatok 38 tyzdna a rodit by som chcela v Ruzinove, neviete ci je daka sanca, ci ma este vezmu do poradne, ked sa ma zacat chodit od 36 tyzdna ?
@dzuli08 ja som praveze eidural nemala, nemala som ziadne bolest len ked mi dali infuziu tak zacala slabe kontrakcie a potom este nejakych 10min silnejsie potom som trikrat zatlacila a bola vonku..
@14petulka88 @wewe22 joj baby nechápte ma zle ale som rada že v tom niesom sama a že nie som jediná normálne si pripadám niekedy ako z inej planéty
@len_henus ahoj a nebolo by ti lepsie rodit na kramaroch,ked uz o tebe maju nejake to info??ci nechces rodit na kramaroch??
@14petulka88 joj,tak to si neni sama,aj mňa chytá nejaká depka,hlavne keď ma niečo začne bolieť,tak chytám paniku 😉
@charlotte29 no ani moc nechcem rodiť na Kramároch, ja som dneska totiž odišla odtial na revers, takže asi nebudú namňa pozerať s nadšením,keď by som si tam len tak došla odrodiť :D
@zuzkazv neboj, nie si v tom sama....ja si už niekedy prídem veľmi zvláštne- nespoznávam sa. Bola som človek, ktorý sa zaujíma o toľko vecí, má kopec záujmov....a teraz mám pocit, že dokážem s manželom hovoriť len o pôrode, o tom, ako sa cítim, a stále sa mi v hlave točí dookola to isté...a do toho prídu nálady, keď som aktívna ako mravec, a potom príde úplný útlm a už sa mi chce len ležať, plakať, alebo proste len tak čakať, kedy to na mňa "príde"...takže sme tu asi viaceré pod parou hormónov... 😉
@zuzkazv no to aj ja som taka, ze hormony pracuju a dakedy sa rozplacem ani neviem vlastne preco.. no okolie to uz musi s nami tych par dni vydrzat... 🙂 neboj sa, male sa vypyta hadam co najskor a ak este chce pockat, dopraj mu to, ved uz sa tam naspat nevrati a v brusku u teba je mu tak dobre 🙂 🙂 🙂
to islo aj u nas,dnes mi ale detska doktorka povedala ze aj tak ho mam stale prikladat,tak uvidime,my uz sme na umelom mlieku ☹

@kenya83 mam KP preto pravdepodobne cisar