icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

dzuli08
5. okt 2011

@peta_k Doktorka sa ma len opýtala, či cítim pohyby a ja som jej povedala, že len slabšie. Ale ona sa asi trochu bála, vieš my sme čakali na bábatko 4 roky, tak je pri mne veľmi opatrná. A oni ani nezisťovali, že prečo. Proste sa malej asi vtedy nechcelo :D. Ale dosť dlho bola lenivá od 6 večera do nejakej druhej na druhý deň poobede som necítila ani jeden kopanček.
Cítim sa zatiaľ ešte v pohode, až na to, že som fakt fakt ťažká, tak ako všetky. Pribrala som už 21kg, tak najradšej by som už aj porodila, ale po dnešnej poradni sa malej von stále nechce. Od minulého týždňa som otvorená na 1 cm a tento týždeň sa to vôbec nepohlo. A to mám na budúcu stredu termín :D.
Ale buď rada, že nechodíš do nemocky, ja som tam bola dnes 2 hoďky a odchádzala som napoly mŕtva. Jedna žena kričí od bolesti na chodbe, lekári lietajú po chodbách čo vôbec nestíhajú (strašne veľa je teraz pôrodov) no a ešte jedna plačúca mamina, ktorej zombrelo bábatko, no katastrofa. 😔 😔

wewe22
5. okt 2011

@alaado ja budem rodit v piestanoch do TT nechcem ist ani prvi krat som tam nerodila a to smeeste bivali v bucanoch

dianka3
5. okt 2011

@berus222 Dakujem, no ja by chcela chlapceka ☹ a dievca si ani neviem predstavit a co viac nemam este ani meno vybrate, ziadne sa mi nepaci a ked aj nejake ano,zopakujem si ho v hlave 3 krat a uz znie na prd, som z toho o nervy,zato keby bol chlapcek meno uz by mal davno vybrate.A ty si chcela babu? ci chlapceka? 😕
A inac neriad sa doktorom, lebo moja kamoska prenasala 8 dni a doki jej povedal na poradni ze citujem ,, dnes to na pôrod nevyzera ,, a za 4 hodinky uz bola na sale a rodila 😀 inac ak chces to ovplivnit tak maj sex a ono sa to pohne 😵 ja po sexe som dostala kontrakcie a bolo to,ale zial moc skoro 36 tt.
Si statocna ked to tak vravis,aj ja si to myslim ale viem co to je uz dvakrat som odrodila v bolestiach a hruza ano v tej chvili ale potom pohodicka.

dianka3
5. okt 2011

@berus222 no ale umna uz boli kontrakcie kazde 4 minuty ked som dosla na salu a kedze nastastie mi neodtekala plodova voda tak mi to urychlene supli, uz by som bola rodila skor,ale koli tomu ma nechali este trapit aspon 20 min aby to zabralo.Ano kebyze mam kontrakcie kazdu pol hodku tak je to ine ale ja som uz mala rodit a kedze mi neodtiekla voda tak mi rychlo supli tu infuzku a just dali co najrychlejsie aby stiekla ,zabrala a hned mi uz prepichpovali plodov,vodu a do 10 min som porodila.Mozno keby som tam prisla vcasie tak by aj mne nechali ju asi hodinku,ale som prisla v hodine 12-tej a tak to rychlo zbuchli 😅 a podarilo sa malicky sice bol v inkubatore ale len preto ze sa narodil 36tt a mal problemy s udrzanim teploty ale infekciu z toho baktera nemal 🙂

dianka3
5. okt 2011

@peta_k nemas zac moja 🙂 ja idem 12-teho -stredu na tu kultivacu toho streptoka

dianka3
5. okt 2011

@peta_k a inac, ten streptokoko tebe ako neublizuje, pretoze to ma zena bezne a ani o tom nevie,len pre to babatko je to zle kedze by sa mohlo tymi porodnimi cestami nakazit a mohlo mat zapal ociek.Ale neboj nic, daju infuzku a babika bude zdrava 🙂

dianka3
5. okt 2011

@dzuli08 prepac dzuli ak ti skacem do reci,ale to ze sa ti babenko nepohne aj niekolko hodin je preto lebo je uz dostatocne velke a nema tolko priestoru na to aby sa este kadejako krutilo 🙂 ono je chudatko schulene a kolienka pri sebe,a tym ze je velke a ma malo priestrou, tak uz vetsinou len spi 🙂 Keby si bola v 7 mesiaci tak by vystrajalo jak na diske 😀 ale zial to uz nie je mozne

bv_alexandra
6. okt 2011

Ahojte dobré ránko. Dodko tvrdohlavec spinká, takže dnes nám nič nehrozí 😀 V noci som opať nemohla spať, sedela som na posteli do polnoci vôbec som nevedela zaspať, a o tretej ráno znovu. Potom sa mi podarilo nachviločku zaspať ešte. MM vraví že ma nespoznáva, ja spachtoš takto buntoším 😝 Vraj len dúfa, že malý nebude takto buntošiť 😀

bv_alexandra
6. okt 2011

Musím isť do obchodu, ja tak nemám rada keď mám variť utekať do obchodu 😝 😝 😝

nelustek
6. okt 2011

@misic ahoj ked tu spominas vetri ja mam cele tehu..nemozem za to a ani neviem z coho to mam 😀 nuz musia vydrzat,nelka sa len za nos chyta 😀

nelustek
6. okt 2011

Dobre ranko,dnesna noc v pohode len sa nelka zobudila o 4:18hod. a chcela sa rozpravat 😀 potom este zaspala a do skolky som ju musela budit.Bolel ma v noci aj zaludok nemohla som dychat ☹ ale inak v pohode
@bv_alexandra ja dnes varit nebudem mame este plnene kuracie prsia urobim len zemiakovu kasu 😉

peta_k
6. okt 2011

@dzuli08 az mi zimomriavky presli po chrbte, ked pises, ze zomrelo niekomu babatko... drzte sa, moja, mozno sa v porodnici stretneme, ak by nahodou motyka vystrelila 🙂 - ak by si ma podla fotky spoznala... mne doktor v pondelok povedal, ze na prvorodicku to celkom dobre postupuje, tak uvidime... ja uz sa nemozem dockat nasho anjelika

peta_k
6. okt 2011

@dianka3 ved to, ze to moze ublizit babatku, o seba sa nebojim

nelustek
6. okt 2011

Nebodaj vsetky rodite ked tu nikto neni 😎 zajtra sa ma ochladit som zvedava co to s nami urobi..mozno sa opat rozrodime 🙂

misickab3
6. okt 2011

zienky,od jednej rana zacali kontrakcie,o stvrtej sme sli do nemocky a este stale sa trapime-tak drzte palce nech to do vecera nejako mam...

nelustek
6. okt 2011

@misickab3 jeej drzim palce co si si kupila ten tonic??? 😀 😀 😀 daj vediet moja

peta_k
6. okt 2011

@misickab3 fuuuha, zeby si sla presne na termin 🙂... budem na teba mysliet, bojuj, aj nas ostatne to caka

berus222
6. okt 2011

@nelustek na to ochladenie sa spolieham. aj ja a aj moj prvy syn sa narodil cez poriadnu burku, tak snad zmena tlaku pomoze. na mna uz asi aj vplyva, dnes som strasne hnilaaaaa. a to som chcela upratovat.

nelustek
6. okt 2011

@berus222 v to dufam u nas zacalo pofukovat a je zamracene,ale zatial celkom teplo... ja som zacala prat aby mi to este poschlo rychlo keby daco aby si mali co obliekat ked budem mimo domu.Ked som bola pred dvoma rokmi v nemocnici to bolo cez leto,moj muz nechal malu 3dni v tom istom... radsej som sa nepytala ci jej daval aspon pyzamo..

alaado
6. okt 2011

@berus222 ahojcek,ja nechodim do rizikovej,vcera som bola len u svojho,myslim ze uz do nemoc.na poradnu chodia len rizikove. drzim ti palce, aby ti to dobre dopadlo.ozaj a si este cela?? 🙂

elenaakiko
6. okt 2011

@misickab3 držíme palce, nech máš čo najskôr miminko pri sebe 😉

dadusa26
6. okt 2011

ahojte..tak opat sklamana z poradne..vraj to nevyzera ani na toho 10.10 fnuk...inac s tym spankom to dnes bola katastrofa...ani muz sa akosi nevedel ulozit..len sme sa vrteli a od pol 4 som v podstate hore...takze dnes ak mi syn dovoli budem asi ako zdochlina 😀 veru..nejak sa to stoplo stymi porodmi..uz nas tu ostalo aj akosi malo na pisanie....kazdy den dostavam smsky od mamy svokry sestry ci uz? deprimujuce veru...takze dnes sa chystam opat poupratovat...lebo uz sa naprasilo na vsetko....vyumyvane...dokola tusim robim to iste....ale doki mi povedal ze placenta uz je trochu vyzreta a ze on dlhsie ako tyzden nenechava prenasat..tak aspon cosi

dadusa26
6. okt 2011

@misickab3 drzim palce...nech to uz netrava dlho a mozes sa z muzom tesit zo zdraveho skriatka....takto ti to pekne na termin vyslo..uzasne

berus222
6. okt 2011

@alaado cela a mam pocit, ze uz aj navyse 😅 doktora mas zajednaneho? ja sa spolieham na toho, kto bude v sluzbe.

nelustek
6. okt 2011

@dadusa26 ja sa tiez citim ako zdochlinka,ale keby som mala ist rodit by som sa hned prebrala. 😵 ale kopu doktorov tvrdi ze nevyzera a nakoniec si male urobi po svojom..ani u mna to zevraj nevyzera ,ale pevne verim a chcela by som porodit aspon v sobotu.To bude 8.10 a dcerka je 8.1. 😵

zuzaxa
6. okt 2011

Baby neviem či už viete 5.10. o 12:05 sa narodil Nelynke18 Dominik 3660g a 51 cm. Pôrod od prvej bolesti po plač malinkého trval 3 hodiny, takže OK. Dnes ho vraj bolí bruško, lebo sa ponapíjal plodovky. A už sa obaja tešia domov.

lutsy
6. okt 2011

kocky aj ja som daka depresivna, som sa vcera len tak bez priciny rozplakala a bucala jak tur a ked mm prisiel tak som mu hovorila ze som daka depresivna a zas plac, no hruza, nech tie hormony mam zas na poriadku. Inak mne tiez doktor vcera v poradni velmi odporucal sex na vyvolanie porodu vraj ejakulat obsahuje taku latku co spusta porod, no az na to ze nemam vobec na to chut., veru radsej by som si dala ten tonic alebo pohar vina 😀

alaado
6. okt 2011

@wewe22 ja to mam do TT najblizsie,aj prvy krat som tam rodila,da sa to tam zvladnut 😉

nelustek
6. okt 2011

@lutsy my sexujeme kazdy den a nic,ta latka co to obsahuje nam nepomaha 😀

nelustek
6. okt 2011

@zuzaxa tak to mala v pohodicke porod,ale ona mala aj epi takze asi moc bolesti namala..potichu zavidim