icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
7. okt 2011

@slniecka aj mne tvrdne, a tvrdlo aj v nemocke a sestrička nestresovala, je to normalne, maternica sa pripravuje na porod

tinika
7. okt 2011

@bettyx aj ja drzim prsty

tinika
7. okt 2011

@dianka3 no ja mam celibat cele tehu :( tak ked uz nahodou budem prenasat, tak si aspon jeden tehu sex uzijem :D

tinika
7. okt 2011

@elenaakiko aj u nas je to podobne ze od 1. decembra tam nik nebude, este ze rodime teraz :D mame dost stresov a nie este toto riesit kam rodit

tinika
7. okt 2011

@kucminka ja napr som na začiatku mala len divne pocity asi 2tt a teraz mi je zle stale, vracala som sice len raz ale napina ma bezne

bv_alexandra
7. okt 2011

@tinika tak ty máš ešte čas. ja mám posledný den do termínu, ale vôbec sa necitim na pôrodu 😀

tinika
7. okt 2011

@dianka3 moj cim som viac tehu viac vystraja, si vravim ze to ani nie je mozne hihi čo tam on robi

tunzal
7. okt 2011

@elenaakiko ahoj, no práve som počula aj ja že všetky gynekológovia dali výpovede, budúci týždeň idem na prietoky tak si zistím že čo ako je, potom ti dám vedieť. to je asi samozrejme, že som to počula práve vtedy, keď som bola rozhodnutá nezaplatiť si lekára, no teraz už fakt som z toho mimo....

tinika
7. okt 2011

@bv_alexandra no veru, este mam času stresovat hihi

bv_alexandra
7. okt 2011

Dnes som dostala kompliment od môjho drahého, že mám akýsi pekný zadok 😀 tak neviem či to ešte nemal oči rozlepené alebo to myslel vážne 😀 🙂 😉

bv_alexandra
7. okt 2011

inak babule, ktoré pijete ten čaj s maliníka? aké mate z neho pocity? ja mam pocit že mi len poslíčkov vyvoláva. 🙂 😉

tinika
7. okt 2011

@bv_alexandra mne bolo z neho divne, mam pocit ze od neho aj tie bolesti pre ktore som sla do nemocky, takze ak ho este budem pit, jedine ked budem prenasat

miriam18111
7. okt 2011

už len 16 dni 🙂

dzuli08
7. okt 2011

@dianka3 No to som sa dozvedela až neskôr :D. Ja som si myslela, že práve preto, že má menej miesta budem tie pohyby cítiť ešte viac, tak ma to trošku vyľakalo. Ale je pravda čo píšeš. Musíme ten strach prekonať :D

dzuli08
7. okt 2011

@peta_k Ja sa už tiež tak veľmi teším, najskôr som sa veľmi bála toho pôrodu, ale teraz mi to už je jedno. Hlavne aby sme to už mali za sebou a tešili sa doma z princezničky. Určite sa ti ozvem, ak ťa tam uvidím :D. A ideš rodiť s epidurálkou, či bez? Ja sa stále neviem rozhodnúť.

peta_k
7. okt 2011

ja by som chcela bez epi, ale s mojim prahom bolesti clovek nikdy nevie 🙂... zatial som rozhodnuta bez epi.... Ja som presne ako ty akasi kludna, zeby ticho pred burkou? Normalne sa dnes citim, akoby som ani nebola tehotna, mala spi, vobec sa nehybe, nic ma neboli... ale vravim, kym nebude mala spinkat v postielke, tak si asi nevydychnem od ulavy, strasne zvlastne pocity kurnik, ale strach nemam... snad len kvoli tomu blbemu streptokokovi, ale to snad bude v pohode

tun1ska
7. okt 2011

@dianka3 v poho, taký pohodlný- spinálna sekcia....1. som mala prirodzený, 10- hod. som sa trápila, teraz sa mi zdalo oveľa lepšie, akurát dlhšie to bolí a tá jazva, ..hm...14 svoriek...ale sjednoznačne to stálo za to 😉
držím palčeky 🙂

peta_k
7. okt 2011

moj manzel bol taky zlaty vcera... prerabame domcek, tak zahlasil, ze si musi teraz svihnut, lebo ked sa narodi babatko, tak nebude robit nic, lebo chce byt s nami... Normalne mi slza vysla, ze ako sa tesi 🙂

wewe22
7. okt 2011

ahojte tak dnesna noc totalna katastrofa take vetri som mala ze keby nie som druhorodicka tak si myslim ze uz rodim to sa asi moje telo pripravuje na bolesti
inak celkom to ide docela mi to uteka co s dost cudujem

nelustek
7. okt 2011

@bv_alexandra Ahoj tak mame tu tu zmenu pocasia..som zvedava 🙂 ja som v noci nerodila manzel trepal 😀 ale v brusku mam od vcera zvlastny pocit ako keby sa tam nieco dialo.A ked som zaspavala mi bolest z krizov vyskakovala cez zadok na stehno az do litka.Bolo to pekne neprijemne

elenaakiko
7. okt 2011

@tunzal tak aj ty si od Levíc? 🙂 ja som bola teraz v utorok na poradni a doktorka mi nič nespomenula. no dúfam, že to nejako poriešia. ja idem na poradňu znova v utorok, tak skúsim aj ja niečo zistiť. a ku komu chodíš ty? ja k dr. Ďurovskej.

bv_alexandra
7. okt 2011

@nelustek ja tiež nič akoby sa to celé stoplo a ja nebola ani tehotná, jediné čo ma boli to sú kríže. 😉

nelustek
7. okt 2011

@bv_alexandra Noo zajtra mas termin ked neporodis tak co?

bv_alexandra
7. okt 2011

tak v pondelok mám isť na prietoky a na ctg a s výsledkom do hociktorej ambulancie 🙂
@nelustek

nelustek
7. okt 2011

@bv_alexandra tak ti drzim palceky aby to dovtedy prislo, pozerala som na FB nelynkine fotky dominika.Je krasny

dadusa26
7. okt 2011

ahojte baby...tak vcera na kontrole vraj to nebude ani toho 10.10...a vecer mi asi odisla cela zatka, lebo do rana mi vytekala postupne a teraz uz nic...vecer nastupili aj kontrakcie kazdych 10 minut take slabsie...myslim..a nejak sa nestupnovali tak som celu noc lezala a pocitala minuty a nadranom sla radsej kukat tv....este stale pretrvavaju ale sa mi zda ze uz niesu take pravidelne..ale mam dost..ubolena a nevyspata....za pol hodku som objednana na ctg...tak snad mi povedia ze je to na najlepsej ceste..muz si uz dnes vzal radsej volno....mohli by si ma tam uz nechat...lebo s bolestami skakat k malemu ked si pyta cajik je fakt desne a to dnes buntosil aj on od pol 7....normalne si nepametam ako to bolo pocas 1 porodu no des...snad som necakala pridlho, lebo mam pocit ze aj plodovku postupne stracam...aj 1 kg je dole...

nelustek
7. okt 2011

@dadusa26 ahoj moja... tak sa drz a ocakavame len dobre spravy 😉

misic
7. okt 2011

@dadusa26 tak ked mas menej kg, tak to asi z tej plodovky slo a nemas aj take splasnutejsie brusko? No som zvedava, co ti povedia v nemocke. Daj potom info, drz sa 😉

lumimi
7. okt 2011

@wewe22 ja som tiež mavala také, hlavne po broskyniach, a tiež som sa raz zlakla že je to tu, som si skoro sanitku volala

bibiana20
7. okt 2011

caute baby.vcera som mala termin a babetko este v brusku,sice doktorka vravela,ze do konca tyzdna by som mohla byt mamou 😉 😉 ale od vcera mi aj vkuse tvrdne brusko aj vnoci tvrdlo a aj teraz od rana ho mam tvrde a ked lezim mam pocit,ze mam bolesti jak pri mrche ale slabucke a aj chrbat a cely spodok ma boly co myslite uz to ide na mna?ma niekto podobne skusenosti?