Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra Mne treba prat, varit a vobec sa mi nechce 🙂 najlepsie svokra ked bola v stredu sa somnou lucila ze uz ma asi neuvidi z bruchom.... tak si myslim ze uvidi 🙂 🙂 🙂
pekny aj ked uprsany den 😉 konecne sa mi sme podarilo prist kedze pri 2 detoch uz nie je tolko casu a chodili sme aj von kym bolo pekne pocasie co o dnesku sa neda ani povedat 😠 ..vcera som tu mala laktacnu poradkynu no ale som si to predstavovala inaksie bola tu asi zo hodinu povedal ze maly sa pekne prisaje a ze mam aj mliecka(len nechapem ked mam mliecka preco sa maly snim nezasiti a potrebuje este prikrmovat) ,ukazala mi ako ho mam prikladat ale len 1 sposob (co som myslela za mi ukaze viacej) a doniesla mi cievku aby sa maly nenaucil na cumel..a este mi poradila 2 druhy nejakych bilin v tabletkach na zvysenie tvorby mlieka tak som si ich aj hned objednala kedze ich maju len v jednej lekarni v Kosiciach a ked uz ani to nepomoze kaslen na cele kojenie aj ked mi to bude luto ale nebudem predsta trapit drobca a budeme na umelom..inac vcera som mala po obede otrasny den maly sa zobudil o 14h a ani za ten svet sa prisat na prsnik stale plakal ako o zivot uz som bola ztoho na nervy a tak som mku dala flasku na chvilu bol pokoj a potom zase ten isty kolkotoc asi 1h pospal a zase plac a vecer to iste ani zasvet na prsnik a aj ked sa najedol z flasky tak po chvili zase plac a nic nepomahalo zaspal az okolo 22h aj to som sa modlila aby uz konecne spinkal ☹ neveim co mu bolo alebo cim to bolo ale boli sme vonku a 2 moje zname ho obdivovali tak som sa zlakla ci mu nepocarovali 😠 tak som si povedala ze uz ho nikomu tak skoro nebudem ukazovat a muz mi kazal aby som mu pretrela oci ocikanou plienkou nastastie dneska je uz dobre a aj sa mi ho podarilo nakojit a este dokrmit tou cievkou tak sa vytesujem ale predstavovala som si ze kojenie je ovela jednoduchsie...
vsetkym novopecenym maminkam zelam skore uzdravenie a babatkam nech su zdravucke a posluchaju maninky 🙂
@tinika ahoj ja som prveho nekojila vobec a tu je 😉 a tiez bol chory uplne minimum na rozdiel od kojenych deti 😉 ja som len chcela tentox kojit kedze sa mi to 1x nepodarilo a urobila som preto skoro vsetko ale ked to nepojde tak nebudem predsa trapit dieta a aj seba a budeme obaja spokojni 😉
@uhlopriecka ahoj tak ja som nakoniec isla do hrackarstva Altoys v avione a tam som kupila kocik znacky Mohigan a som snim velmi spokojna lahko sa ovlada aj jednou rukou a ma odpruzenie ale pacil sa mi este jeden abc desing ale koli prednym mensim kolesam som si kupila radsej ten mohigan..a ty mas aky?
@zuzinka_26 ano 10x a zo vseliakymi ihlami to skusali ☹ ale ked som rodila 1x tak mi to pichli bez problemov na 1x 😉 ale netox to bolo hrozne a uz som si povedala po tom zazitku ze uz nikdy viac 😠 aj ked vsetka ta bolest co som si vytrpela stala zato hned pri prvom placi nasho Filipka som na vsetko zabudla 🙂 a to trasenie som pri prvom nemala ale tentox ako keby ma triasla elektrika 😀 a s tym vstavanim to bolo hrozne ako pises postele vysoke tak som si vypytala take male schodiky tie mi prve dni pomahali pri schadzani z postele..a ako dopadla kontrola malickej?pekne papka? my sa s kojenim trapime ☹ ale skusam a skusam
@masinka
@uhlopriecka baby diky za info nakoniec som bola v Avione a tam som kupila kocik 😉
@zuzaxa ahoj tak vcera konecne dosla ta laktacna a vraj sa maly vie prisat a ze mam aj mlieko a ze ho mam prikladat co najviac ale keby som mala dost mlieka tak by uz hadam nepotreboval prikrmovat nie? ukazala mi ako si ho mam prikladat 1 sposob a smitec a este mi poradila 2 bilin na tvorbu mileka co som si musela objednat a ked ani to uz nepomoze koncim stym ved nebudem ho predsa trapit...a vcera sa mi od obeda nedarilo vobec si ho prilozit bolo to hrozne stale plakal uz som sa bala ze celu noc nebudem spat ale nakoniec zaspal ☹ a vy co ako sa mate?
@tinika ved ani moj sa nestazuje ,vlastne odkedy mi povedal ze sa boji aby sa nieco nestalo co uz je asi dva mesiace tak sa otom nerozpravame -respektujem ho ,ze to teraz nechce.co uz narobime neako treba vydrzat 😅 ,ale ked dr.nariadi sex ako spustac tak ma trosku stve ze by sme to mohli urychlit ,a mi nic 🙄
ahojte baby. tu je celkom dobrý článok 😉 možno ste už aj čítali aj skúšali 😀 http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/ako-...
Divna bolest zo spodu po sprche...... som zvedava ci je to zase len nejaky poslicek alebo sa to konecne spusti..
@14petulka88 ani mi nehovor o poslíčkoch. ja som už mala asi 10 takých slušných vzťahov ale vyzera to že ma len cvičia 😖
@bv_alexandra no teraz chodia poslickovia a nakoniec z nich budeme tak vycerpane ze nebudeme vladat rodit.
@14petulka88 asi tak. ja by som si priala aby som sa pekne v noci vyspala a ráno sa zobudila s tým že idem rodiť 🙂
@bv_alexandra to by som si priala aj ja :D :D :D
idem aj ja do sprchy. bolesti mam dnes zas ako pri menzese, občas poslíčkovia, som zvedavá čo z toho bude. 🙂 😉 skôr mi to príde že to telo nám dáva najavo že akých bolestí sme boli ušetrené pri menzese 😀 aby sme nezabudli 😀@14petulka88
@misic
@tinika
Holky, moc vám děkuju za podporu, asi to zabralo, protože výsledek dopad negativně a dnešní monitor byl prý podle učebnice.. musela zaburácet celá nemocnice když mi Dr. řek že je to v pořádku...
A pak po vyšetření dodal že musim na UZ kvůli váze miminka, že mám příšerně maličký břicho a má dojem že bude miminko malinký, ale když jsem ho ujistila že moje první miminko bylo schovaný stejně a mělo 3,65kg, tak do zprávy napsal že UZ doporučuje na příště pokud už nebudem chovat 🙂..
@bv_alexandra Mna uz to prechadza takze zase nic 🙂
ahojte..tak som doma....ctg je zas nejake divne...stale sa ma pytaju ci som nemala nejaku horucku alebo zapal...po kontrole krcok od vcera vraj vstrebany, hlava nalieha a mam dojst hned ked sa mi cosi nebude zdat....no nemohli si ma tam uz nechat? bolesti mam stale...sice len kazdych 10 minut ale naozaj neviem ako sa uz postaram o maleho...ako ho uspim ...lebo ked je mama doma...tatu nepotrebuje ☹ au..au...ale vraj tento vikend asi porodim kedze sa za den udialo tolko zmien....uz som unavena a nevyspata na ctg som cakala 2 hodiny na chodbe a kukala na novopecene mamicky s babetkami ..som zvedava ako budem vladat rodit....
@natalii6 Ahoj.No s kojením rovnako stále a z fľašky už vytiahne aj 90, takže nič moc.A dnes v noci ho strašne bolelo bruško aj doobeda dnes. Sme skoro ani nespali od pol jednej plakal, stonal, volala som doktorke, že nejaké kvapky do mlieka sab simplex, proti nadúvaniu bruška. Tak teraz ako sa nakojíme a nakŕmime skočím do lekárne a aj tú rektálnu trubičku na prdenie kúpim, v noci som mu dala teplomer a sa aj vykakal. Mi ho bolo tak ľúto, ani cvičiť, ani na brušku nič nepomáhalo. a ja som bola taká unavená už, sme sedeli na gauči a budila som sa ako mi hlava padá dozadu.Potom ráno sme si ľahli do desiatej spolu. Som zvedavá čo dnes v noci bude.
@jani74 Tvarohové slíže som včera jedla na obed.Aj dnes na večeru ešte mám.Však ja jem čo sa má, len toho mlieka viac nemám aj tak. Hanka je dobrý papkáč teda!!!! 🙂 🙂 🙂 Aj ja pijem vineu aj pivo čierne.
Ako sa vlastne pocitaju tie kontrakcie?
@elenaakiko takze ak moje telo neni pripravene na porod tak ten sex neni ucinny? Dobre som to pochopila?

@14petulka88 ešte aj sb sa smial ráno že čo ideš dnes robiť? pozrel von oknom, prší takže budeš spať však 😀 😀 😀