Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
no pekne 🙂 gratulujem k novým bábätkám. 🙂 😉
@berus222 takto mi to povedali asistentky pred týždnom ked som tam išla s bolestami každých 10min. 😢 tak sa riadim podla toho zatial. 😉 🙂
ahojte prave som vysla s teplej vane,parada,joj baby kedy uz to pride 😨 ,slepo zavidim vam co uz to mate za sebou a dropcekou mate pri sebe .tieto posledne dni maju snad tisic hodin 😒
Vsetkym cerstvym maminkam blahozelam k ich pokladikom a prajem vela zdravicka, mliecka a usmevov.
kocky,dnes som nasla v casopise mama a ja kraaasny clanok,a neda mi to tu nezkopirovat.je to krasne
uz sa to tu prerieduje ako citam,bodaj by sme to uz mali vsetky stastlivo za sebou
AKO SOM PRISIEL NA SVET(casopis mama a ja)
nuz,uz som tu stlaceny ako sardinka.plavat uz tiez nemozem,pretoze niekto asi nejakym nedopatrenim vypustil vodu z toho mojho rybnika,v ktorom som tak pekne vyvadzal.o chvilu to tu balim a tradaaaaa do sveta.ano spravne ste to pochopili-budem to JA,kto v tejto rodine uz o chvilu uchopi nastroje moci.ja to viem,vy to viete.....vlastne jedini komu to este n...edoslo su moji rodicia,ha ha.
nejaky cudny nasilnik v zelenom ma zacal tahat z mamy za hlavu a ja som premyslal,preco mu nieco take vobec dovolia.ani trochu na neho nenakricala.len si tam pekne stonala.....sotva ma teda za tu hlavu vybrali von,polozili ma na taky zvlastny,vonavy,hornaty teren.na jednom kopceku som lezal a ten druhy sa vypinal kusok od mojej ubohej otlacenej hlavy.moje ubohe otlacene ucho odrazu zaculo take celkom sympaticke buch-buch,buch-buch.ale tieto zvuky ja predsa poznam z cias,ked som byval v hojdacom rybniku.hned sa upokojim a v duchu odpustam aj doktorovi krutemu.posuvam sa blizsie a blizsie k vrcholku kopceka a sam od seba zacnem sat,priroda je priroda,vsak ano....a konecne si mozem zblizka obzriet tu,ktoru som celych devat mesiacov tak tajne a z dialky miloval.
PS:zabudol som sa postazovat,ze ten v zelenom bol este k tomu vsetkemu taky drzy,ze mi odstrihol svihadlo rovno pri pupceku.nastastie ma potom polozili na mamu a zvysok uz poznate 😀
aby som nezabudla, zo srdca blahozelam vsetkym cerstvym mamickam.prajem skore zotavenie a babetkam vela vela zdravicka
ahojte mamičky 🙂 aj vás bolí celý spodok ako keby ste mali svalovicu? doteraz som to pociťovala len vtedy, ked som vstávala z postele alebo z gauča, ale teraz to už cítim aj pri chôdzi, hrôza 😖
ináč dnes sme sa boli fotiť, tak som zvedavá na tehu fotočky - no už bol aj najvyšší čas 😀
držím nám všetky palce, nech to už máme čím skôr za sebou.
ahojte yobudili ma bolesti, sedím v kuchyni a čakám čo z toho bude nakoniec 🙂 😉
@bv_alexandra ahoj ja mam tiez zase bolesti.. tak uvidime 🙂
Dobré ráno 😀 stále straším doma. Noc hrozna čo z toho ked to bolo stále nepravidelné, len čo som zadriemala hned ma zobudila bolesť. 😢 okolo šiestej do ustalo. 😒
@bv_alexandra tak nech sa to uz konečne rozbehne, nech sa netrapis tak dlho
@michaela18 ze odstrihol svihadlo hihi este sa nepostazoval ze dostal po zadku :D
Ahojte 🙂
Dalsim maminkam gratulujem a babenkam prajem vela zdraicka 😵 😵 😵
nam sa to tiez krati... este zajtra ctg a v utorok kontrola v nemocnici.... Bud tam hned ostanem alebo najneskor v stredu sekcia 😵 😵 😵 😵 Aj sa tesim aj mi zacina lepit 😝
@katy2 katy prečo CS ved máš ešte 2 týždne do termínu? 🙂 😝
@bv_alexandra prve som rodila tiez sc, jazva sa stensuje, maly ma vyse 3500 g uz teraz, ja mam 41 r. a je to po IVF... Vela veci dokopy, dr. sa isti..... A ja sa nestazujem, so spinalom to bude v pohode (aspon dufam 😝 )
@katy2 aha, lebo počítadlo ti ukazuje 14dní ešte tak preto som sa pýtala. no poviem ti že v noci pri tých kontrakciách som tiež mala myšlienky či by som radšej nemohla mať SC 😝 začínam sa dosť báť 🙂
@bv_alexandra ja som aj dceru rodila skor, este skor ako teraz - uz v 38tt a to mala 3660g pri narodeni.....
ja nastastie neviem, ako kontrakcie vyzeraju 😉 ale staci mi to, ze ma boli cely spodok a ani chodit nemozem, aj pri lezani ma vselico taha, picha, boli..... Darmo, tie posledne tyzdne a dni su fak celmi narocne....
Ale ty to uz mas za par..... Drzim palce 😵
Dobre ranko..ubolene maminky.....Dnesny datum mi plne vyhovuje,tak sup sup von...len si este chcem pozriet mama ozen ma 😀 sleduje to niekto?
@nelustek ahojky, pojdeme snád naraz nie 🙂 musíme sa dohodnuť že ked skončí program tak ideme 😀 pozerám to aj ja. 😉
@bv_alexandra noo len u mna zatial ziadne bolesti... a ty ako si na tom? dnes to musite dotiahnut do konca 😉
@nelustek no ja som sa v noci o jednej zobudila na riadne bolesti, cca do piatej potom sa mi podarilo zaspať a prešlo to. Dnes sa citim tak divne, už som mala asi aj tri kontrakcie od rána. ale zatial sa to nestupnuje tak som zvedavá. Idem sa prejsť s mm do obchodu, už to hádam dnes posuniem do zdarného konca 🙂
@nelustek
@katy2
@14petulka88
Babuľky ďaľší pokrok na svete, začala mi odchádzať zátka. uplne hnedý hlien som si práve našla. 😝 Bojim bojim 😀
@nelustek
@katy2
@14petulka88 Inak viete čo ma napadlo, keby náhodou čo samozrejme dúfam že sa nestane ale čert nikdy nespí že by to prišlo strašne rýchlo a museli by sme volať sanitku, že kto by jej išiel dolu otvoriť keďže my máme bránu na čip a musíme chodiť otvárať návštevam 😀 😀 😀
či vôbec niekto na to myslel ked vymyslel takéto otváranie. 😒
@bv_alexandra mne takyto hnedy hlien odisiel vcera po vysetreni krcka a odchadza aj dnes.....
drzim ti palce....ale tak ja sa tesim na porod-asi som chora 😀

@nelustek a kolko priblizne stoja tie homeopatika?