icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

majoslava
9. okt 2011

@marikac noo... nikdy nevieš... do piatku daleko... a otvoriť sa môžeš hocikedy... kamoške na poradni povedal že je pevne zatvorená a na druhý den už ležala v nemocnici čo sa otvorila na 4cm... však už do termínu nemáš daleko 🙂 ja ešte 3 tt

bv_alexandra
9. okt 2011

Mamina už je v nemocnici, všetkich vás pozdravuje. V noci jej zastavili pôrod prečo to ja newiem to vám povie ona ked sa vráťi 🙂 Zatial čaká na izbe že čo sa bude diať dalej 🙂

nelustek
9. okt 2011

@bv_alexandra jooj chudatko,to som zvedava preco... 😨

enrikad
9. okt 2011

Nelinka má 3400g a 53 cm....

nelynka18
9. okt 2011

@marikac ono sa chysta len ty o tom nevies... 😉 na porodnici bola pani na 6 prstov otvorena a druha na 3 prsty a doktor hovoril,ze prvy bude rodit ta na 6prstov ale tej druhej po pol hodke odtiekla plodovka a do hodky sa babo narodilo a ta na tych 6prstov porodila az o 3 hodky neskor....takze hlavu hore 😉
@jana0706 tak to je super....my tiez na treti den sme plne dojceny 🙂 ale na porodnej vahe sme este neni ale to dobehne 😉 nas vlasky nema teda len troska ale zaha ma palila fest takze u mna to neplati 😀
@nelustek ahoj dakujem 😉 neboj ved vas je este dost nie??ci??ani neviem kto uz tiez porodil musim pozriet tabulku.....ale neboj zachvilku to mas za sebou aj ty 🙂

nelustek
9. okt 2011

@nelynka18 noo ale uz sem moc tehuliek nechodi my sme tu boli ako tak pravidlne 😀 v noci som sa budila na tvrdnutie a dnes to mam tiez akosi caste..take pnutie pred tym som to nemavala..tak dufam ze to pride na datum

nelynka18
9. okt 2011

@nelustek no drzim tu palce 😉 veru my sme tu boli kazdy den aspon nam to rychlejsie ubiehalo no nie 😀

zuzinka_26
9. okt 2011

@zuzinr ....dakujem, to si ma potesila, ze je to normalne. Presne aj mna az pot obleje a dnes som mala slzy na krajicku. Dufam, ze to coskoro prejde...kojit nemienim prestat, musim vydrzat.

nelustek
9. okt 2011

@nelynka18 presne tak moja 🙂 a ako Dominik? kojite sa?

zuzinka_26
9. okt 2011

@jana0706 dakujem, aj ja gratulujem k Jakubkovi, hlavne nech su nase babatka zdravucke. Dufam, ze aj Nelka pribera,nemam doma vahu, tak musim pockat do prvej poradne...ale zda sa nam uz troska vacsia 🙂

berus222
9. okt 2011

@bibiana20 a robia s tebou volaco? co ti hovorili?

bibiana20
9. okt 2011

kazdy druhy den chodim do nemocnici na pasy a na doppler aj zajtra idem a vduchu sa modlim ze si ma tam nechaju ta uvidim a tebe nieco vravely?

luckaprima
9. okt 2011

@nelynka18 ahoj, pripajam sa a srdecne gratulujem, neuveritelne ze si uz aj doma, na kolky den vas pustili? Ja som este doma, ale s malickou v brusku sme sa dohodli na zajtra, tak uvidime..

luckaprima
9. okt 2011

babulky, už ma ide z toho vychytiť, od piatku mam falosne kontrakcie pravidelne kazdu polhodinu, niekedy kazdych 15 minut, sem tam aj dobre zabolia, ale ani jedna este netrvala minutu, k tomu od vcera take krce do jednej nohy ze ma lame az k zemi, chodim ako idiot a este ma chyta nejake prechladnutie ci co, bolave hrdlo a plny nufak, zacinam byt fakt z toho otravena a chyta ma riadny his!! uz mam niekedy slzy na krajicku zo vsetkeho, ale asi tu nebudem jedina s takymit pocitmi ze? 🙂 vidim ze Vas je nado mnou kopec v 41. tt tak drzim palceky nech je to uz za nami, rychlo, hladko a hlavne v zdravi 🙂 🙂 🙂

berus222
9. okt 2011

@bibiana20 ja tiez ako ty. kazdy druhy den do nemocnice a nikto nic nerobi. po akej dobe u vas vyvolavaju porod? lebo u nas po tyzdni prenasania zacinaju rozmyslat o tom, ci treba vyvolat alebo nie (podla toho, ci maju zaplatene alebo nie)

bibiana20
9. okt 2011

@berus222 uf,tak to neviem kedy ale asi tiez po tyzdni..ja len som nervozna bo doktorka uz davno vravela ze som na porod pripravena a aj stvrtok ma ubezpecovala ze do konca tyzdna by som to mohla mat a ja nic stale doma...uvidim co my zajtra povedia bo mam placentu3 ta by mohly vyvolat porod aby bolo vsetko ok...no uvidim ale uz ma nebavi byt 2v1 😠 😠 😠

berus222
9. okt 2011

@bibiana20 ani ja si to uz neuzivam, neboj. mne tiez hovorila minuly tyzden ze urcite do piatku porodim a nic. ani zmena pocasia nepomohla. ☹

bibiana20
9. okt 2011

ved to..teraz my to pride dlhsie ako tych 9mesiacou,a uz som taka bolava,tarbava a hlavne nervozna,nemozem spat...aspon keby nieco povedaly ale nic vysetria a o dva dni prite zas ☹

14petulka88
10. okt 2011

Ahojte baby tak mna o 2 rano vyhodili bolesti z postele... neviem ci to je uz ono, no dnes mam aj poradnu tak sa uvidi.. najhorsie natom je ze moj drahy ma uz druhy den krce v zaludku takze nebude schopny a odniest do porodnice..musim si zobrat taxi.. tak mi drzte palce.

tinika
10. okt 2011

@14petulka88 uf, no dnes pekny datum ak to začalo :D mna boli brucho uz tyzden teda podbrusko ale nič sa nedeje, dnes začinam 38tt takze este mame troška času

jana0706
10. okt 2011

@tinika dobre ranko, inak mna tiez tak koncom 37 tt, zaciatkom 38 tt zacalo bolievat podbrusko a maly sa narodil v 39 tt - 38+3

tinika
10. okt 2011

@jana0706 :D no pri prvom mi neoblo nič a v 38+3odtiekla voda a 38+5 sa narodil :D teraz je to uplne ze ine, tak sa smejem ze sa nezakliesnil ako prvy a siel riadne dole a tlači tak snad bude riadny porod

nelustek
10. okt 2011

Dobre ranko tehulky,ako casto mi moze tvrdnut brucho? je normalne ked kazdych 20-30min.? alebo aspon raz za hodinu?

jana0706
10. okt 2011

@nelustek dobre ranko, mne ku koncu tvrdlo velmi casto, ale som si hovorila ze to maternica pracuje a neriesila som to...mozno sa ta tvoja slecna vypyta predsa len na termin 😉 ale ked chces byt uplne kludna cinkni lekarovi nech sa k tomu vyjadri...

tinika
10. okt 2011

@jana0706 aj mne teraz tvrdne dost často a dlho to som pri prvom nemala vtedy len tak troska a na chvilu

nelustek
10. okt 2011

@jana0706 nechcem tiez s toho robit halo,zajtra idem na poradnu,mne to uz tak casto treti den..ale od vcera zaz castejsie..brucho ma ale vobec neboli ,len krize

tinika
10. okt 2011

@nelustek ja v 31tt som tak sla pre istotu ked uz druhy den ma strasne pichalo ze som sa pohnut nemohla a bolo vsetko ok, ale aspon som mala dusu na pokoji

nelustek
10. okt 2011

@tinika ja mam zajtra poradnu,tak pokial kope tak som v pohode ,uvidime

nelustek
10. okt 2011

Mnam mnam urobila som si kr.kasu ohromne sladku so skoricou 🙂 este mam jeden tanier navyse..tak ak sa tatino nevrati coskoro tak skonci u mna v brusku 😀

bettyx
10. okt 2011

ahojte holky, tak teda můžu říct, že se nemůžu dočkat až to bude!! skoro celou noc jsem nespala jak mě pálela žáha -pak v půl6 volal mm že si doma zapoměl kartu do práce -bez ní se tam nedostane.. a vzbudil tím Štěpína a ten od tý doby straší, dělá strašný kravál, mě bolí celý tělo -břicho cítim jako by mě někdo nakopal, spodek jako kdybych spadla na traverzu a mrně dole dloube tak, že je dost nepříjemný sedět... a na dovršení všeho se mi ráno udělal fakt hustej a hnusnej výtok a pes to cejtil a vylízal mi peřinu!!! hnus!!!! 😖 🙄
No, máte na Slovensku taky takovou zimu jako je ady??? před víkendem jsme chodili v krátkým rukávu a teď nosíme kabáty!! máme tady 5´C!!! a na horách prý už sněží