Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Mamina už je v nemocnici, všetkich vás pozdravuje. V noci jej zastavili pôrod prečo to ja newiem to vám povie ona ked sa vráťi 🙂 Zatial čaká na izbe že čo sa bude diať dalej 🙂
@bv_alexandra jooj chudatko,to som zvedava preco... 😨
Nelinka má 3400g a 53 cm....
@marikac ono sa chysta len ty o tom nevies... 😉 na porodnici bola pani na 6 prstov otvorena a druha na 3 prsty a doktor hovoril,ze prvy bude rodit ta na 6prstov ale tej druhej po pol hodke odtiekla plodovka a do hodky sa babo narodilo a ta na tych 6prstov porodila az o 3 hodky neskor....takze hlavu hore 😉
@jana0706 tak to je super....my tiez na treti den sme plne dojceny 🙂 ale na porodnej vahe sme este neni ale to dobehne 😉 nas vlasky nema teda len troska ale zaha ma palila fest takze u mna to neplati 😀
@nelustek ahoj dakujem 😉 neboj ved vas je este dost nie??ci??ani neviem kto uz tiez porodil musim pozriet tabulku.....ale neboj zachvilku to mas za sebou aj ty 🙂
@zuzinr ....dakujem, to si ma potesila, ze je to normalne. Presne aj mna az pot obleje a dnes som mala slzy na krajicku. Dufam, ze to coskoro prejde...kojit nemienim prestat, musim vydrzat.
@jana0706 dakujem, aj ja gratulujem k Jakubkovi, hlavne nech su nase babatka zdravucke. Dufam, ze aj Nelka pribera,nemam doma vahu, tak musim pockat do prvej poradne...ale zda sa nam uz troska vacsia 🙂
kazdy druhy den chodim do nemocnici na pasy a na doppler aj zajtra idem a vduchu sa modlim ze si ma tam nechaju ta uvidim a tebe nieco vravely?
@nelynka18 ahoj, pripajam sa a srdecne gratulujem, neuveritelne ze si uz aj doma, na kolky den vas pustili? Ja som este doma, ale s malickou v brusku sme sa dohodli na zajtra, tak uvidime..
babulky, už ma ide z toho vychytiť, od piatku mam falosne kontrakcie pravidelne kazdu polhodinu, niekedy kazdych 15 minut, sem tam aj dobre zabolia, ale ani jedna este netrvala minutu, k tomu od vcera take krce do jednej nohy ze ma lame az k zemi, chodim ako idiot a este ma chyta nejake prechladnutie ci co, bolave hrdlo a plny nufak, zacinam byt fakt z toho otravena a chyta ma riadny his!! uz mam niekedy slzy na krajicku zo vsetkeho, ale asi tu nebudem jedina s takymit pocitmi ze? 🙂 vidim ze Vas je nado mnou kopec v 41. tt tak drzim palceky nech je to uz za nami, rychlo, hladko a hlavne v zdravi 🙂 🙂 🙂
@berus222 uf,tak to neviem kedy ale asi tiez po tyzdni..ja len som nervozna bo doktorka uz davno vravela ze som na porod pripravena a aj stvrtok ma ubezpecovala ze do konca tyzdna by som to mohla mat a ja nic stale doma...uvidim co my zajtra povedia bo mam placentu3 ta by mohly vyvolat porod aby bolo vsetko ok...no uvidim ale uz ma nebavi byt 2v1 😠 😠 😠
ved to..teraz my to pride dlhsie ako tych 9mesiacou,a uz som taka bolava,tarbava a hlavne nervozna,nemozem spat...aspon keby nieco povedaly ale nic vysetria a o dva dni prite zas ☹
Ahojte baby tak mna o 2 rano vyhodili bolesti z postele... neviem ci to je uz ono, no dnes mam aj poradnu tak sa uvidi.. najhorsie natom je ze moj drahy ma uz druhy den krce v zaludku takze nebude schopny a odniest do porodnice..musim si zobrat taxi.. tak mi drzte palce.
@14petulka88 uf, no dnes pekny datum ak to začalo :D mna boli brucho uz tyzden teda podbrusko ale nič sa nedeje, dnes začinam 38tt takze este mame troška času
Dobre ranko tehulky,ako casto mi moze tvrdnut brucho? je normalne ked kazdych 20-30min.? alebo aspon raz za hodinu?
Mnam mnam urobila som si kr.kasu ohromne sladku so skoricou 🙂 este mam jeden tanier navyse..tak ak sa tatino nevrati coskoro tak skonci u mna v brusku 😀
ahojte holky, tak teda můžu říct, že se nemůžu dočkat až to bude!! skoro celou noc jsem nespala jak mě pálela žáha -pak v půl6 volal mm že si doma zapoměl kartu do práce -bez ní se tam nedostane.. a vzbudil tím Štěpína a ten od tý doby straší, dělá strašný kravál, mě bolí celý tělo -břicho cítim jako by mě někdo nakopal, spodek jako kdybych spadla na traverzu a mrně dole dloube tak, že je dost nepříjemný sedět... a na dovršení všeho se mi ráno udělal fakt hustej a hnusnej výtok a pes to cejtil a vylízal mi peřinu!!! hnus!!!! 😖 🙄
No, máte na Slovensku taky takovou zimu jako je ady??? před víkendem jsme chodili v krátkým rukávu a teď nosíme kabáty!! máme tady 5´C!!! a na horách prý už sněží

@marikac noo... nikdy nevieš... do piatku daleko... a otvoriť sa môžeš hocikedy... kamoške na poradni povedal že je pevne zatvorená a na druhý den už ležala v nemocnici čo sa otvorila na 4cm... však už do termínu nemáš daleko 🙂 ja ešte 3 tt