Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute vospolok, tak ja som dnes absolvovala poslednu poradnu u mojho gynekologa (chvalabohu), vsetko ok, mala sa nikam zatial nechysta, teraz ma caka kontrola v piatok, den pred terminom, v porodnici, tak uvidime, co bude, ja som psychicky pripravena na prenasanie 🙂 , aj ked svagrina mi "vyvestila", ze v stredu doobeda 😀 ..ale ja sa citim vyborne, kludne by som mesiac este potiahla 😀 , aj nohy mi odpuchli
@nelustek mne ked stvrdne brucho, tak sa citim, akoby som prehltla medicinbal 😀
@nelustek Ahoj moja. Že by to už aj na Teba išlo.... Oddychuj ak to príde silno na Teba budem myslieť!!!! 🙂 🙂 🙂
@nelynka18 No vitaj 2 násobná mamina!!!! Ešte raz veľká gratulácia!!! Ako? Čo Riško hovorí na bračeka? Môj malý dnes ráno grcol dosť mliečka, no nato že nikdy negrcká sa mi zdalo viac a dva soplíky som vtom grcnutom našla.Jáj dúfam, že nebude chorý, sa bojím. Táto blbá zima.Inak my už dnes máme 3 týždne večer!!!!Ako mi to letí.... 🙂 A ty ako sa cítiš? Nie si vyčerpaná? A v noci ako spinkáte? Dá sa?
joj jak dodrbali to čislovanie stran, čo bolo predtym bolo lepsie .(
Ahojte baby... tak sa hlásim, zatiaľ ešte z nemocnice... Malý Riško sa narodil v utorok, 4.10 o 18.16, s mierami modela 🙂 3920 gr. a 51 cm... Je v poriadku. Chceli nás pustiť v sobotu domov, ale dostala som od zacievkovania zápal na pravú ľadvinu, tak sme ešte tu... ale stálo to za to.. bola som v spinálnej a mám druhý, neskutočný a najvzácnejší pocit môjho života 😵 😵 😵 😵
Zacinam sa bat ze to na mna uz ide..ak to neni zaludocna nervozita 😀 hrozne ma pri kazdom pohybe malej skriabe zo spodku akoby sa driapala von.. teraz mi presiel aj neprijemny pocit v brusku,nebola to bolest ale ja to vlastne ani neviem opisat ☹
@misic to vies, ako skoro v kazdej rodine, tak aj v tej nasej sa najde "individum" ktore ma sleduje na kazdom kroku, kedy pridam nove foto, kedy budem rodit, ako budem rodit, a potom vyvolava mojej mame ake sem davam fotky - vies, mala som tu foto, kde som bola len v bolerku a odfotila som si brusko - ako skoro kazda z nas, nic ani nohavicky pomaly nebolo vidno, ale ona z toho urobila v celej rodine take halooooo, ze ako keby sem davam akty...no co ti poviem...asi ma svoj zivot nudny, tak sleduje ten moj...vies a zistila som, ze dokonca si tie foto stahuje do mobilu, tak preto len par fotiek sem a ostatne davam na FB, kde si nastavim v albume kto si to moze prezerat 🙂 co uz.....aj takí sú..
ahojte.....novym babatkam a maminkam prajem vsetko najlepsie!!!!!!
my si zvykame na novy rezim.....sabinka je velmi dobre babatko, v noci je dobrucka a cez den uz aj hodinku ma otvorene ocka a pozera sa na svet!!!!! stale ma trapi ta jej vaha....sice ma len dva tyzdne, ale este sa nevratila na svoju porodnu vahu....stale iba kojim.....chodime na prevazenie a aspon nechudne!!!!!!
minuly tyzden sa mi po pol roku vratila migrena......a tentokrat to bola najhorsia migrena v zivote....trvalo to dva dni a jednu noc som uz plakala ako male decko......aj pediater vravel, ze ked sa to ma viackrat opakovat, tak radsej nech vysadim mlieko a zacnem brat svoje lieky / antiepileptika/....ze na babatko to velmi vplyva....fakt som bola hotova, esteze priatel mal zrovna tie dva dni dovolenku!!!!!!
kocky, ktore ste uz porodili, ake doklady treba do porodnice? Iba prefoteny sobasny list? + klasika mat v penazenke obciansky a karticku poistenca?? diky
ahojte 😉 gratulujem vsetkym novym babatkam 😉 tu sa tusim rodi uz kazdy den
baby chcem sa spytat, ci sa este niektora okrem mna trapite s kojenim ??? a je tu niekto kto to uz vzdal? lebo ja uz veru nemam daleko od toho
@zuzanazuzana o chuda, tak dlhu migrenu si mala?! ☹ ja som sice migrenu este nezazila, ale mna uz ked len hlava boli tak som z toho nestastna... 😒 tak uvidis ako s kojenim, urobis to, co bude lepsie pre vas obe... drzte sa 🙂
@monnika tak vidis, no su taki ludia co maju malo vzrusujuci zivot, tak potrebuju riesit vsetkych naokolo 😒 ja takych ludi nechapem a vlastne aj lutujem, urcite nie su stastni... ☹ my mame ine krajsie problemy s bruskami a babatkami, tak sa nenechame znechutit, vsak? 😉 😉 😉

Ahojte , ked vam tvrdne brusko ako sa citite? Mne sa zacne tazko dychat,neboli ma brucho ale je take napate a zrychly sa mi dych.Dnes ma bolia sedacie svali od krizov.Tak zvlastne sa dnes citim.. 😖