icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
10. okt 2011

Ahojte , ked vam tvrdne brusko ako sa citite? Mne sa zacne tazko dychat,neboli ma brucho ale je take napate a zrychly sa mi dych.Dnes ma bolia sedacie svali od krizov.Tak zvlastne sa dnes citim.. 😖

reanda
10. okt 2011

caute vospolok, tak ja som dnes absolvovala poslednu poradnu u mojho gynekologa (chvalabohu), vsetko ok, mala sa nikam zatial nechysta, teraz ma caka kontrola v piatok, den pred terminom, v porodnici, tak uvidime, co bude, ja som psychicky pripravena na prenasanie 🙂 , aj ked svagrina mi "vyvestila", ze v stredu doobeda 😀 ..ale ja sa citim vyborne, kludne by som mesiac este potiahla 😀 , aj nohy mi odpuchli

@nelustek mne ked stvrdne brucho, tak sa citim, akoby som prehltla medicinbal 😀

zuzaxa
10. okt 2011

@nelustek Ahoj moja. Že by to už aj na Teba išlo.... Oddychuj ak to príde silno na Teba budem myslieť!!!! 🙂 🙂 🙂
@nelynka18 No vitaj 2 násobná mamina!!!! Ešte raz veľká gratulácia!!! Ako? Čo Riško hovorí na bračeka? Môj malý dnes ráno grcol dosť mliečka, no nato že nikdy negrcká sa mi zdalo viac a dva soplíky som vtom grcnutom našla.Jáj dúfam, že nebude chorý, sa bojím. Táto blbá zima.Inak my už dnes máme 3 týždne večer!!!!Ako mi to letí.... 🙂 A ty ako sa cítiš? Nie si vyčerpaná? A v noci ako spinkáte? Dá sa?

missy97231
10. okt 2011

@nelynka18 gratulujeme ... Prajeme vela zdravicka a rychle zotavenie 🙂 @zuzaxa aj my mame 3tyzdne vecer🙂
ej, ale to uteka... Teraz, ked som bola tehu sa to vlieklo nenormalne. Zda sa mi ze stracam mlieko... Dufam ze len tym, ze sme vcera krstili, tak sme mali zhon, a som poriadne ani nesadla...

tinika
10. okt 2011

joj jak dodrbali to čislovanie stran, čo bolo predtym bolo lepsie .(

tinika
10. okt 2011

@nelynka18 jej gratulujem, tak ako? zvladla si to :D nas to ešte len čaka

nelustek
10. okt 2011

@zuzaxa si zlata, uvidime kedy sa jej bude chciet chciet ist von..noo mne by sa do tejto zimi isto nechcelo 😝 brrr sa riadne ochladilo

majkl81
Odpoveď bola odstránená
berus222
10. okt 2011

@bibiana20 ahoj. ako si dopadla u dr? mne dnes urobil hamiltonov hmat, tak sa to snad rozbehne. lepsie ako vyvolavacka.

katy31
10. okt 2011

Ahojte baby... tak sa hlásim, zatiaľ ešte z nemocnice... Malý Riško sa narodil v utorok, 4.10 o 18.16, s mierami modela 🙂 3920 gr. a 51 cm... Je v poriadku. Chceli nás pustiť v sobotu domov, ale dostala som od zacievkovania zápal na pravú ľadvinu, tak sme ešte tu... ale stálo to za to.. bola som v spinálnej a mám druhý, neskutočný a najvzácnejší pocit môjho života 😵 😵 😵 😵

katy31
10. okt 2011

@nelustek držíme palce.. teda teba to bábätko naťahuje... 😉

katy31
10. okt 2011

@nelynka18 ahoj, srdečne gratulujem... 😵 😵 😵

misic
10. okt 2011

@katy31 jeeej maly je krasnucky, nadherna fotka, zelam vela zdravick vam obom a nech ste cim skor doma🙂

marikac
10. okt 2011

@katy31 gratulujem a zelam vela mliecka aj zdravicka,obom. Krasne miery.

nelustek
10. okt 2011

@katy31 ahoj je krasnucky gratulujem

nelustek
10. okt 2011

@berus222 nebolelo ta to? zevraj je to neprijemne

misic
10. okt 2011

@berus222 co je to za hmat??? to som este nepocula... 😕 😕 😕

nelustek
10. okt 2011

Zacinam sa bat ze to na mna uz ide..ak to neni zaludocna nervozita 😀 hrozne ma pri kazdom pohybe malej skriabe zo spodku akoby sa driapala von.. teraz mi presiel aj neprijemny pocit v brusku,nebola to bolest ale ja to vlastne ani neviem opisat ☹

monnika
10. okt 2011

@misic to vies, ako skoro v kazdej rodine, tak aj v tej nasej sa najde "individum" ktore ma sleduje na kazdom kroku, kedy pridam nove foto, kedy budem rodit, ako budem rodit, a potom vyvolava mojej mame ake sem davam fotky - vies, mala som tu foto, kde som bola len v bolerku a odfotila som si brusko - ako skoro kazda z nas, nic ani nohavicky pomaly nebolo vidno, ale ona z toho urobila v celej rodine take halooooo, ze ako keby sem davam akty...no co ti poviem...asi ma svoj zivot nudny, tak sleduje ten moj...vies a zistila som, ze dokonca si tie foto stahuje do mobilu, tak preto len par fotiek sem a ostatne davam na FB, kde si nastavim v albume kto si to moze prezerat 🙂 co uz.....aj takí sú..

tinika
10. okt 2011

@berus222 uf, mne stačilo fotky vidiet a mala som dost, nebolo to neprijemne?

tinika
10. okt 2011

@katy31 gratulujem, neprijemna komplikacia, nech ste rychlo ok

zuzanazuzana
10. okt 2011

ahojte.....novym babatkam a maminkam prajem vsetko najlepsie!!!!!!
my si zvykame na novy rezim.....sabinka je velmi dobre babatko, v noci je dobrucka a cez den uz aj hodinku ma otvorene ocka a pozera sa na svet!!!!! stale ma trapi ta jej vaha....sice ma len dva tyzdne, ale este sa nevratila na svoju porodnu vahu....stale iba kojim.....chodime na prevazenie a aspon nechudne!!!!!!
minuly tyzden sa mi po pol roku vratila migrena......a tentokrat to bola najhorsia migrena v zivote....trvalo to dva dni a jednu noc som uz plakala ako male decko......aj pediater vravel, ze ked sa to ma viackrat opakovat, tak radsej nech vysadim mlieko a zacnem brat svoje lieky / antiepileptika/....ze na babatko to velmi vplyva....fakt som bola hotova, esteze priatel mal zrovna tie dva dni dovolenku!!!!!!

monnika
10. okt 2011

kocky, ktore ste uz porodili, ake doklady treba do porodnice? Iba prefoteny sobasny list? + klasika mat v penazenke obciansky a karticku poistenca?? diky

raona
10. okt 2011

@monnika prefoteny sobasny list, OP, karticku poistenca, a papier, kde je napisane meno, ktore ste si vybrali a podpisane oboma rodicmi /teda aspon v TT porodnici sa to dava/

skybaby
10. okt 2011

ahojte 😉 gratulujem vsetkym novym babatkam 😉 tu sa tusim rodi uz kazdy den
baby chcem sa spytat, ci sa este niektora okrem mna trapite s kojenim ??? a je tu niekto kto to uz vzdal? lebo ja uz veru nemam daleko od toho

nelustek
10. okt 2011

@skybaby Preco sa trapis s kojenim,mas malo mliecka?

skybaby
10. okt 2011

@nelustek mala sa nevie dobre prisat, takze mliecko sice mam, ale ona si ho nevie vytiahnut ☹

monnika
10. okt 2011

@raona prefoteny aj OP a karticku, ci to im staci len k nahliadnutiu?

misic
10. okt 2011

@zuzanazuzana o chuda, tak dlhu migrenu si mala?! ☹ ja som sice migrenu este nezazila, ale mna uz ked len hlava boli tak som z toho nestastna... 😒 tak uvidis ako s kojenim, urobis to, co bude lepsie pre vas obe... drzte sa 🙂

@monnika tak vidis, no su taki ludia co maju malo vzrusujuci zivot, tak potrebuju riesit vsetkych naokolo 😒 ja takych ludi nechapem a vlastne aj lutujem, urcite nie su stastni... ☹ my mame ine krajsie problemy s bruskami a babatkami, tak sa nenechame znechutit, vsak? 😉 😉 😉

misic
10. okt 2011

@monnika ja som sobasny pri prvom porode nemala, alebo mal?! prepana, ja uz ani neviem 😖 ale ked mas v OP a na karticke nove meno tak myslim, ze sobasny neni potrebny... ci? alebo sice istota je istota a prefotit sobasny neni taky velky problem.. 😉 😉 😉