icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

slniecka
10. okt 2011

@nelustek takisto ako ty, tazko sa mi dycha, napatie. Tiez ma posledne dni trapia tie bolesti. Uz to prichadza, pomaly ale isto 🙂

misic
10. okt 2011

@nelustek a aky je to ten hmat? som este o tom nepocula... 😲

zuzinr
10. okt 2011

@misic no u nas do porodnice mam napisane ze si mam priniest sobasny list, mala som ho aj pri malej ked som rodila pred 2 rokmy ale vobec si napamatam ci ho odo mna aj pytali. Ale pre istotu ho uz mam nachystany.

nelustek
10. okt 2011

@skybaby aha to mi je luto,moja kamoska s tym mala tiez problemy a kupila si akesi klobuciky a ze s tym ju kojila mesiac a potom sa naucila pekne aj bez toho

zuzinr
10. okt 2011

@skybaby a neskusala si kojit cez klobucik? Ja som teda s prisatim nemala ale co viem co niektore maminy mali taketo problemy v porodnici tak cez klobucik im to islo. Radsej to vyskusaj a nevzdavaj 🙂

nelustek
10. okt 2011

@misic ani ja som o tom este nepocula ale som si to vygooglila 😀

skybaby
10. okt 2011

@nelustek
@zuzinr to som nevedela že tie klobuciky su na takéto prípady. A to kúpim v lekárni?

nelustek
10. okt 2011

@skybaby myslim ze ano

zuzinr
10. okt 2011

@skybaby ano dostat to aj v lekarni alebo aj v roznych takych specializovanych detskych obchodoch kde dostanes aj flasky, dudle su rozne znacky od Chicca, Tommy Tippie (ci ako sa to pise) staci si len vybrat 🙂

nelustek
10. okt 2011

Kedy zacnete davat detom pancuchy? rano je uz ina zima..

wewe22
10. okt 2011

ahojte dievcata tak u nas velka katastrofa mam nadchu jak hovado aj mala je chora tak je doma je jedovata jak das uz som taka nervozna ze by som najradsej niekoho nakopla uz to chcem mat za sebou a teraz toto normalne nevladzem ani oci drzat otvorene aka som vycerpana zakon schvalnosti u mna funguje na 100%

berus222
10. okt 2011

@nelustek teraz ma to nebolelo, lebo mi to robil chlap. ale pre prvom mi to robila zena a to som si myslela, ze nic horsie uz neni. 😝

natalii6
10. okt 2011

@skybaby ahoj ja som uz nestastna z toho kojenia kedze neviem kolko mam mlieka kedze aj dokrmujem lebo moj maly je predsa vatsi ako ostatne deticky a z prsnikov mu nestaci ☹ ako niekedy pri kojeni sa stane ze zacne plakat alebo odstrkuje hlavu a to som si myslela ze ake je kojenie lahke ale ja som daka nemtava ☹ 😢 ako som citala ty mas mliecka dost tak ako ti baby radili kup si tie klobuciky maju ich aj v DMke

natalii6
10. okt 2011

@monnika naco ti je do nemocnice sobasny list? ja som take nieco nepotrebovala a pocujem to prvy x 😉 staci obciansky+ karta poistenca + tehotensa knizka to je vsjo 🙂
+

;

raona
10. okt 2011

@monnika OP a karticka stacia len k nahliadnutiu..

natalii6
10. okt 2011

@katy31 gratulujem k malickemu a prajem vela zdravicka 😉

natalii6
10. okt 2011

@nelynka18 ahoj a gratulujem k Dominikovi 😉

natalii6
10. okt 2011

baby chcem sa vas spytat po napapani vam deticky hned zaspia? lebo moj drobec aj ked po napapani zaspi za chvilku je hore a potom mu trva aj 2 az 3h kym zase zaspi a dneska to bolo aj vyse 5h kym zaspal ☹

monnika
10. okt 2011

@natalii6 to mi nakazala sestricka v poradni...no na sobasnom je napisane ze podla zakona ako sa budu volat vase deti - teda priezvisko. Asi aby to bolo spravne napisane, ked ma niekto zlozitejsie priezvisko...fakt neviem..

monnika
10. okt 2011

Baby, ja mam taky velky strach ☹ ☹ ☹ zajtra idem do poradne, a bud porodim normalne - ale povedal ze sa mu ta jazva nepozdava, alebo v stredu cisarsky...jednoducho uz idem s taskou a zostavam tam..dnes som uz neskutocne vela krat bola na wcku od nervozity, ani jest som poriadne nemohla...mam to stale v hlave...totalny stres a strach...dufam, ze vsetko dobre dopadne...sa priznam, ze toho normalneho sa totalne bojim..kvoli tej jazve.. ☹ uz teraz mam taky rychly pulz...

wewe22
10. okt 2011

@natalii6 ked mas pocit ze mas malo mliecka vzdy maleho odvaz ja som to robila tak ze som na kuchynsku vahu(digitalnu) dala velky pekac a odvazila som pred a po a zistila som ze spapala viac ako by mala a potom ju tlacilo brusko tiez som si myslela ze jej nestaci bola velke babo a bolo to presne naopak

tinika
10. okt 2011

@wewe22 ja som bola stastna ze sme sli z nemocky, to vazenie je stresujuce a navyse este aj v nemocke na nastenke maju ze vazenie nie je aruka ze dieta vypilo dost, ma sa sledovat brada ako pije, či kratko či dlho

mna tk občas do boka pichne, ale necitim ze by maly kopol
@monnika moja nestresuj, ja este ani neviemči tam zajtra bude moj porodnik a bojim sa ze to na mna pride predtym ako skontroluje ranu, resp. ju skontrolovala lekarka na prijme v piatok min. tyzden ale nevravela nič a neviem aka hrubka ma byt na normalny porod, ja mam 3,75 a niekde som čitala a neviem to uz najst ze 4-5 ma byt :(
@natalii6 aj u nas sa berie sobasny, kvoli menu deti aby vedeli urobit rodny list dietata a teda aj mena a narodenie rodičov

tinika
10. okt 2011

@wewe22 ze vela spapala? ved ked je hladna nech papa, potom mozno dlhsie pospi a hotovo ne?

slniecka
10. okt 2011

ja uz chcem mat svoje babatko vedla seba, nie v bruchu. Uz sa neviem pomaly ani hybat, prehadzujem sa ako velryba a vsetko ma boli. Pomoooooc, dochadza mi trpezlivost!

tinika
10. okt 2011

@nelustek prave to som dnes riesila, maly siel s tatom o pol 6 večer do obchodu som mu dala take firle čo su podsite aby mu bol oteplejsie a uz tiez rozmyslam nad pančuchami
@zuzinr aj ja som cez klobučiky kojila, bo som mala bradavky vpadnute, po asi 2m u zsme kojili bez

kostka211
10. okt 2011

Ahojte, neviete, co znamena, vonkajsia branka otvorena na jeden prst, dnes mi to doktor povedal pri vysetreni.

atuska24
10. okt 2011

ja myslim ze ked sa otvori na 8-10 tak ides rodit,ci?

wewe22
10. okt 2011

@tinika ja som dnes uz dala pancusky vcera som jej nedala a stazovala sa ze jej je zimka

atuska24
10. okt 2011

😀