Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Kedy zacnete davat detom pancuchy? rano je uz ina zima..
ahojte dievcata tak u nas velka katastrofa mam nadchu jak hovado aj mala je chora tak je doma je jedovata jak das uz som taka nervozna ze by som najradsej niekoho nakopla uz to chcem mat za sebou a teraz toto normalne nevladzem ani oci drzat otvorene aka som vycerpana zakon schvalnosti u mna funguje na 100%
@skybaby ahoj ja som uz nestastna z toho kojenia kedze neviem kolko mam mlieka kedze aj dokrmujem lebo moj maly je predsa vatsi ako ostatne deticky a z prsnikov mu nestaci ☹ ako niekedy pri kojeni sa stane ze zacne plakat alebo odstrkuje hlavu a to som si myslela ze ake je kojenie lahke ale ja som daka nemtava ☹ 😢 ako som citala ty mas mliecka dost tak ako ti baby radili kup si tie klobuciky maju ich aj v DMke
baby chcem sa vas spytat po napapani vam deticky hned zaspia? lebo moj drobec aj ked po napapani zaspi za chvilku je hore a potom mu trva aj 2 az 3h kym zase zaspi a dneska to bolo aj vyse 5h kym zaspal ☹
Baby, ja mam taky velky strach ☹ ☹ ☹ zajtra idem do poradne, a bud porodim normalne - ale povedal ze sa mu ta jazva nepozdava, alebo v stredu cisarsky...jednoducho uz idem s taskou a zostavam tam..dnes som uz neskutocne vela krat bola na wcku od nervozity, ani jest som poriadne nemohla...mam to stale v hlave...totalny stres a strach...dufam, ze vsetko dobre dopadne...sa priznam, ze toho normalneho sa totalne bojim..kvoli tej jazve.. ☹ uz teraz mam taky rychly pulz...
@natalii6 ked mas pocit ze mas malo mliecka vzdy maleho odvaz ja som to robila tak ze som na kuchynsku vahu(digitalnu) dala velky pekac a odvazila som pred a po a zistila som ze spapala viac ako by mala a potom ju tlacilo brusko tiez som si myslela ze jej nestaci bola velke babo a bolo to presne naopak
@wewe22 ja som bola stastna ze sme sli z nemocky, to vazenie je stresujuce a navyse este aj v nemocke na nastenke maju ze vazenie nie je aruka ze dieta vypilo dost, ma sa sledovat brada ako pije, či kratko či dlho
mna tk občas do boka pichne, ale necitim ze by maly kopol
@monnika moja nestresuj, ja este ani neviemči tam zajtra bude moj porodnik a bojim sa ze to na mna pride predtym ako skontroluje ranu, resp. ju skontrolovala lekarka na prijme v piatok min. tyzden ale nevravela nič a neviem aka hrubka ma byt na normalny porod, ja mam 3,75 a niekde som čitala a neviem to uz najst ze 4-5 ma byt :(
@natalii6 aj u nas sa berie sobasny, kvoli menu deti aby vedeli urobit rodny list dietata a teda aj mena a narodenie rodičov
ja uz chcem mat svoje babatko vedla seba, nie v bruchu. Uz sa neviem pomaly ani hybat, prehadzujem sa ako velryba a vsetko ma boli. Pomoooooc, dochadza mi trpezlivost!
Ahojte, neviete, co znamena, vonkajsia branka otvorena na jeden prst, dnes mi to doktor povedal pri vysetreni.
ja myslim ze ked sa otvori na 8-10 tak ides rodit,ci?
😀

@nelustek takisto ako ty, tazko sa mi dycha, napatie. Tiez ma posledne dni trapia tie bolesti. Uz to prichadza, pomaly ale isto 🙂