icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
11. okt 2011

@zuzkazv Ahoj moja gratulujem k malej Zuzke,ma pekne mieri skoro ako nasa nelka ta mala 2970g/50cm
Prajem vela zdravicka a mliecka 😲

nelustek
11. okt 2011

Este sa spytam ked sa povie nedozrety krcok to znamena ze sa mi este naspotreboval,ale ze sa neotvaram? Dakujem
@elenaakiko

elenaakiko
11. okt 2011

@tunzal no dúfajme, že to budeme mať obidve čo najskôr za sebou. ja tiež niekedy neviem spať, ale mňa bolievajú kríže, tak kvôli tomu. ale dneska sa mi spalo celkom dobre, ani vstať sa mi ráno nechcelo 🙂 teraz máš kedy najbližšie poradňu? ja v utorok o týždeň

elenaakiko
11. okt 2011

@nelustek no toto neviem fakt. a doktor ti nepovedal nič bližšie? lebo ja mám v knižke, že krčok spotrebovaný a hrdlo 3cm...cervikálne skóre ti nepíše do knižky? ja sa v tom tiež veľmi nevyznám, ale mne hneď povedala doktorka, keď som sa začala otvárať, dovtedy mi vravievala len, že to tam pekne drží 🙂 to som pochopila tak, že sa neotváram, takže fakt neviem.

michaela18
11. okt 2011

ahojte baby,ja som dnes strasne akasi nervozna,poboluje ma brusko ako na menzes.ale to ma uz boli 3 tyzdne.vzdy sa to nakoniec ukludni,tak mam z toho hrozne nervy.brucho mam ako fit loptu.babo je urcite velke lebo pred 7 tyzdnami malo 2,8kg.to som mala posledny ultrazvuk.mam obav,y ze uz ma cez 4kg a irsky lekar mi nechce spravit dalsi aby to skontroloval.pritom moja aj manzelova mama mali cisarske kvoli tomu, ze sme mali vysoku porodnu hmotnost a nepresli krckom.ale iri mi tvrdia ze to bude ok aj vaginalne.strasne sa bojim ako dopadneme.dnes idem do poradne tak sa asi zaseknem a vyhlasim strajk,ze kym mi neurobia sono tak sa odtial nepohnem hi hi.
prepacte ze sa tu takto stazujem,viem ze asi kazda prezivame nervozitu v tychto poslednych dnoch.ach jaaaj,uz nech je to za nami.

tunzal
11. okt 2011

@elenaakiko no keď ešte budeme 2v1 tak pondelok idem zas na poradňu, a potom sa uvidí, že ako ďalej. ešte my povedal dr. že keby som už bola minimálne na 5cm otvorené tak by ma poslal na vyvolanie pôrodu.takže neostáva nič iné len čakať buď na to že sa to rozbehne samo od seba alebo pondelok už budem viac otvorené a bude z toho vyvolávačka.

len_henus
11. okt 2011

@michaela18
Ahojky 🙂 som na tom podobne ako ty :D + ja mám ešte aj krče do stehien ... Ak ti dneska spravia sono,tak napíš váhu, lebo aj mne robili naposledy sono tuším v dákom 33 týždni,alebo tak a tiež malo moje malé okolo 2800 g 🙂

nelustek
11. okt 2011

@elenaakiko nepovedal nic ine len ze krcok neni dozrety,ale tym mi nehovori ze nemozem v tyzdni porodit. 😨 ja som sa ho uz potom ani na nic nepytala lebo ked som sa spytala ci nevadi ze mi brucho stvrdne za hodinu 2-3x tak povedal........hadam chcete porodit nie........... to ma dorazilo 😠

bv_alexandra
11. okt 2011

Táákeže Malý už je na svete 🙂 O 11:01 sa cisárským švihom, sem prišiel s mierami 2930g a 50cm 🙂 Mamina vás pozdravuje// Saška

zuzu805
11. okt 2011

Ahojte baby ja som mala termín včera dnes som bola v poradni otvorena som na špičku prsta 😖 dalšiu kontrolu mam v sobotu a nastup do nemocky až v pondelok sa mi to zda neak neskoro ..
u vas to je ako?
maminkam gratulujem k babetkam
držte sa

nelustek
11. okt 2011

@bv_alexandra gratulujem

nelustek
11. okt 2011

@zuzu805 ahoj aj ja nastupujem az v pondelok do nemocnice ak ovsem dovdedy neporodim..len ja sa este neotvaram a dr povedal ze nemam dozrety krcok..neviem co to znamena

zuzu805
11. okt 2011

@nelustek tak držim palce 🙂
mali sme termin rovnako 10,10 😉 aj ja v pondelok nastup ak to nepride samo..
uvidíme 😉

d_anica
11. okt 2011

@misic Tak Igorko je kus chlapa, mal 3700g a 53cm a narodil sa 3.10. o 4.02 rano 🙂 Prvu kontrakciu som dostala o polnoci, takze ma ani moc nepotrapil, milacik maly...

elenaakiko
11. okt 2011

@nelustek niektorí doktori sú fakt úžasní. nevedia sa vôbec vžiť do našej situácie 😒 nič ti dokopy nepovie a keď sa spýtaš, tak sa tvári ako keby si mu večeru zjedla.

elenaakiko
11. okt 2011

@tunzal no aj mne tak povedala, že ešte mi dá jeden termín na poradňu, čiže o týždeň a potom to asi tiež budeme nejako riešiť...ony to asi nechcú nechávať len tak, keď sme už na 3 cm. ktovie, už hádam vedia čo robia 😅

katy2
11. okt 2011

Ahojte 🙂
U nas zmena planu.... Po dnesnej kontrole, hlavicka uz schadza dolu, ale do piatka to este vydrzi.... Dr. nechce nic unahlit, takze v piatok nalacno ideme na to 😉 ja by som uz najradsej mala po, ale pre maleho je to asi lepsie takto...... 🙂

nelustek
11. okt 2011

Vsetci co maju termin po mne uz aj porodili a ja na to ani zdaleka nevyzeram 😠 ☹ som smutna

@elenaakiko presne ako hovoris,idem si umyt schody nech sa ten krcok pripravuje 😝

elenaakiko
11. okt 2011

@nelustek 🙂 to je dobrý nápad, možno to pomôže...a že vraj pomáha aj skackanie na fitlopte, niekde som čítala. ale len také mierne, aby si neskákala až po plafón 😀

palinkova87
11. okt 2011

ahojte holky tak idú to nehat zatial tak. budem rodit, ked to na mna príde.. inakšie už som na jeden prst otvorená..

nelustek
11. okt 2011

@elenaakiko tak aby som to neprehanala hej? 😀 😀 schody umyte fit loptu nemam,len princeznovsku loptu co ma Nelka na skakanie a ta ma asi neudrzi 😎 😀

elenaakiko
11. okt 2011

@nelustek 😀 no skús vyskúšať, možno je kvalitná 😀 ja som skúsila tiež na detskej a udržala ma, ale to som bola sama doma, lebo určite by sa aj deti šúľali od smiechu 😀 😀 ale pre istotu som na nej nesedela dlhšie ako 5 minút 😵

nelustek
11. okt 2011

@elenaakiko a pomohlo?

elenaakiko
11. okt 2011

no možno je to len náhoda, ale potom mi doktorka povedala na poradni, že sa otváram...ale neviem či môžem za to ďakovať fakt fitlopte 😕 🙂 a ešte som aj okná umývala v ten deň a upratala viacej ako inokedy. takže neviem čo pomohlo z toho 😵

tinika
11. okt 2011

ahojte, ja dnes ctg v poriadku jedina kontrakcia aj to nie silna ani som ju necitila, a kedze moj porodnik ma teraz starosti ine (syn v umelom spanku v blave) netusim ako budem a pri kom rodit, do haja, neviem či stihnem dakoho ineho poriesit abo nahoda len ma klepne ked tam bude ta krava kvoli ktorej si vybavujem dakoho ineho

nelustek
11. okt 2011

@elenaakiko asi vsetko dokopi.. no my mame teraz tiez stale upratane stale cosi robim a vidis.Tak skusim tu Nelkinu loptu,vecer ked bude spat 😀

palinkova87
11. okt 2011

@tinika ahoj a kolko ti písalo kontrakcie??? ja som tiež dneska bola.. ja som mala od 18-30 ked som ležala na chrbte a ked ma dali na bok tak som mala 27-33

elenaakiko
11. okt 2011

@nelustek no sadni večer pred telku a hopkaj 😀

anita12
11. okt 2011

@nelustek ....o 27dni skor sa narodil, ale mal super porod.hmotnost 3010gr a 49cm, keby bol na termin, asi by bol riadny cvalik 🙂

michaela18
11. okt 2011

@len_henus ahoj,tak sono mi nespravili.vraj je uz na pohmat babo vacsie,ale vraj sa to bude riesit az ked nebudem moct porodit normalne.ach jaj,dufam ze to zvladneme.skoda ze neviem vahu,bola som zvedava ci nema nad 4 kg.snad len ja stresujem a vsetko bude ok.viem ze su zeny co porodili velke deticky a dokonca bez nastrihu.dufam ze to budem aj ja.mam strach lebo som dost utla.hlavne nech uz rodime.kedy mas termin?