Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@michaela18 ahoj, neboj sa. ja som mala obidve detičky 4 kilové a porodila som ich celkom rýchlo 🙂 presnejšie syn mal 4117g 51 cm a dcéra 4030 56 cm a do 4 hodín od prvých bolestí boli na svete 😉
Ahojte, CS 2-3 v knizke znamena znamena, ze som otvorena na 2-3 prsty?
No cavte baby, ja som dnes ani nestihla zapnut PC, necitim nic podozrive, citim sa dobre a dnes dokonca uzasne 😀 bola som konecne u kadernicky a mam krasny melir, tak uz mozem rodit 🙂 musela som sa dat trochu do kopy, aby sa maly nezlakol, ked ma 1.raz uvidi 😀 😀 😀 tak sa vytesujem, ze vyzeram k svetu a mam aj "priepustku" von, kym som este po kope, tak si idem s kamoskami posediet 🙂 uvidime, kedy sa to spusti. Obcas ma premkne taka myslienka, ze co by som asi robila, keby sa mi pustila voda napriklad v skolke, v kadernictve alebo v meste??? Fakt neviem... 😉 asi by o bolo dobtre divadlo pre vsetkych zucastnenych... 😀 😀 😀
Akosi za posledne dni ziadne nove prirastky, babatka asi cakaju na mierne oteplenie, asi sa im z toho tepleho bruska do tejto zimy nechce 🙂 🙂 🙂 ani mne by sa nechcelo 😀
@palinkova87 neviem som nevidela na čislo len ze je tam skok a na chrbte som tiez bola
@michaela18 v pohode, posťažuj sa a uľav si 🙂 máš to ťažšie, keď si preč z domoviny 😉 ja som mala tiež naposledy ultrazvuk niečo po 30. týždni a tiež rozmýšľam, že doktorovi musím už povedať na poradni vo štvrtok, že prečo mi nerobí ultrazvuk a neviem, či je bábo na mňa veľké alebo nie.. tak som zvedavá, aké tie naše detičky budú 🙂
@michaela18 a ešte som chcela, že moja susedka teraz porodila 4100 g - bábo a prirodzene, síce druhorodička, ale išlo to a bola iba vnútri že trošku roztrhaná. hovorila, že je to lepšie, ako keď sa pri prvom bábätku zvonku potrhala.. tak neviem, uvidíme 🙂
@elenaakiko no ja skacem na fit lopte uz asi 3 den a dnes som aj trochu behala pri dome ale len tak aby ma nikto zo susedov nevidel 🙂 a stale nic
@elenaakiko @andelusik baby,dakujem za povzbudenie.uz som sa nejako ukludnila.ta neistota a strach asi patria do posledneho stadia tehu.prisiel manzel z prace a hned mi zlepsil naladu,za co mu dakujem.ked sme vydrzali tolko mesiacov,tak par dni uz dobojujeme,ze? 😉 troska ma znervoznuje okolie.kazdy sa len pyta "este stale nic?"? a tak podobne.neverila som,ze to takto moze liezt na nervy 😀
Aha,uz citam, ze cervikalne skore 😀 , ja sleptuch
@zuzanazuzana jeeej mala je strasne krasna 🙂
ahojte,tak nakoniec som doma. Nalez dnes na poradni uplne rovnaky..uz piaty krat ze spic prsta. Tak zajtra rano o 6tej idem na prijem a o pol osmej sa zacina operovat. Takze nakoniec to bude ta sekcia. Lekar povedal ze lepsie je rodit spinalom,tak som suhlasila. tak ako som mala vcera a dnes strach,tak teraz sa uz neviem dockat kedy uvidim malu...dokonca som mala stastie a sestricka mi oznamila ze je volna vip izba.tak ked ma prepustia z pooperacnej tak idem tam. Cena tusim 13e noc,ale manzo tam moze so mnou byt stale,aj v noci prespat ked bude chciet...jaaaj no super,tak zajtra budem dvojnasobna mamina.
Vsetkym maminkam cakatelkam prajem trpezlivost,aj ked viem ze aj mne to islo na nervy ze sa ma stale vypytovali kedy pojdem a vsetci ma uz posielali a pod....a tiez som sa nemohla dockat..aj sa nemozem,uz to zo mna opadlo a teraz pocitam hodiny do rana 🙂
majte sa krasne
@zuzanazuzana juuj, nadherna babika je Sabinka 🙂 Krasne fotky a aka ta dudka vyzera velka v tej malinkej pusinke 😀 krasna, naozaj!!!
@michaela18 no tak to poznám: a ešte si celá? stále nič? kedy to máš termín? a bla bla... tiež mi to už lezie nenormálne na nervy 😖
pozerám, že máme rovnaký termín 😉 zajtra je spln a vtedy sa vraj rodia deti, tak by sme aj mohli ísť, čo ty na to? 😀
@monnika držím palúchy
čafte čo nespite*? mna ide roztrhat čo ten maly v bruchu vystraja, este nech mi dakto povie ze si mam este uzivat kopance tak kopnem jeho :D a ze vraj deti uz miesto nemaju ta sa menej hybu, moj isto haha ten si miesto urobi kolko mu treba, hoci ma roztrha :D
bre ranko, tak mne je dnes este horsie, akoby som okamzite kramy mala dostat, take bolesti som mavala pred prvym tehu :(

@natalii6 ...ahoj, aj mne spustilo na 3.den a mam ho tolko ze musim odsavat aj vylievat, lebo maly je strasne spavy ako predcasne narodrny a malo papa. Inak hned po porode som zacala uzivat homeopatika a pit cajik na podporu tvorby