icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

anita12
11. okt 2011

@natalii6 ...ahoj, aj mne spustilo na 3.den a mam ho tolko ze musim odsavat aj vylievat, lebo maly je strasne spavy ako predcasne narodrny a malo papa. Inak hned po porode som zacala uzivat homeopatika a pit cajik na podporu tvorby

elenaakiko
11. okt 2011

@michaela18 ahoj, neboj sa. ja som mala obidve detičky 4 kilové a porodila som ich celkom rýchlo 🙂 presnejšie syn mal 4117g 51 cm a dcéra 4030 56 cm a do 4 hodín od prvých bolestí boli na svete 😉

nelustek
11. okt 2011

@anita12 aha,tak to mal super, preco vas tam tak dlho drzia? ci iba kvoli tomu papaniu ze nechce?

monia_
11. okt 2011

Ahojte, CS 2-3 v knizke znamena znamena, ze som otvorena na 2-3 prsty?

misic
11. okt 2011

No cavte baby, ja som dnes ani nestihla zapnut PC, necitim nic podozrive, citim sa dobre a dnes dokonca uzasne 😀 bola som konecne u kadernicky a mam krasny melir, tak uz mozem rodit 🙂 musela som sa dat trochu do kopy, aby sa maly nezlakol, ked ma 1.raz uvidi 😀 😀 😀 tak sa vytesujem, ze vyzeram k svetu a mam aj "priepustku" von, kym som este po kope, tak si idem s kamoskami posediet 🙂 uvidime, kedy sa to spusti. Obcas ma premkne taka myslienka, ze co by som asi robila, keby sa mi pustila voda napriklad v skolke, v kadernictve alebo v meste??? Fakt neviem... 😉 asi by o bolo dobtre divadlo pre vsetkych zucastnenych... 😀 😀 😀
Akosi za posledne dni ziadne nove prirastky, babatka asi cakaju na mierne oteplenie, asi sa im z toho tepleho bruska do tejto zimy nechce 🙂 🙂 🙂 ani mne by sa nechcelo 😀

tinika
11. okt 2011

@palinkova87 neviem som nevidela na čislo len ze je tam skok a na chrbte som tiez bola

lutsy
11. okt 2011

@misic dobry napad ist ku kadernicke nech sme pekne 😉 tiez ma napada ake by to bolo keby voda praskla v elektricke alebo niekde v nakupnom centre 😀

mata90
11. okt 2011

@jana0706 aj mne sa maly narodil 38+3 a tiez sa vola jakubko 🙂

kucminka
11. okt 2011

@nelustek neboj nič,ono sa to musí raz narodiť 😉 ja som dnes poprala,požehlila a povešala všetky záclony,tiež trénujem,nech to ide čím skor 🙂 🙂 🙂

andelusik
11. okt 2011

@michaela18 v pohode, posťažuj sa a uľav si 🙂 máš to ťažšie, keď si preč z domoviny 😉 ja som mala tiež naposledy ultrazvuk niečo po 30. týždni a tiež rozmýšľam, že doktorovi musím už povedať na poradni vo štvrtok, že prečo mi nerobí ultrazvuk a neviem, či je bábo na mňa veľké alebo nie.. tak som zvedavá, aké tie naše detičky budú 🙂

zuzinr
11. okt 2011

@berus222 no o takej masazi som nepocula ale hned by som isla 🙂

andelusik
11. okt 2011

@michaela18 a ešte som chcela, že moja susedka teraz porodila 4100 g - bábo a prirodzene, síce druhorodička, ale išlo to a bola iba vnútri že trošku roztrhaná. hovorila, že je to lepšie, ako keď sa pri prvom bábätku zvonku potrhala.. tak neviem, uvidíme 🙂

barborkam
11. okt 2011

@andelusik pozeram, ze kedy mas termin 🙂 som myslela, ze uz to mame za sebou 🙂

zuzinr
11. okt 2011

@nelustek neboj ja mam termin po tebe a este som stale 2v1 🙂 ale tiez by som uz najradsej isla

andelusik
11. okt 2011

@barborkam jeeej, čau mamina 🙂 ako sa máte? 🙂 ja čakám a čakám 🙂

zuzinr
11. okt 2011

@elenaakiko no ja skacem na fit lopte uz asi 3 den a dnes som aj trochu behala pri dome ale len tak aby ma nikto zo susedov nevidel 🙂 a stale nic

zuzinr
11. okt 2011

@monia_ nie to je cervikalne skore to este nemusi znamenat ze sa otvaras, Ja som mala minuly tyzden 5 - 6 a bola som zatvorena.

monia_
11. okt 2011

@zuzinr jaaj,dakujem 🙂

michaela18
11. okt 2011

@elenaakiko @andelusik baby,dakujem za povzbudenie.uz som sa nejako ukludnila.ta neistota a strach asi patria do posledneho stadia tehu.prisiel manzel z prace a hned mi zlepsil naladu,za co mu dakujem.ked sme vydrzali tolko mesiacov,tak par dni uz dobojujeme,ze? 😉 troska ma znervoznuje okolie.kazdy sa len pyta "este stale nic?"? a tak podobne.neverila som,ze to takto moze liezt na nervy 😀

zuzanazuzana
11. okt 2011

moja sabinka

kostka211
11. okt 2011

@monia_ :mne pise v knizke CS 5 a k tomu, ze branka otvorena na jeden prst, cize to CS je nieco ine ako to, na kolko prstov si otvorena.Ale co to je, neviem.... 😕

kostka211
11. okt 2011

Aha,uz citam, ze cervikalne skore 😀 , ja sleptuch

zuzinr
11. okt 2011

@zuzanazuzana jeeej mala je strasne krasna 🙂

monnika
11. okt 2011

ahojte,tak nakoniec som doma. Nalez dnes na poradni uplne rovnaky..uz piaty krat ze spic prsta. Tak zajtra rano o 6tej idem na prijem a o pol osmej sa zacina operovat. Takze nakoniec to bude ta sekcia. Lekar povedal ze lepsie je rodit spinalom,tak som suhlasila. tak ako som mala vcera a dnes strach,tak teraz sa uz neviem dockat kedy uvidim malu...dokonca som mala stastie a sestricka mi oznamila ze je volna vip izba.tak ked ma prepustia z pooperacnej tak idem tam. Cena tusim 13e noc,ale manzo tam moze so mnou byt stale,aj v noci prespat ked bude chciet...jaaaj no super,tak zajtra budem dvojnasobna mamina.

Vsetkym maminkam cakatelkam prajem trpezlivost,aj ked viem ze aj mne to islo na nervy ze sa ma stale vypytovali kedy pojdem a vsetci ma uz posielali a pod....a tiez som sa nemohla dockat..aj sa nemozem,uz to zo mna opadlo a teraz pocitam hodiny do rana 🙂

majte sa krasne

jana0706
11. okt 2011

@mata90 ale pozeram ze vy ste nas predbehli, my mame este len tyzden a dva dni 🙂

misic
11. okt 2011

@zuzanazuzana juuj, nadherna babika je Sabinka 🙂 Krasne fotky a aka ta dudka vyzera velka v tej malinkej pusinke 😀 krasna, naozaj!!!

misic
11. okt 2011

@monnika Drzim palceky, nech to vsetko prebehne hladko, aby ste sa mohli co najskor tesit z drobceka 🙂

juliam
11. okt 2011

@michaela18 no tak to poznám: a ešte si celá? stále nič? kedy to máš termín? a bla bla... tiež mi to už lezie nenormálne na nervy 😖
pozerám, že máme rovnaký termín 😉 zajtra je spln a vtedy sa vraj rodia deti, tak by sme aj mohli ísť, čo ty na to? 😀
@monnika držím palúchy

tinika
11. okt 2011

čafte čo nespite*? mna ide roztrhat čo ten maly v bruchu vystraja, este nech mi dakto povie ze si mam este uzivat kopance tak kopnem jeho :D a ze vraj deti uz miesto nemaju ta sa menej hybu, moj isto haha ten si miesto urobi kolko mu treba, hoci ma roztrha :D

tinika
12. okt 2011

bre ranko, tak mne je dnes este horsie, akoby som okamzite kramy mala dostat, take bolesti som mavala pred prvym tehu :(