icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

skybaby
12. okt 2011

@masinka gratulujem k julii, aj my mame nakoniec juliu 😀 len teda ta nasa az taka dobrucka nie je, ale to sa spravi 😉

masinka
12. okt 2011

@skybaby krasne meno, ze? ;- D nasa je zatíal zltucka ako citronik, tak dost spinka... tak uvidime co sa z nej este vyklube :- d

bettyx
12. okt 2011

@dianap no to vim taky.. ale venku s nim nezůstanu.. Táta mi umřel -jinej domov nemám! k mámě bych nešla ani za nic -její byt je temná díra plná smradu a bordelu a je cítit po celym baráku -to radši zvolim myš!! abych vzala děti do nevětraný začouzený díry od cigár plný tašek odpadků, chcanek od kočky, bordelu, použitýho nadobí už plnýho života, všude samej červ a brouk! FUJ!!!! -to bych se musela sama napráskat na sociálku kam vodim vlastní děti! 4roky jsem u ní nebyla a fakt toho nelituju! předtim to ještě šlo, páč tam bydlí 5let.. ale už po roce byl ten byt k nepoznání

Nechápu to! proti našemu baráku je zahradnictví a za nim pole, ale ten barák tu stojí 15let a nikdy tu myš nebyla! až loni tu byly dvě -obě jsme vyštvali plašičema.. a letos je tu snad myší invaze! ale mám dvouletý dítě, tak tu nebudu nikde sypat jedy a do pastí se chytá náš chtivej pes a nebejt jeho, tak má malej zpřerážený zasádrovaný prstíčky...
No, jdu ji hledat! ji musim chytit -a manžel mi nepomůže -ten kdyby věděl žu ta myš je, tak se sem nekoukne ani klíčovou dírou

michaela18
12. okt 2011

@juliam no ja dufam ze dnes sa to konecne spusti.manzel ma dnes narodky,tak to by bol krasny darcek.ale zatial to na porod nevyzera,tak mu idem upiect tortu 😀

michaela18
12. okt 2011

@len_henus ja mam viac terminov.podla sona 15 ,podla pohybov 17 a podla menzesu 18.ale verim ,ze do konca tohto tyzdna to bude za nami.kazdy mi vravi, ze urcite porodim do terminu.cakame chlapceka a oni sa vraj rodia skor.dievcatka vacsinou pretahuju termin.no neviem co je na tom pravdy.uvidime.snad to nebude trvat do vianoc 😀

len_henus
12. okt 2011

@michaela18
Tak do Vianoc snáď nie 😀 Ja ani neviem čo čakám, lebo raz mi povedali, že chlapček určite a potom mi nepovedali pre istotu nič, len do knižky napísali, znak dievča a k tomu otáznik 😀 Takže budeme mať prekvapenie 🙂 Veď ako sa vraví a je to samozrejme aj pravda, hlavne nech je všetko v poriadku a nech je babatko zdravé 😉

natalii6
12. okt 2011

@masinka ahoj gratulujem k malej princeznicke a zelam vela zdravicka 😉

katy31
12. okt 2011

@masinka srdecne gratulujeme 😵 😵 😵

bettyx
12. okt 2011

tak jsem učinila velký krok! a s hrůzou se koukla do skříní -tam je vše v pořádkua šla jsem si jako zadeklovat postýlku přichystanou pro miminko aby mi tam ta myš nevlezla.. a víte co??? JE PLNÁ HOVEN!!!!!!!! TO UŽ SE NEDÁ NAPSAT JINAK!!!!! NORMÁLNĚ JE PO CELÝ PLOŠE POSRANÁ! VŠECHNO MUSIM JÍT VYPRAT A ČISTIT A BUDU SE MODLIT ABY MI TO V TOM DEŠTI A ZIMĚ USCHLO VČAS!!!! MRCHA CHLUPATÁ!!!!!!

nelustek
12. okt 2011

@masinka gratulujem k Julii,naozaj pekne meno 🙂

joo tak vam zavidim babulky, ja neviem tej nasej sa stale nechce ist na svet.A ja chytam asi aj nadchu,zacinam soplit a kychat tak rodit pojdem asi chora ☹

natalii6
12. okt 2011

@bettyx ahoj tak to by ma dobre nasralo keby sa to stalo mne 😠 keby som ju chytila tu svinu drzu tak by som ju zabila 😠 ako si to mrcha jedna dovolila vykadit sa a rovno do postielky..a ako sa kvam vlastne dostala? a odkedy ju mate v tom byte?

natalii6
12. okt 2011

@anita12 ahoj ja beriem tiez homeopatika a caj a este na odporucanie laktacnej som si objednala bilinne tablety(su velke ako pre kona) 😀 ale kolko mam mlieka netusim ale asi dost nie kedze musim prikrmovat a maly obcas aj bojkotuje prsnik tak som ztoho nestastna ked to pojde takto dalej prejdem na umele a aspon budem vediet ze sa maly poriadne najedol a aj ja budem spokojnejsia 😉 tak ti zelam aby si mala co najdlhsie mliecka a mozes poslat ked ho mas tak vela aj nam 😀 😉

kostka211
12. okt 2011

@gabuci : Ja som najprv chcela pit caj z ostruziny malinovej, nech si urychlim porod, kazde dieta som prenasala asi dva dni po termine.Tak teraz som chcela skor porodit, ale vyslo nam to tak, ze sme predali dom a presne v den terminu mame ist na prepis, lebo manzel skor nemoze, tak teraz hladam nieco na predlzenie tehotenstva 😀 , aspon o dva dni.Ale cim dalej tym viac ma picha v podbrusku, asi dietatko velmi nalieha hlavickou na panvove dno, niekedy sa ani nemozem narovnat, ako to picha.Brusko mi tvrdne kazdu hodinu, aj kazdu polhodinu, mam dni, ked mi vlastne tvrdne v kuse cely den, aj 40 krat. Neviem teda, ci vydrzim, asi pojdem splnomocnit manzela na prepis.

gabuci
12. okt 2011

@kostka211 no to máš ešte týžden no teraz už magnezko nepomôže,ani moc kľudový režim,task veru jedine splnomocniť manžea čim skôr.

bettyx
12. okt 2011

@natalii6 no asi od včera, páč teprve včera v noci jsem ji slyšela za postelí -kde je mimochodem taky hromada hoven a to jsme ji odstavovali v neděli a luxovali všude a nikde nic!... teď jsem všechno prohledala ale nikde jsem ji neobjevila, ale to mohla nepozorovaně zdrhnout a našla jsem jenom vykálený cestičky -ale všude! a vneděli byl fakt velký mega úklid! čistili se pomalu i stěny a nikde jsme nenašli nic a teď tohle!.. Jinak bydlíme v baráku a mm když večer venčí psa, tak si nechává otevřený dveře, tak je mi jasný jak sem ta mrcha vlezla.. no, peru jak mourovatá a mám na doma dva sušáky a tam se mi to nevejde, tak asi začnu topit aby to bylo do rána suchý a mohla jsem pokračovat.. teď seru autosedačku a pak bude na řadě postýlka -i malýho radši! mrcha chlupatá..

zuzkazv
12. okt 2011

@masinka ahoj, malá sa narodila prirodzene, ked budes mat cas tak to mozes doplnit do tabulky 😉

michaela18
12. okt 2011

@tinika som sa dobre zasmiala,lebo nas drobec v brusku je taky isty.velmi aktivny,aj ked ma malo miesta.nejako nevie pochopit, ze mi rebra a vnutornosti tymi malymi nozkami neposunie.a tiez uz nemozem pocuvat ked mi niekto povie,len si to uzivaj.bude ti to chybat.mne teda urcite nie.hlavne nech je uz je nasa laska vonku 😀

santerra
12. okt 2011

Môj Matej 🙂

tinika
12. okt 2011

@michaela18 veru ani mne to chybat nebude :D
@santerra gratulujem

nelustek
12. okt 2011

Dnes tu je akosi hlucho... co vsetky robite?

michaela18
12. okt 2011

@nelustek asi rodia.len ja nic.fnuk.

nelustek
12. okt 2011

zacal ma boliet hrozne akoby zaludok alebo co len nemozem ani sediet ani sa vystriet..hrozne to boli ked to pride... nemam sa bat o malu? dnes aj slabo kope skor sa iba mrvi

dadusa26
12. okt 2011

ahojte baby..ja iba tak narychlo...docitam vas asi neskor....takze z mojho velkeho baba sa 8.10 vyklula karolinka 2680 gramov a 48 cm 😀 je krasna aj ked este moc nepapa..dnes nas prepustili..inac k porodu...o 5.30 volam muzovi aby dosiel ze mi voda odtiekla...nestihla som epidural ani on nestihol dojst.. 5.55 uz bola vonku...a mam len 2 stehy..takze som takmer hned po porode bola v poho....doma inac humbug...maly jak cert si neskutocne vyzaduje pozornost...chudacik je to pre nemo aj nas riadna zmena....

nelustek
12. okt 2011

@dadusa26 no tak to bolo naozaj rychle,aj si stihla do nemocnice? ci uz si tam bola? Inak velka gratulacia 😲

wewe22
12. okt 2011

fuj uz som nervozna jak pes zajtra idem na UZV a dohodnut cisarsky ale mam pocit ze to bude aj skor tak ma boli spodok no hruza ledva sa hybem
@dadusa26 gratulujeme

lawli
12. okt 2011

Ahojte ,tak aj ja sa hlásim s novým prírastkom do októbroviek....Mala Vaneska sa narodila na termín 8.10. o 1.20 hod. s mierami 3770g a 50cm....ja zlata ,pekne papa a spinká, braček s nej má ohromnú radosť ,tak len verím ,že to tak aj ostane.
Blahoželám všetkým maminam čo porodili ,kým som tu nebola... 😵

michaela18
12. okt 2011

kocky,blahozelam k dalsim oktobrovym prirastkom.vela zdravicka vsetkym babetkam a maminkam. 🙂

bettyx
12. okt 2011

Tak dnešní operace MYŠ dopadla tak, že přišel ve dvě mm z práce, otevřeli jsme dveře ven do zahrady, nacpali sem tři plašiče a nechali to tak několik hodin! oni působí okamžitě.. až když mm dokončil opravy a úpravy auta před zítřejší technickou a já doprala postýlku pro mimčo a autosedačku, tak se dveře zavřeli a dali jsme se do úklidu!!! jsem totálně vyšťavená... teď jsem to dokončila -sama.. mm v pět vstává,t ak musel jít zalehnout... savem jsem vyčistila všechny povrchy ze kterých se nevyžere barva, převlíkli jsme všechny 4postele, páč i v tý naší kde jsme spali byli hovna taky! síla, co???? vyměnili jsme si pyžama, plyšáky a matrace vzali párou, vyprala jsem malýho hračky a zítra vyčístim už jen koberec.. No a taky tam mám další tři pračky! to fakt nevim kde to pověsim.. mám prádlo pověšený i u mm maminy... síla!!!!!!

blahopřeju všem novým maminkám a přeju vám hodně zdraví!!! 🙂

juliam
13. okt 2011

dobré ránko 😀 teraz ráno o pol 5 mi odtiekla voda a už mi začali aj kontrakcie, tak držte palce, nech všetko dobre dopadne a budem držať drobca v náručí už o pár chvíľ 😉
a ostatné babule tiež šup šup pekne do nemocky 😉

elenaakiko
13. okt 2011

@juliam ahoj, držíme palce 🙂 aj keď už si asi v pôrodnici a možno už máš bábätko pri sebe 😵