Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@dianap no to vim taky.. ale venku s nim nezůstanu.. Táta mi umřel -jinej domov nemám! k mámě bych nešla ani za nic -její byt je temná díra plná smradu a bordelu a je cítit po celym baráku -to radši zvolim myš!! abych vzala děti do nevětraný začouzený díry od cigár plný tašek odpadků, chcanek od kočky, bordelu, použitýho nadobí už plnýho života, všude samej červ a brouk! FUJ!!!! -to bych se musela sama napráskat na sociálku kam vodim vlastní děti! 4roky jsem u ní nebyla a fakt toho nelituju! předtim to ještě šlo, páč tam bydlí 5let.. ale už po roce byl ten byt k nepoznání
Nechápu to! proti našemu baráku je zahradnictví a za nim pole, ale ten barák tu stojí 15let a nikdy tu myš nebyla! až loni tu byly dvě -obě jsme vyštvali plašičema.. a letos je tu snad myší invaze! ale mám dvouletý dítě, tak tu nebudu nikde sypat jedy a do pastí se chytá náš chtivej pes a nebejt jeho, tak má malej zpřerážený zasádrovaný prstíčky...
No, jdu ji hledat! ji musim chytit -a manžel mi nepomůže -ten kdyby věděl žu ta myš je, tak se sem nekoukne ani klíčovou dírou
@juliam no ja dufam ze dnes sa to konecne spusti.manzel ma dnes narodky,tak to by bol krasny darcek.ale zatial to na porod nevyzera,tak mu idem upiect tortu 😀
@len_henus ja mam viac terminov.podla sona 15 ,podla pohybov 17 a podla menzesu 18.ale verim ,ze do konca tohto tyzdna to bude za nami.kazdy mi vravi, ze urcite porodim do terminu.cakame chlapceka a oni sa vraj rodia skor.dievcatka vacsinou pretahuju termin.no neviem co je na tom pravdy.uvidime.snad to nebude trvat do vianoc 😀
@michaela18
Tak do Vianoc snáď nie 😀 Ja ani neviem čo čakám, lebo raz mi povedali, že chlapček určite a potom mi nepovedali pre istotu nič, len do knižky napísali, znak dievča a k tomu otáznik 😀 Takže budeme mať prekvapenie 🙂 Veď ako sa vraví a je to samozrejme aj pravda, hlavne nech je všetko v poriadku a nech je babatko zdravé 😉
tak jsem učinila velký krok! a s hrůzou se koukla do skříní -tam je vše v pořádkua šla jsem si jako zadeklovat postýlku přichystanou pro miminko aby mi tam ta myš nevlezla.. a víte co??? JE PLNÁ HOVEN!!!!!!!! TO UŽ SE NEDÁ NAPSAT JINAK!!!!! NORMÁLNĚ JE PO CELÝ PLOŠE POSRANÁ! VŠECHNO MUSIM JÍT VYPRAT A ČISTIT A BUDU SE MODLIT ABY MI TO V TOM DEŠTI A ZIMĚ USCHLO VČAS!!!! MRCHA CHLUPATÁ!!!!!!
@anita12 ahoj ja beriem tiez homeopatika a caj a este na odporucanie laktacnej som si objednala bilinne tablety(su velke ako pre kona) 😀 ale kolko mam mlieka netusim ale asi dost nie kedze musim prikrmovat a maly obcas aj bojkotuje prsnik tak som ztoho nestastna ked to pojde takto dalej prejdem na umele a aspon budem vediet ze sa maly poriadne najedol a aj ja budem spokojnejsia 😉 tak ti zelam aby si mala co najdlhsie mliecka a mozes poslat ked ho mas tak vela aj nam 😀 😉
@gabuci : Ja som najprv chcela pit caj z ostruziny malinovej, nech si urychlim porod, kazde dieta som prenasala asi dva dni po termine.Tak teraz som chcela skor porodit, ale vyslo nam to tak, ze sme predali dom a presne v den terminu mame ist na prepis, lebo manzel skor nemoze, tak teraz hladam nieco na predlzenie tehotenstva 😀 , aspon o dva dni.Ale cim dalej tym viac ma picha v podbrusku, asi dietatko velmi nalieha hlavickou na panvove dno, niekedy sa ani nemozem narovnat, ako to picha.Brusko mi tvrdne kazdu hodinu, aj kazdu polhodinu, mam dni, ked mi vlastne tvrdne v kuse cely den, aj 40 krat. Neviem teda, ci vydrzim, asi pojdem splnomocnit manzela na prepis.
@natalii6 no asi od včera, páč teprve včera v noci jsem ji slyšela za postelí -kde je mimochodem taky hromada hoven a to jsme ji odstavovali v neděli a luxovali všude a nikde nic!... teď jsem všechno prohledala ale nikde jsem ji neobjevila, ale to mohla nepozorovaně zdrhnout a našla jsem jenom vykálený cestičky -ale všude! a vneděli byl fakt velký mega úklid! čistili se pomalu i stěny a nikde jsme nenašli nic a teď tohle!.. Jinak bydlíme v baráku a mm když večer venčí psa, tak si nechává otevřený dveře, tak je mi jasný jak sem ta mrcha vlezla.. no, peru jak mourovatá a mám na doma dva sušáky a tam se mi to nevejde, tak asi začnu topit aby to bylo do rána suchý a mohla jsem pokračovat.. teď seru autosedačku a pak bude na řadě postýlka -i malýho radši! mrcha chlupatá..
@tinika som sa dobre zasmiala,lebo nas drobec v brusku je taky isty.velmi aktivny,aj ked ma malo miesta.nejako nevie pochopit, ze mi rebra a vnutornosti tymi malymi nozkami neposunie.a tiez uz nemozem pocuvat ked mi niekto povie,len si to uzivaj.bude ti to chybat.mne teda urcite nie.hlavne nech je uz je nasa laska vonku 😀
@michaela18 veru ani mne to chybat nebude :D
@santerra gratulujem
Dnes tu je akosi hlucho... co vsetky robite?
@nelustek asi rodia.len ja nic.fnuk.
zacal ma boliet hrozne akoby zaludok alebo co len nemozem ani sediet ani sa vystriet..hrozne to boli ked to pride... nemam sa bat o malu? dnes aj slabo kope skor sa iba mrvi
ahojte baby..ja iba tak narychlo...docitam vas asi neskor....takze z mojho velkeho baba sa 8.10 vyklula karolinka 2680 gramov a 48 cm 😀 je krasna aj ked este moc nepapa..dnes nas prepustili..inac k porodu...o 5.30 volam muzovi aby dosiel ze mi voda odtiekla...nestihla som epidural ani on nestihol dojst.. 5.55 uz bola vonku...a mam len 2 stehy..takze som takmer hned po porode bola v poho....doma inac humbug...maly jak cert si neskutocne vyzaduje pozornost...chudacik je to pre nemo aj nas riadna zmena....
Ahojte ,tak aj ja sa hlásim s novým prírastkom do októbroviek....Mala Vaneska sa narodila na termín 8.10. o 1.20 hod. s mierami 3770g a 50cm....ja zlata ,pekne papa a spinká, braček s nej má ohromnú radosť ,tak len verím ,že to tak aj ostane.
Blahoželám všetkým maminam čo porodili ,kým som tu nebola... 😵
kocky,blahozelam k dalsim oktobrovym prirastkom.vela zdravicka vsetkym babetkam a maminkam. 🙂
Tak dnešní operace MYŠ dopadla tak, že přišel ve dvě mm z práce, otevřeli jsme dveře ven do zahrady, nacpali sem tři plašiče a nechali to tak několik hodin! oni působí okamžitě.. až když mm dokončil opravy a úpravy auta před zítřejší technickou a já doprala postýlku pro mimčo a autosedačku, tak se dveře zavřeli a dali jsme se do úklidu!!! jsem totálně vyšťavená... teď jsem to dokončila -sama.. mm v pět vstává,t ak musel jít zalehnout... savem jsem vyčistila všechny povrchy ze kterých se nevyžere barva, převlíkli jsme všechny 4postele, páč i v tý naší kde jsme spali byli hovna taky! síla, co???? vyměnili jsme si pyžama, plyšáky a matrace vzali párou, vyprala jsem malýho hračky a zítra vyčístim už jen koberec.. No a taky tam mám další tři pračky! to fakt nevim kde to pověsim.. mám prádlo pověšený i u mm maminy... síla!!!!!!
blahopřeju všem novým maminkám a přeju vám hodně zdraví!!! 🙂
dobré ránko 😀 teraz ráno o pol 5 mi odtiekla voda a už mi začali aj kontrakcie, tak držte palce, nech všetko dobre dopadne a budem držať drobca v náručí už o pár chvíľ 😉
a ostatné babule tiež šup šup pekne do nemocky 😉
@juliam ahoj, držíme palce 🙂 aj keď už si asi v pôrodnici a možno už máš bábätko pri sebe 😵

@masinka gratulujem k julii, aj my mame nakoniec juliu 😀 len teda ta nasa az taka dobrucka nie je, ale to sa spravi 😉