icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
13. okt 2011

@katy31 a ja sa asi pridam hihi kedze mam tenku jazvu po prvej sc, skoda, myslela som ze aspon raz si uzijem riadny porod, aspon kontrakcie viem ake su :D

jana0706
13. okt 2011

@masinka gratulujem k malickej Julii a prajem vela zdravicka 🙂

gianni
13. okt 2011

@tinika aj ja som rodila cisárskym kvôli tenkej jazve

katuska_za
13. okt 2011

Ahojte mamicky a tehulky, som tu len na skok lebo malinky nam dava poriadne zabrat. Ak si pametate tie moje bolesti v krizoch tak to sa uz pytal malinky na svet. Boli sme dlhsie v nemocnici a pustili nas az 12.10.

Drobcek sa narodil 30.9. o 23:05 vazil 2450g a meral 47 cm.

Robi nam velku radost, je krasny, nase slniecko a zlaticko... ale uz mi nedovoli chodit na internet asi tak casto 😀 ledva stiham vsetko okolo neho a nemam cas ani posediet 😅 papa moje mliecko ale len z flasky, nevie sa prisat takze mam robotu nazvys s vyuvaranim flias a odsavanim mliecka, ale co by som pre svoju lasku nespravila. Popisali ste tu toho viac nez dost a asi to ani neprecitam vsetko, takze ani neviem kto vsetko uz je na svete, ale vsetkym maminam gratulujem a tym co este len na svoje vonave uzliky cakaju drzim palce 😉

bibi13
13. okt 2011

čaute babule.. tiež len na skok, pri tých dvoch mojich chlapov nemám šancu.. dufam, že ste vy aj deťurence zdravé a novým prírastkom gratulujem..

@katuska_za prečo ste boli tak dlho v pôrodnici?? a klobučik si neskušala, ked sa nevie prisať?

katuska_za
13. okt 2011

@bibi13 drobcek mal a aj ma zial zdravotne problemy ☹ ale my sme silny a vsteko zvladneme. Cez klobucik ako tak cosi vypije, tak 30-40ml a zvysok z flase ale velmi ho to unavuje a pri tom sa napapa vzduchu takze ho potom boli brusko ☹

bibi13
13. okt 2011

@katuska_za jejda, tak to mi je luto.. a aké, ak sa môžem spýtať? je malinky, preto ho to unavuje, čo??

tinika
13. okt 2011

@gianni a bolelo viac ako pri prvom? ako si sa dala dokopy uz?
@katuska_za gratulujem, ja osm tiez uz po par mesiacoch len z flase svoje davala, ale čim dalej tym menej bolo :(

tinika
13. okt 2011

@gianni a kolko si mm mala ty jazvu? a ta sledovali a dopredu rozhodli o sc? mala si lekara vybaveneho?

dadusa26
13. okt 2011

ahojte baby..tak gratulujem vsetkym novym maminam...a ich detickam prajem zdravie, pokojny spanok a dobry apetit....a tie maminky co este len cakaju ...drzte sa ..lebo sa vam to krati a..coskoro sa dockate...vcera nas prepustili a dnes som uz nevydrzala a isla s malou na hodinu von...mozno trufale...ale uz som z tych uzavretych priestorov hotova...a dnes tak pekne svietilo slnko...inac mala papa o dusu a mam dojem ze mam asi slabe mlieko kedze chce byt stale na prse....zajtra pojdem kupit sunar a skusim po kojeni dat ..ci stiahne...mam pocit ze den ma 30 hodin a ja aj taak nic nestiham...bud place jedno a potom hned druhe dieta...s muzom meleme z posledneho a to som doma len druhy den 😀 tak snad casom nabehneme na aspon akotaky rezim

tinika
13. okt 2011

@dadusa26 gratulujem k princezne a v pohode, ja som prisla z nemocky 3.12. kosa jak v psinci a na druhy en sme boli vonku asi 4 hodky kym som vybavila urady

bettyx
13. okt 2011

@dianap no mě taky a nevim co dělat... zítra jak pojedu z poradny, tak se zastavm v obchodě pro lepidlo na hlodavce! švagrová mi tu zatím rozmístila 5pastí a doufám že se do nich nechytne malej Štěpánek 😨 ... a zítra je vyměnim na to lepidlo... děs! no, ale co se dá dělat! jednou bydlim na vesnici a myši tu má v baráku každej a kdo řiká že ne, tak lže a stydí se za to, nebo o nich jenom neví

bettyx
13. okt 2011

Dnešní oprace myš!!! snažila jsem se ji vyštvat ze spodního prádla a ona mi zabloudila pod nohama -já se jí lekla jakej to byl fofr když tam odtud vyběhla, zmizela za postelí, v komodě už se neobjevila, ale teď mě vytáhla z postele! nastěhovala se do obývací stěny!!!! tak jsem ji prolezla a našla jenom hromádky! hnus! hnus! hnus! opět jsem vyprala várku prádla ze včera, zítra budu moct další... přes den jsme se nastěhovali s malym k babičce o patro výš a každou chvilku jsem chodila čistit savem všechny povrchy, pak mi švagrová nastražila 5pastiček po pokoji, tak se doufám na něco chytne! jídlo mám všechno poschovávaný -raději jsem všechno zkontrolovala a doufám že než porodíme, tak bude chycená!!!
Pokud jde o miminko, tak stále není žádný náznak ničeho...

bettyx
14. okt 2011

Tak mě ve 4:01 vzbudila silná nevolnost na zvracení od pálení žáhy a jenom jsem se v posteli lehce nadzvedla abych se fakt nepozvracela, tak se ozvalo cvaknutí.. MYŠ SE CHYTLA! takže se vlastně stalo to co jsem nechtěla.. -nechtěla jsem to slyšet ani vidět! a slyšela jsem to jasně a šla se hned kouknout jestli je úplně mrtvá aby zase neumírala... Já za to nemůžu -je to mrcha! všude tady nasrala! posrala mi načančanou, dva dny povlečenou postýlku pro miminko, Štěpíkovi postel a nám taky, nasrala do prádla a dělala po nocích kravál a teď mám výčitky že jsem zabila živýho tvora... jsem normální??????

natty07
14. okt 2011

Dobre ranko prajem. Tak ja som mala termin vcera a stale nic. Aj napriek tomu, ze som tretorodicka a uz som tri tyzdne otvorena na 5. Vobec neviem co dalej, ziadne priznaky bliziaceho sa porodu a moja dr. mala minuly tyzden dovolenku a ma ju az do stredy a lucili sme sa s tym, ze sa uvidime po porode. Tak mi ostava iba cakat....

kostka211
14. okt 2011

@natty07 : Ja som kazde dieta prenasala po dva dni, teraz cakam stvrte a uz mesiac mam pocit, ze rodim a stale nic. Vcera som mala hnacku, bolesti na zosalenie a dnes vobec nic, akoby som ani tehotna nebola.A to mam tyzden do terminu, tak mam pocit, ze asi tiez budem prenasat, ale nech si len maly kludne bude este v brusku, kde mu uz 😀 len bude lepsie. Len to cakanie je strasne, ze? 😀

natty07
14. okt 2011

@kostka211 Presne ako pises, lepsie mu uz nebude ale to cakanie je najhorsie. No ale ked sme vydrzali tolko tyzdnov, tak ten jeden uz nejako zvladneme. A ty si uz otvorena?

katuska_za
14. okt 2011

@bibi13 zial skrining sa potrvdil a mame downa 😢 😢 😢 uz som si par dni poplakala , ale teraz musim byt silna a postarat sa o moje zlaticko, ved on ma potrebuje a ja potrebujem jeho aby sme to spolocne vsetko zvladli. Dokonca ma downa v cistej linii a nie len mozajku takze to bude o to narocnejsie, ale mam okolo seba skvelu svoju rodinku, ktora nas vo vsetkom podporuje a uz teraz velmi pomahaju...

tinika
14. okt 2011

@katuska_za to ma mrzi :( drzim prsteky, nech to zvladnete a aky si mala pomer na screeningu? lebo aj ja mam nizke čisla, ale celk. screening bol negaivny, bola si aj na amnio?

kostka211
14. okt 2011

@natty07 :Pred tyzdnom , co som bola na kontrole v nemocnici tak CS som mala 5 a otvorenost na jeden prst. Strasne ma picha v podbrusku, niekedy sa neviem vyrovnat, rano mi zacalo byt zle ako na zaciatku tehu, uz ma netlaci na pluca, lebo asi klesol do panvy, ale brusko mi tvrdne kazdych 10 minut obcas aj cely den. Myslim, ze to bude tym poctom tehotenstiev, toto je stvrte, cize aj to telo uz inac reaguje ako pri predoslych.Pri prvom som ani tvrdnutie bruska nemala, proste mi jedneho dna praskla voda a rodila som.Teraz uz mesiac saliem z bolesti a nic.

natty07
14. okt 2011

@kostka211 Ja praveze ani neviem ako vypadaju prirodzene bolesti, pretoze obidva porody som mala vyvolavane, takze poznam len tieto bolesti. Ale uz som pripravena aj na moznost vyvolania, aj keby dnes, len aby to bolo uz za mnou. A pri druhom porode mi porod trval 1,5 hod., takze v pohode.

kostka211
14. okt 2011

Boze, mne pri tretom 7 hodin a to som uz umierala na sale.Som zvedava, kolko bude trvat tento 🙂

dianka3
14. okt 2011

@katuska_za Katka, je mi to luto ☹ a to ti nezistili na zaciatku s krvi? A preco vlastne? na fotke je krasnucky a nevypada na to zeby ho mal ☹ a co to znamena v celej lini?

zuzaxa
14. okt 2011

Ahojte všetky už maminky a ešte tehulky!No ja som tu nebola asi 3 dni, malinký nejako ožil, a tiež už tak nestíham, prať, žehliť, variť, krúžky s malou... Včera sme boli hore od 5 ráno a celý deň bol taký nespokojný sme sa len nosili, a keď konečne poobede zaspinkal, musela som ísť na rodičko malej, tak ich prišla babka postrážiť, a malá na mňa Ty ho neberieš so sebou? Zober ho!!!! 😀 😀 😀 Svetová bola, chcela babku len pre seba!!! Už nabehla s hrami, potom začal mrnčať, ja som odišla , ale uspala ho babka a spal až do 18,30 tak sa aj pohrali baby spolu hry.
Baby bolí ma hrdlo, som asi prechladla, tie prechádzky vonku, a slabo oblečená som asi bola. Som povedala, že vytiahnem zimnú vetrovku. Si dávam vitamíny a calciový sirup. Boli sme u pani doktorky a máme 4360g a 56,5 cm. *Takže riadny chlapisko je náš Marcelko!!! No idem Vás trocha počítať dozadu!
@katuska_za Moja držkajte sa celá rodinka! Obdivujem tvoj prístup k malinkému, je správny, veľmi ťa už teraz obdivujem a prajem veľa síl, ako hovoríš kde je láska v rodine a súdržnosť zvládnete všetko!!! 🙂 🙂 🙂
Ak Ti môžem poradiť na tie bolesti bruška Espumisan pre bábätká kvapky, sú od 1 týždňa života a nám pomáhajú do každej fľaše s mliekom sa pridávajú, aj do materského aj do umelého. A nie je to liek, je to len na fyzikálnej báze, takže sa môže aj dlhodobo užívať. Ešte jedny kvapky sú Sab Simplex, je to to isté, ale nám sú lepšie ten Espumisan.
@nelustek Ahoj! Ešte si tu? Som tu nebola 3 dni idem rýchlo čítať či už nie si v nemocke! PAPA

nelustek
14. okt 2011

@katuska_za ahoj moja, kazdy den som na vas myslela... uz som sa bala ked si sa tu tak dlho neozvala..
No je to sok a je mi to hrozne luto, aj pres to vsetko matusko je krasny a bude mat vela vela lasky.Prajem vam vela stastia a hlavne zdravia 😲

nelustek
14. okt 2011

@zuzaxa ahoj este som stale tu, uz absolutne nevladzem.Neda sa mi ani z postele poriadne vstat.V pondelok nastupujem do nemocnice a neviem kedy mi to budu vyvolavat.V utorok som este nemala ani krcok dozrety,neviem dokedy budem takto chodit ☹ uz som nervozna aj po malej stale kricim a je mi to nesmierne luto,mavam az zachvaty zlosti 😢
A este k tomu som tiez chora soplim ako blazon a este sa mi robi herpes na ustach ☹

kucminka
14. okt 2011

@andelusik ja som bola včera na poradni a dal mi na vkladanie Macmiror,také žlté vajíčka,že tiež som mala z výteru nejaké baktérie.Už som ich raz za toto tehu brala,celááá som bola z toho žltá 😉

kucminka
14. okt 2011

@natty07 no a ja sa vytešujem,keď mi včera povedal,že som na 2prstry otvorená,že asi pojdem skor,lebo aj prvý som mala o 12dní pred termínom.A tie dva porody si mala načas,alebo si prenášala?

tinika
14. okt 2011

kočky ktore ste na sc rodili a mali ste spinal, piste skusenosti, lebo začinam uvazovat .D hoci sa bojim

natty07
14. okt 2011

@kucminka Ja som pri prvej prenasala 11 dni a pri druhej 7 dni ale ked som nastupila do nemocnice, tak som bola na spicku otvorena, tak teraz som sa aspon vytesovala, ze to urcite bude do terminu a nic. Tak dufam, ze to aspon bude rychlo postupovat a troska menej bolesti.