icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
14. okt 2011

@dadusa26
@zuzkazv joj baby dakujem,za povzbudenie 🙂 uz aby som aj ja bola doma s malou. Ja sa bordelu neobavam,mam super muza a ten vsetko zvladne a pred mojim prichodom domov z nemocky vsetko stihne upratat.Co rozhadzu a vcera sme tu mali susedou taky starsi manzelsky par na dochodku a teta mi povedala ze to vsetko so mnou preziva a berie ma ako dceru.A ze sa nemusim bat ze ked pridem domov bude ma tu cakat riadny obed aky si mamina zasluzi.Tak ma potesila velmi ju mam rada.
Hadam nejako vikend zvladneme a v pondelok nastup uz aby to bolo 😵

nelustek
14. okt 2011

@lolko_lenka nemala si nahodou priblizny termin ako ja? Boze uz mate mesiac to ale leti co?

nelustek
14. okt 2011

Baby svokrovci chcu aby sme s nimi isli na navstevu do piestan , mam ist? Ja by som aj isla ale co ak to na mna pride?

michaela18
14. okt 2011

@len_henus ako si dopadla minule v poradni.robili ti ultrazvuk_kolko babo vazi_

katulka74
14. okt 2011

gianni,tinika,ja som mala tri cisarske a prvy bolel najviac,tento posledny uplne minimalne

katulka74
14. okt 2011

zuzaxa,davas tak 2 kvapky do flase?moj maly ma hrozne bolesti bruska

katulka74
14. okt 2011

katuska_za,drzim palceky,nech to vsetko spolu zvladnete co najlepsie,budes pre neho ta najlepsia mamina aku mohol dostat 🙂

skybaby
14. okt 2011

@masinka tak ja som vlastne tvoju juliu videla v porodnici, my sme 6.ho odchadzali a tam u sestriciek som si vsimla juliu .... este som hovorila, ze som si myslela ake originalne meno sme vymysleli a hned je tu dalsia julia 😀

bettyx
14. okt 2011

@misic děkuji! taky doufám... je mi jen líto že jsem zabila živýho tvora -nic víc... způsobila mi tu hrozně práce kterou bych si ráda onechala ujít...

bettyx
14. okt 2011

Holky dnešní poradna!!! docela jsem se s tím doktorem nasmála.. on minulý týden řikal že mám šíleně maličký břicho a že teda to miminko bude mrňavý a dnes tam byl zase a udělal mi UZ na odhad váhy -pak koukal jako ta vrána že odhad je 3,6kg a řek že čekal maximálně 2,5kg!!! tak byl celkem v šoku kde to dítě mám... pak mi doporučil manželský aktivity když jsem po termínu a spoustu jiných rad, pak u vyšetření řikal že je vše připravené a jestli to chci už mít za sebou, tak jestli mu dovolim aby byl trošku "hnusnej" no a odstranil mi zátku!!! ta hezky už odešla, tak jsem zvědavá jestli to pomůže -Štěpánek byl takhle odzátkovaný měsíc... a pak dodal že jestli do pátku 21. budu celá, tak se domluví den na zátěžový test a provokaci...

rough
14. okt 2011

hrosik je na svete a so ctou obhajil svoju prezyvku. dnes o 14:19 uzrel svetlo sveta 4 450g, 53 cm potomok muzskeho pohlavia, syn robin. uplne prirodzene a bez epi, vlastne sme to popohnali len oxytocinom nech tu nevzdycham cely den.
plodova voda mi praskla o 5:30 a to prave rosambo sa dostavilo od 13:00. len par stehov bolo treba, lebo hlavicka by nepresla. pa - vsetkym uz maminam gratulujem a cakatelkam zelam rovnako bezproblemovy ale menej bolestny porod;)

len_henus
14. okt 2011

@michaela18
vieš čo, nerobili mi, ale v pondelok som objednaná na ultrazvuk + prietoky + biometriu, tak tam sa určite opýtam, ak by mi nepovedali ... tak potom ti dám vedieť 🙂

len_henus
14. okt 2011

@bettyx
ako sa odstraňuje tá zátka ???

nelustek
14. okt 2011

@bettyx ahoj a ake ine rady ti dal pan doktor okrem manzelskych aktivit ak sa mozem spytat? Nam tie aktivity nejak nepomahaju,davam si aj teplu vanu obden a nic,ani naznak.Dakujem

katuska_za
14. okt 2011

@tinika mne vysiel v pomere 3:2 napriek tomu ze NT mal len 3,5cm co nieje az tak nad normu.. na amnio som nebola lebo na potrat by som tak ci tak nezvladla ist, proste to sa nedalo ked ma uz kopkal v brusku a som veriaci clovek a nedovolilo by mi ani srdce zabit drobceka, ktory sam nemoze povedat co by chcel, kazdy ma pravo na zivot
@dianka3 ja som nieoc tusila uz v 20tt ale neverila som tomu, kedze som na nete nasla kopec mamiciek co mali omnoho horsie vysledky a mali zdrave babo napokon... v priamej linii je ta horsia varianta, mozajka byva o cosi lepsia.
@nelustek dakujeme, stale sme verili ze to bude ok, ako sa hovori nadej umiera posledna.. zial ta nasa umrela v pondelok ke prisli vysledky z kariotypu :( dufam a hlavne spravim vsetko preto aby bol v zivote stastny a nic mu nechybalo.
@zuzaxa my sme dostali nejake kvapky priamo z nemocnic a je to podobne ako espumisan, myslim ze mu to zabera a taktiez som si kupila pupik a masirujem mu brusko tak uz je to lepsie
@misic dakujeme, no ako inak sa k tomu staviat, dali sme sa na boj tak to musime zvladnut predsa len keby neboli neiktory ludia v rodine (svokrovci) ktory sa k tomu postavili uplne choro.. radsej by boli keby Matusko nebol 😢 😢 a vycitaju ze som nesla na potrat a hnevaju sa ze o nicom nevedeli vopred a ze sme sa s nimi neporadili a bla bla bla.. ze sme sebecky ze sme sa takto rozhodli... sak to je total na hlavu ten ich postoj.. je to nase babo a nemaju oni co do toho kecat a uz vobec nemaju pravo riesit to ci som mala alebo nemala ist na potrat preboha sak to je NASE BABO 😠

tinika
14. okt 2011

@katuska_za jasne, ja som mala pomer 1:280 a to uz lekarka ze niiizke, a gyndos ze pohoda, ze statistika dolezite ze clekovy screening ok, tak uviidme ja som amnio tiez nechcela tiez som na otm ako ty, ak je mi dane ze to zvladnem .... a na morfo utz ti to neukazalo? lebo som počula ze aj tam to moze byt vidno

nelustek
14. okt 2011

@katuska_za budes super mamina a drobcek bude potrebovat vela vela lasky.Drzim vam palceky
Svokrovci by si mali uvedomit ako sa budu staviat k Matuskovi,ved je to ich vnuk.Nechapem ich postoj ale ono sa to utrasie proste je to nieco nove.Naozaj na vas myslim a posielam malemu vela vela pusiniek 😲 😲 😲

tinika
14. okt 2011

@katuska_za ze vy ste sebecky?????? akoze nemam slov na nich, čo na to vravi manzel ako reaguju? je to vase dieta, vas zivot a čo s tym oni maju???? a ze niekto take dačo moze povedat ze chod na potrat bo mas chore dieta, nemam slov fakt, verim a drzim prsty, ze manzel ti bude oporou a jeho rodičia ho nejako neovplyvnia, ste silny ludia, ze taky tlak zvladate, viem troska o čom hovorim, moj o tri mesiace mladsi synovec (od mojho syna) sa uz 9m trapi s leukemiou a stale je to ako na vahach raz lepsie raz horsie .(

tinika
14. okt 2011

kočky sa zopakujem ale kedze tu vas vela nebolo ked som pisala, uz sa to asi aj stratilo, prosim kto bol na sc, piste skusenosti či spinal či cela atd, ja asi idem na sc a vaham, hoci celkovu som uz zazila a viem čo ma čaka, a čo čitam, tak spinal ma pre mna viac nevyhod ako vyhod

d_anica
14. okt 2011

@katuska_za Ahoj! Prave som si o vas precitala a neubranila som sa slzam ☹ je mi velmi luto ze ste s malym Matuskom takto tazko skusani a chcem tebe aj celej tvojej rodine popriat vela sil do buducnosti!!!! Velmi ta obdivujem ako to zvladas a z celeho srdca vam zelam len to najlepsie!!!!!

zuzaxa
14. okt 2011

Baby ja som dnes vyvárala dudle a vrchnáky z fľašiek, dala som to do malého hrnčeka a stíšila oheň, ťe na slabšie. V obývačke sme sa kojili a ja som sem akurát písala, na vyváranie som úplne zabudla. Naraz mi niečo začalo smrdieť, a ja že asi mi horí notebook, rýchlo som ho vypla, lebo občas sa nám prehrieva. A zrazu sa valí dym z kuchyne 😕 😕 😕 a smrad neuveriteľnýýýýý, vrchnáky roztopené, dudle celé a varilo sa to bez vody už. Ešte že sme nevyhoreli, vtom malý začal revať, že je hladný, a dudle v čudu, tak som nastrčila úplne iný ako on pije a s plačom to chudáčik vypil. A ten smrad ja to tu stále cítim. Tak som letela do tesca, babka prišla k nemu a už sme zásobení dudlami. Len tie vrchnáky ma serú, to boli chicco ešte po malej čo mám, tie už nedokúpim. Mala som jednu ružovú a jednu modrú, teraz mám modrú fľašu a ružový vrchnák. 😀 😀 😀

nelustek
14. okt 2011

@zuzaxa Ja ked som prevarala dudku pre malu som na to zabudla mala som tam tiez flasku a cumel na nu a tiez som pozabudla..ale nebolo to v takom stadiu ako u teba 😉 to je smola ak sa ti to znicilo 😖

skybaby
14. okt 2011

@zuzaxa som pochopila dobre že dokrmujes? Ja som uz tiež začala dávať 1-2x denne trochu nutrilonu lebo mám pocit že mala je hladna
@rough waw gratulujem k hrosikovi a obdivujem tá že si rodila prirodzene, moje obidve dcéry mali cez 4 kg ale rodila som cisarskym
@katuska_za želám veľa síl a hlavne si buďte s manželom oporou a kaslite na svokrovcov

nelustek
14. okt 2011

@skybaby nechapem preco same zacinate dokrmovat..ja nic v zlom,ale ja by som nezacala pokym by mi detska dr povedala ze neprospieva a ze mam zacat.. ja som nelku kojila velmi casto ako si vypytala aj kazdu hodinu.. a ani ma nenapadlo ze mam malo mliecka,ze preto si pyta casto.

skybaby
14. okt 2011

@tinika ja som mala spinál a bolo to v pohode, vstala som asi po 19 hodinách a nemala som žiadnu migrenu 😉

skybaby
14. okt 2011

@nelustek ja som tu mala laktacnu poradkynu a tá mi potvrdila že mala sa nevie dobre prisat a vytiahne si malo mliecka ... Najradšej by bolo na prsniku cely den, lenže to si nemôžem dovoliť kvôli staršej dcére

nelustek
14. okt 2011

@skybaby aha uz chapem 😉

nelustek
14. okt 2011

Tak ja uz viem na co caka nasa bambulka,preco sa nepyta na svet.. caka na utorok ked bude mat nas tatino meninky 😀

natalii6
14. okt 2011

@tinika ahoj ja som mala spinal aj 1 a aj 2x ale druhy x mi ho nevedeli napichnut a chceli ma uspat a ja som ich prosila ze nie a aj sami mi povedali ze celkova nie je dobra tak som bola happy ze sa im ten spinal nakoniec podarilo pichnut..ja osobne by som celkovu nechcela uz len koli tomu aby som pocula prvy plac drobca a samotny zakrok co na tebe robia necitis len ked vyberaju babo tak citis taky tlak ale je to uplne v pohode 😉

tinika
14. okt 2011

@skybaby a čo ti poradila? lebo ani moj sa nevedel prisat a neporadila som si

@natalii6 no ja som uz pri provm čas na spinal nemala, kedze bola akutna, a teraz netusim čo so mnou bude, ale ja s bojim tych bolesti hlavy a podobne čo som čitala, po celkovej uz aspon viem čo ma čaka, a ano aj ja som chcela počut hned maleho a vediet či je ok, tak uvidime