Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra Ahoj tak to je super ze to mas uz za sebou,nezavidim ti tie bolesti,ale myslim ze aj ja budem trpiet,ja som den po termine nemala dozrety krcok a ani som sa neotvarala 😒 tak som zvedava co mi povedia zajtra v nemocnici..hrozne sa bojim
@bv_alexandra
@lucy56 kočky, si zmente v pase ze uz nie ste tehulky :D a gratulujem obom, prajem skore zotavenie a veeelmi poslusne detičky :D
@bv_alexandra Tak vitaj doma a srdečne blahoželáme 😵
tema mysi uz tu bola tak aby nebolo malo ja mam mysi tento rok uz treti krat som s toho na prasky ako vzdavam sa kupim lepidlo humanizmus uz neni na mieste toto nema konca kraja
@uhlopriecka gratulujem k syncekovi 🙂 ake uzasne meno ste mu vybrali, to mate v rodine, alebo ako vas napadlo? 😉
@bv_alexandra teda chudatko, nechali ta teda riadne vytrapit ☹ ale hlavne ze ste obaja ok 🙂 tak ty sa daj hlavne cim skor do poriadku!!! Gratulujem k Sebastiankovi a zelam vam, obom vela radosti, pokojnych noci a mliecka 🙂 A ako sa tesi starsia sestricka prestunka? 🙂
@katuska_za no,,, je sikovny Matusko 🙂 Kevinko tym co musel si vytrpiet,, tak je taky "lenivsi"... ale doktor hovori, ze je aj tak sikovny na to co ma za sebou... tak uvidime ako to bude pokracovat dalej 😉
@tinika no jo, a furt kyneme! jsem taky doufala v něco menšího.. tak nic no.... hlavně aby se tomu mrněti chtělo ven už taky!
před chvilkou jsme se vrátili z drakiády -vzhledem k tomu že je bezvětří, tak teda nic moc, ale zaběala jsem si pěkně za drakem i s nim a stále nic! jen zase trochu tý zátky odešlo...
@bettyx Ahoj bety a ake je velke tvoje babo? Ja tiez nemam velke brusko a ked som bola na sone v 35 tt dr povedal ze nema vahu ani 2 kila ☹ a za cele tehu som pribrala len 5 kil.A najhorsie je to ze sme dole ritkou cize poloha KP ☹ Co ti vravi doktor?
Ano a s tymi mysmi to ich mate v loznici aj? My sme ich mali letos.Bolo to hrôza.ja som musela spavat v izbe so psom aby mi ich vyhnal z izby co aj urobil 🙂 vynahradil mi macku.No tento rok uz je od nich pokoj.A vy ich mate teraz? kolko ste uz ich pochytali do pasti?
@tinika ale ako ráno som to pozerala a neviem kde sa to dá zmeniť 🙂 😉
@bv_alexandra nevies ako zmenit to ze uz niesi tehotna? myslis v passe?
@bv_alexandra no tak si klikni na seba- chod na vlastny profil a tam mas okienka ako tehotenstvo a rodina tak nato klikni a tam si to uz uprav, na ako chces a pridaj k dcerke este maleho
@dianka3 budes mat malcke babenko budes rodit prirodzene je by som chcela ale doktor zakazal lebo je velka
k tym mysiam do pasce sme uz tento rok chytili 6 kuskov vzdy je par dni pokoj a zasa sa objavia v izbe sme zatial nemali ale v kuchyni a v obyvacke mame nasrane uplne sade uz som chora s vysavania tych bobkov 😠
@bv_alexandra das si moj učet, nastavenia, tam si najdes tehotenstvo rodina a tam kde mas pisane o babatku le n prekliknes ze neplanujes .... a ti to uz neukaze, som to prave skusala :D
@dianka3 ahoj, podle odhadu má mít 3600gr -nic maličkýho... ono to miminko stejně naroste až poseldní měsíc -píše se nže přibere kolem 200gr za týden 😉 .. ale to moje by mohlo vytáhnout patičky na svět, nebo alespoň přestat přibírat...
Myši! to je horor! no, ns jednu myš tu bylo moc pozůstatků, ale už e nemáme! chytla se jedna a už tady nic nerachtá, tak zbytek -pokud teda byl nějaký zbytek, tak ten zval packy na ramena a utek ven když jsme jim dali příležitost s plašičema a otevřenýma dveřma.. hlavní je, že je pryč!!! mám stále co prát a stále co žehlit a miminko se stále drží jako to klíště... -třeba budeme mít děti hodně podobně, nebo stejně narozené 😉
Ahojte spolutehulky 🙂 tak ja sa s vami teda na cas lucim.Rano smer nemocnica,tak som dufala ze to pride samo ☹ este ma den na to aby sa vypytala sama..ale to uz dufam marne. Pekne sa mi tu majte 😲
tak jsem právě povlíkla znova postýlku -i Štěpánkovi... další várka oblečení pověšená, další sundaná... dopoledne to běhání za drakem a teď ještě bude čištění koberce a furt nic!!! ☹ ☹ ☹ ☹
@nelustek drzime palcey nech sa to rozbehne skor ako bude treba vyvolavacka a ak nie nech je to znesitelne
@bettyx teda to pranie ti nezavydim mne sa chvala bohu nedostali do izby aspon sme tam nic nenasli ale umyt celu kuchynu tiez nic moc ja som vcera umyvala okna a jedina reakcia bola ze ma bolel cely clovek a ani len brusko mi netvrdlo tak si asi budem muset predsa len pockat do piatka
@nelustek ahoj...držíme ti palce 😉 neboj sa, všetko dobre dopadne. ja som mala obidva pôrody s vyvolávačkou a dalo sa to zvládnuť....detičky boli do 4 hodín od prvých bolestí na svete. zdá sa, že ak sa ani náš malý nevypýta na svet tento týždeň, tak aj ja pôjdem do nemocky a asi ma aj po tretíkrát čaká vyvolávačka 😔 tak sa držkajte 😉

@nelynka18 ahoj neviem kedy si to budes citat ked sem nechodis,ale zajtra cize 17-teho nastupujem do nemocnice a mozno v utorok mi to vyvolaju.Zda sa mi to dost neskoro,ale hadam vedia co robia.Este den po termine ked som bola na kontrole tak som vobec nebola pripravena na porod.Som zvedava co tam so mnou budu stvarat ☹ hrozne sa bojim ale zaroven aj tesim na malu.
Na bolenie bruska ti ja osobne nic neporadim,nelka nastastie nemavala bolesti..ale ja som jej vedela davat trosku cajiku fenikloveho,mozno aj preto.A vedela som ho pit aj ja ked bola kojena.zatial sa maj