Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bettyx Tak to mate naozaj perne doma.. moj muz bude mat od piatku do nedele nocne to bude Nelka spat u babky a od pondelka ma 4dni volno tak nam to aspon takto vyslo.len neviem kedy mi budu pichat vyvolavacku..zajtra budem 41+1 tt neviem ako dlho mozem prenasat ci este nebudu cakat.Ale hadam nie
@elenaakiko ahoj, čo ti vravela doktorka?
jaj baby,tak vidím,že nás je tu čoraz menej čo sme čakateľky.Je to ozaj hroza,ani spať ,ani sedieť,to bruško už ozaj zavadzia a tí drobci nie a nie ísť von.Už sa všetci pýtajú,kedy to bude,no keby som ja vedela 🙂 Už som mala dnes ráno aj slabé bolesti,som sa potešila aoni prestali.
@tunzal ahoj, no som otvorená na 4 cm a ak do víkendu nič, tak v pondelok ráno mám ísť už zbalená do nemocky na príjem. tak sa možno aj stretneme 😵
Ahojte,nam ten espumisan nejak nezabera,maly sice prdi ako stary chlap,ale je nervozny,krci sa stale,natahuje,kamoska mi odporuca BioGaia,poznate to niekto?
@katulka74 môj prvorodený bral Biogaia sú dobre ale pokiaľ to kôli vetrom, skús sabsimplex kvapky bral + aj biogaiu a nevedel kakať mal tvrdé hovko tak sme skoro pol roka používali hadičku do konečníku .Alebo mu skus dať čajík s feniklu a kmínu prevarenú minerálku.a masírovať v protismere hodinových ručičiek bruško existuje aj krém pupík sa masíruje okolo bruška ale to som moc nepoužila.
Tak sa aj ku vá pridám mám plánovanú sekcie na 25.10
@stellamiapiccola preco mas SC a est tak skoro?
Ahojte.Tak včerajšia poradňa ok.Doktorka ma potešila, že som otvorená na 1,5 cm.Tak dúfam, že sa to už pohne.Všetkým mamičkám gratulujem.
stellamiapiccola,cajik aj kmin s vodickou davam,aj espumisan a nic ☹
caute oktobrovky no ako to tu pokrračuje ja som vas predbehla 😉
@katulka74 ahoj biogaia nam pri prvom nepomphla ale svagrova ju pouziva a ich maly je bez bolesti tak vyskusaj 🙂nas maly tiez prdi ale byva taky jedovaty pred spankom som si vsimla a teraz uz viem ze preto ze sa nevie nastrojit na spanok ale potom nakoniec zaspi. Nejeduje sa tvoj maly tiez pre nieco ine?
@elenaakiko no tak ani tebe sa to moc nepohlo 🙂 ale čo sa dá robiť, musíme vydržať. no ja už dúfam že mne sa to ani nepohne aspon do nedele lebo sobotu má syn 8. narodky, tak by som tu rada bola. Pondelok ideš už rovno na príjem ??? máš už vypísané aj papiere aby ťa prijali??? pondelok ja idem ešte k doktorovi a asi utorok na príjem alebo uvidíme ako to bude . 🙂
Tak zajtra 2 pokus do nemocnice... som zvedava co so mnou budu robit ale uz sa aj tesim a hlavne bojim
@wewe22 kôli očiam a to neni skoro sa plánuje aj 2tt pred, asi záleží ako kde , ja som 1x porodila SC koncom 37tt odtiekla mi voda ,tak teraz snáď do pondelku vydržím 🙂 lebo mám bolesti
@tunzal no ja už mám od doktorky ten lístok na príjem. takže mám ísť už aj s taškou. ja mám termín teraz v sobotu, tak mi asi hneď dajú vyvolávačku, aspoň v to dúfam 😵 tak sa pravdepodobne stretneme, ak sa nerozhodnú prísť dovtedy na svet 😉
ahoj jste tu nekdo? zajimalo by mne jestli podle vas se 2 deti prenasej nebo se ro dej na termin?

ahojte baby, tak ja len tak narýchlo vás čítam, vidím že detičky trapia koliky ☹ u nás bol bruškabôl iba raz (klop klop klop) ale bolo to strašné, malá tak revala že som skoro plakala s ňou ☹ ale aspoň viem že to bolo zo stavy lebo ten den som robila čínu a dala som tam kukuričku a tá malej uškodila, takže teraz je u nás doma dietny režim, všetko varím takmer bez korenín a len kuracinu alebo morčacinu, je to tažké lebo niekedy by som zjedla aj stoličku ale ked si predstavím ten plač tak sa zdržím. Cez víkend sme tu mali svokrovcov, skoro som dušu vyplula lebo bolo treba variť pre nich a starať sa o nich a ešte bežné domáce práce do toho 😖 a ešte aj malý mi ochorel tak nechodí do školky ale naštastie je dobrý a nevadí mu plač malej
@bv_alexandra gratulujem k malému, si si teda vytrpela taký dlhý pôrod 😖 dúfam že tá rana sa čoskoro zahojí a zápal rýchlo prejde
@bettyx @nelustek baby držím palce aby ste rýchlo porodili verím že ste už nervozne držte sa