Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za takže ,keď som si dala jednu 3dcl,tak to možem ešte veselo nalievať 😉 Aj ti to pomohlo ?
@kucminka no netreba nic prehanat...🙂 ja som si dala 1cajovu lyzicku do tej salky🙂
@katuska_za aha,ja som tam čítala,že na 2dcl 1lyžičku.Tak budem skúšať ďalej,snáď sa to nejako pohne,aj vaňu som už skúšala,ešte ten sex 😉
@kucminka ono ten caj neni na spustenie porodu, ale skvor pri porode budes mat pripravenu maternicu a budes to lepsie zvladat ja som mala sice dlho bolesti v krizoch ale samotny porod trval strasne kratko, v podstate na tri nadychy bol maly vonku 🙂
@katuska_za ja som mala taký prvý porod,že malá sa narodila na druhé zatlačenie,bolesti som mala asi 1.5.A to som vlastne ani nič nepila,myslím čaj 🙂 Tak dúfam,že aj tento druhý bude tak rýchlo.Doky mi povedal,že ako druhorodička je predpoklad,že by som už mohla porodiť,a že som pripravená,len mimi asi nie 🙂
Nelustek sa dnes narodila nádherná dcérka Linduška s váhou 3240g a 50cm. Trvalo to 2 hodiny. 🙂 🙂 🙂 🙂
@bv_alexandra Dávam za pravdu tvojmu mužovi, aj podľa mňa niečo pokašľali. Mala si z tej rany aj taký vývod na krv? Moja musí Ti byť hrozne, mne je zle a bolí ma to za Teba len ak si nato pomyslím ☹ , celkovo cisársky je sám o sebe náročný na hojenie a nie ešte ak máš komplikácie. Posielam Ti veľa síl!!! A prečo Ti nakoniec robil cisársky? Neviem nevšimla som si, že si tu písala. Už to tak nestíham všetko sledovať, aj keď sa veľmi snažím. Viem len, že dcéra tu písala tvoja, že Ti zastavili pôrod. Tak daj len takú krátku info prosím ťa pre mňa. A ako je malá ? Vytešuje sa z bračeka? Naša veľmi!
jo tO JE PRAVDA TO CEKANI JE DES.MY NAKA KONTRAKCE V NOCI PAK RANO A TED NIC.
ja mam dnes termin a veselo sa doma akurat napchavam pecenou kacicou, asi by som mala zvolit nejaku ocistnu zdravsiu stravu 🙂
no ubuda nas bruchatych ubuda :D
@blackie26
ja to isté a deň čo deň sa mi skracovali na určitú hodinu,, a zatiaľ stále nič,,, veľa šťastia
@wewe22 přesně.. copak to čekání, ale to přenášení.. to je děs... mám totálně odrovnaný klouby -chvilku sedim a nedokážu udělat krok jak mám bolavý kyčle a záda.. navíc jednu kyčel mám vychýlenou tak to fakt stojí za to... tak jsem se těšila že do půlky října to bude za mnou a on už je konec října a furt nic a nic a nic... Štěpánka jsem taky přenášela -osm dní, ale s ním jsem měla alespoň klid, že jsem mohla hezky ležet a odpočívat, ale teď si za den sotva odpočinu..
No, zase vim, že za týden to bude taky za mnou -teda doufám.. Dr řek že se domluvíme na příští týden když to nebude do zítra..
Tak zítra držim palce aby ti to dobře dopadlo a byli jste oba zdraví a v pořádku
@katuska_za jaj tak to som nevedela ze cez den vypil tak malo to je pre neho skutocne malicko sa cudujem ze neplace od hladu to u nas je to ako na hojdacke raz mu dam 90ml vypije inokedy necha aj 60ml potom po hodine zacne plakat ze je hladny nejak sa nevie skonsolidovat 😠 z prvym som taketo problemy nemala ten vypil vsetko a bolo pokoj 😉 a nevies ho ani zobudit na jedenie?no ono to krmenie cievkou cez prso je dost narocne mne sa to podarilo iba raz a viac ani za svet je dobre aspon na zaciatku ked ti ma stym sko pomoct lebo predsa drzat dieta a este aj flasku je narocne ...to musis dat najprv prsnik a potom vlozit z kraja pusinky tu cievku tym ze bude sat tvoje prso zaroven bude pit aj mliecko z flasky cez tu cievku 😉 ako obdivujem zeny co sa im to podarilo takto krmit deticky a potom sa im zvysila tvorba mliecka mne sa to nepodarilo..drzim palceky aby tebe to islo 😉 😉
@misic dakujem 🙂 tym datumom si sa presne trafila, odpisala si mi prave ked sa malicka konecne vykotulala na svet, 10.10. sme to stastne zvladli a uz sme aj doma a mamina sa dava dokopy, Karinka je maxi drobec, 4010 g dalo celkom zabrat, myslela som ze aj oci vytlacim 😲 ale uz je dobre, baba buva konecne z druhej strany bruska a je spokojnucka,
prajem vsetkym buducim maminam nech to ide tak rychlo a hladko ako u nas aj ked sme sa tyzden prenasali, malicka si to nakoniec rozmyslela a vypytala sa sama, sikulka 🙂
@natalii6 no zobudit som ho vobec nevedela.. spal ako zabity taky bol unaveny, aj ked som ho prebalovala a drzala na rukach stale bol odvaleny... Takze to cez cievku som uz vzdala uplne :( trapit ho vazne nebudem ved takto by bol zachvilu podviziveny... a vobec neplakal ze je hladny len spal a spal od unavy.... napokon sa mi podarilo o stvrtej konecne mu do spiacej pusiny vopchat cumel od flase a konecne vypil aspon 30ml ale pritom spal... a teraz vecer som ho okupala a stiahol skoro 100ml uz bol poriadne hladny som sa bala ze to pojde z neho aj von ako to vypije... Drobec papal pekne kazde 2-3h tych svojich 70-80 vypil ale som mu to total rozhodila teraz :(.. ja produkciu mlieka zvysovat vazne nemusim.. odstriekavam kazdu hodinu, kvoli tomu vcerajsiemu zapalu a zakazdym okolo100ml takze tak...
mate briska dole?
@katuska_za chudatko malicke tak dneska si aspon poriadne doprial kedze vcera drzal hladovku 😉 neboj on si najde svoj rezim a potom bude pit v pravidelnych intervaloch 😉 ach co by som dala aby som mala taku produkciu mliecka mala aj ja ale bohuzial mne to neni dopriane ☹ pokial ja viem tak cievka na prsniku je na zvysenie produkcie mliecka ale kedze tebe produkciu netreba zvysovat tak neviem ci taky sposob krmenia u teba bude treba ale ved uvidis co ti povie laktacna..kedy ma prist ci chodis ty knej? a aj nieco zato platis?
@natalii6 chodim ja k nej ale uz asi nepojdem.... nemam to srdce trait maleho, a tu cievku na prso chce dat preto aby sa naucil vobec prisat, lebo to absolutne nevie :( nevypije odomna ani kvapku, nevie tak dat pusinku a jazycek aby tahal. Ona si uctuje 30€ za sedenie co je v ceku dost aj ked ja som prve mala za menej...
@natalii6 mne laktacna hovorila, ze najlepsie si tu flasku pripevnit nejako za podprsenku a cievku prilepit na prsnik .... ale ja som tiez skusala len raz a malej to absolutne cez tu cievku neslo ☹
@katuska_za to mas super ze maly pije tvoje mliecko 😉
ja dokrmujem nutrilonom, ale len vecer, vtedy nejako uz nemam asi vela molieka a mala je hladna a stiahne tak 60ml
tak sme v nemocnici hladne sme uz celkom statne zajtra rano o 9:00 ideme pod noz a papat dostaneme az v nedelu na obed mam to ja problem ale asi mi ten hlad bude najmenej vadit ked ma bude rana bolet
Tak mi držte zítra palce aby ten doktor něco vymyslel...
Ale popravdě! když jsem to dotáhla takhle daleko, tak by to teď bylo fajn.. měla bych dětičky alespoň ve stejný den -a mohl by to být chlapeček! No nebylo by to hezký?? bráchové se stejnými iniciálami a ve stejný den 😉 .. ale bohužel to se mi stát nemůže 😒 ..
mna bolia krize az pod lopatky, pod bruskom aj jazva, neviem čo si mam mysliet bo uz take bolesti mavam 2tt zhruba ale chrbat az pod lopatky nebolel
kočky ste tu este niekto? mi bolest az do lopatiek strieka myslite ze to uz začina? ja fakt neviem čo si mam uz mysliet :D

@kucminka ja som pila 1-2 salky ale take 400ml 😀