icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misickab3
24. okt 2011

@bv_alexandra
@zuzaxa ďakujem baby, dnes som ju kúpila, tak som zvedavá, ako to bude v noci vyzerať...

misic
24. okt 2011

@nelustek paani, to je nadherna babika 🙂 sa teda oplatilo cakat! Perfektne ma tie vlasky!!! No rozkosna 🙂 🙂 🙂 zelam jej vela zdravicka, nech vam robi len samu radost 😀 fakt prekrasna!!!

fuzinko
24. okt 2011

@kucminka este som tu ja 🙂 cakatelka 🙂

misic
24. okt 2011

ahojte baby,
teda s 2 detmi je to zlozite. Dost ma trapi nasa Sonicka, mam pocit, ze ju stale za cosi karham a dohovaram ☹ je zlata, lubi braceka a stale by ho stiskala a bozkavala, tak musim davat na nu trosku pozor. Avsak to, ze sa snazi vysporiadat s novou situaciou riesi tak, ze je na nas agresivna a neposlucha, za vsetko sme "zlí"... snazim sa to nevsimat, ale aj tak som asi trochu podrazdena... ako to riesite vy? Potom ma to velmi trapi, ze som na nu taka, ale ked nas s mm provokuje a stale sa snazi robit opak a vyplazuje na vsetko jazyk... achjaaaj ☹ 😢 😢
Maly celkom fajn, prva noc bola uplakana a kojili sme sa kazdu 1,5 az 2 hodky ale tato noc bola super, do 12 v noci sa budil a poplackaval, ale potom o 12 papal a zobudil sa az o 3,40 a potom o 7,00 normalne som si aj pospala... 🙂 no uvidime, co bude dnes v noci 😅
Drzim vam vsetkym palceky s babatkami 😉

fuzinko
24. okt 2011

GRATULUJEM VSETKYM MAMINKAM K BABATKAM, PRAJEM VELA VELA ZDRAVIA A CAKATELKAM LAHKY POROD, JA SA LUCIM LEBO ZAJTRA IDEM UZ DO PORODNICE A PREDPOKLADAM ZE SA VRATIM AZ ZA PAR DNI AJ S MALYM BALICKOM.TAK SA TU DRZTE 🙂

lucy56
25. okt 2011

@gianni no zatial som skusala klobucik raz v nemocke a maly sa na to nevedel prisat, tak mozno skusim, inak som to spravila tak ze mu davam len to jedno a z toho bolaveho odstriekavam a davam mu tak hadam sa to coskoro zahoji,
a moja mamina tu velmi chcela byt, zobrala si dokonca dovolenku,lebo ona si cez rok ako pracujuca skoro non stop maleho moc neuzije,ale je pravda ze mi velmi pomohla

natalii6
25. okt 2011

@misic ahoj u nas je to tak isto ☹ akurat minule som hovorila kamoske co bola u mna ze mi je luto starsieho ze odkedy mame druheho doma tak stale na neho kricim alebo ho upozornujem aby nerobil to alebo ono alebo aby bol tichsie potom mi je to aj luto ☹ a predvcerom bol maly na posteli a starsi prisiel a sedel za nim a mu vravim pod ideme prec a on sa rukou oprel o malho a este ho aj kopol tak dostal po zadku a plakali obaja 😢 musim na neho davat pozor aby malemu neublizil lebo on velmy rad rozhadzuje rukami a skace po posteli..a ako na potvoru zacalo u nas aj obdobie vzdoru tak mam o zabavu postarane 😉

katuska_za
25. okt 2011

@katulka74 ale manzel sa ledva zdrzal a ked odisla povedal, ze este raz sa tak bude spravat a neruci za seba aj ked je to jeho matka... ublizovat nam nenecha...

kucminka
25. okt 2011

@fuzinko tak vitaj v klube,to som rada,že som tu neni tak sama 🙂

kucminka
25. okt 2011

@nelustek jéje,to už možte aj korničky zapletať,malá je krásna 🙂

misickab3
25. okt 2011

@nelustek je nádherná, gratulujem 😉

zuzkazv
25. okt 2011

ahojte maminky, my máme dnes nejaký zlý deň, malá nie a nie spať a nejak len plače a je nervózna, asi to bude z tohoto počasia 😒 už som riadne unavená a to som ešte nevarila 😖

bv_alexandra
25. okt 2011

@zuzkazv ahoj no my sme sa tiež upsávavali od siedmej do deviatej. Teraz pojdeme von tak snad to bude lepšie. 🙂

taniamirco
25. okt 2011

baby to je hrozne ja nemam ziadne naznaky,ze by som mala ist rodit,uz som aj okna poumyvala ,aj po schodoch chodim,aj nakupy vlacim,ale ze by som videla ze mi kleslo brucho,alebo stratila nejaku hli.zatku ani chyru ani slychu....uz to chcem mat za sebou...

kucminka
25. okt 2011

@taniamirco tak vitaj ďalšia čakateľka medzi nami.Ani ja nemám žiaden náznak na porod,a to som tiež poskúšala všeličo. 😉

jana0706
25. okt 2011

@katuska_za chapem ta ze sa nevies branit, ale radim ti pohovor si o tom hned a zaraz so svojim muzom - nech si spravi s mamou poriadok, lebo inak ta to zacne zozierat...proti takej zlobe je hrozne tazke sa branit, s takymi ludmi sa neda podobrotky ani pozlotky...my nastastie v rodine podobne problemy nemame, ale vyfasovala som v poslednej robote taku zlomyselnu kolegynu, takze viem o com hovoris...ked to clovek necha zajst pridaleko tak sa riesenia budu hladat este tazsie...predsa len je to muzova rodina, urcite o nu nechce prist, ale musi brat ohlad aj na tvoju pohodu a dusevne zdravie...

jana0706
25. okt 2011

@zuzinka_26 na tigrika je ked mas dieta dolu bruskom polozene na ruke - hlavicku ma pri predlakti a nohy mu akoby visia za tvojou dlanou...mozno to aj pouzivas len to inak volate 🙂 nas sa tak velmi casto ukludni ked ho boli brusko, tou druhou rukou mu mozes aj brusko hladkat, takze je to fajn...

jana0706
25. okt 2011

@natalii6 to je skoda ze vam to s kojenim nevyslo, tak snad si aspon s tym umelym spravite co najskor pravidelny rezim, aby si mala z toho nejake vyhody 😉

zuzinr
25. okt 2011

Ahojte, tak my sme sa v nedelu vratili z porodnice. Šimonko sa na svet vypytal v stredu 19.10. o 11 hod. S mieramy 49cm a 3250g. Porod bol velmi rychly, o 9 mi zacala odtekat pl. voda a kym som prisla do porodnice este ma dali na pasy a potom som z tej postele ledva vstala ani prezliect som sa nestihala az priamo na porodnom boxe, som myslela ze porodim uz vo vytahu ako ma viezli. To som este nevidela ako sme dorazili na por. saly tak sestricka kricala "rodime" a vsetci sa v momente zacali zbiehat ako osy z ula🙂 Tak akurat som sa vyzliekla a maly bol hned na svete.Je zlaty, zatial kojime o 100 sest, len tiez dnes v noci skoro kazdu hodinu. Niekedy si pospinka aj 2 - 3 hod. ale potom sa zase zacne dozadovat mliecka aj po hod. Ale este je malinky tak sa to casom dufam ustali.
Ale ste tu toho popisali, ani neviem kedy budem mat sancu si vas precitat 🙂

misic
25. okt 2011

@natalii6 tak to musime nejako ustat a zvladnut. S manzelom sme vraveli, ze sa budeme snazit max. venovat starsej ved maly ked spinka, tak nepotrebuje obecenstvo, zavrieme mu dvere do izbicky a budeme sa venovat Sonicke, hadam si vsetci rychlo zvykneme na nove role v rodine... 🙂 drzim palce aj vam 😉

zuzkazv
25. okt 2011

@misic ahoj my sme sa tiež malému začali viac venovať ale malo to ešte opačný učinok a malý to začal zneužívať 😒 možno to u vás bude fungovať ale u nás nie ale už začíname zavádzať režim aby boli všetci spokojní tak dufam že to vyjde 😉 je to tažké pre tých našich prvorodených držte sa

katulka74
25. okt 2011

@jana0706 tato poloha nas ukludni vzdy🙂

anita12
25. okt 2011

@nelustek
@nelustek ....gratulujem a prajem veela veela zdravíčka a mliečka . Linduška je nádherná a aká vlasatica 🙂

katuska_za
25. okt 2011

@jana0706 manzel si to uvedomuje ako nam ublizuju a chce sa s mamou porozpravat aby nam dala pokoj, len tiez hlada spravne slova a odvahu ako jej to povedat... chce tam ist v piatok a poriesit to. tak snad sa mu to podari

katulka74
25. okt 2011

@zuzkazv
@bv_alexandra ,ja tiez maleho v kuse varujem,na etapy vesam pradlo a som zvedava ako navarim

nelustek
25. okt 2011

Dakujem vsetkym za priania..veru som bola aj ja prekvapena s tych vlaskou 🙂 vsetci ju tam hned obzerali

rough
25. okt 2011

kocky obdivujem vas co mate miminko popri skolkarovi a mensom dietati. zistujem ze pri svojom miminku sa castokrat ani nestihnem normalne najest a o domacich pracach nemoze byt ani reci. ako sa dokazete postarat o druhe dieta? musite mat nenormalny time manazment🙂 dufam, ze je to u mna len syndrom prvorodicky, ze sa od hrosika neviem odtrhnut a chodime okolo neho po spickach, a ze to casom prejde....ked si predstavim, ze o dva tyzdne mam prichystat dom na krstiny....fakt sa toho desim. aspon v noci chrustik dobre spinka takze nie som nevyspana. ale vazne, klobuk dole pred viacnasobnymi mamami!

lumimi
25. okt 2011

@rough vsak máš este len také malinke drobátko doma, to sa utrasie a budes potom viac stíhat.

lumimi
25. okt 2011

@katuska_za inak aj ja soom mala pocit ze mi svokra maleho uriekne sem tam pretože po navšteve u svokrovcov sa budil so strasne hysterickym plačom, alebo to bolo tým že svokra si ho vzala na ruky a odišla s ním tak že nevidel ani mna ani muža, a ked toto spraví malému osoba ktorú vidí raz za mesiac, tak ho to chudáčika muselo videsit. a tiež som po stretnuti s nimi mala laktačnu krizu - hrozné obdobie.

nelustek
25. okt 2011

Ako si zrusim v pase tehotenstvo?