Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@tunzal gratulujem k malej princeznej a veľa zdravíčka prajem 😵 a ako si nakoniec rodila? vyvolávali ti?
@lucy56 vieš čo asi je lepšie dať nutrilon ako ho nechať revčať od hladu nebud z toho nešťastná, ja som zvedavá že ako dlho to ja vydržím, buduci týžden ideme do poradne k doktorke tak som zvedava ze čo ona na to povie... a ked mu das nutrilon vecer tak v noci sa ako často budí na papanie?
@nelynka18 ešte sa opýtam ten čajik mu možem dať popijať tak po troške pred každý kojením?
@lucy56 no tak by nám to asi nepomohlo aby sa v noci budila menej, ani pri Riškovi to nepomohlo jeho som začala dokrmovať večer ked mal skoro 3 mesiace ale vyslovene preto aby v noci lepšie spal a nepomohlo 😔 tie naše detičky majú svoju hlávku 🙂 a vkočíku ti spinká? naša sa rada vozí len sa bojím že to skonči ako s riškom lebo ten mi časom spával IBA v kočíku a doma nie, bolo to strašne vyčerpávajúce kedže ani v noci nechcel spávať. Preto chodím zatial s nou von iba raz za den ked ideme po riška do školky.
@amisa
@jana0706
@bv_alexandra
děkuju holky, nakonec to dopadlo tak, že ještě večer ulehla s horečkou, včera se celý den potácela jako mátoha, bylo mi zle, rsa citlivý jako blázen -ani děi jsem si nemohla k sobě přivinout ☹ .. starala se o obě manželova máma -on akorát za mnou chodil abych mu odsála mlíko! dnes to ale musíme zvládnout sami, ale je to 100násobně lepší, takže není problém...
No a chodila jsem do teplý sprchy, furt odsávala, ani jsem nic nevypila ani nesnědla -prostě to bylo úplně na nic.. s prvním kojením jsem problém neměla -vůbec... dokonce jsem malýmu dávala jednou za den příkrm do lahvičky -nechápu...
@bv_alexandra ja som davala medzi kojenim aby ho ten caj nezasitil 🙂
Ahojt,kocky co obliekate drovcom von a uz davste fusak? Nemam tusak ako je von som v nemocke 11ty den
Po kolkych dnoch ste boli na prechadzke?
dievcata konecne sme doma aj my, maly Marek sa narodil 25.10, ma 3010 gramov a 51cm. 🙂 , este mi trochu v nemocnici vychudol a ma zltacku tak ho slnim pri okne, idem si vas precitat vidim ze mame rovnake starosti
@tinika ja yatial fusak nedávam, dávam overal a deku. 🙂 😉prečo ste tak dlho v nemocke?
@tinika my tým že sme museli chodiť do nemocky tak sme vlastne boli na jeho 7 den von. a potom každý den. v kočiari prvý krat cca na 14den na hodinku
@elenaakiko v utorok ráno som mala nástup do nemocnice a v stredu o 9,30 mi pichli infuzku a o 10,50 sa malá narodila.bol to dosť rýchly pôrod ale veľmo intenzívny. a ty si ako dopadla ?
@bv_alexandra nadherny superman!!! 😀
ahojte baby, chcela by som sa k vám pridať. pôvodne som bola v novembrových, ale keďže sa naša Natálka narodila o 3 týždne skôr, patríme do októbra 😉
chcela by som sa vás hneď spýtať, či majú alebo mali vaše bábätká také šupinky na ručičkách.
Ahojte, gratulujem všetkým októbrovým maminám a prajem veeeeľa veeeľa zdravia 🙂 V dobrom vám závidím...už by som chcela mať malú pri sebe a hlavne pôrod, ktorého sa bojím mať za sebou 🙂 Vyzerá to tak, že už to v októbri nestíhame...
@tinika ahoj,ja davam prechodny fusak,overal a ked je moc chladno este deku ale teraz je vonku fajn....a co ste tak dlho? 😕
@katulka74 ano je to tam a mas pravdu v cechach to odporuci aj lekar novorodencovi...moja lekarka povedala,ze ked je dominik zdravy,silny a ma peknu vahu co su 4 kila tak nevidi dovod preco ich nedat....vraj je to jedno ci ma 3 mesiace lebo vraj neobsahuju nic take co by maly nemohol,preto ich davam....a moja svagrova z ciech ich dava preto som sa pytala u lekarky.....a ona s tym suhlasila 🙂 ano ja davam 5kv 1xdo dna...
@micicka ahoj gratulujem k malej 🙂 tie supinky to je ok....to je stara koza ktora sa lupe,mozno sa jej to rozsiri aj na hrudnik,brusko,nohy ako nam a moze to aj zcerveniet ale za par dni to zmizne,netreba na to ziadnu specialnu starostlivost,len olejcekovat po kupani 🙂
@barcabejby ahoj,hlavu hore....moze to prist aj o 5 minut ako blesk z jasneho neba 😉
@misic @misickab3 @wewe22 nelynka18 @bv_alexandra a som bola uz pred porodom tyzden preto som tak doho,maly sa narodil vo stvrtok zaitra ho prepustia snad aj mna
Inac ja s prvym som bopa.gon uz mw.druhy den bo o lrekarke a po uradoch

@bv_alexandra joj moja to neviem,on to popijal cely den po troske ale asi za cely den mohol vypit tak 20-30 ml ...jasne potom napis ci aj u vas to zabralo 🙂
no u nas slnko svieti....napapame sa a pojdeme von 🙂