icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
2. nov 2011

@katulka74 tak ja mu robim tiez tych 120 ved tak je napisane aj na krabici a nikedy to vypije a niekedy necha ale zacal mi grcat ☹ chuda vcera vecer som ho musela celeho prezliect co bol cely pogrcany tak to musim odsledovat ze kolko x za den grca a ked pojdeme 10teho k lekarovi tak mu to poviem len sa obavam ze skoncime ako z Davidkom na tom Nutrilone ha... a ako ste natom z kakanim kakate do kazdej plienky?lebo mi nie niekedy aj cely den nic a na dalsi aj 3x 😀

nelynka18
2. nov 2011

@katulka74 a kolko davas byliniek a kolko vody?a pomaha vam to?vyskusame aj my 😉 aha na to som zabudla...no a nemoze byt aj preto taky nekludny?jujha no to neviem preco to robi s tou nozkou 😕 nasemu skace brada ale to je vraj reflex a zimou to nie je,mozno aj u vas je to reflex,ved spomen to na poradni.citam ze maly vypije 90ml aj nas a to som si myslela ze je malo,tak asi nie 😅

katulka74
2. nov 2011

@natalii6 ,nekakame do kazdej plienky,asi tak 2 krat za den.ale to nalozi aj 2 krat po sebe do plienky 🙂 teraz pri kupani som si vsimla ze sa mu triasla nozicka a nebolo to prvy krat,myslis ze od zimy ?Na tele sa netriasol,iba nozicka

nelynka18
2. nov 2011

@natalii6 natali a ked ti maly cely den nekaka tak nie je nekludny alebo netlaci a nepuci sa?lebo dominik zacne tlacit a jedovat sa a do plienky nic a tak mu dam rurku zacne poprdat a potom sa vykaka...uz asi tyzden dva sa sam nevykakal 😕

katulka74
2. nov 2011

@nelynka18 davam na 3 dc vody asi tak 5 zrniecok z kazdeho,mozno je nekludny aj z toho,aj ked lekari tvrdia ze to neboli,brada sa trasie aj nam 🙂

natalii6
2. nov 2011

@katulka74 moj sa trasie ale skor rukami a pery tak ti neveim poradit...a este sa ta spytam ako ste natom z otacanim hlavicky lebo som si vsimla ze preferuje iba pravu stranu ked mu dam hlavicku aj na opacnu za chvilu ju ma zase na pravej ☹

natalii6
2. nov 2011

@nelynka18 ako on je nekludny kazde poobedie ☹ ale to pripisujem tomu ze nespi a co je to pucit sa? lebo moj maly ked je nekludny tak sa napne ako spagat ale prdka veselo cely den tak preto mu ani nedavam tie vseliake kvapky co o nich pisete 😉 a pokial viem deti co su kojene tie nemusia kakat aj niekolko dni.

nelynka18
2. nov 2011

@katulka74 dobre dakujem 🙂 ja neviem ale nas risko bol tiez taky ze len na rukach a v kocari vonku ale ked mal 3 mesiace ho to preslo a spaval aj doma v postielke,chce to len trpezlivost....nas byva tak od piatej nervozny a len na rukach a ak zaspi tak len na pol hodku ale o siedmej sa ide kupat a o pol osmej uz papame a o osmej uz spi ale dnes bol hore od pol piatej do siedmej len tak si podriemkaval na rukach a dnes som nekupala tak o siedmej dostal flasu a za 15 minut bol tuhy 😀

katulka74
2. nov 2011

@natalii6 ,my preferujeme lavu stranu,boli sme aj u neurologicky,kontrolu mame v decembri,mam ho viac polohovat na pravu stranu

monia_
2. nov 2011

Ahojte, moj maly ma 11 dni a supe sa mu cele telicko. Po porode sa mu supkali len rucicky a nozicky a to je vraj normalne, ale teraz cele telicko a ja neviem, ci mam ist k doktorke, alebo aj to je normalne :(

nelynka18
2. nov 2011

@natalii6 no moj sa puci....cely ocervenie a zacne sa mracit a tlacit a dlho dlho nic....no potom mu dam tu rurku a zacne prdet a pokaka sa.inak by som mu ju tiez nedavala....a tie kvapky tiez uz nedavam len biogaiu a to su homeopatika na upravu travenia...nas uz viac menej kojeny nie je ☹

natalii6
2. nov 2011

@katulka74 a ktej neurologicke si sa pytala ty ci ta tam poslal sam lekar? no polohovat to sa povie ja aj ked mu dam zrolovanu plienku aby sa neotocil aj tak si da hlavu na pravu stranu 😠 no ked ich dame spolu bude to dokonale jeden na pravej a druhy na lavej 😀

nelynka18
2. nov 2011

@monia_ je to normalne 😉

katulka74
2. nov 2011

@nelynka18 dufam ze to prejde aj nas 🙂 ,vecer sa okupeme a do 11 alebo polnoci mrncime,spime na rukach ,zaspi az so mnou v postely 🙂

nelynka18
2. nov 2011

@katulka74 len si to uzi uz je mozno posledny,ci? 😉 😀 chlapci su taky mamin cicik.... 😀

monia_
2. nov 2011

@nelynka18 to si ma ukludnila, a nevies ako dlho to moze trvat?

natalii6
2. nov 2011

@nelynka18 aha tak aj moj ocervenie ale od placu a ze sa jeduje ale nevsimla som si ze by tlacil..a z lekarom si sa nerozpravala otom ze ake ma problemi z kakanim? teraz nedavno som citala ze pouzivanie tej rektarnej trubicky po 3 mesiaci uz nie je dobre lebo potom si deticky nato velmi zvyknu..nastastie pri Davidkovi som ju nikdy nepouzivala a dufam ze ani pri Filipkovi ju nebudem musiet..a maly ked kaka tak musim pockat lebo on kaka az 3x za sebou 😀

nelynka18
2. nov 2011

@monia_ moj maly to mal tiez len na ruckach a potom sa mu to dalo na brusko a hrudnik aj mu to ocervenelo,len som to po kupani naolejcekovala a za asi 2dni to zacalo miznut a za 3 dni to bolo fuc 🙂

monia_
2. nov 2011

@nelynka18 a akym olejcekom?

natalii6
2. nov 2011

@katulka74 ty kokso tvoj drobcek chodi tak neskoro spavat ☹ tak to nas chodi spavat okolo tej pol8 ale zaspi az okolo pol9 ale stane sa ze zaspi aj skor ked zaspim aj ja snim 😀 dneska nap. uz spi od 8h a kedy rano vstava?

nelynka18
2. nov 2011

@natalii6 no nie lebo ked som bola na poradni pred vyse tyzdnom tak som si myslela ze je to nahoda,ze ked mu ju dam tak sa vykaka.zajtra idem po neake papiere k nej tak sa opytam...pri riskovi som ju tiez nepouzivala a dufam ze ani teraz ju dlho nebudeme pouzivat 😒 nas tiez ked uz zacne nepozna konca 😀

nelynka18
2. nov 2011

@monia_ beznim co pouzivame,ja mam niveu

katulka74
2. nov 2011

@nelynka18 asi naposledy,4 cisarsky mi uz asi nikto neurobi 🙂

natalii6
2. nov 2011

@nelynka18 😀 pisali ste si tu z monia o supani deticiek my sme pekne cistucky len ako ma obocie tak tam je taky suchy a ma tam take zlte supinky ci ako to nazvat my to pripada ako ked maju deti v hlavke tie zlte supinky..vy to nemate?

katulka74
2. nov 2011

@natalii6 to by bola dvojka 🙂 ,vstavame tak medzi pol 9 a 10,mozno keby som s nim isla spat aj ja tak skoro,tak by zaspal

natalii6
2. nov 2011

@katulka74 ufff tak aspon rano si mozes pospat aj ja by som chcela 😀 ale ved nemozem mat vsetko 😀 inac ako to frci nedavno sme mali tych nasich drobcekov v brusku a uz za chvilu budu mat 2 mesiace..a tvoj sa uz usmieva? nas uz zacal 😉

barcabejby
2. nov 2011

@amisa Super, že sa malý toľko vrtí, mne sa malá už druhý deň cez deň nehýbala, tak som bola nervózna, no ale teraz mi to vynahrádza dostatočne 🙂 Ja sa určite trošku najem...mne by bolo zle, kebyže vôbec nejem...Nemocnica v Nových Zámkoch. Máme to od domu 5 minút autom....Tak sa teda drž, nech všetko dobre dopadne... 🙂 Už aby sme boli zase doma 🙂

amisa
2. nov 2011

@barcabejby ved to uz aby sme boli doma.. ja si asi ja poplacem za dcerkou.. prvy krat bez nej

katulka74
2. nov 2011

@natalii6 ,este sa neusmievame 🙂

jana0706
2. nov 2011

@monia_ aj nas sa tak supal, postupne cele telicko, je to normalne...nasmu to necervenelo, nedavala som mu na to nic a krasne to preslo...akurat pred kazdym kupanim som ho ako vzdy celeho naolejovala prirodnym olejom od Weledy...