Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak mely spala od jedenastej az do pol siestej!! a teraz by vkuse zase jedla, uz sa zacina jedovat, lebo uz jej nic netecie, tak sa tesim na dnesnu noc 😎
@katuska_za to vam teda nezavidim, take neprijemnosti, clovek si ani neuvedomuje, ake ma stastie, ked ma zdrave dieta.. tak snad vam to vsetko dobre dopadne, vela sily zelam!
kočky robili ste niektora odtlačok nozky a ručky? ale nie do hmoty ale farbou? aku ste pouzili? pri prvom sme to presvihli tak teraz chceme mat ze velky a maly brasko
@katuska_za Jooooj, Katuska, to je mi luto!!!
@katuska_za :((((( je mi to luto, drzte sa
@katuska_za to je mi velmi luto, tak budeme drzat palce aby vsetko dobre dopadlo...aspon ze ste mohli ist domov, predsa len nemocnicne prostredie cloveku na pohode neprida...drzte sa
dobré ránko baby, aká bola noc? u nás celkom dobrá, malú som len nakojila 3x a dala spinkať do postielky, večer to bolo horšie nejak sa nevedela ukludniť a zaspať zaspala až o deviatej a to sme kúpali už o šiestej takže som ju uspávala od pol siedmej. ,
@katuska_za držím vám palce je to hrozné ked také malé bábo musí ísť na operáciu
baby práve sa dívam na dátum a zajtra máme MESIAC!!!!! júj ako to letíííí, bože ale som rada že ten pôrod už máme za sebou 😉 a neviete či už všetky októbrovky porodili? alebo ešte máme aj čakateľky??
@jana0706 my sme ju vazili vcera ale na osobnej vahe.podla toho by mala pribrat za 2tyz. polkila,ale zas kazda vaha inak vazi.naposledy ju vazila dr. u nich.zas ju odvazime za tyzden a uvidime. my sme ju polozili na tacku co je na kolace a plienku pod nu 😀
@kucminka aj my to tak mame ,ale zas musim ovedat ze vcera mi dobeda zaspala o desiatej a budila som ju o druhej,najedla sa a do vecera jedla kazde dve hodiny.a v noci sa budila kazde tri hodiny.uvidime aky bude dnes den,aj ja mam podla mna dost mlieka po papani mi stale tecie,tak prikrmovat nezacnem
@katuska_za katka to mi je luto, chudacik malinky co si musi vytrpiet uz taky malucky ☹ drzim vam palceky a myslim na vas
@katuska_za ahoj,drzime vam palce,nech pri malickom stoji jeho anjelik strazny....
baby prisiel nam krasny darcek az z dalekej australi sadra na odtlacenie rucicky a nozicky v takom krasnom ramciky....pojdeme mu to cez vikend odtlacit a este jeden krasny anjelik strazny a zavesila som mu ho nad postielku...aj risko ma svojho od narodenia pri postely,budu mat pekne pamiatky ked vyrastu 🙂
dievcata aj vam sa stava ze ked kojite tak babo zacne kaslat a mu zabehne? ten moj asi hltavo pije a stale sa rozkasle a musim ho rychlo dvihnut a dat na plece nech si odgrgne, neviem ci mam zmenit polohu ci co...
a kočky vedeli ste ze aj motylik ma synceka?prestala tu chodit ale na FB som si az teraz vsimla,ze je uz na svete....narodil sa 16.10. 🙂
@nelynka18 ja som minule na nu myslela. aj so sa chcela opýtať či dačo neviete, len som zabudla 🙂
ahoj holky, moc se omlouvám. jsem mimo téma. ale můžete mi přeložit do češtiny črevný parazit?
@vercaberca já bych řekla, že je to střevní parazit 😉
@28marci já si to tak myslela, ale viděla jsem tady holky slovenky on-line. tak jsem si to chtěla potvrdit. 😉 moc moc moc díky.
@natalii6 presne som ti to tu pisala...ze ci to nebude z toho.ja ich tiez uz nekupujem 😠
@bv_alexandra ja som s nou na FB kamaratka a tam som si to vsimla 🙂
dnes ako som bola z malym u lekara som sa ho spytala ze kedy nas posle na kontrolu z bedrovymi klbikmi a sestricka ze este sme vas neposlali? 😠 aj ja ze nie nech ma teda poslu kym este nejaky lekari su v nemocnici 😀 tak mi napisala papier a potom mi povedala ze v nemocnici v Ruzinove to uz nerobi 😠 jedine ze na Tehelnej alebo sukromne tak som volala na tu Tehelnu a ze tam nas doki nepatri 😠 a u sukromnika to stoji 24 euro 😠som skoro odpadla 😠ty uz ako nie su normalny..vy baby z BA ste kde boli u ortopeda?

Ahojte, som uplne na dne☹ usmev mi vcera vzala kardiologicka ked malumu nasla na srdiecku vrodenu vadu a akutne nas dnes sanitkou poslal do BA aby ho tam pozreli s tym, ze nas si tam aj mozno nechaju a budu ho operovat. Nastastie nas poslali domov, ale operacii sa nevyhneme. Zatial bude na liekoch a ked bude mat rok, rok a pol tak nas objednaju na operaciu ☹ chudatko male, tolko bolesti si muselo uz vytrpiet a zas ho to caka 😢 😢