icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katuska_za
3. nov 2011

Ahojte, som uplne na dne☹ usmev mi vcera vzala kardiologicka ked malumu nasla na srdiecku vrodenu vadu a akutne nas dnes sanitkou poslal do BA aby ho tam pozreli s tym, ze nas si tam aj mozno nechaju a budu ho operovat. Nastastie nas poslali domov, ale operacii sa nevyhneme. Zatial bude na liekoch a ked bude mat rok, rok a pol tak nas objednaju na operaciu ☹ chudatko male, tolko bolesti si muselo uz vytrpiet a zas ho to caka 😢 😢

reanda
3. nov 2011

tak mely spala od jedenastej az do pol siestej!! a teraz by vkuse zase jedla, uz sa zacina jedovat, lebo uz jej nic netecie, tak sa tesim na dnesnu noc 😎

reanda
3. nov 2011

@katuska_za to vam teda nezavidim, take neprijemnosti, clovek si ani neuvedomuje, ake ma stastie, ked ma zdrave dieta.. tak snad vam to vsetko dobre dopadne, vela sily zelam!

tinika
3. nov 2011

kočky robili ste niektora odtlačok nozky a ručky? ale nie do hmoty ale farbou? aku ste pouzili? pri prvom sme to presvihli tak teraz chceme mat ze velky a maly brasko

daja0760
3. nov 2011

@katuska_za Jooooj, Katuska, to je mi luto!!!

tinika
3. nov 2011

@katuska_za :((((( je mi to luto, drzte sa

janulkan
3. nov 2011

@nelynka18 kolko toho kminoveho odvaru mu mam denne davat? pozeram ze na vetriky su vsetky kvapky minimalne od ukonceneho prveho mesiaca, takze toto je asi nasa jedina zachrana ☹

jana0706
3. nov 2011

@katuska_za to je mi velmi luto, tak budeme drzat palce aby vsetko dobre dopadlo...aspon ze ste mohli ist domov, predsa len nemocnicne prostredie cloveku na pohode neprida...drzte sa

jana0706
3. nov 2011

@janulkan my nedavame na vetriky nic, ale pokial viem tak tu vela bab davalo tie kvapky uz v prvom mesiaci, aj uplne malym babatkam..

natalii6
4. nov 2011

@tinika ahoj pouzila som nato farbu na telo 😉

zuzkazv
4. nov 2011

dobré ránko baby, aká bola noc? u nás celkom dobrá, malú som len nakojila 3x a dala spinkať do postielky, večer to bolo horšie nejak sa nevedela ukludniť a zaspať zaspala až o deviatej a to sme kúpali už o šiestej takže som ju uspávala od pol siedmej. ,
@katuska_za držím vám palce je to hrozné ked také malé bábo musí ísť na operáciu

zuzkazv
4. nov 2011

baby práve sa dívam na dátum a zajtra máme MESIAC!!!!! júj ako to letíííí, bože ale som rada že ten pôrod už máme za sebou 😉 a neviete či už všetky októbrovky porodili? alebo ešte máme aj čakateľky??

tinika
4. nov 2011

@natalii6 a kde sa to da kupit?

nelustek
4. nov 2011

@jana0706 my sme ju vazili vcera ale na osobnej vahe.podla toho by mala pribrat za 2tyz. polkila,ale zas kazda vaha inak vazi.naposledy ju vazila dr. u nich.zas ju odvazime za tyzden a uvidime. my sme ju polozili na tacku co je na kolace a plienku pod nu 😀
@kucminka aj my to tak mame ,ale zas musim ovedat ze vcera mi dobeda zaspala o desiatej a budila som ju o druhej,najedla sa a do vecera jedla kazde dve hodiny.a v noci sa budila kazde tri hodiny.uvidime aky bude dnes den,aj ja mam podla mna dost mlieka po papani mi stale tecie,tak prikrmovat nezacnem

nelustek
4. nov 2011

@katuska_za katka to mi je luto, chudacik malinky co si musi vytrpiet uz taky malucky ☹ drzim vam palceky a myslim na vas

janulkan
4. nov 2011

@jana0706 no my sme vcera vecer mali 2h plac kvoli vetrikom, aj ked ja pijem caje aj polievku mam rascovu navarenu, takze ostava jedine dat aj nieco malemu 🙂 vcera som mu jednu lyzicku dala a rano konecne aj poprdkal, len mu zase nechcem dat toho velmi vela

nelynka18
4. nov 2011

@katuska_za ahoj,drzime vam palce,nech pri malickom stoji jeho anjelik strazny....
baby prisiel nam krasny darcek az z dalekej australi sadra na odtlacenie rucicky a nozicky v takom krasnom ramciky....pojdeme mu to cez vikend odtlacit a este jeden krasny anjelik strazny a zavesila som mu ho nad postielku...aj risko ma svojho od narodenia pri postely,budu mat pekne pamiatky ked vyrastu 🙂

nelynka18
4. nov 2011

@natalii6 aha no tak bude lepsie ked mu na to cosi da....no co to moze mat?? 😕 nepouzivas nahodou pampersky?lebo vraj je na tie plienky u vela deti alergia,hovorila dr tak ja som teraz radsej ani nekupila 😕

nelynka18
4. nov 2011

@zuzkazv ahoj tak nase deti budu oslavovat spolu 😉
@janulkan ja mu davam tak 10-30ml za den....a tie kvapky mozes kludne davat...napr.sab simplex co mam ja su od 3tyzdnov ale doktorka mi ich predpisala a mam davat o 5 kv.menej ale teraz uz davam normalne kedze mame vyse 4 tyzdne...

lutsy
4. nov 2011

dievcata aj vam sa stava ze ked kojite tak babo zacne kaslat a mu zabehne? ten moj asi hltavo pije a stale sa rozkasle a musim ho rychlo dvihnut a dat na plece nech si odgrgne, neviem ci mam zmenit polohu ci co...

natalii6
4. nov 2011

@tinika tak mali by to mat v papiernictve alebo v specializovanych potrebach pre vytvarnikov 😉 alebo ak mate obchod Sevt tak tam to maju na 100%

nelynka18
4. nov 2011

a kočky vedeli ste ze aj motylik ma synceka?prestala tu chodit ale na FB som si az teraz vsimla,ze je uz na svete....narodil sa 16.10. 🙂

bv_alexandra
4. nov 2011

@nelynka18 ja som minule na nu myslela. aj so sa chcela opýtať či dačo neviete, len som zabudla 🙂

vercaberca
4. nov 2011

ahoj holky, moc se omlouvám. jsem mimo téma. ale můžete mi přeložit do češtiny črevný parazit?

28marci
4. nov 2011

@vercaberca já bych řekla, že je to střevní parazit 😉

natalii6
4. nov 2011

@nelynka18 ahoj prave sme prisli od lekara a mame alergiu na pampersky 😠 ach boze ved sa ani necudejum ked skoro vsetko dovazame z Polska 😠 😠 no co uz kupime inu znacku

vercaberca
4. nov 2011

@28marci já si to tak myslela, ale viděla jsem tady holky slovenky on-line. tak jsem si to chtěla potvrdit. 😉 moc moc moc díky.

nelynka18
4. nov 2011

@natalii6 presne som ti to tu pisala...ze ci to nebude z toho.ja ich tiez uz nekupujem 😠
@bv_alexandra ja som s nou na FB kamaratka a tam som si to vsimla 🙂

natalii6
4. nov 2011

dnes ako som bola z malym u lekara som sa ho spytala ze kedy nas posle na kontrolu z bedrovymi klbikmi a sestricka ze este sme vas neposlali? 😠 aj ja ze nie nech ma teda poslu kym este nejaky lekari su v nemocnici 😀 tak mi napisala papier a potom mi povedala ze v nemocnici v Ruzinove to uz nerobi 😠 jedine ze na Tehelnej alebo sukromne tak som volala na tu Tehelnu a ze tam nas doki nepatri 😠 a u sukromnika to stoji 24 euro 😠som skoro odpadla 😠ty uz ako nie su normalny..vy baby z BA ste kde boli u ortopeda?

natalii6
4. nov 2011

@nelynka18 u prveho som taketo problemy z plienkami nemala 😠 esteze je viac vyrobcov lebo neviem co by som mu tam davala 😀 a na to co ma na oboci mi predpisla nejaku mast tak dufam ze mu to co najskor zide dole 😉