Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lenuska20 velka sestra ta sleduje 😀
@slniecka tak budeme mať čo robiť, ale všetko má svoje pre aj proti, v zime zasa moc naobliekané tiež nie je velká výhra si myslím 🙂 ja sa už neviem dočkať, bože ale ked si predstavím ako je to ešte daleko
@solinkarka ty si taký agent na tajňása 😀
@lenuska20 musim mat nejaky prehlad sestricka 😀
ahojte aky ste mali dnes den?idem vas poprecitat.... 😀
@lea1333 Znama teraz schudla koli nevolnosti cca 3kg, doktor jej dal nejake cipky pri ktorych jej prestalo byt zle a nabera opat na vahe 🙂
@14petulka88 ale mne nie je zle ani nevracam len mi nechuti jest vobec max do seba dostanem chlebik zo sunkou a zo zeleninkou inak absolutne nic... ☹
@zuzanazuzana co sa tyka toho vyuzitia, tak je to pravda, mas potom narok na vyssiu PN, ci OCR, kamoska si to platila, je zamestnana a ked maly ochorie, dostane dost vela penazi, hovorila, ze sa normalne oplati byt doma s malym... Ma to pekne zaplatene.
No ak ti nieje zle je to dobre, nevadi si na zaciatku tehotenstva ono na silu sa zase netreba prepchavat aby ti bolo s toho zle 🙂 je to normalne postupne sa to upravi uvidis 🙂
@slniecka u mna to vie moj otec a zopar znamich ale keby moj manzel nebol horsie ako zenska tak by to este nevedel nikto ale on nepovie iba co nevie 😠
@lea1333 ahoj my sme boli dneska do obeda v meste bolo celkom pekne pocasie a od obeda sme doma...zajtrajsok sa ti uz blizi 😉 uz sa tesim na same dobre spravy
@14petulka88 dufajme....ja nemam ani pocit ze som tehu vsetky babi tu pisu ake problemi maju a ja nic uz ma aj prsia prestali boliet dufam ze to neznamena nic zle... 😅
@lenuska20 ani mi nehovor!Ja sa uplne tesim na to,ked bude leto a nakupim si nejake krasne saty a hrdo sa budem prechdzat po meste... ach jaj, len aby neboli vysoke teploty, to bude poriadny zaberak ☹ a ja este trpim na nizky tlak, tak bude zabava, ale aj tak sa prevelmi tesim. A neboj, ubehne to ako voda, ani sa nenazdame a bude leto. A my tam mame statnice ☹ boze...
@lea1333 aj mne nejak nechuti, ale musim sa najest aj nasilu, lebo mam taky zaludok, ze ked vyhladnem, tak mam krce aj keby som neviem co do seba natlacila...☹ a dnes mi prvykrat tak nejak divne, ja neviem co to je, proste taky divny pocit v zaludku... idem si dat cerealnu buchtu s maslom a sunkou, uvidime, co to urobi...
a inak u nas to vedia nasi, sestra, kamosky, svokrovci, kolegyne a kolega v praci a manzelova sefka- bol si dnes pytat vyssi plat 😀
@lea1333 nemusi to nic zle znamenat pri prvej dcerke mi tiez absolutne nic nebolo keby ze mam tu menstruaciu ani neviem ze som tehotna 🙂 uplne nic mi nebolo cele tehu 🙂
@14petulka88 babi tak len mi drzte palce....
@lindt j ty mi drz palce...
@lenuska20 ano idem na sono neviem ci vies ake som mala problemi....
@lea1333 budem drzat palce 🙂 ty si mala to spinenie?
@lea1333 no,uvidi sa, ci ano a ci nie, ale povedala, ze sa posnazi vsetko pre to urobit🙂 tak snaaaaad 🙂)) kazda korunka,pardon euro potesi 😀 a neboj sa zajtrajska, budem na teba mysliet a vsetko bude v poriadku!!! 🙂
@lenuska20 ved to, ani sa nenazdame a budu promocie, uz aby boli... nemysliet na ten stres, co nas predtym caka. Ja som strasny streser... snad neublizim babu☹
@14petulka88 ano spinenie a doktorke sa nezdala velkost fazulky a este nam nebolo vidiet srdiecko tak zajtra sa dozviem ci je vsetko tak ako ma alebo 😢 je zle...
@lea1333 presne v ten den ked si pisala o tom spineni som zacala aj ja hned som utekala k doktorke velmi som sa zlakla, ta ma poslala na hospitalizaciu takze ma to vystresovalo este viac, no tam mi urobili vaginalnu uzv a povedali ze je vsetko ok... no ale clovek sa aj tak boji ze nieco nebude ok...... drzim ti palce a verim tomu ze bude vsetko ok, ja idem v pondelok na sono tak dufam ze aj u mna to bude ok.

@slniecka joj ani nehovor, ja už ledva čakám 😀 som sama na seba zvedavá, ako budem vyzerať 🙂 som aj celkom rada, že s tým najväčším bruchom, nebudeme musieť chodiť neviem aké naobliekané 😉