icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinka_26
15. nov 2011

baby ako kakaju vase deticky? moja 2-3 krat za den sa tak pokaka, ze uplne plna plienka, riedke, to musim ist pod vodu ju umyt, lebo aj na chrbte to ma...je to normalne?

katuska_za
15. nov 2011

@jana0706 ale lekari radi "preventivne" postrasia.. to je ich napln prace mam pocit uz poslednych par rokov... no sak aj ja si myslim, ze by som mala teplotu a bolesti v podbrusku asi aj, alebo nieco podobne... ale ja proste iba krvacam, take spinenie a po navsteve doky sa to zhorsilo lebo mi to asi nejako poblizila so sonom a ked ma pozerala...

inak baby kedy planujete zacat znova sexovat s manzelmi??? mna to fest bolelo aj pri tom sone tak sa bojim, ze to bude boliet aj s mm, ale neviema ko to ten moj este dlho vydrzi ked uz sme par mesiacov nic....

lumimi
15. nov 2011

@katuska_za ja len k tomu sexu - my sme po prvom porode skusili už po piatich týždnoch a poradim ti, chce to lubrikant, ak ho nemate tak si ho rýchlo kupte - pojde to lepšie a hlavne manžel musi byt jemný a nežný. ale prvýkrát to nebude nič moc, potom sa to spraví (po pravidelných treningoch 🙂

katuska_za
15. nov 2011

@lumimi no jo treningi sa budu manzelovi urcite pacit, len ja sa bojim ze to bude boliet kedze ma sili aj vo vnutri :(

daja0760
15. nov 2011

@zuzinka_26 Jojojoooj...my mame nakakane v kazdej plienke, niekedy tiez az na chrbte. Podla mna je to normalne. Radsej nech kakaju, ako keby ich malo boliet brusko a mat koliky.

lumimi
15. nov 2011

@katuska_za aj mna sili vo vnutri. len nech je manžel opatrný zo začiatku, treba si najst aj vhodnu polohu, a sliznice sa hoja rýchlejsie ako koža, takže zo začiatku to pojde tažko ale to sa "rozbehá" 🙂 hlavne ten lubrikant, nech to kĺže

natalii6
15. nov 2011

ahojte dneska sme absolvovali ortopeda a vsetko je ok a na siroko balit nemusime ale ja som ani nebalila a v 9m na kontrolu a Filipko bol cely cas tisko a pan doktor ho aj pekne pochvalil 😉 za par min. co sme boli vnutri 15 euro no ale co narobim

stanka25
15. nov 2011

@zuzkazv Teraz je to uz druhy den co malemu nedam stale papat ked zaplace ale sa aj nosime a kocikujeme po byte a snazim sa ho ukludnit inak ako na cicke a je celkovo pokojnejsi. Spinka aj 2-3 hodiny a potom sa napapa a ani negrcka, po n ajedeni si grcne myslim ze prebytok a potom uz vobec takze nie kazdy plac znamena ze babatko je hladne. Nutrilon uz zase nedavamelen sa kojime uz druhy den a samko je spokojny.

nikolka4
15. nov 2011

@lumimi ja taktiež strach že to bude bolieť joooj spominama teraz je to už v pohode 🙂

nelynka18
15. nov 2011

@misickab3 neboj najdete si spolocny rytmus 🙂 aj ja uz viem väcsinou rozoznat kedy a preco place 🙂
@natalii6 najlepsie bude ked sa budes informovat....

nelynka18
15. nov 2011

@nelustek ahoj my nebalime vobec na siroko ani v nemocke nebalia a boli sme na kontrole a ani nemusime 🙂
@katuska_za no veru riadne dlho,ja som krvacal len nieco cez dva tyzdne...moju mamu tiez cistili po porode,a nemas sa coho bat 😉

nelynka18
15. nov 2011

@katuska_za a este k tomu sexu,hlavne sa neboj ja som sa bala po prvom a mali sme sex az po 8 mesiacoch 😅 my zacneme po prehliadke u lekara 😉

ahojte dnes sme boli na poradni a nas maly pribral za 3tyzdne len 500g ale vraj ok.... a mame 4580g a 57cm a iank vraj je nutrilon proti kolike a vraj to aj funguje 😨 🙂

santerra
15. nov 2011

Čavte kočky, dlho som nepisala, ale chodim čitať pravidelne 🙂 Odpoviem si tu na veľa mojich otázok. Som rada že také niečo funguje 🙂 Dnes sme boli na poradni, jasné že Matej ju komplet celú prereval že som nepočula ani vlastne slovo 😀 Ale výsledok je 57,5 cm a 5560 g, velmi sa teším že mu chutí moje mliečko.K tomu sexu, ja sa tiež este bojim :-/ chudačik moj manželik, ale má trpezlivosť (ešte) 😀 Prajem vám pekný večer 🙂

d_anica
15. nov 2011

@zuzinka_26 je to normalne, moj ma to iste 🙂 niekedy aj viackrat za den

d_anica
15. nov 2011

@katuska_za ahoj! ja uz teda nekrvacam sustavne asi 2-3 tyzdne (v pondelok som skoncila sestonedelie) ale take obcasne spinenie som este minuly tyzden kde-tu mala... na kontrolu som objednana az koncom mesiaca, tak uvidime... a k tomu sexu, my sme nevydrzali ani do konca sestonedelia, ale vsetko bolo ok 😉

natalii6
15. nov 2011

@santerra ahoj uz som si myslela ze moj drobec ma najvatsiu vahu zo v setkych deticiek ale ako citam tak vy ste nas predbehli 😀 musim mat velmi dobre mliecko 😉

nikolka4
15. nov 2011

baby už som druhy týž po šestonedelí a ešte som nebola na kontrole u dr mala mam problém s kolenom nemožem poriadne chodiť teda nemohla som vobec :( tak som nemohla isť.A už ani nekojím a dnes som dostala kramy.Tak zase nemožem ísť,už sme sexovali opatrne zozačiatku.Neviete mi poradiť či mám ísť k dr bo chcem si nasadiť nejakú rozumnu antikoncepciu bo muža mam stale preč a chodi každy mesiac na par dni dom,a nechcem byť v strese že keby nahodou,nechcem sa zbytočne napchávať tabletkami.

misickab3
15. nov 2011

Čavte maminy...my sme mali tiež poradňu....malá má už 56 cm a 5100 gramov 🙂 takže za tých 6 týždňov od pôrodu sme narásti 6 cm a pribrali 2 kilá 😀 lekárka sa len usmievala, že je malá taký papáčik....a keď sme ju otočili na bruško, aby videla, ako drží hlavičku, tak tiež len zo sestričkou nechápali- malá držala hlavičku úplne krásne a tak dlho, ako 3-mesačné bábo-podľa slov lekárky 🙂 taká som na ňu pyšná 😵 😵 😵 a dnes sa nám podarilo jej ostrihať nechtíky 😅 chvíľku plakala, ale druhá rúčka bola už ok 🙂

santerra
15. nov 2011

@natalii6 Vy kolko vážite? No ved už ma ruky bolia ked ho treba nosiť, normalne že svalofka 😀 Doktorka sa smiala že možme ist robiť reklamu na dojčenie 😀 Ved to je taky hladoš moj, on by bol najradšej keby bol nonstop na cicke 🙂

natalii6
15. nov 2011

@santerra tak my sme bohuzial na umelom a v 1m a 3 tyz.mal 5280g a ja dokimu ze uz mu nedam jest 😀 ale moj maly mal aj peknu porodnu vahu 4400g 😀

reanda
15. nov 2011

@zuzinka_26 nasa tiez tak, pol dna, alebo aj cely den nic a potom to vsetko naraz pusti do jednej plienky a tecie jej to az za usi.. dneska som ju tiez prebalovala, poumyvala, vymastila, dala cistu plienku a skrrrrr, cista plienka zas uplne plna 😀 a to vacsinou musim aj prezliect a prat okakane oblecenie 🙄 ..tiez som sa chcela spytat, ci je normalna taka uplne riedka stolica.. ona to ma take ako gelove, alebo hlienove, kriklavozlte a v tom take biele hrcky ako vyzrazane mlieko..

santerra
15. nov 2011

@natalii6 fiha, tak to dobrý valibuk sa narodil 😀 nevadi že je na UM , len ked mu chuti a pekne pribera 🙂

misickab3
15. nov 2011

žienky, jeden kamarát viete čo zahlásil? 😀 že nerozumie, prečo bábätká plačú- veď dostávajú najlepší pokrm sveta z najkrajších pohárov 😀

tinika
15. nov 2011

@natalii6 to je danovy bonus čo v praci

tinika
15. nov 2011

@bv_alexandra hehe a čo ti byvala svokra posiela?

inac baby mne v nemocke vraveli ze klby ok, nemusim balit na siroko a pediatrička ze lepsie balit, tak ako vy baletie?

tinika
15. nov 2011

@sarahizabell kamoska krvacala cele setonedelie dost silno a hned na to kramy ja uz v nemocke nemala vlozku pri prvom vseho vsudy tri krvave bodky a kramy az v 4m maleho a teraz krvacam stale, sice uz dvakrat som len spinila a zase som začala krvacat ale tak slabsie

tinika
15. nov 2011

@zuzinka_26 moj kakal skoro furt, teraz dva dni nič a dnes doobedu tak vela ze tri plienky som vymenila kym dokakal :D

inač konečne prečitam aspon dve strany hehe

tinika
15. nov 2011

@katuska_za ja som od kedy otehu nesexovala mali sme zakazane a nechystam sa tak skoro, po pravde som rada ked si lahnem do postele a muz tiez, a chcete pravdu? pri prvom sme mali prvy sex ked mal patko 4m lebo medzitym som este mala danovu sezonu to som do 2-3rana pri pc sedela tak asi tolko

tinika
15. nov 2011

@natalii6 za čo 15euro?? a prečo az v 9m? my sme boli v 5 na kontrolu s patkom

tinika
15. nov 2011

@misickab3 aj moj fesak krasne drzi hlavku pre mna brutal rozdiel kedze s prvym sme cvičili wojtovku takze on ani v 3m nedrzal tak ako risko teraz :D

kočky kojite? ja som začala plne ale maly strasne dlho papa uz som to tu asi aj pisala, a stale plakal a nevedel spat a medzitym vyhladol, presli sme na flasu s mojim mliekom a je to lepsie ale nestiham odsavat furt tak aj UM dostava .(( a dnes grca cely den :(((