icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
15. nov 2011

@tinika za vysetrenie lebo statny ortoped uz nie je tak sme museli ist k sukromnemu 😠 a neviem preco az v 9m tak mi povedali aj mne sa zda ze ked som bola z prvym(vtedy este u statneho) tak sme boli tak okolo 5m na druhej prehliadke 😉

jani74
15. nov 2011

Ahojte, prosím Vás boli ste už niektorá na kontrole po 600nedelí u dr.???Dostali ste antikoncepciu?Akú?Ja Cerazette (vraj ju dávajú ak dojčíme) ale po prečítaní fóra mám zmiešané pocity 😨
Ak sa mi podarí uspať deti prečítam si Vás - ste sa pekne rozpísali 😅

missy97231
15. nov 2011

@jani74 ahoj. ja som bola a mam tiez tabletky, ale Azalia . Zlozenim je to to iste ako Cerazette. Necitala som forum o cerazette,,,, neviem o co ide,, ???

tinika
15. nov 2011

zajtra ideme k lekarke tak snad sa poradim čo s tym mojim grckom :D

nelynka18
15. nov 2011

baby ked vas tak citam vase babetka maju pekne vahy,preco ten moj vlastne len kilo pribral?je mi to cudne za mesiac a pol len kilo 😨 mame 4,5kila.....nemoze to byt tym,ze som sa snazila kojit? vlastne cicik nedavam uz asi tyzden bo uz to nemalo zmysel maly sa len jedoval a uz tam aj tak nic asi nebolo 😒 viete zeby sa na ciciku len unavil a potom sa tak malo napapal z UM,ci?no teraz tomu tiez moc nedava len 60-90ml ale dr.mi nic nepovedala,ze ked mu staci 😨 a este cosi....malemu som dnes podvecer dala rek.rurku aby poprdel a ked som ju vytiahla tak taky akoby priesvitny sliz zostal na nej...nie moc ale co to je?zajtra chcem volat dr.ale stale nad tym rozmyslam 😒

tinika
15. nov 2011

kočky ako dlho sa moze skladovat mlieko pri izbovej teplote? ak vobec?

katy2
15. nov 2011

@tinika zarobene? 2 hod. Ja to nechavam lebo niekedy zaspi a potom sa preberie a este je hladny.... zohrievam v horucej vode.... Aj pri malej som tak robila

zuzanazuzana
15. nov 2011

@katy2 ahoj, ty si spominala, ze malemu davas nutrilon HA. aku kaka stolicu? lebo moja mala stale len zelenu skoro dva tyzdne, sem tam to zmiesane so zltou....aj som sa pytala lekara a zevraj je to normalne.

katy2
15. nov 2011

@zuzanazuzana ta zelena je normalna - ona totiz zoxiduje po kontakte so vzduchom... ked je dlhsie pokakany, ma viac zelenu, ked ho hned prebalim, lebo s vsimnem, ze kakal, tak ma zltu... dcera bola na bebe AR a mala uplne zeleneu, bolo to tiez normalne, tam to na krabici dokonca pisu....

zuzanazuzana
15. nov 2011

@nelynka18 no moja mala presne za 6 tyzdnov pribrala presne kilo, takze zatial ma 3930g.....to bolo minuly tyzden....a ja som ju kojila 3 tyzdne a 3tyzdne s dokrmovanim a uz tyzden je len na umelom

tinika
15. nov 2011

@katy2 no aj UM aj MM ja mam ohrievačku flias ale kamoska v mikrovlnke ohrieva

missy97231
15. nov 2011

ahojte.
ako sa mate? moc tu nepisem,,, lebo s mojim starsim synom akurat prezivame obdobie vzdoru 😠 aj jaj,,, je to fakt des s nim.. je strasne protivny k druhym, vsetkych iba bije, fackuje, taha za vlasy, stipe a sem tam sa do niekoho aj zahryzne , len tak pre nic za nic.. Bezdovodne, strasne nieco.... Nastastie (zatial) k Adelke je ako med 😉 Nepomaha krik, ani po zadku, ci prstoch... Dostal uz aj akoze "facku" ,,, ta sa mu vobec nepaci 😀 😀 😀 No, snad ho to nebude drzat az do nejakych 5tich rokov... 😔 lebo sa zblaznim, kedze mm robi mimo domu, a chodi iba na vikendy 😒

@nelynka18 aj my mame to iste kresielko,,,, ale zatial sa malej moc tam nepaci. asi to ani tak nevyuzivam kvoli Davidkovi, lebo ten jej stale pusta tu melodiu... a malu to po chvili prestava bavit 😖

Adelka tiez nejak extremne nepribera,,, ale neriesim to 😉
Inak David mal co mesiac to kilo do nejakeho pol roka??? Potom sa to ustalilo, a priberal menej.
Citala som ze vam poniektorym uz aj povedali ze nemusite balit nasiroko, ani na kontrolu klbikov uz nemusite 😉 My balime stale,,, na kontrolu ideme o tyzden,,, tak uvidime co nam povedia ... Dnes mala "zly" den, malo spala... asi ju bolelo brusko, lebo som pojedla cokoladu, a neurobila jej dobre 😕
Zatial je iba kojena... Ale mam dilemu... Nemam vela mlieka, aby som aj odstrekavala, takze ked ideme niekam, musim si ju vziat so sebou... Lebo nemame pravidelny rezim ze spi "od-do" 😕
ALe to mi nevadi akurat ... v nedelu chodievam do kostola,,, a to je moje dilema 🙄 je to skoro hodku a pol, co som mimo.. Kedze je prisata skoro stale... , tak aj ked ju nakojim pred odchodom, nie vzdy jej to staci,,, cumel nema, tak riesit to budem asi tak, ze jej budem davat UM...Ale - nutrilon po otvoreni spotrebovat do 30dni... Nie je lacny,,, a ked ja raz do tyzdna miniem 4odmerky,, to urcite nespotrebujem do mesiaca ani to najmensie balenie 😀 😀 😀 a kazdy mesiac sa mi nutrilon nebude chciet vyhadzovat a kupovat novy... Mate nejaku inu radu ako to mam riesit?? A dalsia obava, aby si nezvykla na flasu, a nezacala ma odmietat... Snad pri tom jednom krmeni do tyzdna nezlenivie ze sa jej potom nebude chciet tahat odo mna 😒 😖 😒

reanda
15. nov 2011

@missy97231 no ja by som kvoli omsi do malej umele mlieko nepchala, ak je inac plne kojena.. radsej by som nesla, alebo by som odchadzala skor, ked dieta nevydrzi

reanda
15. nov 2011

@nelynka18 nasa mava presne taky sliz - hlien v kakani.. a ked vystihnem, ze kaka, ked je odbalena, tak ta jej stolica je uplne riedka a taka napenena, sama bublinka... neviem, ci je to normalne..

bv_alexandra
16. nov 2011

náš drobček 🙂

natalii6
16. nov 2011

@nelynka18 tak moj sa narodil ako 4400g a ked sme boli min. tyzden u lekara tak mal 5280g a to mal 1mesiac a 3 tyzdne takze nepribral ani kilo tak si nemyslim ze tvoj dako nepribera a to moj vypije 120ml ale nie vzdy tuto noc som vylievala aj po 40az 50ml a teraz rano vypil 60 a este oytal tak som mu spravila este 60 a ztoho vypil 20 je to ako na horskej drahe 😀

zuzkazv
16. nov 2011

hrozná noc za nami.... ufff 😔

missy97231
16. nov 2011

@reanda aj to je jedna z moznosti,,, alebo ist aj s nou v kociku 🙂

misickab3
16. nov 2011

@zuzkazv to mi je ľuto....my sme zase mali asi prvu super noc....o pol deviatej už uplne malá spinkala, zobudila sa o pol jednej,potom o pol piatej a potom som ju nechala spinkať pri sebe a vstali sme o pol osmej 🙂
ale okolo piatej ráno som mala taký super pocit- z jednej strany ležal manžel a odfukoval pomaly, z druhej strany rýchlo dýchala dcérka na prse a ja som sa cítila uplne super 😵 😵 😵

nelustek
16. nov 2011

@reanda my mame presne taku istu stolicu riedku a spenenu prvy krat som sa zlakla ze co to je 😨

zuzinka_26
16. nov 2011

@katuska_za tiez dufam, ze nam to coskoro prejde...ja uz som myslela, ze to skoncilo, lebo par dni skoro cista vlozka...a potom znova :(

zuzinka_26
16. nov 2011

@daja0760 moja takto riadne kaka a aj tak mam pocit, ze ju boli brusko, lebo sa vypina casto, puci, skruca, hlavu vytahuje a nohami kope a tak ich sponuje...chudatko moje, tlaci pri tom a je riadne cervena.

zuzinka_26
16. nov 2011

@d_anica dakujem 🙂 lebo predtym mala taku inu kakanicu, teraz to aj tak inak pachne, ze citim ked ju mam na rukach, ze je pokakana a to uz rovno idem do kupelky, lebo viem, ze to bude riadna sleha a musime umyt 🙂

nelustek
16. nov 2011

Ahojte vcera vecer nasa mala plakala asi 2hodiny s prestavkami,ja som nevedala co s nou robit.Ticho bola aba na prsniku ale to ju nemozem nechat tak celu noc ☹ dala som jej feniklovy caj vypila 100ml. potom rev dala som cicik potom rev.DR. nam predpisala hylak tak 3kv. som dala s cajom to ju zacalo napinat a nemohla sa nadychnut.Potom znova rev tak som ju nechala chvilu plakat.Potom som ju rozbalila a ticho...asi 10min.potom jasne ze zas spustila tak o 21hod na cicku a zaspala.Chudatko moje ja neviem co s nou je...ale v noci sa zobudila 2x asi bola unavena.Ved vcera bola hore do tej deviatej spala asi hodinu za cely den a to s prestavkami.A teraz znova place ☹ ☹ ☹

zuzinka_26
16. nov 2011

@reanda tiez ked kaka, tak to pocujes tak, ze to doslova vysplechne z nej? moja tiez v tom ma take nejake hrcky a farba ani neviem ake je - taka zltozelena 🙂

zuzinka_26
16. nov 2011

@tinika moja zatial kakala kazdy den...riadne sa vypuci a poskruca pri tom, ale vysledok stoji za to - totalne plna a tazka plienka 🙂

tinika
16. nov 2011

@zuzinka_26 a len kojis? moj kakal tiez furt ale posledne dni pomenej

zuzinka_26
16. nov 2011

@tinika ano, len cisto kojim. Neviem preco sa jej to zmenilo, mozno mojou stravou? ale stravujem sa rovnako.

nelustek
16. nov 2011

Takato som sikovna 🙂

tinika
16. nov 2011

@bv_alexandra bobačik ako si buva